FIFA-e nisam PES-a jesamTomahawk11 wrote:![]()
furaš, pa kad me odereš ko zeca, biće
![]()
![]()
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- beni-bu-man
#3151 Re: PlayStation 4 - all about
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3152 Re: PlayStation 4 - all about
Hm, na PES-u sam nekad spavao, doduše PSbeni-bu-man wrote:FIFA-e nisam PES-a jesamTomahawk11 wrote:![]()
furaš, pa kad me odereš ko zeca, biće
![]()
![]()
Igrao sam malo na PS3 skoro PES, sad ovo što igram FIFA-u na PS4 mi nekako dosta slično tom PES-u
- REDDEVILS
#3153 Re: PlayStation 4 - all about
Uzeo sam PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4 u BH Telecomu,potpiso ugovor na 24 mjeseca i rekose mi da ce u roku 48 sati dostaviti konzolu.
Uglavnom odem ja do sanctadomenice da uzmem sebi God of War Standard Edition kad ono nestalo nema igre
i tako im govotim da sam uzeo preko bh telecoma na rate i kad bi mogao ocekivati dostavuda reko odma da uzmem kad sam dosao kad on meni rece nema nestalo tek ce doci pocetkom jula umal me kap nije udarila
Uglavnom koliko ste vi koji ste preko bh telekoma uzimali dana cekali ja cu izgleda 15 dana cekati
PS
Na kraju sam ipak uzeo jednu igru koja je bila na snizenju Gran Turismo Sport Special Edition PS4
Uglavnom odem ja do sanctadomenice da uzmem sebi God of War Standard Edition kad ono nestalo nema igre
Uglavnom koliko ste vi koji ste preko bh telekoma uzimali dana cekali ja cu izgleda 15 dana cekati
PS
Na kraju sam ipak uzeo jednu igru koja je bila na snizenju Gran Turismo Sport Special Edition PS4
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3154 Re: PlayStation 4 - all about
Ja potpisao u petak, u subotu zove onaj iz brze pošte. Nisam bio kući, pa donio u ponedeljak.REDDEVILS wrote:Uzeo sam PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4 u BH Telecomu,potpiso ugovor na 24 mjeseca i rekose mi da ce u roku 48 sati dostaviti konzolu.
Uglavnom odem ja do sanctadomenice da uzmem sebi God of War Standard Edition kad ono nestalo nema igrei tako im govotim da sam uzeo preko bh telecoma na rate i kad bi mogao ocekivati dostavuda reko odma da uzmem kad sam dosao kad on meni rece nema nestalo tek ce doci pocetkom jula umal me kap nije udarila
![]()
Uglavnom koliko ste vi koji ste preko bh telekoma uzimali dana cekali ja cu izgleda 15 dana cekati![]()
PS
Ako su ti rekli iz bh telecoma, trebalo bi bi biti u roku 48 h. Ako ne bude dostavljeno, nazovi ih i pitaj šta je sa dostavom, pravi se lud.
Inače te konzole dostavljaju iz Orašja, tako da ti nisu ništa pogrešno rekli.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3155 Re: PlayStation 4 - all about
@REDDEVILS
Cisto da bi odigrao par naslova, ako ti konzola ne bude starija od 5.07 softvera, mozes uraditi jailbreak pa odigraj GoW i slicne naslove for free i onda po zelji, azuriraj softver na zadnju verziju i udri po originalima.
Cisto da bi odigrao par naslova, ako ti konzola ne bude starija od 5.07 softvera, mozes uraditi jailbreak pa odigraj GoW i slicne naslove for free i onda po zelji, azuriraj softver na zadnju verziju i udri po originalima.
-
Muuky
#3156 Re: PlayStation 4 - all about
Ima li kakvih naznaka za PS 5 ili da uzmem ovo preko telecoma
- mousstapha
#3157 Re: PlayStation 4 - all about
Ma kakva petica, udri cetvorku jos ce ona bit aktuelna.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3158 Re: PlayStation 4 - all about
Nece prije 2020 sigurno.
-
Muuky
#3159 Re: PlayStation 4 - all about
Koju da uzmem onda u telecomu ?
- ferratilis
#3160 Re: PlayStation 4 - all about
Ako PS5 bude backwards compatible, zazalicu sto sam kupio PS4 
- REDDEVILS
#3161 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala na odgovoru, cekacu 48 sasti pa cu nazvatiTomahawk11 wrote:Ja potpisao u petak, u subotu zove onaj iz brze pošte. Nisam bio kući, pa donio u ponedeljak.REDDEVILS wrote:Uzeo sam PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4 u BH Telecomu,potpiso ugovor na 24 mjeseca i rekose mi da ce u roku 48 sati dostaviti konzolu.
Uglavnom odem ja do sanctadomenice da uzmem sebi God of War Standard Edition kad ono nestalo nema igrei tako im govotim da sam uzeo preko bh telecoma na rate i kad bi mogao ocekivati dostavuda reko odma da uzmem kad sam dosao kad on meni rece nema nestalo tek ce doci pocetkom jula umal me kap nije udarila
![]()
Uglavnom koliko ste vi koji ste preko bh telekoma uzimali dana cekali ja cu izgleda 15 dana cekati![]()
PS
Ako su ti rekli iz bh telecoma, trebalo bi bi biti u roku 48 h. Ako ne bude dostavljeno, nazovi ih i pitaj šta je sa dostavom, pravi se lud.
Inače te konzole dostavljaju iz Orašja, tako da ti nisu ništa pogrešno rekli.
- beni-bu-man
#3162 Re: PlayStation 4 - all about
Kakav ti je TV ?Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3163 Re: PlayStation 4 - all about
Guzičarbeni-bu-man wrote:Kakav ti je TV ?Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
Kakav god da je, za godinu-dvije će svi imati neke blentave uhdr 4k, odmah uzmeš Pro i miran
- beni-bu-man
#3164 Re: PlayStation 4 - all about
NajjaciTomahawk11 wrote:Guzičarbeni-bu-man wrote:Kakav ti je TV ?Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?![]()
![]()
Kakav god da je, za godinu-dvije će svi imati neke blentave uhdr 4k, odmah uzmeš Pro i miran
-
Muuky
#3165 Re: PlayStation 4 - all about
Samsung MU6502 55' ,predpostavljam pitaš zbog 4K jeste , zakrivljeni 4Kbeni-bu-man wrote:Kakav ti je TV ?Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
- beni-bu-man
#3166 Re: PlayStation 4 - all about
uzimaj onda PRO verzijuMuuky wrote:Samsung MU6502 55' ,predpostavljam pitaš zbog 4K jeste , zakrivljeni 4Kbeni-bu-man wrote:Kakav ti je TV ?Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
- arnes_king
#3167 Re: PlayStation 4 - all about
Ako imas 4K TV onda obavezno pro, ako ti je FHD onda bilo koji slim ili obicni.Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
EDIT: A jeste brzi raja
-
Muuky
#3168 Re: PlayStation 4 - all about
Kupio nedavno u domodu kad je bila akcija preko raiffeisen kartice 20 % jeftinije ,tv je perverzijaarnes_king wrote:Ako imas 4K TV onda obavezno pro, ako ti je FHD onda bilo koji slim ili obicni.Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
ipak PRO već kad kupujem
- beni-bu-man
#3169 Re: PlayStation 4 - all about
naravno PRO, neces se pokajatiMuuky wrote:Kupio nedavno u domodu kad je bila akcija preko raiffeisen kartice 20 % jeftinije ,tv je perverzijaarnes_king wrote:Ako imas 4K TV onda obavezno pro, ako ti je FHD onda bilo koji slim ili obicni.Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
ipak PRO već kad kupujem
-
ifus
#3170 Re: PlayStation 4 - all about
Raja, imam Far Cry Primal spreman za zamjenu - zanimaju me Prey, Wolfenstein, Dying Light: The Following - Enhanced Edition ili nešto četvrto.
- klixoris
#3171 Re: PlayStation 4 - all about
Samo da se quotam i javim da varijanta PCGamesupply radi ko singerica. Zavrsio sve za 2 minute, napunio wallet na storeu i kupio igricu. Hvala na savjetimaklixoris wrote:Ma napravio sam ja americki. Imao sam HR i jucer odlucim da kreiram novi sa USA adresom, doduse isti email sam koristio (HR account prebacio na drugu adresu, a adresu koju sam do prebacivanja koristio na HR, iskoristim za USA acc). Poslije toga odem na ebay, nadjem ovog G2A prodavca, kupim 50 USD kupon i dok sam cekao da mi posalje kod, dodje mi poruka kao da hoce da me verifikuju pozivom na telefon, a broj mi kao nije OK. Posaljem poruku da mi je OK broj, oni refundirase pare i otkazase kupovinu. Kao flagirao me njihov security sistem sumnjivim...wolfie wrote:Dobro si ti kupio, ali ti ne valja PSN account, moras napraviti novi s americkom adresom. A ubuduce pcgamesupply, kao sto vec rekose.klixoris wrote:Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
Registrovao sam account na US Store, ali ne znam gdje mi je najbolje kupovati kodove. Probao sam kod G2A prodavca na Ebayu i vratio mi pare jer mi je adresa na Ebay registrovana na BiH, a kupio sam kupon za US...
EDIT: Registrovao sam se na ovaj PCGamesupply i probno kupio 30 USD. Dobio kodove i uspjesno napunio wallet na PS Store-u. Kad dodjem kuci, probat cu pazariti kakvu igricu, valjda nece biti novih iznenadjenja...
I samo jedno pitanje, kada kupis igricu, da li je ona uvijek vezana za tvoj account ? Npr, ako kupljenu i downloadovanu igricu obrisem sa diska pa kasnije odlucim da je ponovo downloadujem, ne moram je opet placati ?
- _Reds_
#3172 Re: PlayStation 4 - all about
Je li izasao ovaj neki chip za PS4 ?
- beni-bu-man
#3173 Re: PlayStation 4 - all about
Sto bi placao ponovo stvar koju si vec kupioklixoris wrote:
Samo da se quotam i javim da varijanta PCGamesupply radi ko singerica. Zavrsio sve za 2 minute, napunio wallet na storeu i kupio igricu. Hvala na savjetima![]()
I samo jedno pitanje, kada kupis igricu, da li je ona uvijek vezana za tvoj account ? Npr, ako kupljenu i downloadovanu igricu obrisem sa diska pa kasnije odlucim da je ponovo downloadujem, ne moram je opet placati ?
imas i https://www.g2a.com/en-gb/search?query=psn%20usd za kupovinu dolara
- klixoris
#3174 Re: PlayStation 4 - all about
G2A sam ranije probao preko Ebaya i dobro su me izmaltretirali. Na kraju mi refundirali pare i ponistili kupovinu, kao "sumnjiva aktivnost" im bila.beni-bu-man wrote:Sto bi placao ponovo stvar koju si vec kupioklixoris wrote:
Samo da se quotam i javim da varijanta PCGamesupply radi ko singerica. Zavrsio sve za 2 minute, napunio wallet na storeu i kupio igricu. Hvala na savjetima![]()
I samo jedno pitanje, kada kupis igricu, da li je ona uvijek vezana za tvoj account ? Npr, ako kupljenu i downloadovanu igricu obrisem sa diska pa kasnije odlucim da je ponovo downloadujem, ne moram je opet placati ?Naravno da ti ostane vezano za tvoj Account
PCGamesupply zavrsio sve bukvalno u 2 minute, isto dolare kupio
- beni-bu-man
#3175 Re: PlayStation 4 - all about
ja direktno preko njihove stranice kupujem godinama i nikad nistaklixoris wrote:G2A sam ranije probao preko Ebaya i dobro su me izmaltretirali. Na kraju mi refundirali pare i ponistili kupovinu, kao "sumnjiva aktivnost" im bila.beni-bu-man wrote:Sto bi placao ponovo stvar koju si vec kupioklixoris wrote:
I samo jedno pitanje, kada kupis igricu, da li je ona uvijek vezana za tvoj account ? Npr, ako kupljenu i downloadovanu igricu obrisem sa diska pa kasnije odlucim da je ponovo downloadujem, ne moram je opet placati ?Naravno da ti ostane vezano za tvoj Account
PCGamesupply zavrsio sve bukvalno u 2 minute, isto dolare kupio
Ako imas PS plus pozuri i skini Black Ops 3 dok je djabe