Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- insomnia78
#3151 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Lakve ti gluposti pises to je cudo
-
moonca
#3152 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Samo da tebe iznerviram.
- insomnia78
#3153 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Me nerviram se danas. Bio bonus plus jedno od dva godisnja povecanja plate 
-
moonca
#3154 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
E sad' si mene nasikiro.
e, drago mi je za bonuse.
- muha_sa
#3155 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
a šta ako nema telVizoramoonca wrote:Baza je materijalna. Od malena se pripremamo kako da funkcionisemo i sve se to prozima kroz pare.
Pocev od biranja profesije. Ako imate dr za prijatelja--samo ce poricati o novcu, ne o tome kako je odusevljen da negdje ima laboratorija koja radi da olaksa muke ljudima sa glavoboljom.![]()
Ali kako objasniti onoga koji zaradi te pare,i nema namjeru da se vrati.
Zapad nudi pomoc majkama sa djecom- bonovi za hranu, porodjaj..... al' eto valjda je razuman da ne pravi odmah fudbalski tim.Znam,ali sta ako zena ima bebu pa ne moze nista ni raditi?
- MyTao
#3156 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ponovo se provaljujes... to sto ti je jednom jedan doctor reko "hello" ne znaci da ih SVE znas. Sta vole, kakvu muziku slusaju, sta je to sto ih pogoni u zivotu etc etc... Ili su doktori neki roboti I svi su programirani samo na jedan nacin?moonca wrote:Baza je materijalna. Od malena se pripremamo kako da funkcionisemo i sve se to prozima kroz pare.
Pocev od biranja profesije. Ako imate dr za prijatelja--samo ce poricati o novcu, ne o tome kako je odusevljen da negdje ima laboratorija koja radi da olaksa muke ljudima sa glavoboljom.![]()
Zapad nudi pomoc majkama sa djecom- bonovi za hranu, porodjaj..... al' eto valjda je razuman da ne pravi odmah fudbalski tim.Znam,ali sta ako zena ima bebu pa ne moze nista ni raditi?
Nemoj mi molim te sad odgovor sa "znala sam jednog doktora bla bla bla..."
-
moonca
#3157 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Nece ga ni imati.muha_sa wrote:a šta ako nema telVizoramoonca wrote:Baza je materijalna. Od malena se pripremamo kako da funkcionisemo i sve se to prozima kroz pare.
-
moonca
#3158 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Necu ti nista odgovoriti. Nista me ne razumijes.MyTao wrote:Ponovo se provaljujes... to sto ti je jednom jedan doctor reko "hello" ne znaci da ih SVE znas. Sta vole, kakvu muziku slusaju, sta je to sto ih pogoni u zivotu etc etc... Ili su doktori neki roboti I svi su programirani samo na jedan nacin?moonca wrote:Baza je materijalna. Od malena se pripremamo kako da funkcionisemo i sve se to prozima kroz pare.
Nemoj mi molim te sad odgovor sa "znala sam jednog doktora bla bla bla..."
- muha_sa
#3159 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
misliš na ono spavanjemoonca wrote:Nece ga ni imati.muha_sa wrote:a šta ako nema telVizoramoonca wrote:
Zapad nudi pomoc majkama sa djecom- bonovi za hranu, porodjaj..... al' eto valjda je razuman da ne pravi odmah fudbalski tim.Samo rad-spavanje.
davno sretoh jarana iz djetinjstva--krenu prica i pitah ga za njegovog burazera
kakve ba ima veze što ima tv
cuj tebe Muha kakve
-
moonca
#3160 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Nasi vani -max 2 komada.
Zbilja .Malo ko vise gleda tv. Ja toliko koliko mi treba da smazem veceru.
- muha_sa
#3161 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
necu te pitat pa šta onda radite ako tv ne gledatemoonca wrote:Nasi vani -max 2 komada.
![]()
-
moonca
#3162 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
muha_sa wrote:necu te pitat pa šta onda radite ako tv ne gledatemoonca wrote:Nasi vani -max 2 komada.
![]()
Zbilja .Malo ko vise gleda tv. Ja toliko koliko mi treba da smazem veceru.![]()
-
moonca
#3163 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
muha_sa wrote:necu te pitat pa šta onda radite ako tv ne gledatemoonca wrote:Nasi vani -max 2 komada.
![]()
- muha_sa
#3164 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
ma jokmoonca wrote:muha_sa wrote:necu te pitat pa šta onda radite ako tv ne gledatemoonca wrote:Nasi vani -max 2 komada.
![]()
ti sa hanumom
malo malo pijemo kafu i gleda mi u šolju

-
moonca
- djevojka bez imena
#3166 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Mozda i hoce, ko zna.... Ima tih ljudi koji promjenom sredine sami u sebi pokrenu nesto i krenu naprijed. U svakom slucaju zelim reci da mi je bas zao procitati koliko je meteor nesretan, zelim mu puno srece.Seyfo wrote:Ako je ikako moguće da meteorit nastavi biti aktivan na forumu i kad odseli![]()
Naime, bit će zanimljivo pratiti njegova razmišljanja.
BTW,uvjeren sam da svi njegovi problemi nisu uzrokovani time što je u BiH trenutno i da neće nestati odlaskom u Njemačku.
- muha_sa
#3167 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
što ste se to ušutili

- 512MB
#3168 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Digli minimalac? Nemoj reciinsomnia78 wrote:Me nerviram se danas. Bio bonus plus jedno od dva godisnja povecanja plate
- 512MB
#3169 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Mene najvise zanima hocel cuna proradit vanidjevojka bez imena wrote:Mozda i hoce, ko zna.... Ima tih ljudi koji promjenom sredine sami u sebi pokrenu nesto i krenu naprijed. U svakom slucaju zelim reci da mi je bas zao procitati koliko je meteor nesretan, zelim mu puno srece.Seyfo wrote:Ako je ikako moguće da meteorit nastavi biti aktivan na forumu i kad odseli![]()
BTW,uvjeren sam da svi njegovi problemi nisu uzrokovani time što je u BiH trenutno i da neće nestati odlaskom u Njemačku.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#3170 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
E sad se dovodi u pitanje tvoja orijentacija.512MB wrote:Mene najvise zanima hocel cuna proradit vanidjevojka bez imena wrote:Mozda i hoce, ko zna.... Ima tih ljudi koji promjenom sredine sami u sebi pokrenu nesto i krenu naprijed. U svakom slucaju zelim reci da mi je bas zao procitati koliko je meteor nesretan, zelim mu puno srece.Seyfo wrote:Ako je ikako moguće da meteorit nastavi biti aktivan na forumu i kad odseli![]()
- djevojka bez imena
#3171 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ti bas volis volis roviti svugdje512MB wrote:Mene najvise zanima hocel cuna proradit vanidjevojka bez imena wrote:Mozda i hoce, ko zna.... Ima tih ljudi koji promjenom sredine sami u sebi pokrenu nesto i krenu naprijed. U svakom slucaju zelim reci da mi je bas zao procitati koliko je meteor nesretan, zelim mu puno srece.Seyfo wrote:Ako je ikako moguće da meteorit nastavi biti aktivan na forumu i kad odseli![]()
- djevojka bez imena
#3172 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Nesto razmisljam, truho li je taj zapad.... Ili je do moncinih prijatelja mozda, ove moje dvije totalna suprotnost, jedna se probudi u po noci, i to nakon 25+ staza i svrlja po papiru, naumpalo joj nesto u vezi pacijenta, a druga tek na pocetku karijere, ganja po guglu lijekove koji su dostupni a adekvatni supstituti, za one koji ne mogu placati. Ne mozes nornalno okafenisati ni s jednom, a pare nisu tema, uopste.muha_sa wrote:što ste se to ušutili![]()
- muha_sa
#3173 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
dodješ kod mene u kafanu i kafenišeš sa rajomdjevojka bez imena wrote:Nesto razmisljam, truho li je taj zapad.... Ili je do moncinih prijatelja mozda, ove moje dvije totalna suprotnost, jedna se probudi u po noci, i to nakon 25+ staza i svrlja po papiru, naumpalo joj nesto u vezi pacijenta, a druga tek na pocetku karijere, ganja po guglu lijekove koji su dostupni a adekvatni supstituti, za one koji ne mogu placati. Ne mozes nornalno okafenisati ni s jednom, a pare nisu tema, uopste.muha_sa wrote:što ste se to ušutili![]()
- djevojka bez imena
#3174 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Samo ako niko ne spominje Sebiju, esencijalne liste i slicne teme. Stavi Sekinu sliku i premazi je vako,muha_sa wrote:dodješ kod mene u kafanu i kafenišeš sa rajomdjevojka bez imena wrote:Nesto razmisljam, truho li je taj zapad.... Ili je do moncinih prijatelja mozda, ove moje dvije totalna suprotnost, jedna se probudi u po noci, i to nakon 25+ staza i svrlja po papiru, naumpalo joj nesto u vezi pacijenta, a druga tek na pocetku karijere, ganja po guglu lijekove koji su dostupni a adekvatni supstituti, za one koji ne mogu placati. Ne mozes nornalno okafenisati ni s jednom, a pare nisu tema, uopste.muha_sa wrote:što ste se to ušutili![]()
X. Vazi?
- 512MB
#3175 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Volio bih da momak rjesi svoj egzistencijalni problemdjevojka bez imena wrote:Ti bas volis volis roviti svugdje512MB wrote:Mene najvise zanima hocel cuna proradit vanidjevojka bez imena wrote: Mozda i hoce, ko zna.... Ima tih ljudi koji promjenom sredine sami u sebi pokrenu nesto i krenu naprijed. U svakom slucaju zelim reci da mi je bas zao procitati koliko je meteor nesretan, zelim mu puno srece.