AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skafiskafsnjak

#3151 Re: AC Milan

Post by skafiskafsnjak »

Po cemu je Milan zasluzio da prodje ? a po cemu Barcelona ?
Charuga
Globalni moderator

#3152 Re: AC Milan

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
oridjidji wrote:Image
Još malo pa ćemo imati Panini album :lol: Hauge, Merk, Ovrebo, De Bleckere, Busacca, Stark, Teixeira Vitienes i Kuipers... još malo pa mogu tim registrovati :lol:
Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ... 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3153 Re: AC Milan

Post by Tomahawk11 »

@ultima, nemoj tako, sad ce opeti biti prica o zavjerama, koji crni sudci, sve je to zavist onih koji navijaju za druge timove.
Dva penala svirati u ovakvoj utakmici, od kojih je jedan upitan je u svakom slucaju licemjerstvo. I to ekipi koja vazi za najbolju na svijetu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3154 Re: AC Milan

Post by Tomahawk11 »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:
Još malo pa ćemo imati Panini album :lol: Hauge, Merk, Ovrebo, De Bleckere, Busacca, Stark, Teixeira Vitienes i Kuipers... još malo pa mogu tim registrovati :lol:
Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ... 8-)
Poenta je da je, nakon sto je Real odmakao u Primeri, pocela prica kako je Real ''poguran'' od strane sudija. I to je u redu, jer je Real ''prljava'' ekipa.
Sad kad navijaci Milana kazu da su osteceni u mecu sa Barcelonom, to se ne da reci.
ultima_palabra

#3155 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ... 8-)
Pa ne znam što ne bih bio ozbiljan... na kraju krajeva, ne sjećam se nekog guranja "kraljevskog kluba" u Uefinim takmičenjima.
Charuga
Globalni moderator

#3156 Re: AC Milan

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ... 8-)
Pa ne znam što ne bih bio ozbiljan... na kraju krajeva, ne sjećam se nekog guranja "kraljevskog kluba" u Uefinim takmičenjima.
Dobro, do mene je, Real nikad nisu gurale sudije, samo je Barsa ta kojoj se svjesno silji. Hajde tamo na temu o Barsi pa vidi ono sto sam pisao za prvu utakmicu sa Arsenalom, koju eto i ti spominjes cesto. Barem sudiju drugog meca. Da ne kvarimo ljudima ovde temu ... ;-)
sumirprimus

#3157 Re: AC Milan

Post by sumirprimus »

ko gubi ima pravo da se ljuti,al milan nije pokazao nista,da bi dobio jednu barcelonu,pa da su igrali i iza skole i bez sudija...
posteno govorec...pretrcali su ih,predodavali,prekucali,ispucali...kako god okrenes i obrnes...zaslzeno milan izgubijo od trenutno bolje i jace ekipe...
ultima_palabra

#3158 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti,al milan nije pokazao nista,da bi dobio jednu barcelonu,pa da su igrali i iza skole i bez sudija...
posteno govorec...pretrcali su ih,predodavali,prekucali,ispucali...kako god okrenes i obrnes...zaslzeno milan izgubijo od trenutno bolje i jace ekipe...
Nisu oni imali ništa pokazivat... nisu Gospa da se pokazuju :D Ljudi su imali rezultat koji ih je vodio dalje do trenutka kad je sudija stupio na scenu. Ako se uzme u obzir loša realizacija Barcelone, moguće je da bi ostao isti rezultat ili da bi Milan iskoristio još koju kontru.
veljaca

#3159 Re: AC Milan

Post by veljaca »

Milan mi je draga ekipa .... Imaju potencijal ....
Nisu imali srece u izvlacenju parova cervrtfinala .... Da su izvukli bilo koju ekipu od preostalih 6 cetvrtfinalista imali bi vece sanse za prolazak dalje ....
sumirprimus

#3160 Re: AC Milan

Post by sumirprimus »

ma ja sbb kbb,
oni su onda imali rezultat od pocetka prve utakmice kad su branili nulu i to kod kuce :smajli stose udara po čelu... :lol:
mislim,moram se nasmijat,jerbo,smijesno,NISU NISTA POKAZALI ZA 180 MINUTA... osim onog gola.samo sto su se preracunali,prosla su vremena kad se igralo na ko da manje...
sad ljudi trce,taj rad--tika taka :D
pa vi kako ocete...
ista je ta frrustracija i reala sa barcom u zadnjih 10-tak godina... savrsena tika taka,naprosto nervira...
sumirprimus

#3161 Re: AC Milan

Post by sumirprimus »

Posjed lopte - 60 posto, udarci 21:3 u korist aktualnih prvaka, 8:1 u okvir gola.
znaci statistika ne laze,oci ne lazu...ponavljam,milan da je igro s njia i bez sudija i iza skole i jos dvije tekme ne bi proso dalje...eh to frustrira vise i od same barce... :D
ultima_palabra

#3162 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

Ne kontam šta hoćeš da pokažu :? To je talijanska ekipa, igraju na rezultat... sad će se početi vaditi statistike, 1500 pasova unazad, 35 šuteva na gol koji se jedva dokotrljaju do golmana, 85% posjeda lopte... sve je to nevažno ako se ne da gol, a za to je izgleda potreban penal :roll:

PS: znao sam unaprijed šta ćeš napisati :D
sumirprimus

#3163 Re: AC Milan

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Ne kontam šta hoćeš da pokažu :? To je talijanska ekipa, igraju na rezultat... sad će se početi vaditi statistike, 1500 pasova unazad, 35 šuteva na gol koji se jedva dokotrljaju do golmana, 85% posjeda lopte... sve je to nevažno ako se ne da gol, a za to je izgleda potreban penal :roll:

PS: znao sam unaprijed šta ćeš napisati :D

:lol: :lol: kako ba znas,vidovita zorka il dzemila... :D sala mala
kako sta pokazat,pa pokazat ,da ne s+psujem ovde... d a m u :idea: :idea: :idea:
ono,kako ba cuvanje,raskovacemo vas ko fosne,jerbo nema branjenja s vama,ipak vi imate,1500 dosadnih ko svicarski sat dodavanja,85 % nekorisnog posjeda, i nakih lopti sto jedva dodju do golmana,a u prosjeku 3,4 put prodju i iza golmana preko linije :D
ultima_palabra

#3164 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

Pa eto, od svih tih statistika u 180 minuta golovi padoše iz dva penala i jedne sretno odbijene lopte :) Ali hajde de, da ne kvarim idilu...
tzipiripi

#3165 Re: AC Milan

Post by tzipiripi »

Ovo nije guranje nego vučenje

Image
sumirprimus

#3166 Re: AC Milan

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Pa eto, od svih tih statistika u 180 minuta golovi padoše iz dva penala i jedne sretno odbijene lopte :) Ali hajde de, da ne kvarim idilu...
ultima,sreca prati hrabre :mrgreen:
ko ne napada nema ni sansi,ko ne puca nema ni golova...
milan jednom opuco i jedan go dao...i nisu imali srece imali su robinja lijevo,koji je priznaces,talašika...
veljaca

#3167 Re: AC Milan

Post by veljaca »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:Pa eto, od svih tih statistika u 180 minuta golovi padoše iz dva penala i jedne sretno odbijene lopte :) Ali hajde de, da ne kvarim idilu...
ultima,sreca prati hrabre :mrgreen:
ko ne napada nema ni sansi,ko ne puca nema ni golova...
milan jednom opuco i jedan go dao...i nisu imali srece imali su robinja lijevo,koji je priznaces,talašika...
Cuvena Bracina izreka: Igrac koji ne puca ne moze dati gol ..... :D
sumirprimus

#3168 Re: AC Milan

Post by sumirprimus »

braco je meni kraaalj :mrgreen:
tzipiripi

#3169 Re: AC Milan

Post by tzipiripi »

Kako došlo tako o'šlo.ba

Image
sef_mafije

#3170 Re: AC Milan

Post by sef_mafije »

ovo je barci na sramotu

AC MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
and

#3171 Re: AC Milan

Post by and »

tzipiripi wrote:Ovo nije guranje nego vučenje

Image
ovo su stvari koje možeš vidjeti kod svakog kornera,na skoro svakoj utakmici.
sef_mafije

#3172 Re: AC Milan

Post by sef_mafije »

"Svaki bitnije meč Barce je poput španske serije pun preokreta i kraj je srećan sve se završi dobro u korist glavnog junaka(Barcelone)."

http://www.acmilan-serbia.com/2012/04/d ... s-red.html
ellaxaz

#3173 Re: AC Milan

Post by ellaxaz »

Kuipers: Posao sam odradio kvalitetno

http://sportsport.ba/ino_fudbal/kuipers ... etno/77945

"Od sinoć mi neprestano zvoni telefon i svi zovu da mi čestitaju, nema nijedne reči kritike"
:lol:
burgundy

#3174 Re: AC Milan

Post by burgundy »

ellaxaz wrote:Kuipers: Posao sam odradio kvalitetno

"Od sinoć mi neprestano zvoni telefon i svi zovu da mi čestitaju, nema nijedne reči kritike"
Svaka cast odlican je bio,jos kad je ujutro otiso do banke kako mu se brk nasmijesio,a prvi mu je cestito Ovrebo rijecima nije to tesko samo se treba opustit.
ultima_palabra

#3175 Re: AC Milan

Post by ultima_palabra »

burgundy wrote:
ellaxaz wrote:Kuipers: Posao sam odradio kvalitetno

Svaka cast odlican je bio,jos kad je ujutro otiso do banke kako mu se brk nasmijesio,a prvi mu je cestito Ovrebo rijecima nije to tesko samo se treba opustit.
:lol: Ma ja, boli samo prvi put...

Čestitao mu je i Xavi kad je izlazio 8-)
Post Reply