PlayStation 4 - all about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
beni-bu-man

#3151 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote: :lol: :lol: furaš, pa kad me odereš ko zeca, biće :skoljka: :oops: :mrgreen:
FIFA-e nisam PES-a jesam 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3152 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Tomahawk11 »

beni-bu-man wrote:
Tomahawk11 wrote: :lol: :lol: furaš, pa kad me odereš ko zeca, biće :skoljka: :oops: :mrgreen:
FIFA-e nisam PES-a jesam 8-)
Hm, na PES-u sam nekad spavao, doduše PS :D
Igrao sam malo na PS3 skoro PES, sad ovo što igram FIFA-u na PS4 mi nekako dosta slično tom PES-u :?
REDDEVILS

#3153 Re: PlayStation 4 - all about

Post by REDDEVILS »

Uzeo sam PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4 u BH Telecomu,potpiso ugovor na 24 mjeseca i rekose mi da ce u roku 48 sati dostaviti konzolu.
Uglavnom odem ja do sanctadomenice da uzmem sebi God of War Standard Edition kad ono nestalo nema igre :cry: i tako im govotim da sam uzeo preko bh telecoma na rate i kad bi mogao ocekivati dostavuda reko odma da uzmem kad sam dosao kad on meni rece nema nestalo tek ce doci pocetkom jula umal me kap nije udarila :lol:
Uglavnom koliko ste vi koji ste preko bh telekoma uzimali dana cekali ja cu izgleda 15 dana cekati :(
PS
Na kraju sam ipak uzeo jednu igru koja je bila na snizenju Gran Turismo Sport Special Edition PS4
Tomahawk11
Globalni moderator

#3154 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Tomahawk11 »

REDDEVILS wrote:Uzeo sam PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4 u BH Telecomu,potpiso ugovor na 24 mjeseca i rekose mi da ce u roku 48 sati dostaviti konzolu.
Uglavnom odem ja do sanctadomenice da uzmem sebi God of War Standard Edition kad ono nestalo nema igre :cry: i tako im govotim da sam uzeo preko bh telecoma na rate i kad bi mogao ocekivati dostavuda reko odma da uzmem kad sam dosao kad on meni rece nema nestalo tek ce doci pocetkom jula umal me kap nije udarila :lol:
Uglavnom koliko ste vi koji ste preko bh telekoma uzimali dana cekali ja cu izgleda 15 dana cekati :(
PS
Na kraju sam ipak uzeo jednu igru koja je bila na snizenju Gran Turismo Sport Special Edition PS4
Ja potpisao u petak, u subotu zove onaj iz brze pošte. Nisam bio kući, pa donio u ponedeljak.
Ako su ti rekli iz bh telecoma, trebalo bi bi biti u roku 48 h. Ako ne bude dostavljeno, nazovi ih i pitaj šta je sa dostavom, pravi se lud.
Inače te konzole dostavljaju iz Orašja, tako da ti nisu ništa pogrešno rekli.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#3155 Re: PlayStation 4 - all about

Post by un1ted »

@REDDEVILS

Cisto da bi odigrao par naslova, ako ti konzola ne bude starija od 5.07 softvera, mozes uraditi jailbreak pa odigraj GoW i slicne naslove for free i onda po zelji, azuriraj softver na zadnju verziju i udri po originalima.
Muuky

#3156 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Muuky »

Ima li kakvih naznaka za PS 5 ili da uzmem ovo preko telecoma
mousstapha

#3157 Re: PlayStation 4 - all about

Post by mousstapha »

Ma kakva petica, udri cetvorku jos ce ona bit aktuelna.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#3158 Re: PlayStation 4 - all about

Post by un1ted »

Nece prije 2020 sigurno.
Muuky

#3159 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Muuky »

Koju da uzmem onda u telecomu ?
ferratilis

#3160 Re: PlayStation 4 - all about

Post by ferratilis »

Ako PS5 bude backwards compatible, zazalicu sto sam kupio PS4 :lol:
REDDEVILS

#3161 Re: PlayStation 4 - all about

Post by REDDEVILS »

Tomahawk11 wrote:
REDDEVILS wrote:Uzeo sam PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4 u BH Telecomu,potpiso ugovor na 24 mjeseca i rekose mi da ce u roku 48 sati dostaviti konzolu.
PS
Ja potpisao u petak, u subotu zove onaj iz brze pošte. Nisam bio kući, pa donio u ponedeljak.
Ako su ti rekli iz bh telecoma, trebalo bi bi biti u roku 48 h. Ako ne bude dostavljeno, nazovi ih i pitaj šta je sa dostavom, pravi se lud.
Inače te konzole dostavljaju iz Orašja, tako da ti nisu ništa pogrešno rekli.
Hvala na odgovoru, cekacu 48 sasti pa cu nazvati :thumbup:
beni-bu-man

#3162 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

Muuky wrote:Koju da uzmem onda u telecomu ?
Kakav ti je TV ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3163 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Tomahawk11 »

beni-bu-man wrote:
Kakav ti je TV ?
Guzičar :lol: :lol:
Kakav god da je, za godinu-dvije će svi imati neke blentave uhdr 4k, odmah uzmeš Pro i miran :thumbup:
beni-bu-man

#3164 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:
beni-bu-man wrote:
Kakav ti je TV ?
Guzičar :lol: :lol:
Kakav god da je, za godinu-dvije će svi imati neke blentave uhdr 4k, odmah uzmeš Pro i miran :thumbup:
Najjaci :mrgreen:
Muuky

#3165 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Muuky »

beni-bu-man wrote:
Kakav ti je TV ?
Samsung MU6502 55' ,predpostavljam pitaš zbog 4K jeste , zakrivljeni 4K
beni-bu-man

#3166 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

Muuky wrote:
beni-bu-man wrote:
Kakav ti je TV ?
Samsung MU6502 55' ,predpostavljam pitaš zbog 4K jeste , zakrivljeni 4K
uzimaj onda PRO verziju :mrgreen:
arnes_king

#3167 Re: PlayStation 4 - all about

Post by arnes_king »

Ako imas 4K TV onda obavezno pro, ako ti je FHD onda bilo koji slim ili obicni.

EDIT: A jeste brzi raja :D
Muuky

#3168 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Muuky »

arnes_king wrote:

Kupio nedavno u domodu kad je bila akcija preko raiffeisen kartice 20 % jeftinije ,tv je perverzija
ipak PRO već kad kupujem
beni-bu-man

#3169 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

Muuky wrote:
arnes_king wrote:

Kupio nedavno u domodu kad je bila akcija preko raiffeisen kartice 20 % jeftinije ,tv je perverzija
ipak PRO već kad kupujem
naravno PRO, neces se pokajati :mrgreen: i mojne uzimati ono sto ti da 90dana ps plus account jer ces dobiti hrvatski
ifus

#3170 Re: PlayStation 4 - all about

Post by ifus »

Raja, imam Far Cry Primal spreman za zamjenu - zanimaju me Prey, Wolfenstein, Dying Light: The Following - Enhanced Edition ili nešto četvrto.
klixoris

#3171 Re: PlayStation 4 - all about

Post by klixoris »

klixoris wrote:
wolfie wrote:
klixoris wrote:Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
Registrovao sam account na US Store, ali ne znam gdje mi je najbolje kupovati kodove. Probao sam kod G2A prodavca na Ebayu i vratio mi pare jer mi je adresa na Ebay registrovana na BiH, a kupio sam kupon za US...
Dobro si ti kupio, ali ti ne valja PSN account, moras napraviti novi s americkom adresom. A ubuduce pcgamesupply, kao sto vec rekose.
Ma napravio sam ja americki. Imao sam HR i jucer odlucim da kreiram novi sa USA adresom, doduse isti email sam koristio (HR account prebacio na drugu adresu, a adresu koju sam do prebacivanja koristio na HR, iskoristim za USA acc). Poslije toga odem na ebay, nadjem ovog G2A prodavca, kupim 50 USD kupon i dok sam cekao da mi posalje kod, dodje mi poruka kao da hoce da me verifikuju pozivom na telefon, a broj mi kao nije OK. Posaljem poruku da mi je OK broj, oni refundirase pare i otkazase kupovinu. Kao flagirao me njihov security sistem sumnjivim...

EDIT: Registrovao sam se na ovaj PCGamesupply i probno kupio 30 USD. Dobio kodove i uspjesno napunio wallet na PS Store-u. Kad dodjem kuci, probat cu pazariti kakvu igricu, valjda nece biti novih iznenadjenja...
Samo da se quotam i javim da varijanta PCGamesupply radi ko singerica. Zavrsio sve za 2 minute, napunio wallet na storeu i kupio igricu. Hvala na savjetima :thumbup:

I samo jedno pitanje, kada kupis igricu, da li je ona uvijek vezana za tvoj account ? Npr, ako kupljenu i downloadovanu igricu obrisem sa diska pa kasnije odlucim da je ponovo downloadujem, ne moram je opet placati ?
_Reds_

#3172 Re: PlayStation 4 - all about

Post by _Reds_ »

Je li izasao ovaj neki chip za PS4 ?
beni-bu-man

#3173 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

klixoris wrote:
Samo da se quotam i javim da varijanta PCGamesupply radi ko singerica. Zavrsio sve za 2 minute, napunio wallet na storeu i kupio igricu. Hvala na savjetima :thumbup:

I samo jedno pitanje, kada kupis igricu, da li je ona uvijek vezana za tvoj account ? Npr, ako kupljenu i downloadovanu igricu obrisem sa diska pa kasnije odlucim da je ponovo downloadujem, ne moram je opet placati ?
Sto bi placao ponovo stvar koju si vec kupio :mrgreen: Naravno da ti ostane vezano za tvoj Account

imas i https://www.g2a.com/en-gb/search?query=psn%20usd za kupovinu dolara :mrgreen:
klixoris

#3174 Re: PlayStation 4 - all about

Post by klixoris »

beni-bu-man wrote:
klixoris wrote:

Sto bi placao ponovo stvar koju si vec kupio :mrgreen: Naravno da ti ostane vezano za tvoj Account

imas i https://www.g2a.com/en-gb/search?query=psn%20usd za kupovinu dolara :mrgreen:
G2A sam ranije probao preko Ebaya i dobro su me izmaltretirali. Na kraju mi refundirali pare i ponistili kupovinu, kao "sumnjiva aktivnost" im bila.
PCGamesupply zavrsio sve bukvalno u 2 minute, isto dolare kupio
beni-bu-man

#3175 Re: PlayStation 4 - all about

Post by beni-bu-man »

klixoris wrote:
beni-bu-man wrote:
klixoris wrote:

G2A sam ranije probao preko Ebaya i dobro su me izmaltretirali. Na kraju mi refundirali pare i ponistili kupovinu, kao "sumnjiva aktivnost" im bila.
PCGamesupply zavrsio sve bukvalno u 2 minute, isto dolare kupio
ja direktno preko njihove stranice kupujem godinama i nikad nista :mrgreen:

Ako imas PS plus pozuri i skini Black Ops 3 dok je djabe :mrgreen:
Post Reply