Novi pregovaraci ispregovarali.
"Trojka"
- Prpa.ba
#3151 Re: "Trojka"
Drzali su ceste i ministarstvo, sad drze ceste, autoceste i ministarstvo.

-
emirolini
#3152 Re: "Trojka"
A ministarstvo za izbjeglice, je li to jos krucijalno kod bosnjaka? Nepismeni smo, manjina nam vlada…
-
DonieBrasco
#3153 Re: "Trojka"
https://www.klix.ba/vijesti/bih/radmano ... /241210149
Imovina RS, a kako da bude "treci" bez imovine ?
Imovina BiH je jedno kljucno pitanje za koje ne Trojka ne SDA, sateliti, nego svi moguci takozani pro-BiH moraju da imaju zajednicki odgovor.
Jos vaznije pitanje sta nam Šmit (stranci) spremaju u vezi ovoga.
Imovina RS, a kako da bude "treci" bez imovine ?
Imovina BiH je jedno kljucno pitanje za koje ne Trojka ne SDA, sateliti, nego svi moguci takozani pro-BiH moraju da imaju zajednicki odgovor.
Jos vaznije pitanje sta nam Šmit (stranci) spremaju u vezi ovoga.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#3154 Re: "Trojka"
To je to! Jbo hrvatski lopovluk sta ima veze naci ce se neki olakšavajući paragraf, jbo srpski lopovluk i raspodjelu PDV-a na našu štetu npr! Svakako niko nece podnijeti krivicnu i ako podnese lezat ce u ladicama a mi gubiti milione.
Ma prodali bi mi vama teško naoružanje ali UN embargo jbg...
Niko nece vise radikalizirati Bošnjake od FGR!
Last edited by Pitar sa Kariba on 10/12/2024 18:56, edited 1 time in total.
-
pemanapemani
#3155 Re: "Trojka"
Vjerovatno je gora samo Alijansa 2001. - 2003.Vic Rattlehead wrote: ↑10/12/2024 10:51 sve poslijeratne izbore sam glasao za opoziciju (sdp i ekipa), zadnjih nekoliko ciklusa sam glasao za našu stranku, pa tako i na zadnjim opštim izborima.
ali evo mirne duše i čiste savjesti mogu s gorčinom napisati da je ova vlast jedna od dvije najgore poslijeratne vlasti, dakle ne u top 3 najgore, nego u top 2 najgore vlasti.
ali na jednom sam im ipak zahvalan, a to je što su mi pokazali i dokazali da više nikad ne glasam za iste (a možda više i za nikoga), te da su promjene u ovoj zemlji skoro pa nemoguća misija. ljudima je nada da je moguće bolje i drugačije s ovom ekipom, na žalost, ugašena.
Zaboravio si spomenuti i da 7, 8 ukucana isto vise nikad nece glasati za NS i SDP, a bili njihovi tradicionalni glasaci.
Mislim da je vrijeme da DF i Komsic napokon dobiju priliku.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3156 Re: "Trojka"
ko god bude vodio kampanju sa ovim hashtagom
ko god.
ima moj glasJer rušenjem zakona mi samo
rušimo jedinu nam Bosnu i Hercegovinu!
ko god.
-
pemanapemani
#3157 Re: "Trojka"
Je li onda bolje da nema drzave ni do M.Dvora, kad je vec nema nigdje drugo?Pitar sa Kariba wrote: ↑10/12/2024 18:53
To je to! Jbo hrvatski lopovluk sta ima veze naci ce se neki olakšavajući paragraf, jbo srpski lopovluk i raspodjelu PDV-a na našu štetu npr! Svakako niko nece podnijeti krivicnu i ako podnese lezat ce u ladicama a mi gubiti milione.
Ma prodali bi mi vama teško naoružanje ali UN embargo jbg...
Niko nece vise radikalizirati Bošnjake od FGR!
Ili hajmo sire, je li bolje da onda nema drzave tamo gdje su Bosnjaci vecina, kada je nema tamo gdje su Srbi i Hrvati vecina?
Ispada da ce izgradnja drzave radikalizirati Bosnjake i da je to nesto lose.
Jebi ga, ako je tako, onda fakat vise nista nema smisla.
-
HelaS
#3158 Re: "Trojka"
dr_Evil wrote: ↑10/12/2024 10:58I sve si to uspio da napises sa svoja prva tri posta na ovom forumu, od ovoliko tema ti bas na ovu usao. Hajde bolan, pa makar napravite profil malo idite tamo kod chloe na bez cenzure, nabijte postova, pricekajte da profil skupi godinu dvije.Vic Rattlehead wrote: ↑10/12/2024 10:51 sve poslijeratne izbore sam glasao za opoziciju (sdp i ekipa), zadnjih nekoliko ciklusa sam glasao za našu stranku, pa tako i na zadnjim opštim izborima.
ali evo mirne duše i čiste savjesti mogu s gorčinom napisati da je ova vlast jedna od dvije najgore poslijeratne vlasti, dakle ne u top 3 najgore, nego u top 2 najgore vlasti.
ali na jednom sam im ipak zahvalan, a to je što su mi pokazali i dokazali da više nikad ne glasam za iste (a možda više i za nikoga), te da su promjene u ovoj zemlji skoro pa nemoguća misija. ljudima je nada da je moguće bolje i drugačije s ovom ekipom, na žalost, ugašena.
Danak neiskustvu!
-
A_A_AKCIJA
#3159 Re: "Trojka"
Zato jer HDZ ima najmanje ministarstava ikada.
Tražili su poziciju autocesta i dobili. Nema nikakve tajne.
Ono što SDA mudro prešuti je nadzorni odbor i izvršni direktori.
Do sada su te firme bile plijen u bukvalnom smislu i u potpunosti pod kontrolom jedne od stranaka.
Ko god da je direktor, nema moć bez podrške NO.
-
internazionale
#3160 Re: "Trojka"
pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 18:56Vjerovatno je gora samo Alijansa 2001. - 2003.Vic Rattlehead wrote: ↑10/12/2024 10:51 sve poslijeratne izbore sam glasao za opoziciju (sdp i ekipa), zadnjih nekoliko ciklusa sam glasao za našu stranku, pa tako i na zadnjim opštim izborima.
Zaboravio si spomenuti i da 7, 8 ukucana isto vise nikad nece glasati za NS i SDP, a bili njihovi tradicionalni glasaci.
Uvijek znaš prepoznati prave lidere. Duo iz Tuzle, Mahir i Zlatan, skupa sa Željkom ko nekad čuveni holandski trio Van Basten, Rijkard i Gullit
Samo napravio si falinku, bez Semira Efendića krnja je vlast. Jedva čekam kad Sema dođe inšallah i probere ministarstva i agencije, adz i dodo nek podijele ono što ostane
-
internazionale
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#3162 Re: "Trojka"
Kakva ba izgradnja drzave?! Pa ovi ne mogu 50 metara pruge obnoviti a ne državu izgraditi. I SDA je isto ovako "gradila", o cemu pricamo!?pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 19:00 Je li onda bolje da nema drzave ni do M.Dvora, kad je vec nema nigdje drugo?
Ili hajmo sire, je li bolje da onda nema drzave tamo gdje su Bosnjaci vecina, kada je nema tamo gdje su Srbi i Hrvati vecina?
Ispada da ce izgradnja drzave radikalizirati Bosnjake i da je to nesto lose.![]()
Zagovaram da se ponašamo kao Srbi i Hrvati! Zajebi graDŽansku više. Građanska je kad BHT uplati 100M dobiti F BiH a HT Eronet kurcinu i tako decenijama!
Građanska je kad inspekcija napravi "veliku akciju", pa dalje u tekstu vidis da se radilo samo u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću!?
-
palermo
#3163 Re: "Trojka"
Mislim da ne bi bilo lose da moderatori ovu diskusiju prebace na temu FK Sarajevo
-
kakabanja213
#3164 Re: "Trojka"
Fino je procitati da NS ima i buducnost. Ti ces, vjerovatno, cim steknes pravo na glasanje, nadoknaditi taj glas koji gubite od ovog Vic.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 18:56Vjerovatno je gora samo Alijansa 2001. - 2003.Vic Rattlehead wrote: ↑10/12/2024 10:51 sve poslijeratne izbore sam glasao za opoziciju (sdp i ekipa), zadnjih nekoliko ciklusa sam glasao za našu stranku, pa tako i na zadnjim opštim izborima.
-
pemanapemani
#3165 Re: "Trojka"
Pa nista onda, ocito je rjesenje preuzeti metodologiju "rada" od Srba i Hrvata.Pitar sa Kariba wrote: ↑10/12/2024 20:27Kakva ba izgradnja drzave?! Pa ovi ne mogu 50 metara pruge obnoviti a ne državu izgraditi. I SDA je isto ovako "gradila", o cemu pricamo!?pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 19:00 Je li onda bolje da nema drzave ni do M.Dvora, kad je vec nema nigdje drugo?
Ispada da ce izgradnja drzave radikalizirati Bosnjake i da je to nesto lose.![]()
Zagovaram da se ponašamo kao Srbi i Hrvati! Zajebi graDŽansku više. Građanska je kad BHT uplati 100M dobiti F BiH a HT Eronet kurcinu i tako decenijama!
Građanska je kad inspekcija napravi "veliku akciju", pa dalje u tekstu vidis da se radilo samo u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću!?
Najbolje ukinuti bilo kakvu inspekciju. Ako Srbi i Hrvati kradu drzavu, onda neka je kradu i Bosnjaci.
Jebo drzavu, narod je bitan.
Ovako i Dodik govori - samo Srbe tlace. Covic - samo su Hrvati ugrozeni. Za prvog dzave nema, a za drugog je nece biti ako ne bude kako.je on zamislio.
Samo jako etnicki kako su to zamislili u memorandumima sanu.
-
pemanapemani
#3166 Re: "Trojka"
Necu, slusat cu Vase savjete pametni ciko.kakabanja213 wrote: ↑10/12/2024 22:08Fino je procitati da NS ima i buducnost. Ti ces, vjerovatno, cim steknes pravo na glasanje, nadoknaditi taj glas koji gubite od ovog Vic.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 18:56Vjerovatno je gora samo Alijansa 2001. - 2003.Vic Rattlehead wrote: ↑10/12/2024 10:51 sve poslijeratne izbore sam glasao za opoziciju (sdp i ekipa), zadnjih nekoliko ciklusa sam glasao za našu stranku, pa tako i na zadnjim opštim izborima.
-
kakabanja213
#3167 Re: "Trojka"
O tome ti i govorim. Za dvije godine NS ce razvaliti.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 22:15Necu, slusat cu Vase savjete pametni ciko.kakabanja213 wrote: ↑10/12/2024 22:08Fino je procitati da NS ima i buducnost. Ti ces, vjerovatno, cim steknes pravo na glasanje, nadoknaditi taj glas koji gubite od ovog Vic.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 18:56
Vjerovatno je gora samo Alijansa 2001. - 2003.
-
pemanapemani
#3168 Re: "Trojka"
Iskreno, boli me kurac. Sto se mene tice neka propadnu, ali bukvalno.kakabanja213 wrote: ↑10/12/2024 22:25O tome ti i govorim. Za dvije godine NS ce razvaliti.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 22:15Necu, slusat cu Vase savjete pametni ciko.kakabanja213 wrote: ↑10/12/2024 22:08
Fino je procitati da NS ima i buducnost. Ti ces, vjerovatno, cim steknes pravo na glasanje, nadoknaditi taj glas koji gubite od ovog Vic.
Samo ne mogu vise price kako su najgori, vaki, naki.
Realno, trojka je losa, ali je bolja od SDA, Semira i DF , posebno od SDA.
Pa ljudi su 15 godina imali abnormalne "budzete" od donacija MZ, a mi smo cekali trojku za tramvajsku prugu, naknade porodiljama i kakvo takvo lobiranje u svijetu.
- ultima_palabra
#3169 Re: "Trojka"
NS uz SDA ima najstabilnije glasacko tijelo. Ne idu puno ni gore ni dole.
-
MAha
#3170 Re: "Trojka"
Ma trojka jenu odnosu na SDA spejs satl u Kantonu. Za par gpdina napravili sto ovi nisu decenijama (nisu stigli od drugih obavsa). Na entitetskom nivou moraju bolje.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 22:40Iskreno, boli me kurac. Sto se mene tice neka propadnu, ali bukvalno.
Pa ljudi su 15 godina imali abnormalne "budzete" od donacija MZ, a mi smo cekali trojku za tramvajsku prugu, naknade porodiljama i kakvo takvo lobiranje u svijetu.
-
kakabanja213
#3171 Re: "Trojka"
Tu si zaboravio dodati i Trumpa.ultima_palabra wrote: ↑10/12/2024 23:55 NS uz SDA ima najstabilnije glasacko tijelo. Ne idu puno ni gore ni dole.
-
kakabanja213
#3172 Re: "Trojka"
Iskreno i mene boli kurac. Tesko da ce me neko opet zeznuti pa da opet nedeljom gubim vrijeme i odem na izborno mjesro. Korisnije je brojati ljubicaste automobile koji mi prodju ispred kuce.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 22:40Iskreno, boli me kurac. Sto se mene tice neka propadnu, ali bukvalno.
- Better Man
#3173 Re: "Trojka"
Ministrica je postupila na jedini način koji je ispravan, to što se vama ne sviđa nije ona kriva već isključivo Magoda. Da je uradila drugačije, išla bi u zatvor.
- Styling
#3174 Re: "Trojka"
Svakome ko ima malo dvojbe izmedju SDA i Trojke i nacina vladavine SDA u ratu i nakon rata, kako su formirali halku koja je iskljucivo vladala i rasturala donacije i gdje su otisle pare, toplo preporucujem knjigu "Ubijanje Bosne, nakon Tita". Sve ce vam se samo kazati.pemanapemani wrote: ↑10/12/2024 22:40Iskreno, boli me kurac. Sto se mene tice neka propadnu, ali bukvalno.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#3175 Re: "Trojka"
Uaaaa SDA uzimala samo donacije iz Turske za tramvaje i autobuse
2024 - Jablanica - Bosna i Hercegovina.
Turski Cengiz donira obnovu pruge

2024 - Jablanica - Bosna i Hercegovina.
Turski Cengiz donira obnovu pruge