Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
Za i Protiv

#3151 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Za i Protiv »

spreca wrote:
Za i Protiv wrote:
Bo Bo wrote: Nikad se vishe Haris nece vratiti.Vrtit ce se jos 2-3 godine kao predsjednik stranke,poslije ce se povuci,a za mjesto predsjednika ce stavidi Damira Arnauta ;-)
DaBogda si NIKAD ne vratio! On je najvece zlo koje se moglo desiti BiH!
Znam LICNO, kada su se on i Dodik dogovarali, pred opste izbore 2006, i kada su razvijali strategiju. I dan danas saradjuju, ko ne vjeruje, neka dodje do Teslica i vidi zajednicki projekat Dode i Lepog, "Natura Vita"... zajednicka firma, srbin vlasnik, Haretov zet direktor (iz Sarajeva putuje u Teslic na posao :!: :?: ), poticaji od Vlade RS se redovno dobijaju, poslovi se ganjaju po Dubaiju... Cuo sam jos neke primjere, ali ovaj je blizu mene i za njega sam siguran!

Haris je najvece zlo koje nam se desilo, ponavljam. On je doveo Dodika, i to bukvalno! Ko to nije vidio, stvarno je slijep kod ociju!
A da se Harisa pitalo, davno bi on podijelio ovo Bosne sto imamo, i napravio fildzan drzavu u kojoj bi on bio "Alija"!
Samo neka su otisli on i njegovi kleptomanski strankasi, i akoBogda, da se ugasi zauvijek stranka ZaGraBiH!
Auuuuuuu al ga ti natovari :-) pa valjda im je bilo lakse da su se i na politplanu dogovorili,nesto ovdje nestima ili je do boba il je nesto drugo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Poslije izbora 2006 godine imali su jedan problem... Ni jedan ni drugi se nisu nadali tolikom broju glasova. I nije bilo povratka na staro. Morali su gurati pricu kojom su dobili izbore. Pa sjeti se reforme policije i njihovog 'dogovora'... Sjeti se da je u Dodikovoj vladi i dalje bio i Ajanovic i Fatibegovicka (stanka ZaGraBiH) a Osmancevic glava vijeca naroda bio... Da nije bilo dogovora, mislis da bi to islo? Vjerujem da je tesko za svariti ovo, ali nazalost je tako.
Alfa_Ze

#3152 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Alfa_Ze »

Ispade Hare opet u pravu !! :lol:
Pa sve ovo sto imamo danas, je produkt proteklog prespavanog cetverogodisnjeg mandata ''lepog'' Hareta,njega i njegovog ministra inostranih poslova Alkalaja !!
Sta je on radio dok su se kovali planovi u Beogradu, oko Federalizacije BiH ?? :-) Drljo se po svijetu, supljario i baco narodu ublehe !!
Heco, Grahovac,Halilovic . . . i da ne spominjem ostale njegove parazite iz stranke za BiH !! :x

I sta danas imamo ??
Najveci napad na integritet i cjelovitost Bosne i Hercegovine od 1995. i Deytona. A ti planovi su upravo skovani u preiodu 2006. do 2010., u vrijeme kada je ''lepi'' Hare bio u vlasti, i supljario o 100% BiH.

Pa valjda je ovaj izborni rezultat, najbolja ocjena proteklog cetverogodisnjeg rada ''lepog'' Hareta i njegove stranke.
luckylaka

#3153 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by luckylaka »

mekaba wrote:
Za i Protiv wrote:
Bo Bo wrote: Nikad se vishe Haris nece vratiti.Vrtit ce se jos 2-3 godine kao predsjednik stranke,poslije ce se povuci,a za mjesto predsjednika ce stavidi Damira Arnauta ;-)
DaBogda si NIKAD ne vratio! On je najvece zlo koje se moglo desiti BiH!
Znam LICNO, kada su se on i Dodik dogovarali, pred opste izbore 2006, i kada su razvijali strategiju. I dan danas saradjuju, ko ne vjeruje, neka dodje do Teslica i vidi zajednicki projekat Dode i Lepog, "Natura Vita"... zajednicka firma, srbin vlasnik, Haretov zet direktor (iz Sarajeva putuje u Teslic na posao :!: :?: ), poticaji od Vlade RS se redovno dobijaju, poslovi se ganjaju po Dubaiju... Cuo sam jos neke primjere, ali ovaj je blizu mene i za njega sam siguran!

Haris je najvece zlo koje nam se desilo, ponavljam. On je doveo Dodika, i to bukvalno! Ko to nije vidio, stvarno je slijep kod ociju!
A da se Harisa pitalo, davno bi on podijelio ovo Bosne sto imamo, i napravio fildzan drzavu u kojoj bi on bio "Alija"!
Samo neka su otisli on i njegovi kleptomanski strankasi, i akoBogda, da se ugasi zauvijek stranka ZaGraBiH!

Hajmo malo da lazemo. :-) :-) :-)
Covjek bio LICNO i ne vjerujes.Vidis gore ,,zna licno,, a malo dole,,cuo sam,,pa ko mu ne bi povjerovao :-)
Alfa_Ze

#3154 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Alfa_Ze »

luckylaka wrote:Ja samo da ponovim da BiH nije moglo snaci vece zlo nego sto je Zlaja,Tihi,Dodo i Cavo.Sa ovom garniturom BiH polako ali sigurno koraca ka svom raspadu.
P.S.Eto necemo plakati al hocemo zaliti za Haretom.Naravno da ima onih sto ne zale ni za svojim najrodjenijim pa ko im je onda Hare.
Za proteklih osam godina ( dakle dva mandata ), imali smo cetverac Hare - Tihi - Dodo - Cova !!
Produkt te i takve politike je DANASNJE STANJE !!
Ti bi sad da amnestiras ''lepog'' Hareta, a u vatru guras Zlaju !! :D

Ako je macka lukava, ni mis nije naivan !! a to su na koncu pokazali zadnji izbori 8-) . . . . ili ces reci da je narod blesav, da narod nista nezna ?? :? :-)

nakon toga ( 2007. godina ), pocinje prica o trecem entitetu, Federalizaciji BiH,referendum, itd, itd . . . . . sve ono sto se danas demonstrira i zbog cega se nemoze formirati vlast, je produkt politike ''lepog'' Hareta!!
A u tom periodu SDP i Zlatko Lagumdzija nisu bili dio vlasti, nego ''lepi'' Hare !!
Last edited by Alfa_Ze on 19/01/2011 17:16, edited 1 time in total.
Bo Bo

#3155 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bo Bo »

Alfa_Ze wrote:Ispade Hare opet u pravu !! :lol:
Pa sve ovo sto imamo danas, je produkt proteklog prespavanog cetverogodisnjeg mandata ''lepog'' Hareta,njega i njegovog ministra inostranih poslova Alkalaja !!
Sta je on radio dok su se kovali planovi u Beogradu, oko Federalizacije BiH ?? :-) Drljo se po svijetu, supljario i baco narodu ublehe !!
Heco, Grahovac,Halilovic . . . i da ne spominjem ostale njegove parazite iz stranke za BiH !! :x

I sta danas imamo ??
Najveci napad na integritet i cjelovitost Bosne i Hercegovine od 1995. i Deytona. A ti planovi su upravo skovani u preiodu 2006. do 2010., u vrijeme kada je ''lepi'' Hare bio u vlasti, i supljario o 100% BiH.

Pa valjda je ovaj izborni rezultat, najbolja ocjena proteklog cetverogodisnjeg rada ''lepog'' Hareta i njegove stranke.
Mogu svi govoriti protiv hece,Grahovca,Halilovica itd...al reci,da se on nije borio za BiH,reci da je on u talu sa Dodikom(kako rece za i protiv),reci da nije molio po arapskim zemljama da uloze pare u BiH,to mogu reci samo dusmani ove zemlje...
Alfa_Ze

#3156 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Alfa_Ze »

Bo Bo wrote:Mogu svi govoriti protiv hece,Grahovca,Halilovica itd...al reci,da se on nije borio za BiH,reci da je on u talu sa Dodikom(kako rece za i protiv),reci da nije molio po arapskim zemljama da uloze pare u BiH, to mogu reci samo dusmani ove zemlje...
20 godina je taj covjek u politici, i uradio je onoliko kolko je uradio. Mozemo napraviti inventuru, ako nista, a ono njegovog posljednjeg cetverogodisnjeg djelovanja (i naravno njegove stranke ) u vlasti - nije nikakav problem !!
Bez supljarenja, argumentom - na argument :wink:

Hvala mu, za sve sto je dobro napravio za BiH, ali mu isto tako zelim sretnu i ugodnu POLITICKU PENZIJU, kao i stranci parazita kojoj je bio na celu !! ( cast pojedincima, Belkic . . .i mozda jos kojem )
Bo Bo wrote:reci da nije molio po arapskim zemljama da uloze pare u BiH,to mogu reci samo dusmani ove zemlje...
jel mislis na njegove anrazmane sa Pakistanom, Kuvajtom i sl. :?
luckylaka

#3157 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by luckylaka »

Alfa_Ze wrote:
luckylaka wrote:Ja samo da ponovim da BiH nije moglo snaci vece zlo nego sto je Zlaja,Tihi,Dodo i Cavo.Sa ovom garniturom BiH polako ali sigurno koraca ka svom raspadu.
P.S.Eto necemo plakati al hocemo zaliti za Haretom.Naravno da ima onih sto ne zale ni za svojim najrodjenijim pa ko im je onda Hare.
Za proteklih osam godina ( dakle dva mandata ), imali smo cetverac Hare - Tihi - Dodo - Cova !!
Produkt te i takve politike je DANASNJE STANJE !!
Ti bi sad da amnestiras ''lepog'' Hareta, a u vatru guras Zlaju !! :D

Ako je macka lukava, ni mis nije naivan !! a to su na koncu pokazali zadnji izbori 8-) . . . . ili ces reci da je narod blesav, da narod nista nezna ?? :? :-)

nakon toga ( 2007. godina ), pocinje prica o trecem entitetu, Federalizaciji BiH,referendum, itd, itd . . . . . sve ono sto se danas demonstrira i zbog cega se nemoze formirati vlast, je produkt politike ''lepog'' Hareta!!
A u tom periodu SDP i Zlatko Lagumdzija nisu bili dio vlasti, nego ''lepi'' Hare !!
Citiras sto tebi pase .Ili citas izmedju redova.Dakle fino pise,,Zlaja,Tihi,Dodo,Cavo,,dakle trenutna cetvorka je zlo iznad zla kojima je BiH zadnja rupa na svirali.Ili da te podsjetim BiH je bez vlasti 100 i nesto dana :-)
Bo Bo

#3158 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bo Bo »

Alfa_Ze wrote:
Bo Bo wrote:Mogu svi govoriti protiv hece,Grahovca,Halilovica itd...al reci,da se on nije borio za BiH,reci da je on u talu sa Dodikom(kako rece za i protiv),reci da nije molio po arapskim zemljama da uloze pare u BiH, to mogu reci samo dusmani ove zemlje...
20 godina je taj covjek u politici, i uradio je onoliko kolko je uradio. Mozemo napraviti inventuru, ako nista, a ono njegovog posljednjeg cetverogodisnjeg djelovanja (i naravno njegove stranke ) u vlasti - nije nikakav problem !!
Bez supljarenja, argumentom - na argument :wink:

Hvala mu, za sve sto je dobro napravio za BiH, ali mu isto tako zelim sretnu i ugodnu POLITICKU PENZIJU, kao i stranci parazita kojoj je bio na celu !! ( cast pojedincima, Belkic . . .i mozda jos kojem )
Bo Bo wrote:reci da nije molio po arapskim zemljama da uloze pare u BiH,to mogu reci samo dusmani ove zemlje...
jel mislis na njegove anrazmane sa Pakistanom, Kuvajtom i sl. :?
imas PP ;-)
Alfa_Ze

#3159 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Alfa_Ze »

luckylaka wrote:Citiras sto tebi pase .Ili citas izmedju redova.Dakle fino pise,,Zlaja,Tihi,Dodo,Cavo,,dakle trenutna cetvorka je zlo iznad zla kojima je BiH zadnja rupa na svirali.Ili da te podsjetim BiH je bez vlasti 100 i nesto dana :-)
Ja samo komentiram ono sto si ti napisao.

Ovo danasnje zlo su prouzrokovali svojom politikom Silajdzic – Tihic – Dodik – Covic. Tu nije bilo SDP-a i Lagumdzije ( ma koliko se to nekome svidjalo ili ne ).To je nezaobilazna cinjenica, sve ostalo je LAZ !!

Gledajuci danasnju situaciju :

SDP i Lagumdzija su zamjenili mjesta sa Silajdzicen i SBiH, ali u trenutku kada je drzava dosla u najgoru mogucu poziciju njenog buduceg raspada, jos od Deytona 1995.

Zasto sada Silajdzic i SBiH, danas bjeze od odgovornosti, bjeze u duboku opoziciju ?? Zasto Silajdzic ne preuzme odgovornost , pa zajedno sa SDA, formira vlast na nivou BiH ?? Dakako, zajedno sa svojim dojucerasnjim koalicionim partnerima Dodikom (SNSD ) i Covicem ( HDZ) . Oni su doveli drzavu u situaciju u kojoj se danas nalazi.
Da, ta pobrojana cetvorka – a nikako SDP i Lagumdzija.

Zar nije logicnije da Silajdzic pokaze svoj PATRIOTIZAM i formira koaliciju na drzavnom nivou sa Tihicem, i isprave ono sto su ZASRALI u predhodnih cetiri godine.
Ne, Silajdzic je ‘’izborni gubitnik’’, a borbu za cjelovitost BiH, ce gledati iz debele hladovine – praveci se da on ne snosi niti djelic odgovornost za ovu situaciju u koj se danas nalazimo.

Patriotski, bez svake sumnje !! Bravo Hare !! :thumbup:
luckylaka

#3160 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by luckylaka »

Alfa_Ze wrote:
luckylaka wrote:Citiras sto tebi pase .Ili citas izmedju redova.Dakle fino pise,,Zlaja,Tihi,Dodo,Cavo,,dakle trenutna cetvorka je zlo iznad zla kojima je BiH zadnja rupa na svirali.Ili da te podsjetim BiH je bez vlasti 100 i nesto dana :-)
Ja samo komentiram ono sto si ti napisao.

Ovo danasnje zlo su prouzrokovali svojom politikom Silajdzic – Tihic – Dodik – Covic. Tu nije bilo SDP-a i Lagumdzije ( ma koliko se to nekome svidjalo ili ne ).To je nezaobilazna cinjenica, sve ostalo je LAZ !!

Gledajuci danasnju situaciju :

SDP i Lagumdzija su zamjenili mjesta sa Silajdzicen i SBiH, ali u trenutku kada je drzava dosla u najgoru mogucu poziciju njenog buduceg raspada, jos od Deytona 1995.

Zasto sada Silajdzic i SBiH, danas bjeze od odgovornosti, bjeze u duboku opoziciju ?? Zasto Silajdzic ne preuzme odgovornost , pa zajedno sa SDA, formira vlast na nivou BiH ?? Dakako, zajedno sa svojim dojucerasnjim koalicionim partnerima Dodikom (SNSD ) i Covicem ( HDZ) . Oni su doveli drzavu u situaciju u kojoj se danas nalazi.
Da, ta pobrojana cetvorka – a nikako SDP i Lagumdzija.

Zar nije logicnije da Silajdzic pokaze svoj PATRIOTIZAM i formira koaliciju na drzavnom nivou sa Tihicem, i isprave ono sto su ZASRALI u predhodnih cetiri godine.
Ne, Silajdzic je ‘’izborni gubitnik’’, a borbu za cjelovitost BiH, ce gledati iz debele hladovine – praveci se da on ne snosi niti djelic odgovornost za ovu situaciju u koj se danas nalazimo.

Patriotski, bez svake sumnje !! Bravo Hare !! :thumbup:
Vratit ce se Hare-no sikiriki da dovrsi zapoceto.
NightSkyWalker

#3161 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by NightSkyWalker »

Zaista Hari ispade u pravu!
NightSkyWalker

#3162 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by NightSkyWalker »

Alfa_Ze wrote:

Zasto sada Silajdzic i SBiH, danas bjeze od odgovornosti, bjeze u duboku opoziciju ?? Zasto Silajdzic ne preuzme odgovornost , pa zajedno sa SDA, formira vlast na nivou BiH ??
:-) :-)

SDP i Lagumdzija svaki dan pokazuju da je Hari itekako bio u pravu.

Hari ne bjezi od odgovornisti, vec je jednostavno sa svojom strankom izgubio izbore. Sasvim je logicno da ostane u opoziciji a da stvar u svoje ruke preuzme relativni pobjednik SDP. Zar to nije upravo to ono sto si ti zelio? :wink:

Ali meni se cini da ste se vi SDP-ovi uprpili i prepali izazova pred kojim vam se partija nalazi i sada ponovo pljujete na Harija i jos ga optuzujete da bjezi od ogovornosti. Pa covjek je izgubio izbore i sad ide u opoziciju, sta je tu cudno. Cini mi se da vi SDP-ovci zalite za hladovinom i rahat opozicijom u kojoj ste navikli da ne primate udarce a sa druge strane samo pametujete.

Zaista je kukavicki i bijedno prizivati covjeka u vlast kojeg ste toliko pljuvali i htjeli da smijenite. Zar vam je toliko zagorilo pod nogama da je i dotle doslo. Beznadje, bezidejnost, i kukavicluk! :wink: :lol:
spreca

#3163 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

NightSkyWalker wrote:
Alfa_Ze wrote:

Zasto sada Silajdzic i SBiH, danas bjeze od odgovornosti, bjeze u duboku opoziciju ?? Zasto Silajdzic ne preuzme odgovornost , pa zajedno sa SDA, formira vlast na nivou BiH ??

Hari ne bjezi od odgovornisti, vec je jednostavno sa svojom strankom izgubio izbore. Sasvim je logicno da ostane u opoziciji a da stvar u svoje ruke preuzme relativni pobjednik SDP. Zar to nije upravo to ono sto si ti zelio? :wink:

Ali meni se cini da ste se vi SDP-ovi uprpili i prepali izazova pred kojim vam se partija nalazi i sada ponovo pljujete na Harija i jos ga optuzujete da bjezi od ogovornosti. Pa covjek je izgubio izbore i sad ide u opoziciju, sta je tu cudno. Cini mi se da vi SDP-ovci zalite za hladovinom i rahat opozicijom u kojoj ste navikli da ne primate udarce a sa druge strane samo pametujete.

Zaista je kukavicki i bijedno prizivati covjeka u vlast kojeg ste toliko pljuvali i htjeli da smijenite. Zar vam je toliko zagorilo pod nogama da je i dotle doslo. Beznadje, bezidejnost, i kukavicluk! :wink: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ja isto mislim da se SDP ipak boji odgovornosti koja im ukazana
NightSkyWalker

#3164 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by NightSkyWalker »

spreca wrote:
NightSkyWalker wrote:
Alfa_Ze wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ja isto mislim da se SDP ipak boji odgovornosti koja im ukazana
Imam osjecaj da se SDP kaje sto su dobili izbore jer im se sad valja kriviti sa dusmanima i primati kritike i udarce. A oni na to nisu navikli, jer biti cijelu deceniju u hladu i pametovati je ipak nesto drugo. Kuces dalje kada ovaj Alfa_Ze priziva Harija i govori da bi bilo patriotski sa njegove strane da napravi koaliciju sa Dodikom i Covicem. Drugim rijecima -molim te Hari vrati se i spasi nas od odgovornosti i ove dvojice siledzija. :wink: :lol:

Eto, patriote SDP-ovske, sada je mrski Hari u opoziciji a vi u poziciji, budite face i tucite se sa dusmanima. :thumbup:
Bloger

#3165 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bloger »

Pustite čovjeka da uživa u mirovini, Haris je davno svršeno vrijeme, došao je red da Zlatousti pokaže svoje liderske sposobnosti. Ako se po jutru dan poznaje, ne piše nam se dobro...
zonbirile

#3166 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

ne znam šta se svi neštop libe,ima još toliko toga za pokrasti,2012g će u novi aranžman sa MMF pošto ovja uzeti kredit neće moći vraćati.U to i kraj mandata,a onda deranje i zavrtanje ušiju od starne MMF-a.Sve već viđeno,ali đubrad nas ubijeđuju da neće baš tako biti.Pa i neće,biće 100x gore.
luckylaka

#3167 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by luckylaka »

Bloger wrote:Pustite čovjeka da uživa u mirovini, Haris je davno svršeno vrijeme, došao je red da Zlatousti pokaže svoje liderske sposobnosti. Ako se po jutru dan poznaje, ne piše nam se dobro...
,,zlatousti,,je vec imao jednu sansu.Jedino pocemu je ostao poznat dok je vladao je,,Alzirska grupa,,Dobio i drugu sansu i nema sanse da je iskoristi jer covjek jednostavno ne zna sta hoce.Hoce da se hebe a da mu ne udze.Sve u svemu sve se svodi na isto ,,BiH je trenutno u qrcu,,Dokle.Nije ni bitno,oni su danas mlatnuli platu.Halal im bila.Zasluzili su.Dok je ovaca....
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3168 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by plain vanilla »

Image
popajic

#3169 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by popajic »

Zar je Hare ikad bio u pravu :?
alenko_jelenko

#3170 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by alenko_jelenko »

href="http://pornicipornici.com">Najbolji Domaci Pornici</a> sva prava pridrzana od
<a href="http://pornicipornici.com ">PorniciPornici Najbolji Besplatni Pornici</a>
njonjica

#3171 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by njonjica »

plain vanilla wrote:Image
OMG :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Bloger

#3172 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bloger »

Silajdžić je uspio formirati kakvu-takvu vlast, mada su Radočić, Lagumdžija i Tihić uradili sve da mu otežaju položaj, da ga kopromitiraju, kriminaliziraju i degradiraju. Kada se Silajdžić obračunavao sa Dodikom, Tihić je uz pomoć Radončića i Lagumdžije, bio na Dodikovoj strani - 2008. bio je "ličnost godibe" u Republici Srpskoj, a tu je nagradu dobio zato što je otvoreno rušio Silajdžića.
Eto, Silajdžić je napokon srušen i šta smo dobili?
1gorstak

#3173 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

Bloger wrote:Silajdžić je uspio formirati kakvu-takvu vlast, mada su Radočić, Lagumdžija i Tihić uradili sve da mu otežaju položaj, da ga kopromitiraju, kriminaliziraju i degradiraju. Kada se Silajdžić obračunavao sa Dodikom, Tihić je uz pomoć Radončića i Lagumdžije, bio na Dodikovoj strani - 2008. bio je "ličnost godibe" u Republici Srpskoj, a tu je nagradu dobio zato što je otvoreno rušio Silajdžića.
Sada Silajdzicevi ljudi pokusavaju u blato baciti Lagumdziju i SDP. Jedna konstanta u tom svemu je Tihic, koji uporno trazi saveznika u Draganu Covicu (i Dodiku). Ono sto ne smijemo izgubiti iz vida je to da Silajdzic, Tihic i Lagumdzija kao likovi uopste nisu bitni, bitan je samo njihov trenutni stav prema drzavi. Mene se na primjer na ovom forumu napadalo jer sam podrzao obaranje Aprilskog paketa (sjecas li se @nosara sta si mi sve govorio ?), a zbog cinjenice da isti nije rijesio problem zloupotreba entitetskog glasanja. Sada kada i Lagumdzija (u programskoj deklaraciji) trazi rjesavanje tog problema, znaci kada trazi isto ono sto je trazio i Silajdzic, Silajdzicevi novinari pokusavaju srusiti SDP i Lagumdziju u korist HDZ-a.

Treba biti dosljedan u odbrani drzave, jeb'o i Tihica i Silajdzica i Lagumdziju.
hercegovac_pravi

#3174 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hercegovac_pravi »

1gorstak wrote:
Bloger wrote:Silajdžić je uspio formirati kakvu-takvu vlast, mada su Radočić, Lagumdžija i Tihić uradili sve da mu otežaju položaj, da ga kopromitiraju, kriminaliziraju i degradiraju. Kada se Silajdžić obračunavao sa Dodikom, Tihić je uz pomoć Radončića i Lagumdžije, bio na Dodikovoj strani - 2008. bio je "ličnost godibe" u Republici Srpskoj, a tu je nagradu dobio zato što je otvoreno rušio Silajdžića.
Sada Silajdzicevi ljudi pokusavaju u blato baciti Lagumdziju i SDP. Jedna konstanta u tom svemu je Tihic, koji uporno trazi saveznika u Draganu Covicu (i Dodiku). Ono sto ne smijemo izgubiti iz vida je to da Silajdzic, Tihic i Lagumdzija kao likovi uopste nisu bitni, bitan je samo njihov trenutni stav prema drzavi. Mene se na primjer na ovom forumu napadalo jer sam podrzao obaranje Aprilskog paketa (sjecas li se @nosara sta si mi sve govorio ?), a zbog cinjenice da isti nije rijesio problem zloupotreba entitetskog glasanja. Sada kada i Lagumdzija (u programskoj deklaraciji) trazi rjesavanje tog problema, znaci kada trazi isto ono sto je trazio i Silajdzic, Silajdzicevi novinari pokusavaju srusiti SDP i Lagumdziju u korist HDZ-a.

Treba biti dosljedan u odbrani drzave, jeb'o i Tihica i Silajdzica i Lagumdziju.
Potpis.. :thumbup:
Bosnolog

#3175 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

1gorstak wrote:

:thumbup:

Upravo tako,ponasanje gubitnicke SBiH stranke i njihovih trubadura je totalni zaokret nakon sto su otisli u opoziciju.Potpuno nova demagogija i prica od one koju su pricali godinama na vlasti dok su oko sebe imali okorjele i arogantne nemoralne ministre i poslanike,....

Preispitajte sebe,svoj rad i rezultate rada a prije toga pocistite stranku od olosa i sljama prije nego se pojavite ponovo na politicku scenu,....Ovo sto rade preko Senada Hadzifejzovica i TV 1 je strvaranje anti BH pakta sa dzavolom(Dodikom i Covicem) podrzavajuci ih protiv SDP i interesa drzave im nece pomoci da se vrate na politicku arenu,vec naprotiv gurnuti dublje u blato......

Koa sto kazes u svemu ovome su najmanje bitne stranke i pojedinci,Interes drzave i njenih gradana mora biti i ostati iznad svih pojedinacnih i stranackih interesa,jer su oni prolazni servis gradana,.....
Post Reply