I dalje mi nije jasno po cemu ti mislis da je meni ili bilo kome drugom ovde na forumu bitno u sta ti (ne)vjerujes.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ma ne, vrlo si uvjerljiv, strani placenici, podrzani od amabasada, skolovani vani za koje je SDA Merhamet pri cemu si ti glasac sestorke, a ne SDAJedanMova wrote:Ocito sam fulio dio gdje pise da je bitno u sta ti vjerujes...cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Jasta su, vjerujem ti
SDA jazavci![]()
Vrlo uvjerljivo, moram priznati
Sto se mene licno tice, mozes vjerovati i u Deda Mraza i u vilenjake, a i u to sto pricas ako ce ti tako biti lakse nocu da zaspes.
Ja kad bih ti poceo pricati detalje "iz sestorke", Deda Mraz i vilenjaci bi bili lako probavljiva roba.
Jos jednom, tek da ostane zapisano - od 18-te godine pa sve do danas glasao na svim izborima i uvijek kontra desne politicke orjentacije. Izbori 2020 ce biti po svemu sudeci prvi na kojima cu crtati cica glisu, tek da mi ovi desni ne bi maznuli glas. A to sto pljujem po necemu sto sam zaokruzio je samo rezultat odredjenih spoznaja iz prve ruke. Da mi je otac rodjeni, ako ne valja - ne valja... al ne mozes promjeniti oca...