Hahahha. Ako ne uspijes kupiti javi se pa da organizujemo nesto.drugi profil wrote:Gdje ih kupujes jbt? Meni niko nece da proda. Valjda misle da sam nekakav inspektor.
Problem pasa lutalica
-
hladan.preminger
#3151 Re: Problem pasa lutalica
- Filter
#3152 Re: Problem pasa lutalica
imas na piku citav arsenaldrugi profil wrote:Gdje ih kupujes jbt? Meni niko nece da proda. Valjda misle da sam nekakav inspektor.
- eluna
#3153 Re: Problem pasa lutalica
upravo tako - boje se kad su jedan ili dva psa jer takve i dijete dokači nogama ili kamenicom ........ čopor od 15 ni konan skupa sa rambom ne može savladati - i psi su toga i te kako svjesnipici wrote:AstorH wrote:Ja uvijek nosim u torbici suzavac, al mislim da psi osjete ko se plasi pa takve i napada.
Sent from my Linux using Manjaro
ovo bašH i nije tHoČno...tako da nije pravilo da će čopor lutalica ufaćit bježaniju ako krenešH ko konan na njHa...sinoć je bio u mahali čopor i komšija sa autom trubio i direkt na njih, ma ni makac, jedva je skrenuo kola da nebi nekog pregazio...parkiro kola a žena mu i dvoje male djece sa njim u kolima...zove mene da mu pomognem da otpratim mu familiju do kuće...ja lanac i kamenje...jedva ih rastjero, prije toga su mače rastgali...vidi se bijesno i gladno...tako da ne glumi ramba i zajebi tu priču osjete strah...nikad im se ne zna to su divlji psi.
-
5 0 5
#3154 Re: Problem pasa lutalica
bolje ti je da nosis macice u torbi. pa kad te cuke zaganjaju, a ti samo pustis jedno. dok se oni zabave oko mace ti ces imati vremena pobjeci.AstorH wrote: Ne glumim, nisam mislio na sebe da se ne bojim, nego opcenito da osjete psi kada ih se covjek plasi.
Ja ih se plasim kad se onako coporativno okupe, zato i nosam suzavac.
-
nelle_tz
#3155 Re: Problem pasa lutalica
Cudna osoba

Kako neko moze psa voljeti vise nego dijete

- supercali
#3156 Re: Problem pasa lutalica
Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
- dajdza-ze
#3157 Re: Problem pasa lutalica
eluna wrote:Mora da su ovi kerovi čuli bakira (malo b namjerno) kako laje u jedinstvu je snaga.pici wrote:AstorH wrote:Ja uvijek nosim u torbici suzavac, al mislim da psi osjete ko se plasi pa takve i napada.
Sent from my Linux using Manjaro
ovo bašH i nije tHoČno...tako da nije pravilo da će čopor lutalica ufaćit bježaniju ako krenešH ko konan na njHa...sinoć je bio u mahali čopor i komšija sa autom trubio i direkt na njih, ma ni makac, jedva je skrenuo kola da nebi nekog pregazio...parkiro kola a žena mu i dvoje male djece sa njim u kolima...zove mene da mu pomognem da otpratim mu familiju do kuće...ja lanac i kamenje...jedva ih rastjero, prije toga su mače rastgali...vidi se bijesno i gladno...tako da ne glumi ramba i zajebi tu priču osjete strah...nikad im se ne zna to su divlji psi.![]()
![]()
upravo tako - boje se kad su jedan ili dva psa jer takve i dijete dokači nogama ili kamenicom ........ čopor od 15 ni konan skupa sa rambom ne može savladati - i psi su toga i te kako svjesni
-
Jokericious
#3158 Re: Problem pasa lutalica
Nejebica baca u depresiju i sirenjem mrznje.supercali wrote:Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
-
kakavdanakneiskustvu
#3159 Re: Problem pasa lutalica
Jokericious wrote:Nejebica baca u depresiju i sirenjem mrznje.supercali wrote:Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
bože sačuvaj ja im razmišljanja
- uglavnomja
#3160 Re: Problem pasa lutalica
one su poremecene, psihopate, sociopate, ludace sa dijagnozom.Jokericious wrote:Nejebica baca u depresiju i sirenjem mrznje.supercali wrote:Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
"samo znate na svoju djecu gledati"
sta reci na ovo?
ili sto joj pise da radi u vojsci ili tako nesto
to je iscaseno u mozgu, za ozbiljan tretman u zatvorenoj ustanovi. a mogla bi se i koja krivicna prijava prisiti, za prijetnje.
-
Zastozato
#3161 Re: Problem pasa lutalica
Mene samo cudi kako ih dosad niko nije namlatio.uglavnomja wrote:one su poremecene, psihopate, sociopate, ludace sa dijagnozom.Jokericious wrote:Nejebica baca u depresiju i sirenjem mrznje.supercali wrote:Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
"samo znate na svoju djecu gledati"(jok, eto ce cojk na pascad gledat
)
sta reci na ovo?
ili sto joj pise da radi u vojsci ili tako nesto![]()
to je iscaseno u mozgu, za ozbiljan tretman u zatvorenoj ustanovi. a mogla bi se i koja krivicna prijava prisiti, za prijetnje.
Last edited by Zastozato on 09/10/2014 23:29, edited 1 time in total.
- Fallen Angels
#3163 Re: Problem pasa lutalica
nelle_tz wrote:Cudna osoba
Sanida nasa ''pametna'',Medina broj 2
To valja samo za k*rca
Sto kaze ovaj pajdo tu - Iscasena u mozgu.
- amiliana
#3164 Re: Problem pasa lutalica
SSemir wrote:a sta sam petardi potrosio zadnjih mjeseci, dileri petardi su na meni zaradili sebi bar dorucak za ovu citavu godinu.
skoro svaku noc 2-3 bacim na kerove. ali, efikasno je. tako da, ko ne zna, a mora da rani na posao, a divlji copori dogtrust lajavaca, pardon, kerova, mu laju pod prozorom, petarda ih efikasno rastjera i usutka
- SanskiBiser
#3165 Re: Problem pasa lutalica

ima se može se ...
-
CungaLunga
#3166 Re: Problem pasa lutalica
Svaki put kad kliknem na portal, pojavi se "Sterilizacija je zakon!" kao glavna reklama
Tako je sedmicama, Kix objavio par clanaka o napadima lutalica i stigla lova na racun.
Sad su tuzne okice opet glavne, i to jos u toku predizborne kampanje, koliko su platili da budi prvi ispred
SDA/SDP/DF/SBB ovi dogtrustovci, samo se pitam
Tako je sedmicama, Kix objavio par clanaka o napadima lutalica i stigla lova na racun.
Sad su tuzne okice opet glavne, i to jos u toku predizborne kampanje, koliko su platili da budi prvi ispred
-
nelle_tz
#3167 Re: Problem pasa lutalica
Ko ih sve shisha. Znam da ce moj glas dobiti Nermina Zaimovic-Uzunovic,kandidatkinja za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na mjestu broj 4 (SDP- stranka joj je bezveze, ne glasam za stranku niti ih podrzavam).Jedina je osoba koja se u Parlamentu borila da se lutalice sklone sa ulica i da se oslobodimo ovih lopova iz Dog Trusta i raznih Paunovicki i Kendi.Trebamo imati svog predsatvnika u vlasti, vidite cime se sve sluzi Dog TrustCungaLunga wrote:Svaki put kad kliknem na portal, pojavi se "Sterilizacija je zakon!" kao glavna reklama![]()
- Hajlac
#3168 Re: Problem pasa lutalica
2750KM plata svakom hvataču?SanskiBiser wrote:
ima se može se ...![]()
- eluna
#3169 Re: Problem pasa lutalica
-70% KOJE DRŽAVA UZME SEBI NAZADHajlac wrote:2750KM plata svakom hvataču?SanskiBiser wrote:
ima se može se ...![]()
-
Luca36
#3170 Re: Problem pasa lutalica
Valjda sa doprinosima i svim, a onda bi im plata bila 1620,00 KM. + topli obrok i prijevoz.Hajlac wrote:2750KM plata svakom hvataču?SanskiBiser wrote:
ima se može se ...![]()
Znači šintoru plata 1.800 KM ...Aferim. Majku li im izgubili su dodir sa stvarnošću. Oni pojma nemaju kako i od čega ljudi preživljavaju mjesec.
-
neimenovan.x
#3171 Re: Problem pasa lutalica
Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
- Pasiflora
#3172 Re: Problem pasa lutalica
Ma tu ti uzme svak svoj dio kolaca: od ministarstva, opcina, Rad-a...neimenovan.x wrote:Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
Cifre su apsolutno napuhane. I to visestruko.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#3173 Re: Problem pasa lutalica
24.786 kroz 9 ljudi ... 2.754 na osobu...neimenovan.x wrote:Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
-
neimenovan.x
#3174 Re: Problem pasa lutalica
Al pazi kako koriste ama baš svaku priliku da ukradu pare iz budžeta. Pa 10 000 KM za gorivo i održavanje bi mogili potrošiti jedino da voze helikoptere.Pasiflora wrote:Ma tu ti uzme svak svoj dio kolaca: od ministarstva, opcina, Rad-a...neimenovan.x wrote:Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
Cifre su apsolutno napuhane. I to visestruko.
-
huxley
#3175 Re: Problem pasa lutalica
Jedina koja je imala volje i hrabrosti da ovo pogura, i zahvaljujuci njoj, ovo je i proslo u parlamentu, ali su onda blokirali u Domu Naroda, prije svih onaj govno Covic.Ko ih sve shisha. Znam da ce moj glas dobiti Nermina Zaimovic-Uzunovic,kandidatkinja za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na mjestu broj 4 (SDP- stranka joj je bezveze, ne glasam za stranku niti ih podrzavam).Jedina je osoba koja se u Parlamentu borila da se lutalice sklone sa ulica i da se oslobodimo ovih lopova iz Dog Trusta i raznih Paunovicki i Kendi.Trebamo imati svog predsatvnika u vlasti, vidite cime se sve sluzi Dog Trust
Btw, da li je iko otpusten u Radu 2009 kada je izmjenjen zakon, i kada je sinterska sluzba prestala sa radom? Nije. U najboljem slucaju su prerasporedjeni da metu.
Sada traze nacin da se uhljebi 9 rodjaka i komsija o nasem trosku. Treba vidjeti ko je iza ovoga, fakat dokle vise.