Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gastone wrote:a zato je BTC od jucer izbacen sa iq optiona.
Gdje...? Ja ga i dalje vidim...
IOTA se vidi samo ako se ima otvorena pozicija. Ja je zatvorio, i IOTA vise nemam u crypto listi.
I ja je imam tamo, pa je vidim... Vidis li je na prvoj stranici tamo gdje izbacuje trenutni kurs svake, po 2 prikazane, koje mozes skrolati udesno sve po 2 ? Inace tu imaju nesto meni nejasno, u tom izborniku prikazuju kao 12u valutu Santiment, a u wallet-u ga nema za kupiti ? U walletu opet mozes kupiti Bitcoin Gold, a nema ga na pocetnoj strani...
Uzeh 200$ BTC, da vidim mozel' se sta zajahat', taman da potrosim one OTN tokene na transakciju, umjesto 10% para...
Pitanje: Koliko je fer platiti coin ( BTC i LTH) iz ruke u ruku (u odnosu na berzu)????
Mislim da ne budem baš ovca koja plati po kursu a onda još i metar naknada, ali isto tako da ne uvrijedim osobu koja mi nudi.
Vidim da ovdje neki traže duplo u kripto valuti za keš??? Da li je to fer???
mire - ložač wrote:Pozdrav svima od jednog zelembaća u ovim vodama
Pitanje: Koliko je fer platiti coin ( BTC i LTH) iz ruke u ruku (u odnosu na berzu)????
Mislim da ne budem baš ovca koja plati po kursu a onda još i metar naknada, ali isto tako da ne uvrijedim osobu koja mi nudi.
mire - ložač wrote:Pozdrav svima od jednog zelembaća u ovim vodama
Fer i pošteno je po tekućem kursu. Pitaš gdje gleda kurs, vidiš da li ti odgovara ili ti predložiš neku platformu, npr. cryptocompare.
Ono +-10% ne bih prihvatio.
To čovjek prodaje wallet, a ako kupuješ kriptovalutu i daješ 1000 $, onda to treba i da vrijedi 1000 $.
hzsa22 wrote:Hvala dobrim ljudima na savjetu kako iz ove vukojebini prebacit love na binance.
2500 Tronova spakovano i ceka bolje dane.
Kako si ti uspio?
Registrovao sam se davno, a tek jucer mi je bila gotova verifikacija akaunta.
Ova varijanta payeer i bestexchange.. Htio sam posto poto kupiti tron pa stvarno nisam obracao paznju na fees and comissions.. koliko sad vidim za 500$ na binanceu sam platio sveukupno oko 50$tak dolara provizija i naknada.
hzsa22 wrote:Hvala dobrim ljudima na savjetu kako iz ove vukojebini prebacit love na binance.
Kako si ti uspio?
Ova varijanta payeer i bestexchange.. Htio sam posto poto kupiti tron pa stvarno nisam obracao paznju na fees and comissions.. koliko sad vidim za 500$ na binanceu sam platio sveukupno oko 50$tak dolara provizija i naknada.
Kako si ti uspio?
Gdje si cekao verifikaciju ? Na Binance ? Koliko sam vidio, na Binance mozes staviti valute i bez verifikacije. Jedini limit ako nisi verificiran je kolicina koju mozes povuci sa Binance-a. Neka me neko ispravi ako grijesim