Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#3151 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Nema stida, moj Smaja....neka nama Vukasa i Osima i Komiteta i tako te raje - i bice uvijek titula...mi se ne žalimo ;-) a vi morališite i dalje još jedno 5 godina i "spašavajte obraz bh fudbala" protiv Golubavaca iz CG.....i svima dobro :!: jel pošteno :-D
smaja_

#3152 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by smaja_ »

LSD wrote:Nema stida, moj Smaja....neka nama Vukasa i Osima i Komiteta i tako te raje - i bice uvijek titula...mi se ne žalimo ;-) a vi morališite i dalje još jedno 5 godina i "spašavajte obraz bh fudbala" protiv Golubavaca iz CG.....i svima dobro :!: jel pošteno :-D
Naravno dočekaćete bar jednom pretkolo više.
Pobjeći onim šupcima iz San Marina, kako vas samo prate.
BlueBlood wrote:krizaaaaaaaaaaaaa :oops:
Prazine je dobar za paranoju, kod prvog ljekarnika
Last edited by smaja_ on 30/09/2012 02:17, edited 1 time in total.
Anti Anti Fa

#3153 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Anti Anti Fa »

Nas fudbal na zalost nema obraza kad ti ga predstavlja Ivica Osim :D
Charuga
Globalni moderator

#3154 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Ovo ti nisam uzeo za ozbiljno:
smaja_ wrote:Očekujem pristrasnog moderatora.
A ti onda ko da si namjerno otisao dalj ei to u OFF:
smaja_ wrote:A sve to prestaje, tamo gdje počine evropa. I bolno 20:3
smaja_ wrote:Bolno osvještenje, paranoidne manifestacije uefa mafia umišljene veličine to... I u rang sa predstavnikom San Marina.
Rame uz rame
A bilo je toga jos.

1 mjesec
Nepostivanje upozorenja - OFF.

Poslije utakmice nagradna putovanja su bila po 14 dana, sad ide jedan mjesec a povecavat ce se i dalje pa vi nastavite ... 8-)
cvrčak_na_hedonizmu

#3155 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

strong69 wrote:
LSD wrote: Ma jašta...vazda je sudija kriv i nas gura :-) :D pogotovu omiljeni Vukas :P ...ali što vi toliko dramite umjesto čelikovaca :? , a niste vi igrali veceras sa Željom :D pa da je vas neko oštetito...ne znam cemu ovaliko ostrašćenost kad ste prvi na tabeli :roll: ...da nema Vukasovića, morali bi drugog izmisliti.
Jbg, kad pogledas iz naseg ugla, ona precka protiv Borca 3 boda + veceras 3 boda = 6 bodova. Blizi ste nam nego sto bi mi to voljeli zahvaljujuci sudijama. Ne kazem da je namjerno od strane sudija, pogotovo kod one precke protiv Borca. Ovo veceras mi je sumnjivo jer je cista situacija Celika prije vaseg drugog gola svirana kao ofsajd. A drugi gol jeste ofsajd pa izgovorio to ja kao navijac Sarajeva ili neko sasvim deseti. Subjektivnost nema veze s tim.
Zanimljiva pitarska logika. Navodno je Želji poklonjeno 6 bodova na utakmicama protiv Borca i Čelika. Kako 6, pa fino, protiv Borca je bilo 0:0, sumnjiv gol = 3 boda poklonjena a ne dva, jer smo već imali remi. Ma zijanili bi garant. Protiv Čelika bilo 1:1, ofsajd. Hop, poklon od 3 boda, misliš dva, ne, ne, izgubili bi.

Zahvaljujući sudijama Željo je bliži komšinicama nego što je trebao biti. Jelde. A nedosuđeni ofirni penali protiv Travnika, ništa to. To se ne računa ako je na Željinu štetu. A smiješni penal za Sarajevo protiv OlimpiCa, ne računa se ni to, Said je pao i to je to.

Željo je poguran od sudija za 4 boda ( nije 6 bodova matematičari ). I da je tako, da je pravde ( koja se priziva na sav glas ) Sarajevo je pogurano protiv OlimpiCa za dva boda, Željo je oštećen protiv Travnika za dva tako da bi bila apsolutno ista razlika na tabeli. Al jok, lakše je histerisati po forumu, a nije da se ne histeriše.
cvrčak_na_hedonizmu

#3156 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Baltazar_khan wrote:
Bit ću sportista i čestitati gostima, ali mi se čini da je omjer na terenu bio 11 na prema 14“, očigledno je aludirao selektor mlade reprezentacije BiH na suđenje.
ja da sam navijač željezničara bilo bi me STID.
Jel te bilo stid kada vam je dosuđen nebulozan penal protiv OlimpiCa ? Sumnjam. Jel te bilo stid kada je Željo oštećen u Travniku. Jašta je.

Ako je Željo poguran za četiri boda protiv Travnika i Čelika ( 4 a ne 6, ovo ponavljam jer će uskoro biti priča ala 9 bordo heroja protiv 14 plavih zlikovaca na Grbavici izborilo remi ) te je bliži manjem, mlađem i neuspješnijem sarajevskom prvoligašu na tabeli zbog sudijskih nepravdi, onda se isto tako treba gledati šta se dešavalo u vašoj utakmici sa OlimpiCom ( žuti za Saida, umjesto penala ) te nedosuđeni penal za Želju protiv Travnika ( igranje rukom ). Ako se koristimo matematikom a ne histerijom( koja je opet počela by the way :D ) dolazimo do zaključka da je razlika na tabeli kakva i treba da bude, 2 boda razlike s tim da mlađi, manji i neuspješniji sarajevski prvoligaš ima utakkicu manje uz mnogo bolji raspored do sada.

Slažem se da te treba biti stid ali zbog nečega drugog, sumnjam da ćeš shvatiti.
LSD

#3157 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Ni sad mi nije jasno, cime je Ivica Osim jedna ljudina (koja je svuda drugo više priznata nego ovoj našoj napacenoj sredini) zaslužila ovo sve :( :sad: tužno je gledati i slušati, kad ga svaka šuša pljuje i proziva evo vec drugu godinu...naziva kriminalcem covjeka koji je (uz par likova uz sebe) spasio naš fudbal totalnog bana sa mape evrope...narušenog zdravlja i po stare dane se prihvatio da vodi najgori moguci fudbalski savez u svijetu, gdje se podmecu klipovi sa svih strana.
Ne zaslužujemo mi I.Osima, definitivno....samo na Osimu se pokazalo koliko ova zemlja ima isfrustriranih bjednika i gadova.
Tacno sad želim da se ponovo vrate Iljo, Bogdan, Suljo i ostala klapa i nek ide sve u PM.
The 51st State

#3158 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

posteni, prepododni, prvoosvestani, rukopolagan, blazenopocivsani, josko grebe povrsinu ne bi li se spasao viska plamena, tolika je kradja bila, a zabludaneri mogu nastaviti....
The 51st State

#3159 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

LSD wrote:
smaja_ wrote:
LSD wrote:Ma dobro nam pravo, Vukas nas gura, Osimi nas guraju, Komitet, sudije i ko sve ne....budale smo, ne stidimo se, ne crvenimo se, ocrnimo obraz bh fudbala u evropi, jer nemamo obraza i tako to, ha ja...može nam se i vozdra.

A i one kazne koje nam propišu , ne placamo...jer nas boli neka stvar i za to.

Ima li ko šta protiv :?
Ionako lojavi, šatro intelektualac lobira i za te kazne, i javno p(r)oziva da zaštiti klub čija ja legenda, kakva legenda (čitaj namještanje) takav i klub.

ultima_palabra wrote:Pa ništa onda, vraćamo Ilju i Muniba... oni su pošteni, nikad nisu namjestili utakmicu, nisu nikad ni šutnuli loptu zapravo, ali nema veze.

Samo moraćemo i mi onda vratiti Nijaza... mora biti neko da vam kvari idilu :)
Nama ja isto.

Odoh spavati. Nastaviće se...
Dobro si....mafijaši smo, preloši ljudi, imamo mučke lobije, legende su nam kriminalci - al' nama dobro pravo 8-)

Mi se ne žalimo ;-) ...a ne znam šta se vi žalite :shock:....samo nešto kukate, isto tetke
to se u raji zove supci... 8)
cvrčak_na_hedonizmu

#3160 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

The 51st State wrote:posteni, prepododni, prvoosvestani, rukopolagan, blazenopocivsani, josko grebe povrsinu ne bi li se spasao viska plamena, tolika je kradja bila, a zabludaneri mogu nastaviti....
Pa nije tolika, šta sad, Said malo pao, sudija trzno crveni, dosudio penal i pade OlimpiC. Hajde ba, ne budi toliko (samo)kritičan.

Mene samo zanima koliko još neuspjeha možete podnijeti, koliko još može pod kožu, meni se čini ne previše :oops: Opasno histerišete što je sasvim razumljivo :skoljka:
The 51st State

#3161 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

LSD wrote:Ni sad mi nije jasno, cime je Ivica Osim jedna ljudina (koja je svuda drugo više priznata nego ovoj našoj napacenoj sredini) zaslužila ovo sve :( :sad: tužno je gledati i slušati, kad ga svaka šuša pljuje i proziva evo vec drugu godinu...naziva kriminalcem covjeka koji je (uz par likova uz sebe) spasio naš fudbal totalnog bana sa mape evrope...narušenog zdravlja i po stare dane se prihvatio da vodi najgori moguci fudbalski savez u svijetu, gdje se podmecu klipovi sa svih strana.
Ne zaslužujemo mi I.Osima, definitivno....samo na Osimu se pokazalo koliko ova zemlja ima isfrustriranih bjednika i gadova.
Tacno sad želim da se ponovo vrate Iljo, Bogdan, Suljo i ostala klapa i nek ide sve u PM.
kakva ljudina? osudjeni namjestavac utakmica?
The 51st State

#3162 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
The 51st State wrote:posteni, prepododni, prvoosvestani, rukopolagan, blazenopocivsani, josko grebe povrsinu ne bi li se spasao viska plamena, tolika je kradja bila, a zabludaneri mogu nastaviti....
Pa nije tolika, šta sad, Said malo pao, sudija trzno crveni, dosudio penal i pade OlimpiC. Hajde ba, ne budi toliko (samo)kritičan.

Mene samo zanima koliko još neuspjeha možete podnijeti, koliko još može pod kožu, meni se čini ne previše :oops: Opasno histerišete što je sasvim razumljivo :skoljka:
fasciniran sam stalkovanjem, u to ime kopam sjekiru down.
cvrčak_na_hedonizmu

#3163 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

The 51st State wrote:
Za šta je ono osuđen, da je "pustio" utakmicu Hajduku na Poljudu koji se borio za titulu, ofanzivni igrač a Željo izgubio 4:0 ako me sjećanje ne vara :mrgreen: Zanimljivo puštanje. Nego, što histerište. Slutite da će opet biti fail ?
The 51st State

#3164 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

The 51st State wrote:
Za šta je ono osuđen, da je "pustio" utakmicu Hajduku na Poljudu koji se borio za titulu, ofanzivni igrač a Željo izgubio 4:0 ako me sjećanje ne vara :mrgreen: Zanimljivo puštanje. Nego, što histerište. Slutite da će opet biti fail ?
zvanicno banovan na par godina ili tako nesto, i to plavi11 nije bio moderator 8) .
nema histerije, samo je car gol 8) .
Last edited by The 51st State on 30/09/2012 03:03, edited 1 time in total.
auspuh071

#3165 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by auspuh071 »

'ta ce zeljo xD
cvrčak_na_hedonizmu

#3166 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

The 51st State wrote:
Vidim spominje se epska krađa, za mene to bijaše ono Saidovo simuliranje pa rekoh da te podsjetim. Čemu histerija ? Ne moraš odgovoriti, retoričko je pitanje, znam što kolektivno histerišete :oops: Pa ovaj jedan, lider čini mi se, nije se pojavio na sportu ima par godina, ne može čovjek od muke :oops:

Za Osima sam napisao zašto je bio suspendovan, jebiga, za nekoga se liga širi a neko se "banuje"jer je "pustio" utakmicu Hajduku, koji se bori za titulu, na Poljudu što je inače sasvim čudna situacija. Tko je Hajduk :oops:
inSighT
Vozim: na guranje

#3167 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by inSighT »

Baltazar_khan wrote:
Bit ću sportista i čestitati gostima, ali mi se čini da je omjer na terenu bio 11 na prema 14“, očigledno je aludirao selektor mlade reprezentacije BiH na suđenje.
ja da sam navijač željezničara bilo bi me STID.
Jel te bilo stid kada vam je dosuđen nebulozan penal protiv OlimpiCa ? Sumnjam. Jel te bilo stid kada je Željo oštećen u Travniku. Jašta je.

Ako je Željo poguran za četiri boda protiv Travnika i Čelika ( 4 a ne 6, ovo ponavljam jer će uskoro biti priča ala 9 bordo heroja protiv 14 plavih zlikovaca na Grbavici izborilo remi ) te je bliži manjem, mlađem i neuspješnijem sarajevskom prvoligašu na tabeli zbog sudijskih nepravdi, onda se isto tako treba gledati šta se dešavalo u vašoj utakmici sa OlimpiCom ( žuti za Saida, umjesto penala ) te nedosuđeni penal za Želju protiv Travnika ( igranje rukom ). Ako se koristimo matematikom a ne histerijom( koja je opet počela by the way :D ) dolazimo do zaključka da je razlika na tabeli kakva i treba da bude, 2 boda razlike s tim da mlađi, manji i neuspješniji sarajevski prvoligaš ima utakkicu manje uz mnogo bolji raspored do sada.

Slažem se da te treba biti stid ali zbog nečega drugog, sumnjam da ćeš shvatiti.
1.bold - onaj start dine protiv saida JESTE bio faul, jer ga je spriječio u 100%-noj gol šansi, a to što je ovaj izbjegao OBJE NJEGOVE NOGE a time i SIGURNO LOMLJENJE SVOJIH, to je valjda sasvim razumljivo!? Pravila su jasna: AKO POSTOJI NAMJERA, a NEDVOSMISLENO JE POSTOJALA, POVRIJEĐIVANJA PROTIVNIČKOGA IGRAČA ONDA JE TO PREKRŠAJ, KRAJ PRIČE! :razz:

2.bold - DOKAZ SINE, GDJE JE SNIMAK, TO STE SAMO VI VIDJELI, ONAKO "OBJEKTIVNO" KAO NAVIJAČI, NIKO DRUGI!? :oops:

I nemoj mi omalovažavati i vrijeđati klub niti mene provocirati tako što ga nazivaš "manjim", niti je bio niti će biti manji od BILO KOJEG' U OVOJ DRŽAVI! Barem ne na papiru niti po historijskim uspjesima (tekme vs. ManU. i HSV) niti po legendama i BRRUKU drugih stvari!!!

Zamolio bi moderatora za upozorenje ako ništa; znači bez (NEUTEMELJENOG) nazivanja drugog' kluba "manjim" i sl. u cilju provociranja i vrijeđanja, tu prestaje granica pukog "prepucavanja" i "nadmudrivanja"!!!
Last edited by inSighT on 30/09/2012 03:10, edited 3 times in total.
LSD

#3168 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

The 51st State wrote:
LSD wrote:Ni sad mi nije jasno, cime je Ivica Osim jedna ljudina (koja je svuda drugo više priznata nego ovoj našoj napacenoj sredini) zaslužila ovo sve :( :sad: tužno je gledati i slušati, kad ga svaka šuša pljuje i proziva evo vec drugu godinu...naziva kriminalcem covjeka koji je (uz par likova uz sebe) spasio naš fudbal totalnog bana sa mape evrope...narušenog zdravlja i po stare dane se prihvatio da vodi najgori moguci fudbalski savez u svijetu, gdje se podmecu klipovi sa svih strana.
Legendarni Štraus sa Grbavice burazeru ;-) , svjetski gospodin, fudbalski romanticar, filozof, najbolji strucnjak sa ovih prostora....umjesto da ti bude drago i da budeš ponosan što imaš takvog sugrađanina koji je proslavio i ovaj grad, ti ga nazivaš nekakvih jeftinim prevarantom cccc...zaboravi sad na klupsku pripadnost ;-)
ono malo ljudi što nam vrijede i što je priznato, mi pokenjamo
Rekoh vec, ne zaslužujemo mi Osima....bagri treba dati Ilju, Muniba i Bogdana da nas more još decenijama, taman toliko smo i zaslužili.
The 51st State

#3169 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

The 51st State wrote:
Vidim spominje se epska krađa, za mene to bijaše ono Saidovo simuliranje pa rekoh da te podsjetim. Čemu histerija ? Ne moraš odgovoriti, retoričko je pitanje, znam što kolektivno histerišete :oops: Pa ovaj jedan, lider čini mi se, nije se pojavio na sportu ima par godina, ne može čovjek od muke :oops:

Za Osima sam napisao zašto je bio suspendovan, jebiga, za nekoga se liga širi a neko se "banuje"jer je "pustio" utakmicu Hajduku, koji se bori za titulu, na Poljudu što je inače sasvim čudna situacija. Tko je Hajduk :oops:
saidovo "simuliranje" je klasican spin, za objektivnog promatraca je spasavanje nogu rajana. nema histerije, mozda tebe nesto prenosi (salim se, gdje bi to)?. kao jos imperativises, kolektivizam, te jos neki naftalin zapikani se vadi...

to sto si ti napisao, ne mjenja cinjenicu da je lopina, a sto se liga siri to je objektivno stanje stvari, a hajduk je jedna obicna kamenorezacka-mitomanska firma kojoj inklinrate po potrebi.
auspuh071

#3170 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by auspuh071 »

a sta je taj straus osvojio kao igrac ? xD
Dead Man Walking

#3171 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dead Man Walking »

Ne kontam fakat kako se ljudima da ubjedjivatii s pitarima. Taman ce neko promjeniti misljenje, ma koliko ono bilo iskrivljeno. Ljudi su ubjedjeni da su zrtve, sami protiv svih i slicne gluposti. Za njih je svaka Zeljina titula kupljenja, svaka pobjeda namjestena, svaka sudijska greska ciljana i u Zeljinu korist. Doduse nismo ni mi nesto previse bolji, to je mentalitet naroda. I s nase strane je bilo komentara nakon ovih vezanih pobjeda komsiluka kako su kupljene utakmice. Pa mi smo sebe u stanju ubjediti i da nas UEFA ne voli i namjerno nas sikanira. Mentalitet zrtve godinama prisutan, glava u pijesku, bjezanje od istine. Mada, moram priznati, kad vidim koliko se pitari jedu i kakvih su teorija zavjere u stanju smisliti, budu mi sladje ove "namjestene" pobjede nego deracine od tri razlike. Amin za jednu takvu i u derbiju. 8)
cvrčak_na_hedonizmu

#3172 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

inSighT wrote:
1.bold - onaj start dine protiv saida JESTE bio faul, jer ga je spriječio u 100%-noj gol šansi, a to što je ovaj izbjegao OBJE NJEGOVE NOGE a time i SIGURNO LOMLJENJE SVOJIH, to je valjda sasvim razumljivo!? Pravila su jasna: AKO POSTOJI NAMJERA, a NEDVOSMISLENO JE POSTOJALA, POVRIJEĐIVANJA PROTIVNIČKOGA IGRAČA ONDA JE TO PREKRŠAJ, KRAJ PRIČE! :razz:

2.bold - DOKAZ SINE, GDJE JE SNIMAK, TO STE SAMO VI VIDJELI, ONAKO "OBJEKTIVNO" KAO NAVIJAČI, NIKO DRUGI!? :oops:

I nemoj mi omalovažavati i vrijeđati klub niti mene provocirati tako što ga nazivaš "manjim", niti je bio niti će biti manji od BILO KOJEG' U OVOJ DRŽAVI! Barem ne na papiru niti po historijskim uspjesima (tekme vs. ManU. i HSV) niti po legendama i BRRUKU drugih stvari!!!

Zamolio bi moderatora za upozorenje ako ništa; znači bez (NEUTEMELJENOG) nazivanja drugog' kluba "manjim" i sl. u cilju provociranja i vrijeđanja, tu prestaje granica pukog "prepucavanja" i "nadmudrivanja"!!!

1:25, postoji nešto što se zove kamera :oops: Pogledaj :oops:

Što se tiče starta nad Saidom, da ti čovjek vjeruje na riječ rekao bi da je u pitanju UFC a ne fudbal :oops: Znaš, postoje video zapisi o toj nebulozi od penala koji se mogu naći na you tubeTu :oops:

Ako ti je ono penal onda si klasični navijač mlađeg i neuspješnijeg tima iz Sarajeva ( ništa nisam slagao, imate manje titula od Želje i mlađi ste ) :D Happy ?
The 51st State

#3173 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by The 51st State »

Legendarni Štraus sa Grbavice burazeru ;-) , svjetski gospodin, fudbalski romanticar, filozof, najbolji strucnjak sa ovih prostora....umjesto da ti bude drago i da budeš ponosan što imaš takvog sugrađanina koji je proslavio i ovaj grad, ti ga nazivaš nekakvih jeftinim prevarantom cccc...zaboravi sad na klupsku pripadnost ;-)
Rekoh vec, ne zaslužujemo mi Osima....bagri treba dati Ilju, Muniba i Bogdana da nas more još decenijama, taman toliko smo i zaslužili.
kakav straus? akordi jos nisu otekli toliko nizvodno. svjetski ublehator, fudbalski zabludista, mudroser, najveci luzer sa ovih prostora, te mi uopste nije drago da se takav sugradjanin pojavio koji je izofirao ovaj grad, nazivaju ga zvanicini organi, bez zaborava.
think about it.
govori sta hoces, fakat ne zasluzujemo, totemi all around.
LSD

#3174 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

The 51st State wrote:
kakav straus? akordi jos nisu otekli toliko nizvodno. svjetski ublehator, fudbalski zabludista, mudroser, najveci luzer sa ovih prostora, te mi uopste nije drago da se takav sugradjanin pojavio koji je izofirao ovaj grad, nazivaju ga zvanicini organi, bez zaborava.
think about it.
govori sta hoces, fakat ne zasluzujemo, totemi all around.
pa jasno, to su ti stavovi iz kuhinje Blekya....odlicno onda....dakle, da Bog da nam Iljo i Munib ponovo sjeli na kosti i narednih 10 godina minimalno...a ti im svaku tekmu dizao parole ;-) ...eto, toliko o tome
cvrčak_na_hedonizmu

#3175 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

The 51st State wrote:
The 51st State wrote:

saidovo "simuliranje" je klasican spin, za objektivnog promatraca je spasavanje nogu rajana. nema histerije, mozda tebe nesto prenosi (salim se, gdje bi to)?. kao jos imperativises, kolektivizam, te jos neki naftalin zapikani se vadi...

to sto si ti napisao, ne mjenja cinjenicu da je lopina, a sto se liga siri to je objektivno stanje stvari, a hajduk je jedna obicna kamenorezacka-mitomanska firma kojoj inklinrate po potrebi.
Saidovo simuliranje je pošten dosuđen penal a sumnjiva lopta protiv Borca gdje je pola centimetra u pitanju da li je lopta prešla punim obimom gol crtu je pljačka vijeka. Nebulozno, zar ne :oops:

Spin je tvoje spominjanje Osima i suspenzije a da veze nemaš o čemu se radilo ako već spominješ spinovanje. Ti to naravno ne znaš ali zato spominješ kao validan argument.

Ostatak posta je, po običaju, histeričan, pa nema efekta komentarisati. To vam valjda već prelazi u naviku :dance:
Locked