Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mi zadnjih 15 godina, niko i nista, i ti kao tek sada prosvjetljen, skontao da neces vise ici na utakmice !?
Ne moras brate, uvijek ima ko hoce
Ja stvarno ne bih znao sta da radim subotom kada je tekma...pritisak mi se digne kada vidim po carsiji one sa brzim naocalama i solufima na spic a igra likČe...ma ospem se sav
samo_ti wrote:Mi zadnjih 15 godina, niko i nista, i ti kao tek sada prosvjetljen, skontao da neces vise ici na utakmice !?
Ne moras brate, uvijek ima ko hoce
Ja stvarno ne bih znao sta da radim subotom kada je tekma...pritisak mi se digne kada vidim po carsiji one sa brzim naocalama i solufima na spic a igra likČe...ma ospem se sav
kad smo vec kod toga, kad tacno igramo protiv Sarajeva? Mislim da nema bolje utakmice za otvaranje ove polusezone i nadam se da ce stadion biti dobro popunjen. A nakon nje cemo znati u kom pravcu ide sezona. sa par vezanih pobjeda bi se moglo ukljuciti u borbu za trece mjesto, samo nisam bas siguran da Celik ima taj kvalitet. Al vidjet cemo!?
Mislim da ce biti vrijeme upaliti onu visoku pec pred mec sa borcem.. kao test.. da ga malo prosusi.. zavisno od vremena.. pa onda pred grcku.. samo da se ne pretvori u sijeno
Mislim da ce se igrati na Kamberovica polju. Svaka cast igracima Borca na angazmanu oko utakmice (prekidaju strajk samo zbog ove utakmice a druge su otkazali i dolaze u svom aranzmanu ako klub ne obezbijedi prevoz).
Zbog pogoršanja vremenskih prilika, Nogometni savez BiH odlučio je poduzeti korake da maksimalno zaštiti teren stadiona Bilino polje. Prijateljske utakmice koje je Čelik namjeravao igrati na svom stadionu bit će igrane na Kamberovića polju.
Također, NSBiH odgodit će utakmicu 18. kola Premijer lige BiH između Čelika i Leotara, pa će tako derbi između Čelika i Sarajeva iz 16. kola biti jedina utakmica koja će se igrati na Bilinom polju do susreta s Grčkom, ali, s obzirom na to da je ona na rasporedu 2. marta, ostat će dovoljno vremena da se teren uredi.
Glupost sta oni imaju naredjivati gdje ce se igrati .. Iako je logicno i ocekivao sam da igraju na Kamberovicu protiv Borca jer ce zbog Amine biti puno raje i moci ce se ono tamo napunit fino..Iako sam rekao da necu ici navratit cu protiv Borca makar samo kartu uzeo
Mogli su je staviti ujutro u 6.. ja na poslu do 3.. gube pola naroda.. i kako da dodjem.. ne pase ni prvoj ni drugoj smjeni.. namjerno ne zele neki da se stadion popuni.. od svih termina,stavili najgori! Da je makar 15:30.. jao rusvaja..