Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njanjavi wrote:wtf, kako zena uspije zapisat dasku, mislim razumio bi da sam ja zensko, hakljav sam tolko, al da ima zena koje to uspiju, ne zelim vjerovat
pa ne sjedaš na nju nego šicaš
Od danas nikad vise zensko piskenje necu gledat istim ocima
Otvorila si mi oci jbote
Doduse i trajno unakazila ovu neiskvarenu chednu psihu
Njanjavi wrote:
Jos da znas kako je uspjela i preko koga, sigurno ne bi to nazvala uspjehom
Ne znam, nisam upućena, nisam nešto pratila njen rad. Jesam je viđala po tv-u i novinama, ostale nisam.
Preko koga? Pričaj, pričaj
Pa javna je tajna po tim zg krugovima bila da je bila privatna bambusaljka pokojnog novkovica, cak su saputanja isla dotle da je novkovica opalio infarkt dok je bio sa njom, ali se zataskalo da ne bi pukla bruka
Uspjeh nema sta
Point. wrote:
Zasto nebih otiso na Amelov koncert? Bio vec.
Jesi li bio na koncertu ili na svirci?
Sta znam ja sto ti ne bi otisao, ja recimo ne bih. Otisla bih na koncert Zostera, Punkta, Konvoja i Halida Beslica.
Bio je neki koncert i pjevo je kao predgrupa, ne mogu se sad sjetiti kome. Zasto ne bih otisla?
Point. wrote:
Zasto nebih otiso na Amelov koncert? Bio vec.
Jesi li bio na koncertu ili na svirci?
Sta znam ja sto ti ne bi otisao, ja recimo ne bih. Otisla bih na koncert Zostera, Punkta, Konvoja i Halida Beslica.
Bio je neki koncert i pjevo je kao predgrupa, ne mogu se sad sjetiti kome. Zasto ne bih otisla?
Ni ja, sjecam ga se kao doktora Dugi Hauzera, "najmladji doktor na svijetu", kasnije postade popularan, urnebesan, saljiv, kofol... meni taj lik nema ni 1% karizme.
Ni ja, sjecam ga se kao doktora Dugi Hauzera, "najmladji doktor na svijetu", kasnije postade popularan, urnebesan, saljiv, kofol... meni taj lik nema ni 1% karizme.
Isto tako i Enis Beslagic.
Slavan samo zato sto je gay. Nisam mogao da vjerujem da mu je Fincher dao ulogu u Gone Girl. Ashton Kutcher je talentovaniji od njega.