pics or it didn't happenMilloni wrote:Joooj nije klon.joooj wrote:Potvrdjujem da je Milloni zensko, a ona u isto vrijeme nek' potvrdi da ja nisam klon
Žene pitaju žene
- LaLuna
#3151 Re: Žene pitaju žene
- LaLuna
#3152 Re: Žene pitaju žene
i ja mislim da tu nesto nije u redu. uobicajena cijena kvalitetnog/profesionalnog lektorisanja je min. 10KM po kartici teksta.Eurosa wrote:alkalna_baterija wrote:Zene kakva je cijena 1 KM po stranici za lektorisanje magistarskog? Puno ili malo?
ma ko ce ti to za te pare izlektorisati? i kako? nemoj da ti na kraju ispadne skuplja pita nego tepsijanestvarno povoljno zvuci.
- cLo
#3153 Re: Žene pitaju žene
ma joooj, valaaa, ne znamButmiran wrote:e ovo je mjera pravaMedenoSrce wrote:ma ne znam sto ove zene masovno izbjegavaju tene koje nisu starke![]()
ma i mene boli patka, iskreno govoreci ali necu da dopustim da se mlade djeve dovode u zabludu kako je prihvatljivija jedna obuca naspram druge![]()
Istina za Vedrana!
-
bang and blame
#3155 Re: Žene pitaju žene
Smizishmizlica wrote:ali ja volim baletankei ne volim štikle...a neko spomenu
volim i starke
![]()
sad više ništa ne znam
I sama sam ti tak'a
- Butmiran
#3156 Re: Žene pitaju žene
Vrh vrhova. Inače nevjerovatno volim, da ne kažem obožavam, ovakve tene pa i to sigurno utiče na to da mi se ovo drama sviđa.cLo wrote: ma joooj, valaaa, ne znam
- cLo
#3157 Re: Žene pitaju žene
dobro je onda što je nabacila ove tene, bez njih bi izgledala smiješnoButmiran wrote:Vrh vrhova. Inače nevjerovatno volim, da ne kažem obožavam, ovakve tene pa i to sigurno utiče na to da mi se ovo drama sviđa.cLo wrote: ma joooj, valaaa, ne znam
- MedenoSrce
#3158 Re: Žene pitaju žene
ja jednostavno volim vidjeti zensko u tenama

po meni su ovo vrh cipele http://www.grenson.co.uk/en_gb/shop?cat=15&limit=all

- cLo
#3159 Re: Žene pitaju žene
ja trenutno najviše volim čizme
'vake

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3160 Re: Žene pitaju žene
I slika i par cipelica sa linkaMedenoSrce wrote:ja jednostavno volim vidjeti zensko u tenama
Doduse o cipelama mogu samo sanjati
- manekenka u penziji
#3161 Re: Žene pitaju žene
@medeno: na ovoj slici su tene sparene sa aktivnošću
bilo bi glupo da nosi oksfordice ili sandale dok dize tegove. Samim time moja reakcija na tene sparene sa kostimom (ženskim odjelom,kako ko naziva) je WTF ???
- manekenka u penziji
#3163 Re: Žene pitaju žene
Onda bi bilo idealno da obuce i trenerku na te nike jer ne vjerujem da je udobno trčati u zategnutom kostimu ili uskoj suknji.
DakleM, ja za ovu modnu katastrofu ne primam izgovore
- dobar osjecaj
#3164 Re: Žene pitaju žene
Ove kombinacije su gotovo nuzda kod zena koje zive u stvarno velikim sredinama gdje moraju svakodnevno preci znacajnu kilometrazu u kombinaciji prevoznih sredstava i pjesacenja. Iz nase perspektive prilicno malih sredina i potreba djeluje bespotrebno ali ima mnogo vise znacenja u velikim gradovima.manekenka u penziji wrote:@medeno: na ovoj slici su tene sparene sa aktivnošćubilo bi glupo da nosi oksfordice ili sandale dok dize tegove. Samim time moja reakcija na tene sparene sa kostimom (ženskim odjelom,kako ko naziva) je WTF ???
Stikle u torbi i obuvanje po potrebi kad se stigne do cilja, inace udobnost i cuvanje stopala kad god je to moguce.
- Big Ang
#3165 Re: Žene pitaju žene
Uostalim nije udobrost primarna. Da jeste, svi bismo u pidzamama na poso isli. Al ne ide. Ima neki red jbg.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3166 Re: Žene pitaju žene
Ova katastofa je moderna zadnjih par sezona u svijetu mode, koliko god se nama cinila nevjerovatnommanekenka u penziji wrote: DakleM, ja za ovu modnu katastrofu ne primam izgovore
- dobar osjecaj
#3167 Re: Žene pitaju žene
Meni su udobnost i zdravlje primarni. Pidzama je primjer krajnosti u ovom konktekstu. Lijepe, udobne tenisice uz poslovnu kombinaciju u svrhu ocuvanja zdravlja stopala, osjecaja lakih nogu i uopste lakseg stizanja do odredista su sasvim u redu.Big Ang wrote:Uostalim nije udobrost primarna. Da jeste, svi bismo u pidzamama na poso isli. Al ne ide. Ima neki red jbg.
- Big Ang
#3168 Re: Žene pitaju žene
Ali zasto tene? Postoje savrseno udobne cipele. Zasti tene?dobar osjecaj wrote:Meni su udobnost i zdravlje primarni. Pidzama je primjer krajnosti u ovom konktekstu. Lijepe, udobne tenisice uz poslovnu kombinaciju u svrhu ocuvanja zdravlja stopala, osjecaja lakih nogu i uopste lakseg stizanja do odredista su sasvim u redu.Big Ang wrote:Uostalim nije udobrost primarna. Da jeste, svi bismo u pidzamama na poso isli. Al ne ide. Ima neki red jbg.
- dobar osjecaj
#3169 Re: Žene pitaju žene
Jesi zivjela u nekom visemilionskom gradu i probala ici na predavanja/posao svaki dan uz bezbroj obaveza da stignes na vise mjesta, trcala uz/niz stepenice hvatajuci vise linija podzemne, do raznih institucija, biblioteka, sluzbi?Big Ang wrote:Ali zasto tene? Postoje savrseno udobne cipele. Zasti tene?dobar osjecaj wrote:Meni su udobnost i zdravlje primarni. Pidzama je primjer krajnosti u ovom konktekstu. Lijepe, udobne tenisice uz poslovnu kombinaciju u svrhu ocuvanja zdravlja stopala, osjecaja lakih nogu i uopste lakseg stizanja do odredista su sasvim u redu.Big Ang wrote:Uostalim nije udobrost primarna. Da jeste, svi bismo u pidzamama na poso isli. Al ne ide. Ima neki red jbg.
Da jesi, vidjela bi koliko se u tim daljinama i kilometrazi svake i najudobnije cipele uniste i koliko nisu dovoljno udobne i najjednostavniji i najlogicniji izbor bi ti bio dobre, udobne, kvalitetne tenisice koje ce ti duze sluziti za tu svrhu.
Vec rekoh, u kontekstu nasih gradica i prilicno skromnih potreba za kretanjem i nema neku posebnu tezinu. U vecim gradovima da.
- MedenoSrce
#3170 Re: Odg: Žene pitaju žene
Ako joj je prioritet da ne bude modna katastrofa pri turistickom obilasku i uz cinjenicu da joj oteknu noge onda nek salonke natakne. Sigurno ce svima biti ugodna vizualno.manekenka u penziji wrote:Onda bi bilo idealno da obuce i trenerku na te nike jer ne vjerujem da je udobno trčati u zategnutom kostimu ili uskoj suknji.
- huremka
#3171 Re: Žene pitaju žene
Jel' se ja krećem po pogrešnim mjestima, okružena pogrešnim ljudima ili u ovom Sarajevu više imaju petlje ovi oženjeni? 
- MedenoSrce
#3172 Re: Odg: Žene pitaju žene
Sta ga briga. Nema sta izgubiti. Sigurica kuci ceka a na slobodnom trzistu ako se sta ubode, elhamdulillah
- MedenoSrce
#3173 Re: Odg: Žene pitaju žene
A njoj sevap 
- huremka
#3174 Re: Odg: Žene pitaju žene
ti provodadžijo ni jedne.moda56 wrote:MedenoSrce wrote:Sta ga briga. Nema sta izgubiti. Sigurica kuci ceka a na slobodnom trzistu ako se sta ubode, elhamdulillah![]()
Zauhar
e moja medena ne možeš vjerovati, evo ja se danima ibretim
- dobar osjecaj
#3175 Re: Žene pitaju žene
Kakva je to petlja? Da imaju petlju ne bi isli linijom manjeg otpora, nego bi kvalitetnije organizovali vlastiti zivot bez potrebe da se petljaju u tvoj i druge zivote.huremka wrote:Jel' se ja krećem po pogrešnim mjestima, okružena pogrešnim ljudima ili u ovom Sarajevu više imaju petlje ovi oženjeni?