Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
knjigu nisam jos poceo citati ali sam primjetio da gotov vise autenticnih slika ima vec texta, samo sam je preletio da vidim jel interesantna te nasao podatak da je 4 bosanca poginulo na Titaniku 1912
inace jos uvjek sam na Chrysler knjizi sa prethodne stranice, dok knjige na engleskim se ipak sporije citaju, a mozes pogoditi i zasto
we'll stay in touch
ovo je jedna od onih tema koja je uspjela prezivjeti forumske vihore zato bRez stresa.
ja sam pri kraju one svoje novele.
citamo se.
Having just been released from the Navy, Benny Profane is content to lead a slothful existence with his friends, where the only real ambition is to perfect the art of "schlemihlhood," or being a dupe, and where "responsibility" is a dirty word. Among his pals--called the Whole Sick Crew--is Slab, an artist who can't seem to paint anything other than cheese danishes. But Profane's life changes dramatically when he befriends Stencil, an active ambitious young man with an intriguing mission--to find out the identity of a woman named V., who knew Stencil's father during the war, but who suddenly and mysteriously disappeared.
knjigu nisam jos poceo citati ali sam primjetio da gotov vise autenticnih slika ima vec texta, samo sam je preletio da vidim jel interesantna te nasao podatak da je 4 bosanca poginulo na Titaniku 1912
inace jos uvjek sam na Chrysler knjizi sa prethodne stranice, dok knjige na engleskim se ipak sporije citaju, a mozes pogoditi i zasto
we'll stay in touch
Pretpostavljam da su imali zivotno vaznu ulogu za Titanic. Jedan je bio lozac, drugi djeparos, treci se sverco a cetvrti je krenuo u evropu da se prihvati mjesalice
we'll stay in touch
Pretpostavljam da su imali zivotno vaznu ulogu za Titanic. Jedan je bio lozac, drugi djeparos, treci se sverco a cetvrti je krenuo u evropu da se prihvati mjesalice
Ma jok. Jedan je bio Leo, samo su amerikanci malo promijenili history, ipak je to Hollywood.
we'll stay in touch
Jako mi se svidja njen stil pisanje, knjiga je jako citka... jos uvjek sam na pocetku, na momente je tuzna a u isto vrijeme komicna, mala opomena buduce starosti. Kada zavrsim javim se kompletnim utiscima.
ti si prvi koji je cito i to rek'o, ali ima ona stara sto kaze: o ukusima se ne raspravlja tako da mi je mrsko pisati zbog cega gotivim i Eca i nj djelo.
Koliko vi knjiga procitate u jednoj sedmici/mjesecu?!
Samo postavljate nove slike, nije valjda tek tako ili bas citate?! Volim i ja da citam, al' nazalost nemam bas toliko vremena, odvojim tek za 3-4 knjige u mjesecu.
NeyDan wrote:Koliko vi knjiga procitate u jednoj sedmici/mjesecu?!
Samo postavljate nove slike, nije valjda tek tako ili bas citate?! Volim i ja da citam, al' nazalost nemam bas toliko vremena, odvojim tek za 3-4 knjige u mjesecu.
Pa sta ces vise od cetiri knjige Ma zavisi, kakva je literatura, koliko stranica, kakvo je vrijeme napolju itd. itd. ali u prosjeku procitam do 5 knjiga mjesecno. Evo ovaj mjesec sam zapeo na Tragediji Genija od Vladimira Stanojevica i nikako da je zavrsim. Niti je velika niti je dosadana al jednostavno nikako da se nakanim da je procitam.
Pozdrav
NeyDan wrote:Koliko vi knjiga procitate u jednoj sedmici/mjesecu?!
Morala sam majke mi... pricam o njoj danima... smorila sam i onog svog hairliu kaze da nikad nisam ni o jednoj procitanoj knjigi nisam pricala kao o onoj.
jesi ti ovu procitala?