elSaik wrote:
Dobijete i kod nas čitav istok. Ko god je otišao na sjever otišao je svjestan toga šta ga očekuje. Prostora koji je vama svaku tekmu namijenjen je sasvim dovoljan. To što vi ne želite da se rasporedite kako treba na istok i sjeveroistok, to je već nešto sasvim drugo.
Saiče, usporedi šta vi dobijete kad dolazite na hasetu, a šta mi kad dolazimo kod vas.
Vi dobijete cijeli jug, koji ima sjedeća mjesta, i poveći dio zapadne tribine, koja također ima sjedeća mjesta.
Mi dobijemo vaš istok, koji je usput rečeno sve osim tribine. Nema stolica, kamenje na sve strane. Dobijemo onaj kavez na sjeveru koji također nema sjedeća mjesta, ima samo beton. Doduše dobijemo i onaj djelić gdje ima stolica ali to nije ništa u usporedbi sa tim šta vi dobijete kad gostujete nama. Nemoj samo da kažeš da je to radi toga što smo kao eto, spremni da pravimo nerede

Sjećam se vas, i onog derbija, kad je Ćelo Ismet fijakerom pravio krugove oko atletske staze

Tad ste bukvalno DEVASTIRALI južnu tribinu, polomili stotine stolica, uletili na teren, napali Noukena, i Mirsada Dedića (doduše, tad je deda jednog od vas poslao na travnjak, sjećam se toga dobro, bio sam tad na istoku, sve se vidilo lijepo kako šalje lijevim krošeom pomahnitalog štrumfa na zemlju

)... Izgleda da ste zaboravili taj vaš bijes i primitivizam, koji se nije nikad desio na našim terenima, do tad.