BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#3151 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Eno "igracina" odbila Glasgow Rangers! :zzzz: :oops: Joj sto frajer glumi u picku maternu, ko da je Torres jebo te pa bira klubove i konta da ce se pola Evrope otimat za njega...Seljacka posla pravo!

Da ne bude zabune, radi se o Zlatanu Muslimovicu...Pa onda opet recite kako nam je potreban repki i kako je "srcan", jest, takvih nam igracina treba, moze on birat klub... Al' u qrcu! :zzzz:
Obična bomba...ne vjerujem.
splend

#3152 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by splend »

vi kao da fudbal pratite od jucer. mozda i jest odbio. sta tu ima cudno. on je prije desetak godina imao milionski transfer u italiju. i vjerovatno ima cijenu ispod koje ne igra. sta sad, rendzersi mu ponude 100.000 E za godinu dana, i on odmah treba da leti njima. a lik ima para, ne zna gdje ce sa njima. jebe se njega za rendzerse i sl. ekipe koje nece da plate cijenu koju on zahtjeva. pa ja mislim da je on imao 20 ponuda ovog ljeta, i da ih je sve odbio jer misli da vrijedi vise, a pare mu nisu potrebne. i sta ovdje ima cudno??
slusaj vamo

#3153 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by slusaj vamo »

Ma nema sta, Maradona glavom i bradom.

Ako mu se ne igra, nek ide u penziju i uziva u tim tvojim milionima kojih je dobar dio vjerovatno vec sprckao.

Ako mu se igra, nek nadje normalan klub, jer za Barcelone, Milana, Bayerna niti jest, niti je ikada bio.
splend

#3154 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by splend »

slusaj vamo wrote:Ma nema sta, Maradona glavom i bradom.

Ako mu se ne igra, nek ide u penziju i uziva u tim tvojim milionima kojih je dobar dio vjerovatno vec sprckao.

Ako mu se igra, nek nadje normalan klub, jer za Barcelone, Milana, Bayerna niti jest, niti je ikada bio.

popusti majstore malo, naporan si :thumbup:
slusaj vamo

#3155 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by slusaj vamo »

Stvarno si autoritet, i po tom pitanju.
M.Laktasenko

#3156 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by M.Laktasenko »

splend wrote:
slusaj vamo wrote:Ma nema sta, Maradona glavom i bradom.

popusti majstore malo, naporan si :thumbup:
Covjek je upravu, ako mu se neigra za nijedan klub nema nista traziti ni u reprezentaciji osim mozda jedno 10 min oprostaja u nekoj prijateljskoj.
Baudelaire

#3157 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Da se jednom i s Laktašenkom složim :D
BHF_Manijak

#3158 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Lose vijesti po Mujdzu, naime njegov tim je angazovo Andreasa Hinkela, bivseg reprezentativci i bivseg igraca Celtica i Seville, a problem je taj sto Hinkel igra Mujdzinu poziciju tj desnog beka! :roll: :( Kako u Freiburgu vele, doveli su iskusnog i provjerenog igraca koji moze poboljsati odbranu Freiburga...Nadam se da Mujdza nece ispasti iz kombinacija za prvi tim, ali...
oridjidji

#3159 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by oridjidji »

Mene zanima šta je sa Berberovićem, Blatnjakom, Bartolovićem, Grujićem, Milenkovićem, Jahićem, Nadarevićem, Krunicem... Svi su oni imali dobrih partija u dresu nase selekcije. Za klupe su dobri i mogu pojacati konkurenciju u timu. Naravno da je ovih udarnih protiv Francuske nas vrh. Ali sta s klupom? Ona nam jednostavno nije siroka...
Dali da na klupu gurnemo Bešića, Višču, Stevanovića, Bilbiju, Markiča ... Šta da se u budučnosti radi?
Obuca9

#3160 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Pa ako ćeš misliti o budućnosti, onda ćeš upravo na klupu gurnuti Višću, Subašića, Bešića, Stevanovića, a ne te propale fudbalere, koji se potucaju po nekakvim nizim ligama danas, a za godinu je pitanje hoce li uopste igrati lopte.
just principe

#3161 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:Lose vijesti po Mujdzu, naime njegov tim je angazovo Andreasa Hinkela, bivseg reprezentativci i bivseg igraca Celtica i Seville, a problem je taj sto Hinkel igra Mujdzinu poziciju tj desnog beka! :roll: :( Kako u Freiburgu vele, doveli su iskusnog i provjerenog igraca koji moze poboljsati odbranu Freiburga...Nadam se da Mujdza nece ispasti iz kombinacija za prvi tim, ali...

bash ko da je sve krenulo nizbrdo zbog tog Hinkela :x kao da su znali u Freiburgu da ce se Mujdza povrijediti :x
oridjidji

#3162 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by oridjidji »

hz__semir wrote:Pa ako ćeš misliti o budućnosti, onda ćeš upravo na klupu gurnuti Višću, Subašića, Bešića, Stevanovića, a ne te propale fudbalere, koji se potucaju po nekakvim nizim ligama danas, a za godinu je pitanje hoce li uopste igrati lopte.
E jbg i Muratovic je puno stariji igrao odlicno, sto nebi mogao nijedan spomenuti biti barem na klupi... Nisu to jedini propusteni igraci. Prica Sema o prosirenju klupe. Visca, Subasic, Besic, Stevanovic oni su super, ali trenutno su neophodni mladoj reprezentaciji i u tome lezi cinjenica zasto nisu u A selekciji.
Baudelaire

#3163 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Ne leži u tome razlog, jer mlada reprezentacija je tu samo radi seniorskog tima. Ako bilo ko od tih pobrojanih ima mjesta u 20 igrača u seniorima, treba ga odmah dići iz mladog tima i prebaciti u seniore. Inače, iskren da budem, radije bih na klupi vidio Višću ili Stevanovića nego Ibričića. Mislim da Ibričić nikad neće imati šanse da zaigra među 11 reprezentacije, a ni kao izmjena ne može puno doprinijeti jer je isti tip igrača kao ovi koji su trenutno u prvom timu. Višća i Stevanović su puno brži i direktniji, i svakako da puno više mogu doprinijeti, jer daju nam priliku da igramo drugačiji fudbal.
BHF_Manijak

#3164 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:
BHF_Manijak wrote:Lose vijesti po Mujdzu, naime njegov tim je angazovo Andreasa Hinkela, bivseg reprezentativci i bivseg igraca Celtica i Seville, a problem je taj sto Hinkel igra Mujdzinu poziciju tj desnog beka! :roll: :( Kako u Freiburgu vele, doveli su iskusnog i provjerenog igraca koji moze poboljsati odbranu Freiburga...Nadam se da Mujdza nece ispasti iz kombinacija za prvi tim, ali...

bash ko da je sve krenulo nizbrdo zbog tog Hinkela :x kao da su znali u Freiburgu da ce se Mujdza povrijediti :x
A evo sad citam na jebenom transfermarktu kao "Freiburg "ubo" sa Hinkelom", kao mogo bi im se odmah isplatiit jer se Mujdza povrijedio itd...Ma baksuzluk pa nas jebi, nemas srece i hajd... :( :roll:
just principe

#3165 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Rahimić odigrao svih 90 minuta u remiju protiv Tereka 2-2...U 29 minuti zaradio zuti karton
just principe

#3166 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Salihamidzic krenuo od prve protiv Nurnberga

stream: http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327

p.s. Igra desnog beka 8-)
BHF_Manijak

#3167 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Berberovic i Bajic dali golove za Duisburg! :mrgreen: :mrgreen: :run:
candy_Man

#3168 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by candy_Man »

nema druge nego da ih zovemo za utakmice baraza :oops:
BHF_Manijak

#3169 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

candy_Man wrote:nema druge nego da ih zovemo za utakmice baraza :oops:
Obavezno! :mrgreen: :lol:
candy_Man

#3170 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by candy_Man »

evo zabio i ibricic gol za lokomotiv, vode 1-0 protiv tom tomska
just principe

#3171 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Ibricic kako god okrenes nema mjesta u reprezentaciji, mada bi bio odlican iza Dzeke, pretpostavljam :roll:
Bosanski_kralj

#3172 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

just principe wrote:Ibricic kako god okrenes nema mjesta u reprezentaciji, mada bi bio odlican iza Dzeke, pretpostavljam :roll:
U ovoj krizi sa napadačima, neka njega, može nam valjati.
bingov buraz

#3173 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bingov buraz »

just principe wrote:Ibricic kako god okrenes nema mjesta u reprezentaciji, mada bi bio odlican iza Dzeke, pretpostavljam :roll:
Imamo strasnu konkurenciju na tom mjestu :|
oridjidji

#3174 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by oridjidji »

Baudelaire wrote:Ne leži u tome razlog, jer mlada reprezentacija je tu samo radi seniorskog tima. Ako bilo ko od tih pobrojanih ima mjesta u 20 igrača u seniorima, treba ga odmah dići iz mladog tima i prebaciti u seniore. Inače, iskren da budem, radije bih na klupi vidio Višću ili Stevanovića nego Ibričića. Mislim da Ibričić nikad neće imati šanse da zaigra među 11 reprezentacije, a ni kao izmjena ne može puno doprinijeti jer je isti tip igrača kao ovi koji su trenutno u prvom timu. Višća i Stevanović su puno brži i direktniji, i svakako da puno više mogu doprinijeti, jer daju nam priliku da igramo drugačiji fudbal.
Pa i Višča i Stevanović su igrači za klupe, umjesto koga bi ih gurnuo u prvih 11 kad su svi tu. Ibričič je univerzalan igrač jer može pokriti dosta pozicija u timu i to je razlog što je na klupi. Prošle kvalifikacije je igrao svugdje kod Čire, kod Sušića i ne igra puno jer je u goroj formi nego prije dvije godine, ali tu je uz tim uvijek. I vrlo moguče je da će protiv Portugala na bekovsku poziciju ko i kod Ćire, zajedno sa Salihovićem koji će igrati lijevo.

Meni se Višča i Stevanović sviđaju i obojica će imati dobru budučnost, još par igrača iz U-21 izgleda odlično, Makric, Besic, Zakarić, te Bilbija. Volio bih da sam na dijelu u mladoj reprezentaciji vidio Suljića, ali eto pod suspenzijom je. Vidjećemo ga neki drugi put.
Charuga
Globalni moderator

#3175 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Charuga »

Nije potencijalni niti je ikad bio ali postavit cu tekst ovde:
Kakav karakter
NAKON SRBIJE GRAHOVCU I CRNA GORA U SRCU

Bosanskohercegovački golman, koji sa dosta uspjeha brani gol Otelula, Branko Grahovac, nastavio se nuditi selekcijama iz regiona.

Naime, ovaj golman prije nekoliko mjeseci rekao je da nema namjeru se odazvati eventualnom pozivu našeg selektora Safeta Sušića i da svim srcem želi braniti za Srbiju.

Međutim, Grahovacu u srcu nije samo Srbija. Naime, ovaj golman bi sada rado branio i za Crnu Goru.

"Svim srcem bih volio da branim za Crnu Goru. Znam da imate sjajnog golmana Mladena Božovića, ali mislim da bih mogao da budem prava alternativa za njega. Smatram da sam dostigao taj nivo, branim u Ligi šampiona, a ukoliko bi me Crna Gora htjela, odrekao bih se i bosansko-hercegovačkog pasoša. Jedini sam golman iz Bosne i Hercegovine koji brani u Ligi šampiona, ali imam razloge zbog kojih neću da branim za zemlju u kojoj sam rođen. Proveo sam pet prelijepih godina u Zeti, imam i podršku Branislava Đukanovića, koji je sve vrijeme trenirao sa mnom dok sam bio u Golubovcima. On me u dušu poznaje, zna kakav sam golman", prenose crnogorski mediji izjavu Branka Grahovca.

sportsport.ba
Da ga hoce neka pd zemalja uzeti, da se ispise odmah ...
Post Reply