Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mutivoda
#3152 Re: Što privlači nas, dame?
Jos samo da ja gdje rekoh da nije nekulturno..Euridika wrote:Jeste nekultura ako nekom daš broj telefona (direktno ili preko treće osobe) i onda se ne javiš toj osobi nikako (ni na poziv, niti porukom nakon propuštenog poziva). Zbog čega mu je dala broj telefona - da ga okači na zid??Mutivoda wrote: Joj, gdje je to vrhunac nekulture?
Al fkt
I mog'o je i on objasnit sto zove nakon dvije poruke. Eto, njoj to bilo prenapadno i skontala da je najbolje da nista ne radi
Bože, šta se dešava s ljudima danas, nekad me prosto bude stid... Zar smo toliko zglajzali da čak ni osnovnu komunikaciju ne možemo održati normalnom?
Ali pretjerujete s tim "vrhuncima"
Koliko godina bas imaju ovo dvoje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3153 Re: Što privlači nas, dame?
Neki dan na sluzbeni e-mail dodje poruka: "mijenjala sam telefon, a nikako da zbavim tvoj broj telefona, javi se."
I onda da vjerujem ovima sto nisu cule/vidjele/mogle odmah odgovoriti/tetki nosile lijek
I onda da vjerujem ovima sto nisu cule/vidjele/mogle odmah odgovoriti/tetki nosile lijek
- edo_79
#3154 Re: Što privlači nas, dame?
Ma ko žene ba ....._BataZiv_0809 wrote:Neki dan na sluzbeni e-mail dodje poruka: "mijenjala sam telefon, a nikako da zbavim tvoj broj telefona, javi se."
- klixoris
#3155 Re: Što privlači nas, dame?
To te kolege navlace_BataZiv_0809 wrote:Neki dan na sluzbeni e-mail dodje poruka: "mijenjala sam telefon, a nikako da zbavim tvoj broj telefona, javi se."
Tako sam ja davno na cuvenom Mirc-u navukao jarana, predstavio mu se ko zgodna zenska, poslao ga i u kafanu da me ceka da se upoznamo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3156 Re: Što privlači nas, dame?
Ma jok ba, ja se vec javio, juce kafu piliklixoris wrote:
To te kolege navlace![]()
Tako sam ja davno na cuvenom Mirc-u navukao jarana, predstavio mu se ko zgodna zenska, poslao ga i u kafanu da me ceka da se upoznamo
- klixoris
#3157 Re: Što privlači nas, dame?
Prodana duso !_BataZiv_0809 wrote:Ma jok ba, ja se vec javio, juce kafu piliklixoris wrote:
To te kolege navlace![]()
Tako sam ja davno na cuvenom Mirc-u navukao jarana, predstavio mu se ko zgodna zenska, poslao ga i u kafanu da me ceka da se upoznamo![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3158 Re: Što privlači nas, dame?
klixoris wrote:
Prodana duso !Trebao si prvo malo igrati igrice. Vidis da tako savjetuju
Jok ba, mene ta taktiziranja nerviraju. Ako moram taktizirati da bih joj bio zanimljiv, neka hvala. Mozda ako je u izgledu kratkorocna afera, neki seksić bez obaveza, pa haj mogu se pritrpiti.
Ali na duge staze, hocu da se lozi na ono sto ja jesam. Da se navlazi kad me vidi, kakav god da sam, i sta god pricao/radio
- Euridika
- Globalna šefica
#3159 Re: Što privlači nas, dame?
Još da sam ja rekla vrhunac...Mutivoda wrote:Jos samo da ja gdje rekoh da nije nekulturno..Euridika wrote:Jeste nekultura ako nekom daš broj telefona (direktno ili preko treće osobe) i onda se ne javiš toj osobi nikako (ni na poziv, niti porukom nakon propuštenog poziva). Zbog čega mu je dala broj telefona - da ga okači na zid??Mutivoda wrote: Joj, gdje je to vrhunac nekulture?
Al fkt
I mog'o je i on objasnit sto zove nakon dvije poruke. Eto, njoj to bilo prenapadno i skontala da je najbolje da nista ne radi
Bože, šta se dešava s ljudima danas, nekad me prosto bude stid... Zar smo toliko zglajzali da čak ni osnovnu komunikaciju ne možemo održati normalnom?
Ali pretjerujete s tim "vrhuncima"
Koliko godina bas imaju ovo dvoje.
Ja sam kolegicino 'vrhunac nekulture' shvatila kao frazu, a ne bukvalno kao najnekulturniju stvar na svijetu. Mada, nejavljanje, općenito ignorisanje osobe kojoj si dao/la kontakt informacije i igrice toplo-hladno jesu poprilično visoko na toj ljestvici...
- Euridika
- Globalna šefica
#3160 Re: Što privlači nas, dame?
Bato, ne nasjedaj na Klixine podvale. Ovo on hoće da te zavadi sa ženama, ne bi li on sam pokupio kajmak..._BataZiv_0809 wrote:klixoris wrote:
![]()
Jok ba, mene ta taktiziranja nerviraju. Ako moram taktizirati da bih joj bio zanimljiv, neka hvala. Mozda ako je u izgledu kratkorocna afera, neki seksić bez obaveza, pa haj mogu se pritrpiti.
Ali na duge staze, hocu da se lozi na ono sto ja jesam. Da se navlazi kad me vidi, kakav god da sam, i sta god pricao/radio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3161 Re: Što privlači nas, dame?
Klixo je moj drugarEuridika wrote:Bato, ne nasjedaj na Klixine podvale. Ovo on hoće da te zavadi sa ženama, ne bi li on sam pokupio kajmak..._BataZiv_0809 wrote:klixoris wrote:
![]()
- Ommadawn
#3162 Re: Što privlači nas, dame?
U kafanu??klixoris wrote:To te kolege navlace_BataZiv_0809 wrote:Neki dan na sluzbeni e-mail dodje poruka: "mijenjala sam telefon, a nikako da zbavim tvoj broj telefona, javi se."
I onda da vjerujem ovima sto nisu cule/vidjele/mogle odmah odgovoriti/tetki nosile lijek![]()
Ja sam jednog šupka poslao u drugi grad da se nađe sa "ženskom" po najgorem nevremenu i to dva puta. Tip se načekao ko lud a na telefon je razgovarao sa mojom prijateljicom. 2-3 mjeseca je trajala ta igra a šlag na tortu je bio kad je mene (otvoreno se nismo podnosili) upitao da li znam naših ljudi u tom gradu i da li znam tu curu. Pitam ja njega "što mene pitaš za nju?" kao eto onako i ja kažem da sam izlazio sa njom i da nije ništa bilo od toga, ima visoko mišljenje o sebi. On se popalio, konta, sad ću ja biti bolji frajer...
Izraz lica kad sam mu ispisao transkripte razgovora (jer sam ih uštedio) i pokazao neću nikada zaboraviti. Nije ni on meni...
- nuovavita
#3163 Re: Što privlači nas, dame?
_BataZiv_0809 wrote:Poenta price i to svi ovdje znamo-da je htjela javila bi se. Ako nista objasnila bi razlog nejavljanja na telefonski poziv. Kada su obje strane zagrijane, stvari idu vrlo lako, nemojmo se lagati ovdje.
Naučite nešto...fino vam čo'ek objasni_BataZiv_0809 wrote:
- edo_79
#3164 Re: Što privlači nas, dame?
E jest nam i objasnio .... svaka mu dala ......
A nijednoj ništa ne mog'o
A nijednoj ništa ne mog'o
- nuovavita
#3165 Re: Što privlači nas, dame?
Kratko jasno!
Neću da ulazim u analize kletvi i mogućnosti
Neću da ulazim u analize kletvi i mogućnosti
- klixoris
#3166 Re: Što privlači nas, dame?
Jes' vidio druze ? Hoce ove zene odmah da nas zavade_BataZiv_0809 wrote:Klixo je moj drugarEuridika wrote:
Ovo on hoće da te zavadi sa ženama, ne bi li on sam pokupio kajmak...
Ne voli me ova Euridika nikako
Ja jesam zajebant, al' nisam zlikovacOmmadawn wrote: U kafanu??
Ja sam jednog šupka poslao u drugi grad da se nađe sa "ženskom" po najgorem nevremenu i to dva puta. Tip se načekao ko lud a na telefon je razgovarao sa mojom prijateljicom. 2-3 mjeseca je trajala ta igra a šlag na tortu je bio kad je mene (otvoreno se nismo podnosili) upitao da li znam naših ljudi u tom gradu i da li znam tu curu. Pitam ja njega "što mene pitaš za nju?" kao eto onako i ja kažem da sam izlazio sa njom i da nije ništa bilo od toga, ima visoko mišljenje o sebi. On se popalio, konta, sad ću ja biti bolji frajer...
Izraz lica kad sam mu ispisao transkripte razgovora (jer sam ih uštedio) i pokazao neću nikada zaboraviti. Nije ni on meni...
Doduse, i ja sam na kraju odradio prezentaciju transkripta
- MyTao
#3167 Re: Što privlači nas, dame?
Pateticno.Ommadawn wrote:U kafanu??klixoris wrote:To te kolege navlace_BataZiv_0809 wrote:Neki dan na sluzbeni e-mail dodje poruka: "mijenjala sam telefon, a nikako da zbavim tvoj broj telefona, javi se."
I onda da vjerujem ovima sto nisu cule/vidjele/mogle odmah odgovoriti/tetki nosile lijek![]()
Ovo je nesto sto ocekujem od zena, ali da jedan muskarac uradi nesto ovako mi je van svake pameti...
- Euridika
- Globalna šefica
#3168 Re: Što privlači nas, dame?
Otkud sad ovo?klixoris wrote:Jes' vidio druze ? Hoce ove zene odmah da nas zavade_BataZiv_0809 wrote:Klixo je moj drugarEuridika wrote:
Ovo on hoće da te zavadi sa ženama, ne bi li on sam pokupio kajmak...![]()
Ne voli me ova Euridika nikako![]()
Ja samo malo zakuhavam...
- pukepuke
#3169 Re: Što privlači nas, dame?
Samo 100 metara? Pa ta utrka je gotova za cca 13 sekundi...heat wrote:pukepuke wrote:Neka igre počnu
100m sa preponama
- Ommadawn
#3170 Re: Što privlači nas, dame?
Prvi je počeo. Krene sa podjebavanjem da bi kao ispao faca pred "rajom" na račun mog stila odijevanja ( u to vrijeme sam furao goth-metal) bez da ima ikakvog povoda.klixoris wrote:Ja jesam zajebant, al' nisam zlikovacOmmadawn wrote: U kafanu??
Izraz lica kad sam mu ispisao transkripte razgovora (jer sam ih uštedio) i pokazao neću nikada zaboraviti. Nije ni on meni...To sto si ti uradio je vec okrutno... I zlobno
![]()
Doduse, i ja sam na kraju odradio prezentaciju transkripta![]()
Prvo su to krenuli moji jarani, onako sasvim bezazleno (a padao sam i ja na te fore, jedni drugima smo znali smjestiti) da bih ja saznao za tu zajebanciju, preuzeo od njih i krenuo što okrutnije.
- Saian
#3172 Re: Što privlači nas, dame?
Ommadawn wrote:
U kafanu??
- Saian
#3173 Re: Što privlači nas, dame?
ja sam morao malo prelistat po postovima da vidim da mi nije sta promaklo, kontam siguran sam da je Ommadawn muskoMyTao wrote:
Pateticno.
Ovo je nesto sto ocekujem od zena, ali da jedan muskarac uradi nesto ovako mi je van svake pameti...
- MyTao
#3174 Re: Što privlači nas, dame?
Zar nije? Ako nije onda taj post ima nekog smisla...Saian wrote:ja sam morao malo prelistat po postovima da vidim da mi nije sta promaklo, kontam siguran sam da je Ommadawn muskoMyTao wrote:
Pateticno.
- Saian
#3175 Re: Što privlači nas, dame?
Pa jes' , kako rece, ex-goth bat nevrdless, stil mejl