Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sargon
#3151 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Evropske kvalifikacije: Džeko prvi strijelac, Ibišević 3, Miske 9.... Moćno 
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#3152 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
B@snj@
- Tayyip
#3154 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Svaka čast Igoru Kristiću na odrađenoj utakmici
-
Gray
#3155 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kako nije 3-2DonVito wrote:Gray wrote:Oko 90-te stranice ove teme imas niz "intelektualaca" koji tvrde da je ovo malouman potez. Ja tvrdim da je ovo dokaz bosanske genijalnost! Dokazano hljeb bez motike!nicaze_072 wrote:![]()
![]()
ovo nije dobitni listić?
Ako je igrano na hendikep, zar to nije da će Grčka povesti 1:0 a BiH pobijediti?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3156 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ne nego se računa da je tekma počela sa rezultatom 0:1
dakle 3:2 ukupno.
dakle 3:2 ukupno.
- Logovan
-
udrch
#3158 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ne kladim se inače..haram je to..Joker88 wrote:kladil se ti?udrch wrote:BiH : Grčka 3:1
Jel onaj voditelj rekao Misimovicu da je star?
ja sam ovaj rezultat sanjao sinoć..čak sam to na jednom drugom forumu i napisao..i napisao da je bilo 3:0 za nas i da je za njih gol dao neko sličan Gekasu, ali nisam siguran da je on, jer ipak je to samo san..ustvari ja sam jedino u snu i vidio njihov gol i to kad se lopta zakoprcala..
ja sam ovo fakat sanjao, inače bi moja prognoza bilo 5 ili 6 na prema 0 za nas..to je valjda poznato kad sam ja u pitanju..uvijek optimističan..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3159 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Gojkara krOlj
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3160 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jedna lasta ne čini proljeće.denimb wrote:Onim sto su govorili da je Grcka bolja...
Onim sto su u esejima od hiljadu rijeci objasnjavali zasto je Grcka spremnija...
Onim sto su u anketi glasali za pobjedu Grcke...
Laku noc, i lijepo spavajte...
trenutno nisu bolji, vidjelo se u onoj prijateljskoj. ali u globalu, miljama ispred nas.
treba napraviti rezultat pa onda se busati u prsa.
ipak, za razliku od većine, u stvari, svih stvari u ovoj državi... ovdje vidim svjetlo na kraju tunela. još je u pitanju autoput.
-
north
#3161 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nema potrebe za detaljnijim elaboriranjem, samo ću napisati, strašno smo sazrili kao repka, onako odigrati utakmicu jednu od ključnih i za 90 minuta se ni u jednoj sekundi ne bojati protivnika (koji ko biva ne može gola primiti
) i koji je bio cijelo vrijeme
je neprocjenljivo...Iskreno ovakvom rezultatu se nisam nadao ko vjerovatno ni većina....
Svaka čast igrači i selektore, aferim
Svaka čast igrači i selektore, aferim
- Chisum
#3162 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
BHF_Manijak wrote:Kazu nakav Kinez, isti on, Zvje Zdan!Chmoljo wrote:je li, ko je ovaj dečko što je glumio Misimovića?![]()
@Chisume, k'o da bi te zena pustila da tamo guzeljas po Kopakabani!
Pa ako ima i gram srca, pustice me. Nakon svih ovih baraza, ispadanja i pushione, bio bi grijeh ne pustiti me. Valjda je svjesna toga. Valjda ima dusu.
- Butmiran
#3163 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
aaaaaaaaahahhahahahahahaha jebali smo im Zeusa Zeusovog ahahahahahha šta je pičkeeeee

- DonVito
#3164 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Gledam linijski sudija trci do linije 16m. a glavni nije odma svirao dok nije uvidio da je njegov pomocnik poletio odma
uostalom cist penal.
- guber90
#3165 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ova slika sve kaze
(otvoriti je u novom tabu), nakon naseg treceg gola
.

- denimb
#3166 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Chmoljo wrote:jedna lasta ne čini proljeće.denimb wrote:Onim sto su govorili da je Grcka bolja...
Onim sto su u esejima od hiljadu rijeci objasnjavali zasto je Grcka spremnija...
trenutno nisu bolji, vidjelo se u onoj prijateljskoj. ali u globalu, miljama ispred nas.
ipak, za razliku od većine, u stvari, svih stvari u ovoj državi... ovdje vidim svjetlo na kraju tunela. još je u pitanju autoput.
O tom svjetlu sam i pricao zadnjih ne znam koliko godina, al' malo meni i krivo bude kada nas bas pod noge bacaju i ne daju nam ni tu mogucnost...
Doceka svako svoje uglavnom, i njima, kazem, laku noc...
Nekome je Brazil i blizu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3167 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
hmm, trebaju nam pobjede nad ovim "levatskim" ekipama i 4 boda iz dvomeča sa Slovacima i mislim da je to to, u svakom slučaju ovisimo sami o sebi.
-
The 51st State
#3168 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
da si i glabalni moderator, mozes ga srat al' bas.Chmoljo wrote:jedna lasta ne čini proljeće.denimb wrote:Onim sto su govorili da je Grcka bolja...
-
udrch
#3169 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ne kontam zašto se toliko plašiti Slovačke..pa njih je Litvanija izbacila iz utrke sa dva remija..čestito nisu nikog pobjedili..od Latvije gubili kući, na guzove dobili..
mi smo sa ovim skoro riješili plasman..sad samo treba lagano privesti kraju..u Latviji će biti domaća atmosfera na stadionu..
mi smo sa ovim skoro riješili plasman..sad samo treba lagano privesti kraju..u Latviji će biti domaća atmosfera na stadionu..
-
zakonpera
#3170 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dakle okvirno 3.000 kmlajkujMe wrote:Vi vec pricate o Brazilu a tek smo dosli do pola, jesmo pobjedili Grcku i svaka nam cast na tome ja nisam ocekivao ovako uvjerljivu pobjedu, ali ovo ne znaci da smo bogovi fudbala!!!
Ovo nikad nije bila odlucujuca utakmica, ako ista bila je to utakmica koja ce nas malkice rasteretiti, Grcka je sad ranjena i ponizena ali ne i mrtva svijedno nam dise na vrat da to dobro osjetimo, 1 poraz i opet smo na pocetku.
Sljedece 3 utakmice su nam kljucne, ne 1 utakmica nego sve 3, zamisli budemo pre samouvjereni protiv npr lihenstajna pa oni izvuku remi itd itd.
Ako i tek ako pobjedimo sve iduce 3 utakmice onda cu da slavim i "planiram" za Brazil.
Nasi igraci moraju biti maksimalno ozbiljni, fokusirani i sta sve ne da ne kiksamo.
Inace danasnja utakmica je bila primjer onog sta Susic gradi odkad je selektor. Gradi stalozenu, ozbiljnu i pametnu ekipu sve ono sto prijasne generacije i treneri nisu imali.
btw. ne pravite iluzije o jeftinim aranzmanima za Brasil, minimala 2500 km ce biti let i hotel, i nece svi imati srece da kupe aranzmane, nasi Tour Operatori nece moci obezbjediti tkz 10.000 avionskih mjesta nema teorije.
Gdje su hrana i pice, provodi itd. Uplaniraj samo za let, hotel, hranu i pice i za sitnice 3000 km, + na to dodaj pare za karte koje ce biti minimala 60 km po karti najeftinija.
Sto najgore opet se valja snaci za karte kako ja znam one se prodaju po sistemu lutrije? Prijavis se i onda se molis da budes izvucen.
Za razliku od J.Afrike gdje je fudbal 5 sport po redu i gdje su stadioni bili poluprazni, Brazil je skroz drugaciji tamo je zivot fudbal, vise nego u europskim zemljama. Ima da se karte prodaju kao halva domacim, pa svim ostalim.
Ogroman interes ce biti.
Sto se navijaca tice najvise stranih ce biti garant iz Njemacke i Engleske najvise zato sto su strasno dobro povezani s Brazilom.
a to sto se tice ulaznica .. mislim a nije bitno jer ce gostujuci navijaci imati uvijek organizovane dijelove tribina ogromnih stadiona
- It_is_a_Leclerc
#3171 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Naravno da je blizu Brazil.
Utakmice protiv, ruku na srce, nižerazrednih protivnika tipa Latvija, Lihtenštajn ili Litvanija, ovi momci rutinski odrađaju, i tu se ne bojim da ćemo, uz Božiju pomoć, do punog plijena.
Eventualno bi nešto žilaviji mogli biti Slovaci, s tim da je i to jedna, generalno, rashodovana momčad koja sebi dozvoli da izgubi 4-0 usred Bratislave od neke Armenije, ili sebi dozvoli da sa jednom Litvanijom koju smo mi rastavljali na proste čimbenike, na jedvitejade odigra neki remi.
Dakle, put je čist. Samo pametno, mirno i staloženo, do konačnog cilja !
Utakmice protiv, ruku na srce, nižerazrednih protivnika tipa Latvija, Lihtenštajn ili Litvanija, ovi momci rutinski odrađaju, i tu se ne bojim da ćemo, uz Božiju pomoć, do punog plijena.
Eventualno bi nešto žilaviji mogli biti Slovaci, s tim da je i to jedna, generalno, rashodovana momčad koja sebi dozvoli da izgubi 4-0 usred Bratislave od neke Armenije, ili sebi dozvoli da sa jednom Litvanijom koju smo mi rastavljali na proste čimbenike, na jedvitejade odigra neki remi.
Dakle, put je čist. Samo pametno, mirno i staloženo, do konačnog cilja !
- fantom slobode
#3172 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grohotom se smijem 51 clanu ovog foruma koji kliknuse pobjeda Grcke.
naguram jos i nogom
posebno onim sto se maksus prijavise da trune
iz dijaspore i svih rodnih sela,
puni su jeda
Zvjezdanu Misimovicu svaka cast, odigrao je odlicnu utakmicu. Nije bilo lako uci i zamijeniti Pjanica u momentu ovako vazne utakmice. Skidam kapu njemu, a i ostalim igracima na prikazanom.
Veceras smo prikazali da smo najjaca fudbalska reprezentacija Balkana u ovom momentu, ovo bez imalo pretjerivanja.
naguram jos i nogom
Zvjezdanu Misimovicu svaka cast, odigrao je odlicnu utakmicu. Nije bilo lako uci i zamijeniti Pjanica u momentu ovako vazne utakmice. Skidam kapu njemu, a i ostalim igracima na prikazanom.
Veceras smo prikazali da smo najjaca fudbalska reprezentacija Balkana u ovom momentu, ovo bez imalo pretjerivanja.
-
The 51st State
#3174 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jebes slovacku, hamsika se raja plasi, momak je downgrade-ovana verzija mireta, a to je realno problem.udrch wrote:ne kontam zašto se toliko plašiti Slovačke..pa njih je Litvanija izbacila iz utrke sa dva remija..čestito nisu nikog pobjedili..od Latvije gubili kući, na guzove dobili..
- denimb
#3175 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Elem, i ovim sto racunaju koliko kosta put do Brazila....mislim....Laku noc
Popustite ba pesimiste, bar jednu noc...ovo bi Lihtenstajn na Bilinom veceras
Popustite ba pesimiste, bar jednu noc...ovo bi Lihtenstajn na Bilinom veceras