Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
Pertini
#31477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoćete o struji da pričamo? Jel? Ma hajte molim vas.JoseMujica wrote:
Šta hoćete da kažete da smo kao i ostali? Ma dajte molim vas.
-
mario001
#31478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedino ova budaletina Komsic nesto danas pametuje u svom stilu vezano za reviziju
- Pauza
#31479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ZAr DF- ŽELJKO KOMŠIĆ još postoji na političkoj sceni, zar se nisu svi transferovali u druge "klubove"

-
Dr Arsla
#31480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Postali su endemska vrsta. Onih nekoliko preostalih članova biće pod zaštitom državePauza wrote:ZAr DF- ŽELJKO KOMŠIĆ još postoji na političkoj sceni, zar se nisu svi transferovali u druge "klubove"![]()
![]()
![]()
-
VjecitiStudent
#31481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Gracija nije ni stigla do trafika, a ljubimac Sparki je već prešao u SDA.
-
IMT25
#31482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ej, pusti na miru čovjekovu porodicu, ma šta hoćeš piši o Komšićevom radu, ali ovo je zaista nisko!VjecitiStudent wrote:
- Ridjobrki
#31483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U čemu je problem, fol uopće nije neumjesan - stavlja psa u kontekst odbjeglih članova i NIČIM ne vrijeđa čovjekovu porodicu. Meni je toliko dobar da mi je žao što ga ja nisam provalio.IMT25 wrote:Ej, pusti na miru čovjekovu porodicu, ma šta hoćeš piši o Komšićevom radu, ali ovo je zaista nisko!VjecitiStudent wrote:
I ako hoćeš da ti niko ne pravi šale na račun porodice, psa ili čega već - ne slikaj ih po novinama, pa jel.
-
IMT25
#31484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bi li ti volio da ti stavim mamu, ženu, kćerku na društvenim mrežama ili forumima, u bilo kojem kontekstu? Odn, hajde dok je bio član predsjedništva, da je suprugu vodio kao pratilju, kao prvu damu, ali mi taj običaj nemamo, ne znam ni ko je ni kako izgedaju žene sadađnjih članova predsjeništva ( osim Sebije ). DAkle porodični krug je privatna stvar, i ovo prelaz granicu dobrog ukusa.Ridjobrki wrote:U čemu je problem, fol uopće nije neumjesan - stavlja psa u kontekst odbjeglih članova i NIČIM ne vrijeđa čovjekovu porodicu. Meni je toliko dobar da mi je žao što ga ja nisam provalio.IMT25 wrote:Ej, pusti na miru čovjekovu porodicu, ma šta hoćeš piši o Komšićevom radu, ali ovo je zaista nisko!VjecitiStudent wrote:
Gracija nije ni stigla do trafika, a ljubimac Sparki je već prešao u SDA.![]()
![]()
![]()
I ako hoćeš da ti niko ne pravi šale na račun porodice, psa ili čega već - ne slikaj ih po novinama, pa jel.
-
__Phoenix__
#31485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Privatna stvar direktno sa naslovnice magazinaIMT25 wrote:
Bi li ti volio da ti stavim mamu, ženu, kćerku na društvenim mrežama ili forumima, u bilo kojem kontekstu? Odn, hajde dok je bio član predsjedništva, da je suprugu vodio kao pratilju, kao prvu damu, ali mi taj običaj nemamo, ne znam ni ko je ni kako izgedaju žene sadađnjih članova predsjeništva ( osim Sebije ). DAkle porodični krug je privatna stvar, i ovo prelaz granicu dobrog ukusa.
-
IMT25
#31486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A gdje bi po tebi trebala da ide? U je.eni mejtef?MimiHD wrote:lana ide u katoličku školu sarajevo, a što se samog komše/sejde tiče lik je pjano i žešći duduk
- Ridjobrki
#31487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onda piši Željku da se ne slika sa porodicom po novinama ako je porodični krug privatna stvar, pozzzIMT25 wrote: Bi li ti volio da ti stavim mamu, ženu, kćerku na društvenim mrežama ili forumima, u bilo kojem kontekstu? Odn, hajde dok je bio član predsjedništva, da je suprugu vodio kao pratilju, kao prvu damu, ali mi taj običaj nemamo, ne znam ni ko je ni kako izgedaju žene sadađnjih članova predsjeništva ( osim Sebije ). DAkle porodični krug je privatna stvar, i ovo prelaz granicu dobrog ukusa.
-
Heartbeats
#31488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Obećali mu u SDA Pedigre Pal, ovamo mu samo kosti iz supe davaliRidjobrki wrote:U čemu je problem, fol uopće nije neumjesan - stavlja psa u kontekst odbjeglih članova i NIČIM ne vrijeđa čovjekovu porodicu. Meni je toliko dobar da mi je žao što ga ja nisam provalio.IMT25 wrote:Ej, pusti na miru čovjekovu porodicu, ma šta hoćeš piši o Komšićevom radu, ali ovo je zaista nisko!VjecitiStudent wrote:
Gracija nije ni stigla do trafika, a ljubimac Sparki je već prešao u SDA.![]()
![]()
![]()
- Banksy
#31489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tačno. Očajnički pokušaj da se politički opstane i u javnosti dobije koji poen i to na račun porodice, pa haman i Sparkija. Baš dno.IMT25 wrote:
DAkle porodični krug je privatna stvar, i ovo prelaz granicu dobrog ukusa.
-
IMT25
#31490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne vjerujem da mu je to bila namjera, rano je za sakupljanje političkih poena, izbori su skoro pa maksimalo daleko koliko mogu biti, i ko će se sjećati ovoga članka iz nekakvog tabloida, žute štampe, na jesen 2018-te? Poštujem kvalitene forumaše koji su dobronamjerni i "potkovani" znanjem, ali bolesne hejtere, u najmanju rujku ne razumijem.Banksy wrote:Tačno. Očajnički pokušaj da se politički opstane i u javnosti dobije koji poen i to na račun porodice, pa haman i Sparkija. Baš dno.IMT25 wrote:
- Banksy
#31491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tajming je znakovit. U trenutku kad je stranka dotakla dno, kad je faktički nepostojeća, stavljati Sparkija na naslovnicu, hmmm...IMT25 wrote:Ne vjerujem da mu je to bila namjera, rano je za sakupljanje političkih poena, izbori su skoro pa maksimalo daleko koliko mogu biti, i ko će se sjećati ovoga članka iz nekakvog tabloida, žute štampe, na jesen 2018-te? Poštujem kvalitene forumaše koji su dobronamjerni i "potkovani" znanjem, ali bolesne hejtere, u najmanju rujku ne razumijem.Banksy wrote:Tačno. Očajnički pokušaj da se politički opstane i u javnosti dobije koji poen i to na račun porodice, pa haman i Sparkija. Baš dno.IMT25 wrote:
- ultima_palabra
#31492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da ima imalo obraza, odselio bi iz države ili bi makar izlazio iz kuće sa kamuflažom...
- JoseMujica
#31493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
haj ne kakite baš je Student
komentar dao na naslovnicu Gracije
Sparki, je nakon izlaska novog broja Gracije izjavio da ostaje dosljedan demokratskim tekovinama za koje se zalagao i prije udomljavanja kod porodice Komšič, te da če nastaviti sa svojim radom za dobrobit lokalne zajednice i kontinuirano podržavati sve projekte usmjerene boljitku gradžana Bosne i Hercegovine. - av av, vaš Sparki
Sparki, je nakon izlaska novog broja Gracije izjavio da ostaje dosljedan demokratskim tekovinama za koje se zalagao i prije udomljavanja kod porodice Komšič, te da če nastaviti sa svojim radom za dobrobit lokalne zajednice i kontinuirano podržavati sve projekte usmjerene boljitku gradžana Bosne i Hercegovine. - av av, vaš Sparki
-
IMT25
#31494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja mu ne bi slike sa članovima porodice stavljao na pljuvačke forume, iako imam 1001 zamjerku na njegov rad. Jer sve da je i dobar štos sa Sparkyem, znaš da če to povući gomilu bolesnika, da pljucnu malo na ženu i dijete, " eno mala mu ide u katoličku školu2 i sl.JoseMujica wrote:haj ne kakite baš je Studentkomentar dao na naslovnicu Gracije
- JoseMujica
#31495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
IMT25 wrote:Ja mu ne bi slike sa članovima porodice stavljao na pljuvačke forume, iako imam 1001 zamjerku na njegov rad. Jer sve da je i dobar štos sa Sparkyem, znaš da če to povući gomilu bolesnika, da pljucnu malo na ženu i dijete, " eno mala mu ide u katoličku školu2 i sl.JoseMujica wrote:haj ne kakite baš je Studentkomentar dao na naslovnicu Gracije
nisu to privatne slike njegove porodice, već je čovjek stavio cover magazina koji se prodaje po trafikama, reklamira po tv-u, netu itd. dakle nešto što će vidjeti i ko nema nikave želje da gleda
da je klepio neke privatne slibe sa Fb ili tako nešto složio bih se s tobom...ovako nemaš nikavog utemeljenja za kritiku....kao što u varljivom letu Veselin kaže: Drug Tito je rekao da su studenti u pravu!
-
IMT25
#31496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To su slike odn slika sa naslovnice ženskog časopisa Gracija, koji nema ama baš nikakve poltičke konotacije, a obiteljsko slikanje za naslovnicu takvih novina ne činu njegovu ženu , dijete i psa -javnim ličnostima, koje bi bile naravno otvorene za kritike i komentare. Javne su ličnosti bile Mišel Obama, sada Melanija Trump, i sl. , budući da se pojavljuju u službenim prilikama i na svoj način predstavljju SAD.JoseMujica wrote:IMT25 wrote:Ja mu ne bi slike sa članovima porodice stavljao na pljuvačke forume, iako imam 1001 zamjerku na njegov rad. Jer sve da je i dobar štos sa Sparkyem, znaš da če to povući gomilu bolesnika, da pljucnu malo na ženu i dijete, " eno mala mu ide u katoličku školu2 i sl.JoseMujica wrote:haj ne kakite baš je Studentkomentar dao na naslovnicu Gracije
nisu to privatne slike njegove porodice, već je čovjek stavio cover magazina koji se prodaje po trafikama, reklamira po tv-u, netu itd. dakle nešto što će vidjeti i ko nema nikave želje da gleda
da je klepio neke privatne slibe sa Fb ili tako nešto složio bih se s tobom...ovako nemaš nikavog utemeljenja za kritiku....kao što u varljivom letu Veselin kaže: Drug Tito je rekao da su studenti u pravu!
- JoseMujica
#31497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sve što političar radi ima političku konotaciju i sve što javna ličnost radi ima javnu konotaciju
ma hajte molim vas...manite se šuplje...eto sliko se Smućko jer je pasionirani ćitalac Gracije
ma hajte molim vas...manite se šuplje...eto sliko se Smućko jer je pasionirani ćitalac Gracije
-
IMT25
#31498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slušaj forumaš, ja kad nisam u pravu ja se povlačim, a ovde jesam u pravu. Politički značaj i težina ovoga članka u Graciji je zanemarljiva i namjena ovoga članka je sasvim nešto drugo.JoseMujica wrote:sve što političar radi ima političku konotaciju i sve što javna ličnost radi ima javnu konotaciju
-
Pertini
#31499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sparky prešao u SDA!
- JoseMujica
#31500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bez obzira na namjenu članka i dalje smatram studentov komentar fenomenalnim i primjerenim, a tvoje lametiranje potpuno neutemeljenim.IMT25 wrote:Slušaj forumaš, ja kad nisam u pravu ja se povlačim, a ovde jesam u pravu. Politički značaj i težina ovoga članka u Graciji je zanemarljiva i namjena ovoga članka je sasvim nešto drugo.JoseMujica wrote:sve što političar radi ima političku konotaciju i sve što javna ličnost radi ima javnu konotaciju