Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#3151 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Ludzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"

Ma idi u pm...
Ako je to njena recenica..Dobro si postupio
Nije vrijedna.
pustopoljina

#3152 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

annoy wrote:Ne vidim razlog da se nakon informacije da druga strana nije spremna na upoznavanje uzivo nakon par dana razgovora, kaze ok malo cemo usporiti i nastavi dalje sa online upoznavanjem pa nakon nekog vremena se vidi ima li tu sta ili nema
Ne mozes na silu nekoga pridobiti
Kad kaze trenutno, onda se nije reklo nikad. A i dosta zena radi blokade, cisto da eliminise ove neozbiljne ("ma idi u pm" tipove).
Ludzak

#3153 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

Je li vi stvarno mislite da ja prosipam neku agresiju kada se dopisujem? Čuj onog/one žene ne vole agresiju. Ma sigurno sam joj preko poruka napisao da ide u pm. Jašta sam.
Da sam agresivan možda bih i bolje prolazio. Ovako ostvarivanje kontakta na fin način nikada mi nije urodio plodom.
strucnjakdemagog

#3154 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by strucnjakdemagog »

ma sva ta upoznavanja preko drustvenih mreza su gubljenje vremena. isto kao i upoznavanja preko foruma, chatova, vibera i sl. mozete se dopisivati godinu dana, kada sjednes s njom uzivo, vidjeces da to nije ta osoba, pogotovo fizicki. :D
pustopoljina

#3155 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Ludzak wrote:Je li vi stvarno mislite da ja prosipam neku agresiju kada se dopisujem? Čuj onog/one žene ne vole agresiju. Ma sigurno sam joj preko poruka napisao da ide u pm. Jašta sam.
Da sam agresivan možda bih i bolje prolazio. Ovako ostvarivanje kontakta na fin način nikada mi nije urodio plodom.
Naravno da nisi, ali to se sve osjeti...
Sto ti radis, kao da je neka opklada u pitanju, pa moras do nedjelje obrnuti bar jednu?
Sta ti trazis? Kvalitet ili kvantitet?
Iskreno?
Sta te vise zulja? Sto nemas vezu ili sto se nisi poljubio?
strucnjakdemagog

#3156 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by strucnjakdemagog »

Ludzak wrote:Je li vi stvarno mislite da ja prosipam neku agresiju kada se dopisujem? Čuj onog/one žene ne vole agresiju. Ma sigurno sam joj preko poruka napisao da ide u pm. Jašta sam.

nazalost, ovo je potpuno tacno. zene vise vole kretene, nego fine momke.
pustopoljina

#3158 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

strucnjakdemagog wrote:ma sva ta upoznavanja preko drustvenih mreza su gubljenje vremena. isto kao i upoznavanja preko foruma, chatova, vibera i sl. mozete se dopisivati godinu dana, kada sjednes s njom uzivo, vidjeces da to nije ta osoba, pogotovo fizicki. :D
To rekoh davnih dana...
Ali on rece da mora ici preko drustvenih mreza...
pustopoljina

#3159 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

strucnjakdemagog wrote:

nazalost, ovo je potpuno tacno. zene vise vole kretene, nego fine momke.
Pa eto, kad znate, probajte i tako.
Javite rezultat pls.
Ludzak

#3160 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
pustopoljina

#3161 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Ludzak wrote:Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
Mozes li odgovoriti na moje pitanje:
Sta te vise smeta- sto nemas vezu ili sto se nisi poljubio?
Zene su od pamtivijeka tako istrenirane. Uvjet za prezivjeti.
Ludzak

#3162 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

pustopoljina wrote:
Ludzak wrote:Osjeti se preko poruka da sam agresivac? Jao, vama ženskom polu je telepatija urođena izgleda. Dovoljno vam je dvije riječi napisati pa da zaključite kakav je ko preko ekrana. Niti sam se ikada agresivno ophodio, niti mi je to prirodno, ali me u dubini duše to trga. I jednostavno forum mi je najbliži gdje se mogu iskaliti.
Mozes li odgovoriti na moje pitanje:
Sta te vise smeta- sto nemas vezu ili sto se nisi poljubio?
Što nemam vezu. A s vezom doći će i poljubac.
Ludzak

#3163 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

moonca wrote:
Ludzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"

Ma idi u pm...
Nije vrijedna.
Pa koja je onda vrijedna? Nijedna. Izgleda.
pustopoljina

#3164 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Sigurno? Jesi li sebi ovo iskreno odgovorio?
Ako jesi, onda nema razloga za slanje u pm, ni u sebi...nema teoretske sanse da ti je bitno sto te odbija neko s kim tri dana nesto pricas. Bitno ko teta na kasi u drugom bingu od tebe.
Ogrebe malo ego, ali nebitna osoba sasvim.
TheWatcher

#3165 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by TheWatcher »

Ludzak wrote:
moonca wrote:

Ma idi u pm...
Nije vrijedna.
Pa koja je onda vrijedna? Nijedna. Izgleda.
ti bi se upoznao nakon tri dana dopisivanja :lol: njen odgovor je sasvim ocekivan :-)
moonca

#3166 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Mozes se iskaliti--ali ti nece pomoci da rijesis svoje emocionalno stanje..
..I tvoje pisanje, i zelja da savladas svoj problem. nadjes djevojku, dosta govori o tebi. Druga strana, primjeti,ako ti zarez, nije na mjestu- ima znacenje, izbor rijeci, smisao recenica. .. bistar si, mislim i nadprosjecno intelig. ali imash problem- ako djevojka vidi tvoju sliku -koju si neki dan pokazao- tvoje oci govore dovoljno.... treba ti profesionalna pomoc....
Guadalajara

#3167 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Guadalajara »

moonca wrote:
Mozes se iskaliti--ali ti nece pomoci da rijesis svoje emocionalno stanje..
..I tvoje pisanje, i zelja da savladas svoj problem. nadjes djevojku, dosta govori o tebi. Druga strana, primjeti,ako ti zarez, nije na mjestu- ima znacenje, izbor rijeci, smisao recenica. .. bistar si, mislim i nadprosjecno intelig. ali imash problem- ako djevojka vidi tvoju sliku -koju si neki dan pokazao- tvoje oci govore dovoljno.... treba ti profesionalna pomoc....
pustopoljina

#3168 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Moonca ne konta da se ti dopisujes sa osobama u dvadesetim godinama, preko njihovih socijalnih mreza...bukvalno, kao da nekome na vrata pokucas.
Mozda ima nekog, mozda se semi sa nekim, mozda upravo prekinula sa nekim...x je razloga sto je to nekom prerano..mozda jos nema neko misljenje o tebi, mozda si joj šućmurast...mozda sprema ispit i sjedi u trenerci cupava, nedepilirana, jede grah tri dana i gomila sudje i ves...
MOZDA SE NIJE NIKAD POLJUBILA :)
Hbm to je ko igrati bilijar...bas ti znas koja kugla ce gdje biti, koja ce koju pogoditi i koja ce upasti u rupu, mos' onako ko prognozirati...igraj, cmrci pivo i uzivaj.
moonca

#3169 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Meni je dovoljna -njena recenica... djevojka nije njegovog intelektualnog nivoa--ili nekog odgoja... a koji je razlog - nije ni bitan..
King Theoden

#3170 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

pustopoljina wrote:šućmurast...mozda sprema ispit i sjedi u trenerci cupava, nedepilirana, jede grah tri dana i gomila sudje i ves...
To što si nabrojala rade i muškarci, ali ih ne sprečava da se u. momentu zainteresuju za poruku i osobu koja je istu poslala.
Evo, recimo da ti nekoga pozoveš na dejt...
Odgovorno ti tvrdim da će 99% slobodnih muškaraca pristati i doći makar ih pozvala u prvoj napisanoj poruci. I sad, da obrnemo uloge, pitam te šta je tu teško za razumjeti :?:
pustopoljina

#3171 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

moonca wrote:Meni je dovoljna -njena recenica... djevojka nije njegovog intelektualnog nivoa--ili nekog odgoja... a koji je razlog - nije ni bitan..
Ja bih voljela vidjeti njegove recenice.
Ovo njeno je neposredno i iskreno...iako u konacnici nista nema od nje...meni je plus sto mi ne uvija sladunjavo i ne zavlaci...a znamo da se i to moze.
1/3 bi ti napisala kako eto neko je razocarao i povrijedio..kako sad nikom ne vjeruje, al' eto mozda bi njega i upoznala, ali ne moze sad...toliko je razocarana...pa bi on tri mjeseca zivota izgubio pokusavajuci pokazati da nije kreten kao bivsi.
Imam mladjeg brata...toliko je zivota stracio na mirc, i toliko sam ga puta htjela uhvatiti za vrat i izbaciti van...medju ljude, a smrskati modem.
Kad je konacno izasao medju ljude, tad je i poceo imati veze u kojima se i daje i dobija.
King Theoden

#3172 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

moonca wrote:treba ti profesionalna pomoc....
Ne zajebaji. Kakva crna profi pomoć i kakvi bakrači.
Sasvim normalan momak koji si daje oduška jer je razočaran ženskim ponašanjem. Pusti ga, nadoći će.
moonca

#3173 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

pustopoljina wrote:
moonca wrote:Meni je dovoljna -njena recenica... djevojka nije njegovog intelektualnog nivoa--ili nekog odgoja... a koji je razlog - nije ni bitan..
Ja bih voljela vidjeti njegove recenice.
Ovo njeno je neposredno i iskreno...iako u konacnici nista nema od nje...meni je plus sto mi ne uvija sladunjavo i ne zavlaci...a znamo da se i to moze.
1/3 bi ti napisala kako eto neko je razocarao i povrijedio..kako sad nikom ne vjeruje, al' eto mozda bi njega i upoznala, ali ne moze sad...toliko je razocarana...pa bi on tri mjeseca zivota izgubio pokusavajuci pokazati da nije kreten kao bivsi.
Imam mladjeg brata...toliko je zivota stracio na mirc, i toliko sam ga puta htjela uhvatiti za vrat i izbaciti van...medju ljude, a smrskati modem.
Kad je konacno izasao medju ljude, tad je i poceo imati veze u kojima se i daje i dobija.
Pa i do sada si mogla imati sliku --osobe....napisala sam iznad ,iskreno , sta mu treba i to je jedina pocetna tacka...

.pa mogla mu je uputiti neki kompliment i lijepo izbjeci dalje pisanje a, ne - nije mi dam za upoznavanje - bice- nije mi dan da kuvam, nije mi dan da idem kod prijatelja . nije mi dan - :-) :roll: ..ceka se neki dan.. ma bjezi.. :run:
pustopoljina

#3174 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

Dino34 wrote:
pustopoljina wrote:šućmurast...mozda sprema ispit i sjedi u trenerci cupava, nedepilirana, jede grah tri dana i gomila sudje i ves...
To što si nabrojala rade i muškarci, ali ih ne sprečava da se u. momentu zainteresuju za poruku i osobu koja je istu poslala.
Evo, recimo da ti nekoga pozoveš na dejt...
Odgovorno ti tvrdim da će 99% slobodnih muškaraca pristati i doći makar ih pozvala u prvoj napisanoj poruci. I sad, da obrnemo uloge, pitam te šta je tu teško za razumjeti :?:
Da obrnemo uloge? Da pricam s nekim tri dana, predlozim susret i kaze- nisam ovih dana za upoznavanja?
Pa ne bih se naljutila- to pod jedan.
Hbg tesko mi se uzivjeti jer nisam ni u toj situaciji, ni u tim godinama...pokusala bih saznati zasto nije ovih dana za upoznavanja...ako bih osjetila neko nekontanje, nazor nesto, odhebala bih u skokovima. Ostala bih, ako mi je zanimljivo i nemam pametnijeg posla.
moonca

#3175 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Dino34 wrote:
moonca wrote:treba ti profesionalna pomoc....
Ne zajebaji. Kakva crna profi pomoć i kakvi bakrači.
Sasvim normalan momak koji si daje oduška jer je razočaran ženskim ponašanjem. Pusti ga, nadoći će.
zbilja .. ne zavlacite ga- vrtimo se u krug vec neko vrijeme. vidis da ne ide. .. sta ga kosta popricati sa osobom koja je izucavala ovakve i slicne slucajeve...a , i on sam je to nekoliko puta nagovjestio... on zna sta je problem... ali, problem je napraviti taj korak.---- :arrow: denial
..
Post Reply