Izlija wrote:Iako nije vrhunski film, Marsovac nije ni loš film i gledljiv je fino iako ima par teških momenata. Ovaj što je gledao pola sata očigledno nije ni trailere pogledao tako da obavezno pogledajte. Na kraju krajeva donesite sami zaključak.
Smatram da si u pravu, ja sam prije svega saslusao audio book prije neka 2 mjeeseca. Film ne moze biti dobar kao knjiga ili audio book u ovom slucaju, dosljedan je film zaista ali naravno fali monologa koji bi vjeorvatno bili dosadni u filmu ali sa naratorom za knjigu koju sam preslusao zaista sam uzivao.
Film mi je stvarno OK.
Pogotovo cinjenica da se sve zasniva na tehnologiji koja je sada u razvoju i nista nije izmisljeno, ima par scena koje nisu uredu naravno, ali sve je to radi dramatizacije uradjeno.
Cak su i prije mjesec dana predstavljena nova odijela NASA-e koja ce koristiti za mars i pogodite, skoro pa su identicna odijelima koja su koristena u filmu.
Od mene preporuka svakako za ovaj film.
Tako su mi htjeli pokvariti i Star Wars kolege sa posla spominjuci nekakav feminizam, ovo ono politika, ma gonite se rekoh, idem da se zabavim i pogledam film bez tih nekih gluposti i razmisljanja.