Neke od slika: Lijevo - GERMANY 1940 Desno - ISRAEL 2009

BRAVO!kustah wrote:http://whatreallyhappened.com/IMAGES/Ga ... index.html
samo da ponovim ove slike, jer ih treba ponavljati, nazalost ovaj uzas traje decenijama.Vares City wrote:BRAVO!kustah wrote:http://whatreallyhappened.com/IMAGES/Ga ... index.html
Svaki komentar bi samo bio steta,....

ova osoba zavrijedjuje barem jos dva posta, mozda i tri.fakat wrote:
Zasto ?Vares City wrote:BRAVO!kustah wrote:http://whatreallyhappened.com/IMAGES/Ga ... index.html
Svaki komentar bi samo bio steta,....
Radi se o principu koji je isti, sama tehnika i nije vazna. Osim ako mislis da je smrt od plina nekako gora od przenja fosforom (recimo).d700 wrote: Na zadnjij slici se lijevo vide internirane zene tokom Holocausta. "Spremne" za spaljivanje, ubijanje. Sumnjam da je to na desnoj strani slucaj gdje se Palestinke vide, osim ako neko od vas ovdje moze dokazati da postoje gasne komore u Gazi.
I ovo je propaganda kao sto je oni rade. Dimenzije je samo gora....relativiranje Holocausta. FUj...
Pa...FUJ si Ti!Zasto ?
Na zadnjij slici se lijevo vide internirane zene tokom Holocausta. "Spremne" za spaljivanje, ubijanje. Sumnjam da je to na desnoj strani slucaj gdje se Palestinke vide, osim ako neko od vas ovdje moze dokazati da postoje gasne komore u Gazi.
I ovo je propaganda kao sto je oni rade. Dimenzije je samo gora....relativiranje Holocausta. FUj...
a mozes li ti, gospodine sveznajuci, dokazati te navodne gasne komore? mozes li ih dokazati? sta ti znas, pored ovcijeg obrazovanja o tim komorama? jesi li bio u Aushvicu? jesi li napravio hemijsku analizu ostataka u navodnim komorama? jesi li ispitao kada su iste konstruisane? jeli tacno znas ko ih je napravio? jeli mozes dokazati da je 6 miliona jevreja ubijeno za tako kratko vrijeme ciklon-B gasom?d700 wrote: Zasto ?
Na zadnjij slici se lijevo vide internirane zene tokom Holocausta. "Spremne" za spaljivanje, ubijanje. Sumnjam da je to na desnoj strani slucaj gdje se Palestinke vide, osim ako neko od vas ovdje moze dokazati da postoje gasne komore u Gazi.
živ ti bio, iznosi ti svoje mišljenje imaš na to pravo, ali vala bi mogao malo doživljaj smanjiti. onog dana kad se pokaže da si bio u pravu, i kad se masoni i jevreji sakriju u svoje tajne bunkere a nas ostale poubija plod njihove zavjere slobodno reci: "Rekao sam vam!", ali živ bio smanji doživljaj sada._veleposlanik wrote:a mozes li ti, gospodine sveznajuci, dokazati te navodne gasne komore? mozes li ih dokazati? sta ti znas, pored ovcijeg obrazovanja o tim komorama? jesi li bio u Aushvicu? jesi li napravio hemijsku analizu ostataka u navodnim komorama? jesi li ispitao kada su iste konstruisane? jeli tacno znas ko ih je napravio? jeli mozes dokazati da je 6 miliona jevreja ubijeno za tako kratko vrijeme ciklon-B gasom?d700 wrote: Zasto ?
sta ti kojeg q...... znas???
Ovaim potezom Rachel se svrstala u red "terorista", rado bi rekli svi zapadni mediji, al nemogu. Jednostavno nemogu, jer im neodgovara figura osobe, njeno ime, njena nosnja mozda.fakat wrote:ova osoba zavrijedjuje barem jos dva posta, mozda i tri.fakat wrote:
Rachel, Rest in Peace.
Ova zena je mrtva jer ju je pregazio izraelski buldozer dok je ona svojim tijelom (aktivistinja) pokusavala zastititi palestinsku kucu koju je izraelski buldozer sravnao sa zemljom. Sravano je i nju, i nazalost dragi citaoci imam gruesome pictures ali iz pijeta prema Rachel ne zelim ih postirati. Vikala je u megafon dok je tijelom branila palestinsku kucu ali nije pomoglo. Poenta ovoga posta je da sve dok ima ljudi poput Rachel, covjek ce za mene biti cudo, cudo nevidjeno, cudo koje nam dokazuje da jos uvijek ima ljudi koji imaju savijest, i molim vas da je se opomenete u dovama jer dok zivite vi zivjece i ona.
Isto tako znam da zrtve ne valja dijeliti po bilo kojem kriteriju. Svaka zrtva je zrtva i svakoj rahmet! Nema vece i manje,nema bijelih i tamnih zrtvava, znam da je upravo izginulo preko 1000 dusa, u Gazi, zato ovdje prekidam post jer nemam vise rijeci....,.
http://uk.youtube.com/watch?v=EC6C-cAc240
A gdje su se stanovnici Gaze mogli sakriti ? Mogli su napraviti papirnati brod od istih, pa se ukrcati u njih s djecom i u sinje more ?zonbirile wrote:vratila se Munira Hagag i Gaze,i kaže da su Izraelci bacali letke prije bombardiranja.Ja samo prenjeo njenu izjavu.
_veleposlanik wrote:izvinjavam se, na "dozivljaju". smanjen je i ja se ne javljao vise na ovoj temi...
Nacin ubijanja nema veze sa definiciom o Genocodu. Tu su relevantne namjere, dimenzije, jasni dokazi koji odgovaraju definiciji....JBL wrote:...
Radi se o principu koji je isti, sama tehnika i nije vazna. Osim ako mislis da je smrt od plina nekako gora od przenja fosforom (recimo).
Nemas argumenata pa ti ostaje licno napadanje. Drugo: Negiras dokazani Holoaust, to rade inace samo desnicarski extremisti ili fasisti ili mentalno poljuljani pisci kao onaj Irvine. Za ove rijeci bi fasovao ne samo ban, nego kaznu u zajednici kojoj BiH tezi...(EU). Usput: Negiras Holoaust sa tankim "argumentima". Sad te pitam, s kojim pravom replikujes na one budale sto za Srebrencu isto tvrde na isti nacin. Evo da reflektujem s onim sto neki Srbi koriste kao argumentaciju da u srebrenici nije bilo Genocida: " jesi li bio u Srebrenici? jesi li napravio analizu ostataka ? jesi li ispitao kada su iste konstruisane? jeli tacno znas ko ih je napravio? jeli mozes dokazati da je 8000 Srebrenicana ubijeno za tako kratko vrijeme ?"a mozes li ti, gospodine sveznajuci, dokazati te navodne gasne komore? mozes li ih dokazati? sta ti znas, pored ovcijeg obrazovanja o tim komorama? jesi li bio u Aushvicu? jesi li napravio hemijsku analizu ostataka u navodnim komorama? jesi li ispitao kada su iste konstruisane? jeli tacno znas ko ih je napravio? jeli mozes dokazati da je 6 miliona jevreja ubijeno za tako kratko vrijeme ciklon-B gasom?
sta ti kojeg q...... znas???
kustah wrote:Svako objasnjavnje sa takvim kao ti je irelevantno, vi imate jedno ime...Nacisti! U jednoj ili drugoj formi.
Chmoljo wrote:@d700 princip je isti, sve su ostalo nijanse... i ne bi mi bilo čudno da su umjesto Palestinaca Nijemci... osvetu mogu i razumjeti, ali ovo...
Pa vec smo apsolvirali pitanje letaka @zonbirile. Je li jos nesto rekla ?zonbirile wrote:latina
draga moja,ja samo prenjeo izjavu naše Munire,ti je shvatila tako,ali nemoj mene napadati.
Koje politike, cije politike ? To sto neko sve ispolitizira, ne znaci da je svako ispolitiziran. Prisjeti se malo da su mene na ovoj temi nazvali "cionistkinjom, nenormalnom, perverznom i bizarnom", i tako to i tome slicno. Vazda dernek.Sve je na fonu osude bilo kakve vijesti,koja nije na valu "oficijelne" politike.
Ha ja.Hajde reci mi šta je sa vehabijama,za pedere se skupiše za čas.Sada ni mukajet,jašta bona dolari u pitanju.
Za podatak o broju jevreja u USA,zonbirile wrote:latina
malo ovo pročitaj i skontaj šta treba činiti, i što je tako kako je.Kada se to promjeni promjeni će se i ostalo.
Dio govora Hafiza A.B. Muhammeda, direktora Al-Baraka Banke:
Demografski podaci:
- Svjetska populacija jevreja: 14 miliona
Nastanjenost: 7 miliona u Americi
5 miliona u Aziji
2 miliona u Evropi
100 hiljada u Africi
- Svjetska populacija muslimana: 1,5 milijarda
Nastanjenost: 1 milijarda u Aziji i Srednjem istoku
400 miliona u Africi
44 miliona u Evropi
6 miliona u Americi
- Svaki peti insan je musliman.
- Na jednog pripadnika hinduističke religije idu dva muslimana. (statistički)
- Na jednog pripadnika budizma idu dva muslimana. (statistički)
- Na jednog jevreja ide 107 muslimana. (statistički)
Ali, 14 miliona jevreja su jači od 1,5 milijarde muslimana. Zašto? Evo razloga:
-Pokretači promjene historije:
Albert Einstein, Sigmund Freud, Karl Marx, Paul Samuelson, Milton Friedman - Jevreji
-Medicinska otkrića:
Vakcinacija - Benjamin Ruben
Vakcinacija dječije paralize - Jonas Salk
Lijek za leukemiju - Gertrude Elion
Hepatitis B - Baruch Blumberg
Lijek za sifilis - Paul Ehrlich
Embriologija - Stanley Cohen
Bubrežna dijaliza - Willem Kloffcame
- Svi navedeni su jevreji
-Nobelovci:
U posljednjih 104 godine, jevreji su osvojili 180 Nobelovih nagrada, a muslimani samo 3.
-Naučna otkrića koja su promijena svijet:
Mikroprocesorski čip - Stanley Mezor
Nuklearni lančani reaktor - Leo Sziland
Optički kabal - Peter Schultz
Semafori - Charles Adler
Nehrđajući čelik - Benno Strauss
Filmovi sa zvukom - Isador Kisee
Telefonski mikrofon - Emile Berliner
Video rekorder - Charles Ginsburg
(Preskočit ću mnoge)
Zašto su oni moćni, a muslimani ne?
-U cijelom islamskom svijetu (57 muslimanskih država) postoji samo 500 univerziteta.
-Samo u SAD-u postoji 5758 univerziteta.
-Samo u Indiji postoji 8407 univerziteta.
-Nijedan od muslimanskih univerziteta nije u Top 500 svjetskih univerziteta.
-Pismenost u kršćanskom svijetu - 90%
-Pismenost u muslimanskom svijetu - 40%
-Pismenost u 15 najjačih kršćanskih zemalja - 100%
-Muslimani nemaju "najjačih" država
-98% u kršćanskim državama je završilo osnovnu školu
-50% u muslimanskim državama je završilo osnovnu školu
-40% kršćanskog stanovništva je pohađalo univerzitetsko obrazovanje
-2% muslimanskog stanovništva je pohađalo univerzitetsko obrazovanje
-Najjače muslimanske države imaju 230 naučnika po milionu stanovnika
-SAD ima 5000 naučnika po milionu stanovnika
-Kršćanski svijet ima 1000 tehničkih znansvenika po milionu stanovnika
-Cijeli arapski prostor ima 50 tehničkih znansvenika po milionu stanovnika
-Muslimanski svijet troši 0,2% ukupnog profita na obrazovanje
arzuhal wrote:fukara_tz je ovo davno postao...al' treba češće.