konektovan wrote:Ziva glava, hebo vrata. Kaskolini ce to srediti.
Tako je , al eto, valja se zahebavati, daj servis, daj osiguranje, daj vamo' daj tamo...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
konektovan wrote:Ziva glava, hebo vrata. Kaskolini ce to srediti.
Pobucaj i ti nju ako je čemu.konektovan wrote:Ziva glava, hebo vrata. Kaskolini ce to srediti.
Da se razumijemo, imsm auto staro 13 godina i ne postoji mjesto vise na njemu da nema packicu ili ogrebotinu, pa opet kad primijetim neku novu, bude mi malo vokri, a auto za aide komercgolfiista wrote:konektovan wrote:Ziva glava, hebo vrata. Kaskolini ce to srediti.![]()
Tako je , al eto, valja se zahebavati, daj servis, daj osiguranje, daj vamo' daj tamo...
Ubio Bakire, ubio..Bakir1 wrote:Ne pristaj mu na muku, vidis da ga je ubio gal![]()
Golfista, samo druga vrata, nemoj slucajno da te nagovore da "peglaju", ako imaju vanjsku oplatu na sarafe tim jos bolje, nemoj potezati kasko, to je ceh par milja maraka
Naravno, njeno osiguranje. Predračun u ovlaštenom i zdra'o.golfiista wrote:S obzirom da.nisam.kriv i da imam zapisnik, postoji li mogucnost da ovo pokrije obavezno osnovno osiguranje, jer koliko sam razumio princip.kasko police podrauzmijeva umanjenje bonusa nakon svakog koristenja?
E super, malo.ste me razgovoriliNediM17 wrote:Naravno, njeno osiguranje. Predračun u ovlaštenom i zdra'o.golfiista wrote:S obzirom da.nisam.kriv i da imam zapisnik, postoji li mogucnost da ovo pokrije obavezno osnovno osiguranje, jer koliko sam razumio princip.kasko police podrauzmijeva umanjenje bonusa nakon svakog koristenja?
Kasko ce ici brze ali tebe ce kostati, ao ce malo duze trajati ali tebe nista ne kosta...golfiista wrote:Ubio Bakire, ubio..Bakir1 wrote:Ne pristaj mu na muku, vidis da ga je ubio gal![]()
Golfista, samo druga vrata, nemoj slucajno da te nagovore da "peglaju", ako imaju vanjsku oplatu na sarafe tim jos bolje, nemoj potezati kasko, to je ceh par milja maraka
Znaci samo obavezno.osiguranje?
Ništa peglanje, sve novo. Nije povuk'o prag ili štok slučajnoOvako sa slike ne bih rekao. Čak su i zazori kako treba.golfiista wrote:E super, malo.ste me razgovoriliNediM17 wrote:Naravno, njeno osiguranje. Predračun u ovlaštenom i zdra'o.golfiista wrote:S obzirom da.nisam.kriv i da imam zapisnik, postoji li mogucnost da ovo pokrije obavezno osnovno osiguranje, jer koliko sam razumio princip.kasko police podrauzmijeva umanjenje bonusa nakon svakog koristenja?
Bakir1 wrote:Kasko ce ici brze ali tebe ce kostati, ao ce malo duze trajati ali tebe nista ne kosta...golfiista wrote:Ubio Bakire, ubio..Bakir1 wrote:Ne pristaj mu na muku, vidis da ga je ubio gal![]()
Znaci samo obavezno.osiguranje?
Rekose mi u.Kiji danas, prvo osiguranje. A isto nam je osiguranje i njeno i.moje ASA. Zasto PDVa?Bakir1 wrote:Prvo ti u kiju po predracun pa onda u osiguranje, mozes i svoje slobodno, cuvaj se pdv-@
Kad KIA napravi predračun, ima da se zamanta ovim u njenom osiguranju. U njih mali servis 5 glava.Bakir1 wrote:Prvo ti u kiju po predracun pa onda u osiguranje, mozes i svoje slobodno, cuvaj se pdv-@
Nije lizing.kupljeno kesom.Bakir1 wrote:Zato sto ce ti ga odbiti od stete.
Asa?
Onda ti je bolje da potegnes kasko![]()
Jel auto na lizing?
Hahah, njihov problem, niko nas ne pita jel skupa.regiszracija. ja za 23 godine i isto toliko premija osiguranja nikada nikome nisam napravio stetu.NediM17 wrote:Kad KIA napravi predračun, ima da se zamanta ovim u njenom osiguranju. U njih mali servis 5 glava.Bakir1 wrote:Prvo ti u kiju po predracun pa onda u osiguranje, mozes i svoje slobodno, cuvaj se pdv-@
Oprezno nastupi, mozda je bolje preko kaskagolfiista wrote:Nije lizing.kupljeno kesom.Bakir1 wrote:Zato sto ce ti ga odbiti od stete.
Asa?
Jel auto na lizing?
Imao sam slicno sa Asa autom ( sad Porsche ), sarajevo osiguranje regularno platilo svu stetu sa PDVom.
Tajanstveni Alan. Po čemu bi bilo bolje preko kaska? Eto KIA, eto ASA osiguranje. Zetu za megana koji je tad vrijedio možda 12 milja Sarajevo osiguranje isplatilo Gumi M cca 5.000 KM za popravak. Guma od njega tražila mali avans ( cca 500 KM ) da naruče dijelove, koji mu je kasnije vraćen, kad je osiguranje platilo fakturu.Bakir1 wrote:Oprezno nastupi, mozda je bolje preko kaskagolfiista wrote:Nije lizing.kupljeno kesom.Bakir1 wrote:Zato sto ce ti ga odbiti od stete.
Asa?
Jel auto na lizing?
Imao sam slicno sa Asa autom ( sad Porsche ), sarajevo osiguranje regularno platilo svu stetu sa PDVom.
Ti daješ savjet, ja dijelim iskustvo. Ili možda ne bih smio dok tebe ne pitam?Bakir1 wrote:Neka Nedime ja dajem savjet, ne bih da obrazlazem zasto, to je steta koja je u kući, dva njihova osiguranika.
Golfista je pravnik ne sekiram se ja za njega ali dajem savjet