Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
hladan.preminger

#3151 Re: Problem pasa lutalica

Post by hladan.preminger »

drugi profil wrote:Gdje ih kupujes jbt? Meni niko nece da proda. Valjda misle da sam nekakav inspektor.
Hahahha. Ako ne uspijes kupiti javi se pa da organizujemo nesto.
Filter

#3152 Re: Problem pasa lutalica

Post by Filter »

drugi profil wrote:Gdje ih kupujes jbt? Meni niko nece da proda. Valjda misle da sam nekakav inspektor.
imas na piku citav arsenal :roll:
eluna

#3153 Re: Problem pasa lutalica

Post by eluna »

pici wrote:
AstorH wrote:Ja uvijek nosim u torbici suzavac, al mislim da psi osjete ko se plasi pa takve i napada.

Sent from my Linux using Manjaro

ovo bašH i nije tHoČno...tako da nije pravilo da će čopor lutalica ufaćit bježaniju ako krenešH ko konan na njHa...sinoć je bio u mahali čopor i komšija sa autom trubio i direkt na njih, ma ni makac, jedva je skrenuo kola da nebi nekog pregazio...parkiro kola a žena mu i dvoje male djece sa njim u kolima...zove mene da mu pomognem da otpratim mu familiju do kuće...ja lanac i kamenje...jedva ih rastjero, prije toga su mače rastgali...vidi se bijesno i gladno...tako da ne glumi ramba i zajebi tu priču osjete strah...nikad im se ne zna to su divlji psi.
upravo tako - boje se kad su jedan ili dva psa jer takve i dijete dokači nogama ili kamenicom ........ čopor od 15 ni konan skupa sa rambom ne može savladati - i psi su toga i te kako svjesni
5 0 5

#3154 Re: Problem pasa lutalica

Post by 5 0 5 »

AstorH wrote: Ne glumim, nisam mislio na sebe da se ne bojim, nego opcenito da osjete psi kada ih se covjek plasi.
Ja ih se plasim kad se onako coporativno okupe, zato i nosam suzavac.
bolje ti je da nosis macice u torbi. pa kad te cuke zaganjaju, a ti samo pustis jedno. dok se oni zabave oko mace ti ces imati vremena pobjeci.
nelle_tz

#3155 Re: Problem pasa lutalica

Post by nelle_tz »

Cudna osoba
Image
Kako neko moze psa voljeti vise nego dijete
Image
supercali

#3156 Re: Problem pasa lutalica

Post by supercali »

Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
dajdza-ze

#3157 Re: Problem pasa lutalica

Post by dajdza-ze »

eluna wrote:
pici wrote:
AstorH wrote:Ja uvijek nosim u torbici suzavac, al mislim da psi osjete ko se plasi pa takve i napada.

Sent from my Linux using Manjaro

ovo bašH i nije tHoČno...tako da nije pravilo da će čopor lutalica ufaćit bježaniju ako krenešH ko konan na njHa...sinoć je bio u mahali čopor i komšija sa autom trubio i direkt na njih, ma ni makac, jedva je skrenuo kola da nebi nekog pregazio...parkiro kola a žena mu i dvoje male djece sa njim u kolima...zove mene da mu pomognem da otpratim mu familiju do kuće...ja lanac i kamenje...jedva ih rastjero, prije toga su mače rastgali...vidi se bijesno i gladno...tako da ne glumi ramba i zajebi tu priču osjete strah...nikad im se ne zna to su divlji psi.
Mora da su ovi kerovi čuli bakira (malo b namjerno) kako laje u jedinstvu je snaga. :roll: :lol:
upravo tako - boje se kad su jedan ili dva psa jer takve i dijete dokači nogama ili kamenicom ........ čopor od 15 ni konan skupa sa rambom ne može savladati - i psi su toga i te kako svjesni
Jokericious

#3158 Re: Problem pasa lutalica

Post by Jokericious »

supercali wrote:Da je ovim aktivisticama kurac manke bi se zamarale oko pasa
Nejebica baca u depresiju i sirenjem mrznje.
kakavdanakneiskustvu

#3159 Re: Problem pasa lutalica

Post by kakavdanakneiskustvu »

Jokericious wrote:

bože sačuvaj ja im razmišljanja
uglavnomja

#3160 Re: Problem pasa lutalica

Post by uglavnomja »

Jokericious wrote:
one su poremecene, psihopate, sociopate, ludace sa dijagnozom.

"samo znate na svoju djecu gledati" :roll: (jok, eto ce cojk na pascad gledat :izet: )

sta reci na ovo?

ili sto joj pise da radi u vojsci ili tako nesto :roll:

to je iscaseno u mozgu, za ozbiljan tretman u zatvorenoj ustanovi. a mogla bi se i koja krivicna prijava prisiti, za prijetnje.
Zastozato

#3161 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zastozato »

uglavnomja wrote:
Jokericious wrote:
one su poremecene, psihopate, sociopate, ludace sa dijagnozom.

"samo znate na svoju djecu gledati" :roll: (jok, eto ce cojk na pascad gledat :izet: )

sta reci na ovo?

ili sto joj pise da radi u vojsci ili tako nesto :roll:

to je iscaseno u mozgu, za ozbiljan tretman u zatvorenoj ustanovi. a mogla bi se i koja krivicna prijava prisiti, za prijetnje.
Mene samo cudi kako ih dosad niko nije namlatio.
Last edited by Zastozato on 09/10/2014 23:29, edited 1 time in total.
Hemera

#3162 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hemera »

misliš hebo? :D
Fallen Angels

#3163 Re: Problem pasa lutalica

Post by Fallen Angels »

nelle_tz wrote:Cudna osoba
Image
Kako neko moze psa voljeti vise nego dijete
Image

Sanida nasa ''pametna'',Medina broj 2 :zid:
To valja samo za k*rca :izet:
Sto kaze ovaj pajdo tu - Iscasena u mozgu.
amiliana

#3164 Re: Problem pasa lutalica

Post by amiliana »

SSemir wrote:a sta sam petardi potrosio zadnjih mjeseci, dileri petardi su na meni zaradili sebi bar dorucak za ovu citavu godinu.
skoro svaku noc 2-3 bacim na kerove. ali, efikasno je. tako da, ko ne zna, a mora da rani na posao, a divlji copori dogtrust lajavaca, pardon, kerova, mu laju pod prozorom, petarda ih efikasno rastjera i usutka ;)
:roll:
SanskiBiser

#3165 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

Image

ima se može se ... :shock: :roll:
CungaLunga

#3166 Re: Problem pasa lutalica

Post by CungaLunga »

Svaki put kad kliknem na portal, pojavi se "Sterilizacija je zakon!" kao glavna reklama :-)
Tako je sedmicama, Kix objavio par clanaka o napadima lutalica i stigla lova na racun.
Sad su tuzne okice opet glavne, i to jos u toku predizborne kampanje, koliko su platili da budi prvi ispred
SDA/SDP/DF/SBB ovi dogtrustovci, samo se pitam :-)
nelle_tz

#3167 Re: Problem pasa lutalica

Post by nelle_tz »

CungaLunga wrote:Svaki put kad kliknem na portal, pojavi se "Sterilizacija je zakon!" kao glavna reklama :-)
Tako je sedmicama, Kix objavio par clanaka o napadima lutalica i stigla lova na racun.
Sad su tuzne okice opet glavne, i to jos u toku predizborne kampanje, koliko su platili da budi prvi ispred
SDA/SDP/DF/SBB ovi dogtrustovci, samo se pitam :-)
Ko ih sve shisha. Znam da ce moj glas dobiti Nermina Zaimovic-Uzunovic,kandidatkinja za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na mjestu broj 4 (SDP- stranka joj je bezveze, ne glasam za stranku niti ih podrzavam).Jedina je osoba koja se u Parlamentu borila da se lutalice sklone sa ulica i da se oslobodimo ovih lopova iz Dog Trusta i raznih Paunovicki i Kendi.Trebamo imati svog predsatvnika u vlasti, vidite cime se sve sluzi Dog Trust
Hajlac

#3168 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

SanskiBiser wrote:Image
2750KM plata svakom hvataču?
eluna

#3169 Re: Problem pasa lutalica

Post by eluna »

Hajlac wrote:
-70% KOJE DRŽAVA UZME SEBI NAZAD
Luca36

#3170 Re: Problem pasa lutalica

Post by Luca36 »

Hajlac wrote:
Valjda sa doprinosima i svim, a onda bi im plata bila 1620,00 KM. + topli obrok i prijevoz.

Znači šintoru plata 1.800 KM ...Aferim. Majku li im izgubili su dodir sa stvarnošću. Oni pojma nemaju kako i od čega ljudi preživljavaju mjesec.
neimenovan.x

#3171 Re: Problem pasa lutalica

Post by neimenovan.x »

Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
Pasiflora

#3172 Re: Problem pasa lutalica

Post by Pasiflora »

neimenovan.x wrote:Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
Ma tu ti uzme svak svoj dio kolaca: od ministarstva, opcina, Rad-a...
Cifre su apsolutno napuhane. I to visestruko.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#3173 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zviz »

neimenovan.x wrote:Jel ovo neka zezancija ili je stvarno plata 2750 KM a na jedno vozilo se mjesečno troši skoro 10 000 KM?
24.786 kroz 9 ljudi ... 2.754 na osobu...
neimenovan.x

#3174 Re: Problem pasa lutalica

Post by neimenovan.x »

Pasiflora wrote:
Ma tu ti uzme svak svoj dio kolaca: od ministarstva, opcina, Rad-a...
Cifre su apsolutno napuhane. I to visestruko.
Al pazi kako koriste ama baš svaku priliku da ukradu pare iz budžeta. Pa 10 000 KM za gorivo i održavanje bi mogili potrošiti jedino da voze helikoptere.
huxley

#3175 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Ko ih sve shisha. Znam da ce moj glas dobiti Nermina Zaimovic-Uzunovic,kandidatkinja za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na mjestu broj 4 (SDP- stranka joj je bezveze, ne glasam za stranku niti ih podrzavam).Jedina je osoba koja se u Parlamentu borila da se lutalice sklone sa ulica i da se oslobodimo ovih lopova iz Dog Trusta i raznih Paunovicki i Kendi.Trebamo imati svog predsatvnika u vlasti, vidite cime se sve sluzi Dog Trust
Jedina koja je imala volje i hrabrosti da ovo pogura, i zahvaljujuci njoj, ovo je i proslo u parlamentu, ali su onda blokirali u Domu Naroda, prije svih onaj govno Covic.

Btw, da li je iko otpusten u Radu 2009 kada je izmjenjen zakon, i kada je sinterska sluzba prestala sa radom? Nije. U najboljem slucaju su prerasporedjeni da metu.

Sada traze nacin da se uhljebi 9 rodjaka i komsija o nasem trosku. Treba vidjeti ko je iza ovoga, fakat dokle vise.
Locked