Kako da budete u odabranom društvu kad niste dali 5+ ?Tomahawk11 wrote:Kako ide kod vas taj klub? Litex, Sarajevo, Hapoel, Maccabiganjeta wrote:Znači ušli smo u klub, Atalanta, Borusia, Bešiktaš, Željo, Basel,itd , itd![]()
![]()
Mojne biti sobarica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako da budete u odabranom društvu kad niste dali 5+ ?Tomahawk11 wrote:Kako ide kod vas taj klub? Litex, Sarajevo, Hapoel, Maccabiganjeta wrote:Znači ušli smo u klub, Atalanta, Borusia, Bešiktaš, Željo, Basel,itd , itd![]()
![]()
Eno sad, nemoj mi tih svojih kriterija, ja to vodim ko tarabljenjeganjeta wrote:Kako da budete u odabranom društvu kad niste dali 5+ ?Tomahawk11 wrote:Kako ide kod vas taj klub? Litex, Sarajevo, Hapoel, Maccabiganjeta wrote:Znači ušli smo u klub, Atalanta, Borusia, Bešiktaš, Željo, Basel,itd , itd![]()
![]()
Mojne biti sobarica![]()
Logovan, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Logovan wrote:Aaa vidi i ja isto mislim i za tebe, kao i za još neke.
Odluči seganjeta wrote:Tomo niste u klubu 5, mislim i jeste i niste
Porediš haman ratne utakmice pod snajperima, sa Zubandanom koji je bio za titulu pred punim stadionom.Pitar sa Kariba wrote:Ma ja, ne broji se to nase (5:0) ali se slavi Zubandan dvije godine poslije.
Eh kad smo mi furali petarde....Pitar sa Kariba wrote:Ma ja, ne broji se to nase (5:0) ali se slavi Zubandan dvije godine poslije.
Pa izveo je drukciju pa ste dobili na jadevite jade kao i Radnika i Zrinjskog!Maharadza wrote:Niko nas nije "razvalio" koliko sopstveni trener...pa da je onu retardiranu 4-4-2 postavku izveo protiv mrtvog veleža mi bi izgubili barem 2 razlike, kamo li protiv pulsirajućih kona koji su se naložili zbog taslačine iz aprila mjeseca.Tomahawk11 wrote:Da ste nas razvalili, jeste.
Da je bila neka najava novog potopa, ne sjećam se iskreno.
Možda neko i jeste, haj mu znaj.
Uglavnom je bila priča da nam je kakav remi prije pauze da ostane sve kako jeste.
Sto znaci igrati na kaljuzi....a mi smo tu maestralniTomahawk11 wrote:Sad je li kriv trener, igrači, sudbina, naloženost komšija, to je nebitno.Maharadza wrote:Nas je prvi trener sopstveni razvalio...pa da je onu 4-4-2 izveo protiv mrtvog veleža mi bi izgubili barem 2 razlike, kamo li protiv pulsirajućih kona koji su se naložili zbog taslačine iz aprila mjeseca.Tomahawk11 wrote:Da ste nas razvalili, jeste.
Uglavnom je bila priča da nam je kakav remi prije pauze da ostane sve kako jeste.
Fasovali smo i to je fakt.
Idemo dalje. Valja uzimati bodove, prvo Zvijezda, pa onda redom ostali.
Do idućeg derbija je tri mjeseca, pa ćemo vidjeti šta i kako.
Evo da ti ja objasnim tih 5:0! To se desilo 1995 godine kada su se e igraci koji su pobjegli 1993 udostojili vratiti u BiH jer su izasli lafo na turneju od mjesec dana predvodjeni Muzurovicem a onda u Iranu glumili da su reprezentacija. Samo su se koliko se sjecam dvojica vratila...Behlulovic i jos jedan ne sjecam se imena. I onda zdravi, pravi, najedeni i napijeni su se vratili u BiH i dobili one neuhranjene Zeljine igrace koji nisu micali iz Sarajeva i zivjeli na launch paketima. Ovo je bez ikakve zajebancije 100% istina a provjeri ako ne vjerujes. Zeljo tada nije imao ni gdje trenirati jer je Grbavica bila unistena do temelja zajedno sa pomocnim terenima a Kosevo je sredjeno koliko toliko za utakmicu 1994 godine sa SFOR-om a pogotovo poslije 1995 za utakmicu sa Italijom. Grbavica je tada jos uvijek bila ko ledina.Pitar sa Kariba wrote:Ma ja, ne broji se to nase (5:0) ali se slavi Zubandan dvije godine poslije.
Tomahawk11 wrote:Vidiš, to sam ispustio iz vida![]()
Valjda bude suha jesen![]()
Mada i vi sad igrate tika-taka, nemoj ti meni te priče
Menso fino opisao 24 sata prije u detalj čitavu fabulu sa epilogom hirurški precizno. A vi se šprdaliTomahawk11 wrote:Da ste nas razvalili, jeste.
A onda smo ih raskovali,Charuga wrote:Ma kakva najava, gdje ćeš to za derbi. Svi su bacali ulogu favorita na protivničku ekipu, pa su se čak i treneri "svađali" da njihove ekipe ne budu favoriti ...![]()
Napisao sam u jednom postu par dana prije, da sam jedino siguran da će biti golova. Jednostavno, takve su ekipe da nije moglo završiti bez golova.
Treba imati i malo saosjecanja...ipak oni vuku nase korijenecvrčak_na_hedonizmu wrote:A onda smo ih raskovali,Charuga wrote:Ma kakva najava, gdje ćeš to za derbi. Svi su bacali ulogu favorita na protivničku ekipu, pa su se čak i treneri "svađali" da njihove ekipe ne budu favoriti ...![]()
Napisao sam u jednom postu par dana prije, da sam jedino siguran da će biti golova. Jednostavno, takve su ekipe da nije moglo završiti bez golova.
Al nisam zadovoljan, ovo je bas trebalo natrpati, kontam da je, realno gledajuci tekmu, na kraju trebalo biti 7:1 ili 8:1 za nas, al eto, ljudi bas nafakasi i sta ces, provukli se.
Kako se ne sjecas pa u samo pocetku kad ste poveli Krpic je glavom pogodio stativu ili precku ili je prozujala pored same stative ne vidi se najbolje da li je dofatila okvir golaTomahawk11 wrote:Cvrle, loš pokušaj sarkazma, realno![]()
Mi smo bar prečku pogodili, ne sjećam se da ste vi neku šansu promašili.
Jedino ako računaš kad je Kovačević odbranio, pa poslije prikucano za gol?
Dobro si, to je bila šansa, ali dobar metar od stative.hrasno38 wrote:Kako se ne sjecas pa u samo pocetku kad ste poveli Krpic je glavom pogodio stativu ili precku ili je prozujala pored same stative ne vidi se najbolje da li je dofatila okvir golaTomahawk11 wrote:Cvrle, loš pokušaj sarkazma, realno![]()
Mi smo bar prečku pogodili, ne sjećam se da ste vi neku šansu promašili.
Jedino ako računaš kad je Kovačević odbranio, pa poslije prikucano za gol?
Pa eto bili ste konkurentni čitavih pet minuta.Tomahawk11 wrote:Znam da je bila mrtva tišina od našeg gola do 1-1, onda je napisao 4-1sime_cipol wrote:A Mensur?
7 dana je najavljivao da ćemo vas raskovat