infernoslims wrote:omega369 wrote:infernoslims wrote:Ja sam bio na protestima, svjesno radio ono što sam radio, imam 21. godinu, sin poginulog borca, student+radnik za 215km mjesecno, cime placam semestre itd, itd... I imam pravo da radim sve što sam radio, jer nije se moj otac borio za ove podrumaše na vlasti ni za jebene zgrade, nego za moju buducnost. Ja se borim tako, sto zelim da unistim sve strane i osobe koje su od mene napravile ovo što sam danas. Nisam vidio mora ni skijanja nikad u životu, niti cu ikad vidjeti sa ovakvom vlasti i ako zavrsim fakultet sta mogu ocekivati ? ( 10.000 da dam nekome da me zaposle )
Stidim se drzave u kojoj zive ljudi kao polovina ovih sa foruma... žao mi je što ste tolike ovce ispranih mozgova. Dabogda ne imali šta da jedete i da idete po komšiluku traziti za hranu, pa ce te vidjeti kako je pojedinim. Stoko jedna isprana.
BRAVO. apsolutno te podrzavam. bagru treba proganjati, ne dati im mira. kad ga nemam ja prvi kao neko ko je citav rat truhnuo po linijama, ratistima i nikad nista od drzave nije dobio, a skolovan sam i sposoban, nek nemaju ni oni
Mislim da je vrijeme da ljudi sa ulice osnuju stranku i da izadjemo na naredne izbore. ako pobjedimo u federaciji mozemo sami promijeniti ustav, ukinuti kantone, smanjiti ostalu administraciju za pola, smanjiti plate ministara, ukinuti im benificije, itd..
ova nakaradna drzava tjera obicnog radnika kojeg maltretira privatnik da se sam bori a nju zaboli za sve

Bitno je izaci na ulice, a ne sjediti kod kuce ili po kafama ko ovi ovdje na forumu.
Moj je san da imam platu toliku da mogu sebi kupit šta hocu da pojedem i popijem, da nešto i staroj dam od te plate... Nije mi san svaki dan gledati to, kako me svi ismijavaju na ovoj planeti...
Pola ljudi sa foruma su OVCE OVCE OVCE i neka se stide toga, neka se sakriju mišiju rupu. To su isti oni koji bi odma poljubili Njemačku ili Skandinaviju kad bi se moralo tijelom braniti komad svoje zemlje.
Ovo je moja zemlja volim je više od ičega. Ovo je zemlja za koju mi je porodica cijela dala život. Ovo je zemlja za koju bi i ja dao svoj život. Ali zemlja, zemlja Bosna i Hercegovina, a ne jebena podjeljena BiH sa nacionalnim interesima, političarima klošarima koji liče na džeparoše.
Ovo je moja zemlja... svojim smo parama izgradili sve što je do sad zapaljeno, svojim ćemo parama opet napraviti.
Ja sam svaki dan na protestima .
Danas sam bio.
Nakon protesta pred Mup-om sam napustio protest , znači oko 14-30.
Danas se protestovalo da se puste huligani koji su pljačkali i palili.
Ja ne protestujem zbog toga.
Ja sam za to da se oni kazne .
Ja kao građanin sam protiv ove lopovske vlade ,ali ne da u gradu bude stanje haosa i nesigurnosti.
Ja imam dvoje male djece i osjećam strah i nesigurnost za njih.
Danas sam bio i bilo je jako pismenih ljudi s kojima se moglo da priča , oko pola 1 pojavilo se 20-30 klošara , huligana koji su preuzeli glavnu riječ sa nekom galamom i izlizanim frazama .
Stavili su fantomke na glave , marame i dosta ljudi je napustilo proteste.
Ako ne možemo mi odmah odstraniti te huligane onda ne treba da protestujemo jer im time dajemo šansu da ostvare svoje planove.
Razočaran sam .