Ako je to njena recenica..Dobro si postupioLudzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Nije vrijedna.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ako je to njena recenica..Dobro si postupioLudzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Kad kaze trenutno, onda se nije reklo nikad. A i dosta zena radi blokade, cisto da eliminise ove neozbiljne ("ma idi u pm" tipove).annoy wrote:Ne vidim razlog da se nakon informacije da druga strana nije spremna na upoznavanje uzivo nakon par dana razgovora, kaze ok malo cemo usporiti i nastavi dalje sa online upoznavanjem pa nakon nekog vremena se vidi ima li tu sta ili nema
Ne mozes na silu nekoga pridobiti
Naravno da nisi, ali to se sve osjeti...Ludzak wrote:Je li vi stvarno mislite da ja prosipam neku agresiju kada se dopisujem? Čuj onog/one žene ne vole agresiju. Ma sigurno sam joj preko poruka napisao da ide u pm. Jašta sam.
Da sam agresivan možda bih i bolje prolazio. Ovako ostvarivanje kontakta na fin način nikada mi nije urodio plodom.
Ludzak wrote:Je li vi stvarno mislite da ja prosipam neku agresiju kada se dopisujem? Čuj onog/one žene ne vole agresiju. Ma sigurno sam joj preko poruka napisao da ide u pm. Jašta sam.
Da sam agresivan možda bih i bolje prolazio. Ovako ostvarivanje kontakta na fin način nikada mi nije urodio plodom.
To rekoh davnih dana...strucnjakdemagog wrote:ma sva ta upoznavanja preko drustvenih mreza su gubljenje vremena. isto kao i upoznavanja preko foruma, chatova, vibera i sl. mozete se dopisivati godinu dana, kada sjednes s njom uzivo, vidjeces da to nije ta osoba, pogotovo fizicki.
Pa eto, kad znate, probajte i tako.strucnjakdemagog wrote:Ludzak wrote:Je li vi stvarno mislite da ja prosipam neku agresiju kada se dopisujem? Čuj onog/one žene ne vole agresiju. Ma sigurno sam joj preko poruka napisao da ide u pm. Jašta sam.
nazalost, ovo je potpuno tacno. zene vise vole kretene, nego fine momke.
Mozes li odgovoriti na moje pitanje:Ludzak wrote:Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
Što nemam vezu. A s vezom doći će i poljubac.pustopoljina wrote:Mozes li odgovoriti na moje pitanje:Ludzak wrote:Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
Sta te vise smeta- sto nemas vezu ili sto se nisi poljubio?
Pa koja je onda vrijedna? Nijedna. Izgleda.moonca wrote:Ako je to njena recenica..Dobro si postupioLudzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Nije vrijedna.
ti bi se upoznao nakon tri dana dopisivanjaLudzak wrote:Pa koja je onda vrijedna? Nijedna. Izgleda.moonca wrote:Ako je to njena recenica..Dobro si postupioLudzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Nije vrijedna.
Mozes se iskaliti--ali ti nece pomoci da rijesis svoje emocionalno stanje..Ludzak wrote:Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
moonca wrote:Mozes se iskaliti--ali ti nece pomoci da rijesis svoje emocionalno stanje..Ludzak wrote:Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
..I tvoje pisanje, i zelja da savladas svoj problem. nadjes djevojku, dosta govori o tebi. Druga strana, primjeti,ako ti zarez, nije na mjestu- ima znacenje, izbor rijeci, smisao recenica. .. bistar si, mislim i nadprosjecno intelig. ali imash problem- ako djevojka vidi tvoju sliku -koju si neki dan pokazao- tvoje oci govore dovoljno.... treba ti profesionalna pomoc....
To što si nabrojala rade i muškarci, ali ih ne sprečava da se u. momentu zainteresuju za poruku i osobu koja je istu poslala.pustopoljina wrote:šućmurast...mozda sprema ispit i sjedi u trenerci cupava, nedepilirana, jede grah tri dana i gomila sudje i ves...
Ja bih voljela vidjeti njegove recenice.moonca wrote:Meni je dovoljna -njena recenica... djevojka nije njegovog intelektualnog nivoa--ili nekog odgoja... a koji je razlog - nije ni bitan..
Ne zajebaji. Kakva crna profi pomoć i kakvi bakrači.moonca wrote:treba ti profesionalna pomoc....
Pa i do sada si mogla imati sliku --osobe....napisala sam iznad ,iskreno , sta mu treba i to je jedina pocetna tacka...pustopoljina wrote:Ja bih voljela vidjeti njegove recenice.moonca wrote:Meni je dovoljna -njena recenica... djevojka nije njegovog intelektualnog nivoa--ili nekog odgoja... a koji je razlog - nije ni bitan..
Ovo njeno je neposredno i iskreno...iako u konacnici nista nema od nje...meni je plus sto mi ne uvija sladunjavo i ne zavlaci...a znamo da se i to moze.
1/3 bi ti napisala kako eto neko je razocarao i povrijedio..kako sad nikom ne vjeruje, al' eto mozda bi njega i upoznala, ali ne moze sad...toliko je razocarana...pa bi on tri mjeseca zivota izgubio pokusavajuci pokazati da nije kreten kao bivsi.
Imam mladjeg brata...toliko je zivota stracio na mirc, i toliko sam ga puta htjela uhvatiti za vrat i izbaciti van...medju ljude, a smrskati modem.
Kad je konacno izasao medju ljude, tad je i poceo imati veze u kojima se i daje i dobija.
Da obrnemo uloge? Da pricam s nekim tri dana, predlozim susret i kaze- nisam ovih dana za upoznavanja?Dino34 wrote:To što si nabrojala rade i muškarci, ali ih ne sprečava da se u. momentu zainteresuju za poruku i osobu koja je istu poslala.pustopoljina wrote:šućmurast...mozda sprema ispit i sjedi u trenerci cupava, nedepilirana, jede grah tri dana i gomila sudje i ves...
Evo, recimo da ti nekoga pozoveš na dejt...
Odgovorno ti tvrdim da će 99% slobodnih muškaraca pristati i doći makar ih pozvala u prvoj napisanoj poruci. I sad, da obrnemo uloge, pitam te šta je tu teško za razumjeti
zbilja .. ne zavlacite ga- vrtimo se u krug vec neko vrijeme. vidis da ne ide. .. sta ga kosta popricati sa osobom koja je izucavala ovakve i slicne slucajeve...a , i on sam je to nekoliko puta nagovjestio... on zna sta je problem... ali, problem je napraviti taj korak.----Dino34 wrote:Ne zajebaji. Kakva crna profi pomoć i kakvi bakrači.moonca wrote:treba ti profesionalna pomoc....
Sasvim normalan momak koji si daje oduška jer je razočaran ženskim ponašanjem. Pusti ga, nadoći će.