Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
vrbas1979

#3151 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by vrbas1979 »

Internet-plaćenici SDA divljaju na portalima!
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/interne ... -portalima

Vildana ništa ne demantira, ali i dalje laže za svoje gazde

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/vildana ... voje-gazde

Nikad, ali baš nikad nisam glasao za SDA, nisam njihov član, ne simpatišem ih, što više ne volim njihovu politiku, ideje, kadrove... ne volim ih, uglavnom.

Ali, ako me iko ikada nagovori da glasam za njih (gluho bilo) to će biti Fahrudin Radončić i njegovi jugendi.
shake69

#3152 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by shake69 »

Bilo bi dobro saznati brojke o prodaji Avaza danas. Mislim da su pali a te brojke se ne mogu vjecno kriti.
The BEN10

#3153 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by The BEN10 »

vrbas1979 wrote:Ali, ako me iko ikada nagovori da glasam za njih (gluho bilo) to će biti Fahrudin Radončić i njegovi jugendi.
Pa u odnosu na 2010 Fahro je izgubio 40 000 glasova, a izgubit će ih još do 2014. ovakvim idiotskim piskaranjima NEZAVNISNOG Avaza...
Donnie Smith

#3154 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Donnie Smith »

The BEN10 wrote:
vrbas1979 wrote:Ali, ako me iko ikada nagovori da glasam za njih (gluho bilo) to će biti Fahrudin Radončić i njegovi jugendi.
Pa u odnosu na 2010 Fahro je izgubio 40 000 glasova, a izgubit će ih još do 2014. ovakvim idiotskim piskaranjima NEZAVNISNOG Avaza...

kokad ima loše savjetnike
pogrešno koristi izvor moći
avaz je mogao puno bolje iskoristiti
za svoju promociju
da je posjetio kakav dom s nezbrinutom djecom, podijelio paketiće, poklonio nekom kompjuter, slikao, glumio makar humanitarca
nego hudnik
kidiso na Selimoviće:lopovi lopovi

Radon od 93. širi imperiju, a Selimovići su ranih osamdesetih imali firme diljem svijeta... :-D
evo mene

#3155 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by evo mene »

Fahrina kaznena ekspedicija piše kako je Kaplan zaposlio Ahmetovićevog vozača, a šute za sestru Edina Džeke, za onog maloumnog Mensura Peljtu i ine što je uhljebio.
StupskaBitanga

#3156 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

a onog Omera Čavare
:lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Baš Faahro u pokušaju
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3157 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by KatarinaKosaca »

Donnie Smith wrote:kidiso na Selimoviće:lopovi lopovi

Radon od 93. širi imperiju, a Selimovići su ranih osamdesetih imali firme diljem svijeta... :-D
Selimovići su lopovi i ratni profiteri, da to zemlja ne drži... Sve što se o njima kaže i napiše od strane Avaza i FahrA , istina je. Od privatizacije Pivare 1994 kad uopće nisu bili u zemlji, pa do velepekare i svih ostalih firmi.
Sasvim je druga stvar što FahrA tu vodi zavist što on nije, a ne osjećaj za pravdu i poštenje. Ali, sve je istina o Selimovićima.
Donnie Smith

#3158 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Donnie Smith »

KatarinaKosaca wrote:
Donnie Smith wrote:kidiso na Selimoviće:lopovi lopovi

Selimovići su lopovi i ratni profiteri, da to zemlja ne drži... Sve što se o njima kaže i napiše od strane Avaza i FahrA , istina je. Od privatizacije Pivare 1994 kad uopće nisu bili u zemlji, pa do velepekare i svih ostalih firmi.
Sasvim je druga stvar što FahrA tu vodi zavist što on nije, a ne osjećaj za pravdu i poštenje. Ali, sve je istina o Selimovićima.
Ma šta su to oni ukrali Bogati, jel bi ti bilo draže da je pivaru uzeo Mišković?
to smeta Radonu, obećao mu, al..nisu Selimovići od juče, kažem ti, još su prije 40 godina bili uspješni biznismeni, u svijetu ugledni:D
hecimnadri

#3160 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by hecimnadri »

u zadnje vrijeme porasla kupovina oslobođenja.
Vi pokušajte odgonetnuti zašto.
OmerD

#3161 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by OmerD »

kakavdanakneiskustvu wrote:
micki125 wrote:
idiotizam na steroidima.

još su ih i prisluškivali :-) :-)

:thumbup:

koje budale
u civilizovanom svijeti skandal bi bio sto ministar tokom radnog vremena hoda okolo sa curama a ne sto jedna novina to objavi (a to joj je i posao)
luckylaka

#3162 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by luckylaka »

Novi ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić u "Teleringu" najavio
Obračunat ćemo se s mafijom, pa ko živ, ko mrtav
Strasno,kriminalac da se obracuna sa kriminalom i mafijom a sam jedan od najveci.P.S.Mogu zamisliti da AlCapone kaze,,sverceri whiskey-a sad cu vam hebat nanu :D ,,
novi.dan.nova.nafaka

#3163 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

hecimnadri wrote:u zadnje vrijeme porasla kupovina oslobođenja.
Vi pokušajte odgonetnuti zašto.
Imaju li neke preciznije (insider-ske) info o tiražu Avaza i Oslobođenja u zadnjih godinu dana ?
illuminated

#3164 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by illuminated »

Dobra riba.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#3165 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dr.gog »

Volim i ja novine uz kafu, naravno..Ali odavno sam shvatio da je bolje kupiti neki dobar strani sedmičnik tipa Spiegela i njega čitati "natenane"(ja njemački i engleski nikada nisam uspio da čitam brzo kao svoj maternji, jel..).

Realno kad gledaš, za cenera dobiješ količinu profesionalno spremljenih i dobrih članaka koje ni Oslobođenje ni Avaz ne objave za pola godine. Redakcija od preko 120 saradnika napravi novinu u kojoj imaš materijala za 10 kafa :D

Naše dnevne novine čitam ili u kafani ili ako sam prisiljen negdje da "čekam". Za slučaj potrebe tu je redovna PDF pretplata :D
StupskaBitanga

#3166 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

U istu tu ravan u printanm medijima možemo staviti i situaciju u elektronskim medijima
Glavna karakteristika nažalost je da si žensko, sa manjim koeficijentom inteligencije i da si spreman od sebe praviti dvorsku ludu
Imamo urednike ala smrklo se u Gluhoj Bukovici i oči plave kao jadransko more-Kazagić
iz dna duše

#3167 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by iz dna duše »

Šta velite za Elmicu, tek uznapredovala na FTV u urednika i producenta, a sada ode još "više", kod Fahra.....Okice moje plave---Što ti je biti sposoban :)
seln

#3168 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by seln »

dr.gog wrote:Volim i ja novine uz kafu, naravno..Ali odavno sam shvatio da je bolje kupiti neki dobar strani sedmičnik tipa Spiegela i njega čitati "natenane"(ja njemački i engleski nikada nisam uspio da čitam brzo kao svoj maternji, jel..).

Realno kad gledaš, za cenera dobiješ količinu profesionalno spremljenih i dobrih članaka koje ni Oslobođenje ni Avaz ne objave za pola godine. Redakcija od preko 120 saradnika napravi novinu u kojoj imaš materijala za 10 kafa :D

Naše dnevne novine čitam ili u kafani ili ako sam prisiljen negdje da "čekam". Za slučaj potrebe tu je redovna PDF pretplata :D
Spiegel je vrh zurnalizma. U svakoj temi ima kvaliteta za jednu prosjecnu knjigu izdanu u BiH.
VjecitiStudent

#3169 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by VjecitiStudent »

iz dna duše wrote:Šta velite za Elmicu, tek uznapredovala na FTV u urednika i producenta, a sada ode još "više", kod Fahra.....Okice moje plave---Što ti je biti sposoban :)
Sklanjanje Elme sa TV ekrana je definitivno najveci Fahrin doprinos bh. novinarstvu.
StupskaBitanga

#3170 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

Sklanjanje Elme sa TV ekrana je definitivno najveci Fahrin doprinos bh. novinarstvu.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
iz dna duše

#3171 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by iz dna duše »

VjecitiStudent wrote:
iz dna duše wrote:Šta velite za Elmicu, tek uznapredovala na FTV u urednika i producenta, a sada ode još "više", kod Fahra.....Okice moje plave---Što ti je biti sposoban :)
:thumbup:
evo mene

#3172 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by evo mene »

Elmina životna greška. Odčazak kod Fahre joj je definitivni kraj. Ni u Goražde ne može!
ultima_palabra

#3173 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

evo mene wrote:Elmina životna greška. Odčazak kod Fahre joj je definitivni kraj. Ni u Goražde ne može!
Pa zar nije Goražde jedna od dvije općine gdje je Fahro dobio načelnika? :D
evo mene

#3174 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by evo mene »

ultima_palabra wrote:
evo mene wrote:Elmina životna greška. Odčazak kod Fahre joj je definitivni kraj. Ni u Goražde ne može!
Pa zar nije Goražde jedna od dvije općine gdje je Fahro dobio načelnika? :D

Otjera je SDA ekipa Duška Jurišić i Almira Huseinović!!! Ista je sudbina čeka kad joj se na leđa natovare SBB ekipa Ismeta Dervoz i Edina Latif!!! Ostaje joj da se vrati na Hayat ili RTV Goražde!!!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3175 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by plain vanilla »

Image
Post Reply