baš se sad prisjećam ove scene..

lik stao na skejt i nije se ni zakotrljo kako treba, a već je pao i slomio nogu.. ovaj gord mu prilazi i liže ranu.. a gordov stari istrčava iz kuće i umjesto "zovi hitnu" viče "nađi mu poso, nađi mu poso"
Moderator: _BataZiv_0809

Hahahahahaha!!! Da, bez ulaska u životinju ništa.:pppppppppppppmedvjed23 wrote:ccc.. ne možeš takav pregled filma praviti bez slike uvlačenja u životinju.. jednostavno, ne možeš..
to je isto kao da prilikom izdvajanja najboljih scena iz filma control izostaviš ovu:
qqqqqqqqqqqqqq: Samo na nož!!!:ppppppmedvjed23 wrote:al baš.. gledaš, gledaš i kontaš wtfje l` moguće da postoji neko dovoljno blentav da ovakav film osmisli
baš se sad prisjećam ove scene..
lik stao na skejt i nije se ni zakotrljo kako treba, a već je pao i slomio nogu.. ovaj gord mu prilazi i liže ranu.. a gordov stari istrčava iz kuće i umjesto "zovi hitnu" viče "nađi mu poso, nađi mu poso"![]()
![]()
http://www.imdb.com/title/tt3567288/?ref_=nv_sr_1taureg71 wrote:za ljubitelje pravog, dobrog horora preporuka The Visit, us.o sam se od straha, sjajaaaan film...

slazem se, ocekivao sam puno vise.KB9 wrote:revenant ipak blago razocaro
ne bih zelio da zvucim grubo, al ovo je kurac od ovce od horrorataureg71 wrote:za ljubitelje pravog, dobrog horora preporuka The Visit, us.o sam se od straha, sjajaaaan film...
http://www.imdb.com/title/tt3567288/?ref_=nv_sr_1
Bu'as ako ne valja muzika onda ne znam stvarno... Topla preporuka za sve koji su od ranih devedesetih gledali Rokija i sve njegove dijelove, CREED je došao kao šlaga na tortu i baš ima elemenata koji podsjećaju na Balbou kad je bio mlađi, moja ocjena 8/10... Pozdravlast mohicans wrote:Odgledao Creed. Solidan, ocjena na IMDB previsoka, od mene mu 7/10. Iako postujem sve muzicke pravce, za ovaj film je slaba muzika. Odlicna muzika dize film još jednu klasu više.
Upozoravam na moguce SPOILERE
Film je klasična drama sa malo akcije, a Stalloneova uloga kao motivatora i trenera, a da nije mahnuo rukom mi nije jasna.
Ipak je to Balboa, iako je ostario i oronuo, kako u filmu tako i na javi. Nema onih njegovih folova iz prethodnih dijelova, tipa pokreta, nacina hoda, pa i akcenta. Film nije nuzno nastavak poznatog ciklusa, ali se ipak pricom nadovezuje.
Djevojka od milion dollara je za klasu bolji, pa i The Fighter. Ali eto je vrijedan paznje i moze se odgledati.
slazem se.dječak sa šibicama wrote:slazem se, ocekivao sam puno vise.KB9 wrote:revenant ipak blago razocaro
Leo opet preglumljava, fakat je red da mu daju taj Oscar da odmori malo. Covjek je u zadnja dva filma napravio jedno 8900 facijalnih ekspresija "patnje, bijesa, delirija, tuge".
Pola filma puze sav razjeban ko da ga je centrifuga izbacila, i onda rokne sa konjem u provaliju... isto parodija neka.

apsolutnokaranana wrote:slazem se.dječak sa šibicama wrote:slazem se, ocekivao sam puno vise.KB9 wrote:revenant ipak blago razocaro
Leo opet preglumljava, fakat je red da mu daju taj Oscar da odmori malo. Covjek je u zadnja dva filma napravio jedno 8900 facijalnih ekspresija "patnje, bijesa, delirija, tuge".
Pola filma puze sav razjeban ko da ga je centrifuga izbacila, i onda rokne sa konjem u provaliju... isto parodija neka.
evo sad ga pogledo. preizvikan film.
ja cak mislim da je leo bolji glumac nego sto ga se predstavlja kroz ulogu u ovom filmu. hocu da kazem da koliko se govorilo da ce mu ova uloga donijeti oskara, ona mi nesto nije ni reprezentativna njegove glume i karijere.
previse moralna za posao koji obavlja. Nije ocekivala da je sve bas tako savrseno.mali_balon wrote:Nije problem njena gluma nego uloga, lik moglo bi se bez nje...vamo neka uber najbolja specijalka a glupa ko kur... ko da je s marsa pala i ispada pravi amater....dobro amercki klise DZastis i tako to ali...dakle njen lik u filmu je suvisan...