Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Cvrle, loš pokušaj sarkazma, realno
Mi smo bar prečku pogodili, ne sjećam se da ste vi neku šansu promašili.
Jedino ako računaš kad je Kovačević odbranio, pa poslije prikucano za gol?
Krpic glavom odmah nakon prvog gola, na 1921 mi izgleda kao precka zbog nacina na koji je pala lopta, Zec glavom sa peterca kad ste izbili loptu haman sa linije, Dadin slobodnjak odmah na prvu, a bilo je jos sansi.
Kazem fino, 7:1 ili 8:1, vidis da sam ostavio prostora da grijesim. Raskovali, jasta, al rezultat nerealan
Kako se ne sjecas pa u samo pocetku kad ste poveli Krpic je glavom pogodio stativu ili precku ili je prozujala pored same stative ne vidi se najbolje da li je dofatila okvir gola
Dobro si, to je bila šansa, ali dobar metar od stative.
Znam da je i komentar galamio dobra šansa, na usporenom se vidjelo da nije baš tako blizu bilo.
Ono što ste šutnuli u okvir, to i ušlo
Dobro, mi smo u prvom imali 2 gola/1 šut
Kako se ne sjecas pa u samo pocetku kad ste poveli Krpic je glavom pogodio stativu ili precku ili je prozujala pored same stative ne vidi se najbolje da li je dofatila okvir gola
Dobro si, to je bila šansa, ali dobar metar od stative.
Znam da je i komentar galamio dobra šansa, na usporenom se vidjelo da nije baš tako blizu bilo.
Ono što ste šutnuli u okvir, to i ušlo
Dobro, mi smo u prvom imali 2 gola/1 šut
Krznula je lopta pogledaj snimak....a nakon toga sljedeca sansa kad je igrac Sarajeva ispuco loptu skoro sa linije kad je krenula prema golu......
Charuga wrote:Ma kakva najava, gdje ćeš to za derbi. Svi su bacali ulogu favorita na protivničku ekipu, pa su se čak i treneri "svađali" da njihove ekipe ne budu favoriti ...
Napisao sam u jednom postu par dana prije, da sam jedino siguran da će biti golova. Jednostavno, takve su ekipe da nije moglo završiti bez golova.
A onda smo ih raskovali,
Al nisam zadovoljan, ovo je bas trebalo natrpati, kontam da je, realno gledajuci tekmu, na kraju trebalo biti 7:1 ili 8:1 za nas, al eto, ljudi bas nafakasi i sta ces, provukli se.
Treba imati i malo saosjecanja...ipak oni vuku nase korijene
Ima Karitas, Merhamet i sta ko vec, tamo treba traziti saosjecaj, ovdje ih je trebalo umlatiti, al ne dade se
Bas su bili zreli za debakl, Sipa, Sipa, sanjacu te
Krpic glavom odmah nakon prvog gola, na 1921 mi izgleda kao precka zbog nacina na koji je pala lopta, Zec glavom sa peterca kad ste izbili loptu haman sa linije, Dadin slobodnjak odmah na prvu, a bilo je jos sansi.
Kazem fino, 7:1 ili 8:1, vidis da sam ostavio prostora da grijesim. Raskovali, jasta, al rezultat nerealan
Ejs slobodnjak, otišla preko gola.
Ti bi svaki šut prema golu da bude gol, gdje to ima
Pa ni u rukometu ne ide ako
Prvi gol za pojedine bordo placljivce koji kazu da je bio ofsajd....
Kod drugog gola Zelje prvo se desila situacija kad je igrac Sarajeva skocio na ledja igracu Zelje i sudija nije svirao pa apropo tome nije svirao ni ono sto se desilo u kaznenom Sarajeva jer je bilo skoro pa identicno (isto se sve predivno vidi na snimku 1921).
Ovo ostalo je deranje guzova i rapsodija u plavom.
Ja sve kontam ti furaš, a ti fakat slijep pored očiju . Završila lopta na sastavu, pa sa juga bilo očito i pogledaj fino kako pada lopta, odnosno mjenja pravac.
I meni vrh situacija kod našeg prvog gola, ko ovo vaš zape za sudiju? Šabanović? Kakav glupan
xoklix wrote:Kad smo im tricu utrpali proljetos nismo ovoliko likovali,a 0-3 > 5-2 .
Niste likovali zato što ste znali da ste pobjedili protivnika koji je vec odavno bio u dubokom kanalu i nokautu, kojeg su trehali i Gošk i Zvijezda09 i Tuzla City i ko sve ne nasred Grbavice, klub bio podijeljen između misketovaca i amarovaca itd itd
A mi smo iskarali komšinicu koja se mnogo uzdigla, te neke najave i prijetnje novog potopa te zayebavanje zbog licence, te prvaci, duplokrunaši, ovo ono...e sad kad ste primili 5 puta otraga sad je kuknjava na Kaljanca i suđenje
Mi ovdje uživamo citajuci vaš jad i čemer
Znači apsolutno nije istina da smo najavljivali razvaljivanje. Većina pisala kako bi X potpisali prije tekme. Postojali su i više nego realni razlozi za to.
Skoro sve tekme na guzove dobili, povrede, umor... To da smo najavljivali potope si baš promašio. Dobro se sjećam komentara prije tekme na ss.ba forumu.
Opet, bilo kako bilo, mi ako ostanemo na -5 ili -6 do pauze čvrsto vjerujem da uz oporavak veznog reda(Stanojević, Rahmanovic, Oremuš + Tatar) imamo dobre šanse za titulu.
hrasno38 wrote:
Kod drugog gola Zelje prvo se desila situacija kad je igrac Sarajeva skocio na ledja igracu Zelje i sudija nije svirao pa apropo tome nije svirao ni ono sto se desilo u kaznenom Sarajeva jer je bilo skoro pa identicno (isto se sve predivno vidi na snimku 1921).
Ovo ostalo je deranje guzova i rapsodija u plavom.
O čemu bolan pričaš? Udario ga laktom u glavu i to dobro i tebi to nije faul? Da se razumijemo, nije uticalo na krajnji ishod meča. Nismo zbog toga izgubili i glupo se na to vaditi, ali je faul k'o Trebević. Ne bih o tome ni pisao da me neko pored zdravih očiju ne pokušava ubjediti da je ono ok.
Kada su u pitanju šanse, imalo je i Sarajevo, pored prečke, kod 3:2 šansu Hebibovića, Lazić je prebacio glavom prazan gol... Priča šbb-kbb. Broje se golovi.
Parola na jugu Grbavice je pokazala da nije uzalud poklonjen stadion FK Zeljeznicar i da su se isplatile dosadasnje donacije u obnovu istog
Uskoro ide nastavak ulaganja
Nosaru su izgleda posebno ganule rijeci rahmetli predsjednika Izetbegovica