Ne znam, držim se prvog
Što se tiče tog tepanja... malo mi je bezveze na samom početku veze (pogotovo prvi date) dok još i nisu zagrijani jedno za drugo. Nekako to jadno izgleda kada treba ostaviti prvi dojam.
Nastasia je tu u pravu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
MarlboroGold wrote:Ne znam, držim se prvogmoonca wrote:![]()
Što se tiče tog tepanja... malo mi je bezveze na samom početku veze (pogotovo prvi date) dok još i nisu zagrijani jedno za drugo. Nekako to jadno izgleda kada treba ostaviti prvi dojam.
Nastasia je tu u pravu.
Čula od muškaraca dobi 30-35.moonca wrote:MarlboroGold wrote:Ne znam, držim se prvogmoonca wrote:![]()
Nastasia je tu u pravu.
Respekt.
To je malo i u nasem zargonu- vecerica, kafica .....vjerovatno su mladi - i to mi je ok za tu dob.
Mozda bih se nasalila pa ga pitala- mislis da veceram kuci-ovo bi bilo provokativno sa moje strane, zar ne.
Ih, ako još kažu sokić, onda je sve jasnoNastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
štocićTomahawk11 wrote:Ih, ako još kažu sokić, onda je sve jasnoNastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
Daj nam dva PepsićaBloo wrote:štocićTomahawk11 wrote:Ih, ako još kažu sokić, onda je sve jasnoNastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
Hoce da ostave dobar dojam dok mu ne dadnes a poslje ce da te tuce,laze,vara...Nastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
Ako mu je samo stalo do toga da ga metne neće se to pitatimoonca wrote:![]()
Onda slijede pitanja -pozvala me na veceru - zuri joj se . Hoce da se uda ?![]()
Hoce li biti i roditelji na veceri?
![]()
Sto to radis ? Koji ti je ?moonca wrote:Sta vam prvo na um padne kada cujete da je vas najbolji prijatelj osamario zenu /djevojku ili je nazvao pogrdnim imenom?
Firma Elektropraktiker u Kasindolskoj, oni ti mogu i instalirati isto.Zejnep wrote:gdje ću kupiti ovo zvono?
Hoću da zamjenim zvono na vratima jer mi zvoni ko školsko![]()
Kako se to radi uopšte?
MarlboroGold wrote:Ako mu je samo stalo do toga da ga metne neće se to pitatimoonca wrote:![]()
Onda slijede pitanja -pozvala me na veceru - zuri joj se . Hoce da se uda ?![]()
![]()
Do tebe je da ga dobro procijeniš, jer vladaš tom situacijom do samog čina.moonca wrote:MarlboroGold wrote:Ako mu je samo stalo do toga da ga metne neće se to pitatimoonca wrote:![]()
![]()
![]()
Obuci ce ciste gace za svaki slucaj.![]()
![]()
No, ne bi trebalo da mu je to prioritet?
Emotivni slabic, dozvolio da mu pukne film.moonca wrote:Sta vam prvo na um padne kada cujete da je vas najbolji prijatelj osamario zenu /djevojku ili je nazvao pogrdnim imenom?
To je jeftinija varijanta vecere, nesto malo za zub pa gladni nakon po' sata.Nastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
MarlboroGold wrote:Da nisu gay a žene koriste kao alibiNastasia wrote: Čula sto puta.
Odmah mi se ne ide. Ubije mi svu volju.
Ja zovem na palacinkeNastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
Ramzess Veliki wrote:To je jeftinija varijanta vecere, nesto malo za zub pa gladni nakon po' sata.Nastasia wrote:Zašto muškarci (svi na koje sam ja naišla) kada ženu hoće da pozovu sebi na "večeru" kažu - večerica. Čuj večerica. Zašto?!
Inace bi rekao "Hajde vodim te da jedemo k'o ljudi" - to je poziv na pravu veceru.

Nemam takve ni poznanike, a kamoli prijatelje.moonca wrote:Sta vam prvo na um padne kada cujete da je vas najbolji prijatelj osamario zenu /djevojku ili je nazvao pogrdnim imenom?
Satro romanticari.... al eto ne znaju da bi ti radje kod Gojka ili kod Udovica da te oraspolozi za dobar sex.Nastasia wrote:Meni kad tako da neki prijedlog koji uključuje večericu, odmah nekako, hinjski, k'o da nešto skriva, k'o da nazor hoće da mislim da je fin, pa ne zna kako bi šta bi, pa eto tepaće malo hrani.
Umjesto da me vodi na neku janjetinu, kakve večerice, kakvi bakračići.