AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#3151 Re: AC Milan
Po cemu je Milan zasluzio da prodje ? a po cemu Barcelona ?
- Charuga
- Globalni moderator
#3152 Re: AC Milan
Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ...ultima_palabra wrote:Još malo pa ćemo imati Panini albumoridjidji wrote:Hauge, Merk, Ovrebo, De Bleckere, Busacca, Stark, Teixeira Vitienes i Kuipers... još malo pa mogu tim registrovati
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3153 Re: AC Milan
@ultima, nemoj tako, sad ce opeti biti prica o zavjerama, koji crni sudci, sve je to zavist onih koji navijaju za druge timove.
Dva penala svirati u ovakvoj utakmici, od kojih je jedan upitan je u svakom slucaju licemjerstvo. I to ekipi koja vazi za najbolju na svijetu.
Dva penala svirati u ovakvoj utakmici, od kojih je jedan upitan je u svakom slucaju licemjerstvo. I to ekipi koja vazi za najbolju na svijetu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3154 Re: AC Milan
Poenta je da je, nakon sto je Real odmakao u Primeri, pocela prica kako je Real ''poguran'' od strane sudija. I to je u redu, jer je Real ''prljava'' ekipa.Plavih_11 wrote:Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ...ultima_palabra wrote:Još malo pa ćemo imati Panini albumoridjidji wrote:Hauge, Merk, Ovrebo, De Bleckere, Busacca, Stark, Teixeira Vitienes i Kuipers... još malo pa mogu tim registrovati
Sad kad navijaci Milana kazu da su osteceni u mecu sa Barcelonom, to se ne da reci.
- ultima_palabra
#3155 Re: AC Milan
Pa ne znam što ne bih bio ozbiljan... na kraju krajeva, ne sjećam se nekog guranja "kraljevskog kluba" u Uefinim takmičenjima.Plavih_11 wrote:Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ...
- Charuga
- Globalni moderator
#3156 Re: AC Milan
Dobro, do mene je, Real nikad nisu gurale sudije, samo je Barsa ta kojoj se svjesno silji. Hajde tamo na temu o Barsi pa vidi ono sto sam pisao za prvu utakmicu sa Arsenalom, koju eto i ti spominjes cesto. Barem sudiju drugog meca. Da ne kvarimo ljudima ovde temu ...ultima_palabra wrote:Pa ne znam što ne bih bio ozbiljan... na kraju krajeva, ne sjećam se nekog guranja "kraljevskog kluba" u Uefinim takmičenjima.Plavih_11 wrote:Da ti navijas ili simpatises Bilbao ovo bi onda bila dobra za.ebancija ali simpatizer "kraljevskog kluba" da prica o sudijama. Nemoj ultima, ziv bio, ti si ipak ozbiljan forumas ...
-
sumirprimus
#3157 Re: AC Milan
ko gubi ima pravo da se ljuti,al milan nije pokazao nista,da bi dobio jednu barcelonu,pa da su igrali i iza skole i bez sudija...
posteno govorec...pretrcali su ih,predodavali,prekucali,ispucali...kako god okrenes i obrnes...zaslzeno milan izgubijo od trenutno bolje i jace ekipe...
posteno govorec...pretrcali su ih,predodavali,prekucali,ispucali...kako god okrenes i obrnes...zaslzeno milan izgubijo od trenutno bolje i jace ekipe...
- ultima_palabra
#3158 Re: AC Milan
Nisu oni imali ništa pokazivat... nisu Gospa da se pokazujusumirprimus wrote:ko gubi ima pravo da se ljuti,al milan nije pokazao nista,da bi dobio jednu barcelonu,pa da su igrali i iza skole i bez sudija...
- veljaca
#3159 Re: AC Milan
Milan mi je draga ekipa .... Imaju potencijal ....
Nisu imali srece u izvlacenju parova cervrtfinala .... Da su izvukli bilo koju ekipu od preostalih 6 cetvrtfinalista imali bi vece sanse za prolazak dalje ....
Nisu imali srece u izvlacenju parova cervrtfinala .... Da su izvukli bilo koju ekipu od preostalih 6 cetvrtfinalista imali bi vece sanse za prolazak dalje ....
-
sumirprimus
#3160 Re: AC Milan
ma ja sbb kbb,
oni su onda imali rezultat od pocetka prve utakmice kad su branili nulu i to kod kuce :smajli stose udara po čelu...
mislim,moram se nasmijat,jerbo,smijesno,NISU NISTA POKAZALI ZA 180 MINUTA... osim onog gola.samo sto su se preracunali,prosla su vremena kad se igralo na ko da manje...
sad ljudi trce,taj rad--tika taka
pa vi kako ocete...
ista je ta frrustracija i reala sa barcom u zadnjih 10-tak godina... savrsena tika taka,naprosto nervira...
oni su onda imali rezultat od pocetka prve utakmice kad su branili nulu i to kod kuce :smajli stose udara po čelu...
mislim,moram se nasmijat,jerbo,smijesno,NISU NISTA POKAZALI ZA 180 MINUTA... osim onog gola.samo sto su se preracunali,prosla su vremena kad se igralo na ko da manje...
sad ljudi trce,taj rad--tika taka
pa vi kako ocete...
ista je ta frrustracija i reala sa barcom u zadnjih 10-tak godina... savrsena tika taka,naprosto nervira...
-
sumirprimus
#3161 Re: AC Milan
Posjed lopte - 60 posto, udarci 21:3 u korist aktualnih prvaka, 8:1 u okvir gola.
znaci statistika ne laze,oci ne lazu...ponavljam,milan da je igro s njia i bez sudija i iza skole i jos dvije tekme ne bi proso dalje...eh to frustrira vise i od same barce...
znaci statistika ne laze,oci ne lazu...ponavljam,milan da je igro s njia i bez sudija i iza skole i jos dvije tekme ne bi proso dalje...eh to frustrira vise i od same barce...
- ultima_palabra
#3162 Re: AC Milan
Ne kontam šta hoćeš da pokažu
To je talijanska ekipa, igraju na rezultat... sad će se početi vaditi statistike, 1500 pasova unazad, 35 šuteva na gol koji se jedva dokotrljaju do golmana, 85% posjeda lopte... sve je to nevažno ako se ne da gol, a za to je izgleda potreban penal 
PS: znao sam unaprijed šta ćeš napisati
-
sumirprimus
#3163 Re: AC Milan
ultima_palabra wrote:Ne kontam šta hoćeš da pokažuTo je talijanska ekipa, igraju na rezultat... sad će se početi vaditi statistike, 1500 pasova unazad, 35 šuteva na gol koji se jedva dokotrljaju do golmana, 85% posjeda lopte... sve je to nevažno ako se ne da gol, a za to je izgleda potreban penal
kako sta pokazat,pa pokazat ,da ne s+psujem ovde... d a m u
ono,kako ba cuvanje,raskovacemo vas ko fosne,jerbo nema branjenja s vama,ipak vi imate,1500 dosadnih ko svicarski sat dodavanja,85 % nekorisnog posjeda, i nakih lopti sto jedva dodju do golmana,a u prosjeku 3,4 put prodju i iza golmana preko linije
- ultima_palabra
#3164 Re: AC Milan
Pa eto, od svih tih statistika u 180 minuta golovi padoše iz dva penala i jedne sretno odbijene lopte
Ali hajde de, da ne kvarim idilu...
-
sumirprimus
#3166 Re: AC Milan
ultima,sreca prati hrabreultima_palabra wrote:Pa eto, od svih tih statistika u 180 minuta golovi padoše iz dva penala i jedne sretno odbijene lopteAli hajde de, da ne kvarim idilu...
ko ne napada nema ni sansi,ko ne puca nema ni golova...
milan jednom opuco i jedan go dao...i nisu imali srece imali su robinja lijevo,koji je priznaces,talašika...
- veljaca
#3167 Re: AC Milan
Cuvena Bracina izreka: Igrac koji ne puca ne moze dati gol .....sumirprimus wrote:ultima,sreca prati hrabreultima_palabra wrote:Pa eto, od svih tih statistika u 180 minuta golovi padoše iz dva penala i jedne sretno odbijene lopteAli hajde de, da ne kvarim idilu...
![]()
ko ne napada nema ni sansi,ko ne puca nema ni golova...
milan jednom opuco i jedan go dao...i nisu imali srece imali su robinja lijevo,koji je priznaces,talašika...
-
sumirprimus
#3168 Re: AC Milan
braco je meni kraaalj 
- tzipiripi
-
sef_mafije
#3170 Re: AC Milan
ovo je barci na sramotu
AC MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AC MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- and
#3171 Re: AC Milan
ovo su stvari koje možeš vidjeti kod svakog kornera,na skoro svakoj utakmici.tzipiripi wrote:Ovo nije guranje nego vučenje
-
sef_mafije
#3172 Re: AC Milan
"Svaki bitnije meč Barce je poput španske serije pun preokreta i kraj je srećan sve se završi dobro u korist glavnog junaka(Barcelone)."
http://www.acmilan-serbia.com/2012/04/d ... s-red.html
http://www.acmilan-serbia.com/2012/04/d ... s-red.html
- ellaxaz
#3173 Re: AC Milan
Kuipers: Posao sam odradio kvalitetno
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kuipers ... etno/77945
"Od sinoć mi neprestano zvoni telefon i svi zovu da mi čestitaju, nema nijedne reči kritike"

"Od sinoć mi neprestano zvoni telefon i svi zovu da mi čestitaju, nema nijedne reči kritike"
- burgundy
#3174 Re: AC Milan
Svaka cast odlican je bio,jos kad je ujutro otiso do banke kako mu se brk nasmijesio,a prvi mu je cestito Ovrebo rijecima nije to tesko samo se treba opustit.ellaxaz wrote:Kuipers: Posao sam odradio kvalitetno
- ultima_palabra
#3175 Re: AC Milan
burgundy wrote:Svaka cast odlican je bio,jos kad je ujutro otiso do banke kako mu se brk nasmijesio,a prvi mu je cestito Ovrebo rijecima nije to tesko samo se treba opustit.ellaxaz wrote:Kuipers: Posao sam odradio kvalitetno
Čestitao mu je i Xavi kad je izlazio