Šta reći?! Čovjek-zvijer!glitch wrote:nesta errorsa![]()
uhvatio sam nešto i od treće serije danas popodne
da nisam odmaro ova dva dana i ove sam mogo do kraja
evo ga trenutno stanje za ovaj mjesec do sad
imam još 5.5$ na elitu i to je to![]()
Svaka čast!!!
Moderator: anex
Šta reći?! Čovjek-zvijer!glitch wrote:nesta errorsa![]()
uhvatio sam nešto i od treće serije danas popodne
da nisam odmaro ova dva dana i ove sam mogo do kraja
evo ga trenutno stanje za ovaj mjesec do sad
imam još 5.5$ na elitu i to je to![]()
Sve dok meni ne smrdi, meni je appropriatekonahawaii wrote:![]()
ove Moderate Posts for Inappropriate Content (Explicit Content), inace dobar zadatak
pise citat ovako nesto "ako zaspes da te svrbi su.ak, probudit ces se sa smrdljivim prstima" i stoji slika polugola zenska![]()
i kazu to appropriate
Sve odrađeno i po stanju na računu vidim da je skinuta protuvrijednost ovih 1,96$.mikrozadatak wrote:
Biće ti taj kod na izvodu za dan - dva. Koliko se sjećam i mene je uhvatio vikend kad sam verifikovao paypal account pa je trajalo malo duže. Vjerujem, u četvrtak će ti kod biti na mini izvodu.
Pisaće ti nešto kao xyzt 1,96$, ovo xyzt je tvoj kod koji ćeš ukucati na paypal-u.
Ovo sve pod uslovom da si pokrenula verifikaciju na paypal-u, da ne bude nesporazuma.
Do petka će ti to biti sređeno.Lunetina wrote: Sve odrađeno i po stanju na računu vidim da je skinuta protuvrijednost ovih 1,96$.
Gracias, neću provjeravati do petka, ima još dovoljno vremena...
Glitch čestitam ti. Svaka čast, pojedinačno si definitivno najjačiglitch wrote:ovima što ostaju ugodno taskanje![]()
ide se u krevet ranije ovih dana ima se nekih poslova mora se raniti
glitch wrote:ovima što ostaju ugodno taskanje![]()
ide se u krevet ranije ovih dana ima se nekih poslova mora se raniti

+ HRmrva/mrve wrote:Imali smo satnicu vecu nego 90% direktora u BiH![]()

I ja sam sinoć isto uradio, jednostavno ne dozvoljava drugačije. Mislim da ne utiče na accuracy.ODB wrote:Ne mogu da idem na GIVE UP u kviz modu kod zadatka Evaluating Quality of Job Recommendations (#10a)
Samo zatamnjen ekran se pojavi i ne možeš kliknuti na GIVE UP ili CANCEL.
Zatvorio sam stranicu onako ,pa me interesuje kada ono vrijeme istekne hoće li mi uračunati kao neurađen zadatak i 0 % accuracy ???
Kad uđeš u task koji više ne možeš raditi, tu nemaš opciju "Give up". Tu si odsvirao svojealmir90 wrote:@mikrozadatak
Da te pitam, možda glupo pitanje. Ako mi je tačnost niska na nekom zadatku, i ne mogu ga više raditi, da li se povećava šansa u dobijanju novog zadatka, ako se na taj koji više ne mogu raditi odem na Give up?