Neka ti naprave suknju i kaput.SaraFina wrote:Novak20 wrote:Hafis wrote:Ja već pomalo sričem šehadet. Jest da je sa zakašnjenjem od nekih 500 godina, ali bolje ikad nego nikad![]()
![]()
![]()
Kad naučite vas dva, za ruku pa u "biblioteku". Spreča je berbo lokalni, a Alfonso evidentira.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Novak20
#31351 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- SaraFina
#31352 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Dobar pokušajSaraFina wrote:Nemoj. .. reće ja te prevelaHafis wrote:Ja već pomalo sričem šehadet. Jest da je sa zakašnjenjem od nekih 500 godina, ali bolje ikad nego nikadIonako....
Oni sa matiĆnog foruma tvog pravo ljubomorni na tebe. Optužuju me da te zavodim. Bože me oprosti.
Rekla sam da si čiko od 6 banki, a ja nedostupna![]()
Samo ne vjeruju.![]()
Rekoh ti da mi je tajming prepun, a i nešto sam se odvikao od onog bosanskog mooojke mi i uTuši me nešto. Ko će to slušati...
Nije pokušaj živa istina. Citiram:"sada pokusava zavesti onog Hafisa, dze na Klixu pa opet u jedinog Hrvata". Stalkiraju me i u R.L i virtualno. Svratila u Neum po tarasama u hotelu "slučajno" ih srećem. Vi Rvatići ste stvarno zaljubljive prirode i hvalisavci.
I ovaj kandidat ima tu furku sa tajmingom, kao i ti. Samo je dvadesetak godina mladji i lovarniji od tebe.
Dovukao se na tarasu gdje sam odsjela "slučajno" a hotel na izlazu iz grada.
Još mi kaže, nonšalantno, da jedno čestito čeljade ubijedio iz Zagreba da dodje ljetovati u Dubrovnik.
Jadnica 600 km zbog levata prešla.
Daj malo osvježite furku tu
-
Hafis
#31353 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imam ja takvih ovdje i bez njihA dvojice. Svako jutro me uredno pozdrave sa skele kada šetam do posla.
- BHCluster
#31354 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hebote dok civilizovani svijet planira da posalje ljude na Mars a ovi chutuci jos uvijek o Osmanlijama. 
- SaraFina
#31355 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Novak20 wrote:
Neka ti naprave suknju i kaput.
LOL. Lovačkih . Bajke su na podforumu književnost. To Sprečinom ćuki Rikiju ni za zube neće moći zapasti. Kakva suknja i kaput?
-
Hafis
#31356 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sarafina, jesi li razmišljala u ulasku u Zadrugu ili Big brother. Ja mislim ti bi tu harala.SaraFina wrote:
Nije pokušaj živa istina. Citiram:"sada pokusava zavesti onog Hafisa, dze na Klixu pa opet u jedinog Hrvata". Stalkiraju me i u R.L i virtualno. Svratila u Neum po tarasama u hotelu "slučajno" ih srećem. Vi Rvatići ste stvarno zaljubljive prirode i hvalisavci.
I ovaj kandidat ima tu furku sa tajmingom, kao i ti. Samo je dvadesetak godina mladji i lovarniji od tebe.
Još mi kaže, nonšalantno, da jedno čestito čeljade ubijedio iz Zagreba da dodje ljetovati u Dubrovnik.
-
Novak20
#31357 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja, a još nemaju s njima ništa zajedničko.BHCluster wrote:Hebote dok civilizovani svijet planira da posalje ljude na Mars a ovi chutuci jos uvijek o Osmanlijama.
- BHCluster
#31358 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma nije krv voda.Novak20 wrote:Ja, a još nemaju s njima ništa zajedničko.BHCluster wrote:Hebote dok civilizovani svijet planira da posalje ljude na Mars a ovi chutuci jos uvijek o Osmanlijama.
- Alfons Kauders
#31359 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pravo dobro saopštenje HDZ-a.
Dvoje ljudi koji inače ne glasaju i ne prate politiku su mi jutros najavili da će glasati za Komšića. Zapravo, jedan mi je poslao ovaj članak.
Dvoje ljudi koji inače ne glasaju i ne prate politiku su mi jutros najavili da će glasati za Komšića. Zapravo, jedan mi je poslao ovaj članak.
- vatrogasac
#31360 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Danas upućeno pismo (jedan dio), a ja ne razumijem zašto glasanjem za Komšića vršimo majoriziranje? Željko je kršteni Hrvat iz ove države.
- Svim političkim strankama i akterima izvan HNS BiH, kao i svim predstavnicima međunarodne zajednice te svim građanima i cjelokupnoj javnosti u BiH i svijetu još jednom izražavamo i potvrđujemo našu nepokolebljivu odlučnost da gradimo stabilnu, funkcionalnu i prosperitetnu državu BiH po mjeri sva tri njezina konstitutivna naroda i svih njenih građana-državljana, državu članicu EU i NATO. U tome nas neće omesti ni zaustaviti ni oni koji posljednjih mjeseci prijete oružjem i ratom, kao ni oni koji prema Hrvatima u BiH nastupaju s majorizatorskih i šovinističkih pozicija, koji bi nam htjeli ukinuti konstitutivnost, zanijekati politički subjektivitet i pogaziti dostojanstvo te nas u vlastitoj zemlji i državi napraviti građanima drugoga reda – kaže se u pismu koje potpisuju predsjednik Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine (HNS BiH) Dragan Čović i predsjednik Glavnog vijeća HNS-a BiH Božo Ljubić .
- SaraFina
#31361 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja navratim na tvoj matiĆni forum ili tebe ovdje vidim isto da sam u Zadruzi. Okolo domaće živuljke pasu, ja bacim malo žita i takoHafis wrote:Sarafina, jesi li razmišljala u ulasku u Zadrugu ili Big brother. Ja mislim ti bi tu harala.SaraFina wrote:
- SaraFina
#31362 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Misliš vapaj? Očajnički?Alfons Kauders wrote:Pravo dobro saopštenje HDZ-a.![]()
- 512MB
#31363 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne trazi mi se post od prije godinu, kad sam rekao da ce na kraju taktika spasti na "Supci ste ako glasate za Zeljka"Alfons Kauders wrote:Poruka Bošnjacima
Ovim putem i svim Bošnjacima, kao i njihovim političkim predstavnicima upućujemo snažan poziv i dobronamjernu poruku da poštuju načelo legitimnog predstavljanja konstitutivnih naroda i time doprinesu izgradnji i jačanju povjerenja među konstitutivnim narodima te uspostavi legitimne, stabilne, funkcionalne i učinkovite vlasti u BiH. Odnosi između Hrvata i Bošnjaka prolazili su kroz različite faze i imali različite učinke i po naše narode i po zajedničku nam državu BiH. Pogrešnih poteza bilo je i na jednoj i na drugoj strani.
Žao nam je ako su neki politički potezi hrvatskih predstavnika kod Bošnjaka shvaćeni kao negiranje njihovih konstitutivnih prava, političkog subjektiviteta i nacionalnog dostojanstva, posebice u dijelovima BiH gdje su Hrvati većina.Izražavamo iskreno žaljenje.Također očekujemo da ne činite Hrvatima ono što ne biste htjeli da Hrvati urade vama, bilo da je riječ o izborima, političkom ili svakodnevnom životu.
Ove poruke, pri tom, ne treba smatrati izrazom naše slabosti niti straha, nego izrazom nacionalne i političke zrelosti i snage te odgovornosti prema zajedničkoj nam državi. Hrvati u BiH su autohton, konstitutivan i državotvoran narod, stoga vas pozivamo da zajedno gradimo državu po mjeri sva tri konstitutivna naroda i svih građana-državljana. Duboko smo uvjereni kako jedino takva Bosna i Hercegovina može biti stabilna, funkcionalna i prosperitetna država, stoji u otvorenom pismu Dragana Čovića i Bože Ljubića.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#31364 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vatrogasac wrote:Danas upućeno pismo (jedan dio), a ja ne razumijem zašto glasanjem za Komšića vršimo majoriziranje? Željko je kršteni Hrvat iz ove države.
- Svim političkim strankama i akterima izvan HNS BiH, kao i svim predstavnicima međunarodne zajednice te svim građanima i cjelokupnoj javnosti u BiH i svijetu još jednom izražavamo i potvrđujemo našu nepokolebljivu odlučnost da gradimo stabilnu, funkcionalnu i prosperitetnu državu BiH po mjeri sva tri njezina konstitutivna naroda i svih njenih građana-državljana, državu članicu EU i NATO. U tome nas neće omesti ni zaustaviti ni oni koji posljednjih mjeseci prijete oružjem i ratom, kao ni oni koji prema Hrvatima u BiH nastupaju s majorizatorskih i šovinističkih pozicija, koji bi nam htjeli ukinuti konstitutivnost, zanijekati politički subjektivitet i pogaziti dostojanstvo te nas u vlastitoj zemlji i državi napraviti građanima drugoga reda – kaže se u pismu koje potpisuju predsjednik Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine (HNS BiH) Dragan Čović i predsjednik Glavnog vijeća HNS-a BiH Božo Ljubić .
uhhhhh kako je ovo kmeČanje melem za čitat... eno dodolija pa se pod ruku i na vlašić na čvarke... dobri pravo a kruska niz grlo ko sutlijas od hanke
-
Lopez1981
#31365 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Glas za Zeljka

- SaraFina
#31366 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Molim lijepo na svaku stranicu teme ovaj vapaj da se kopira! 
Valja doći u Šeher Hafise begovima poljubiti ruku
Ovim putem i svim Bošnjacima, kao i njihovim političkim predstavnicima upućujemo snažan poziv i dobronamjernu poruku da poštuju načelo legitimnog predstavljanja konstitutivnih naroda i time doprinesu izgradnji i jačanju povjerenja među konstitutivnim narodima te uspostavi legitimne, stabilne, funkcionalne i učinkovite vlasti u BiH. Odnosi između Hrvata i Bošnjaka prolazili su kroz različite faze i imali različite učinke i po naše narode i po zajedničku nam državu BiH. Pogrešnih poteza bilo je i na jednoj i na drugoj strani.
Žao nam je ako su neki politički potezi hrvatskih predstavnika kod Bošnjaka shvaćeni kao negiranje njihovih konstitutivnih prava, političkog subjektiviteta i nacionalnog dostojanstva, posebice u dijelovima BiH gdje su Hrvati većina.Izražavamo iskreno žaljenje.Također očekujemo da ne činite Hrvatima ono što ne biste htjeli da Hrvati urade vama, bilo da je riječ o izborima, političkom ili svakodnevnom životu.
Ove poruke, pri tom, ne treba smatrati izrazom naše slabosti niti straha, nego izrazom nacionalne i političke zrelosti i snage te odgovornosti prema zajedničkoj nam državi. Hrvati u BiH su autohton, konstitutivan i državotvoran narod, stoga vas pozivamo da zajedno gradimo državu po mjeri sva tri konstitutivna naroda i svih građana-državljana. Duboko smo uvjereni kako jedino takva Bosna i Hercegovina može biti stabilna, funkcionalna i prosperitetna država, stoji u otvorenom pismu Dragana Čovića i Bože Ljubića.
- vatrogasac
#31367 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoće da Miletom da rasturaju BiH i kad su shvatili da će ispasti hebena strana onda ....pa što ste takvi? E, paaa....pici wrote:vatrogasac wrote:Danas upućeno pismo (jedan dio), a ja ne razumijem zašto glasanjem za Komšića vršimo majoriziranje? Željko je kršteni Hrvat iz ove države.
uhhhhh kako je ovo kmeČanje melem za čitat... eno dodolija pa se pod ruku i na vlašić na čvarke... dobri pravo a kruska niz grlo ko sutlijas od hanke
- BHCluster
#31368 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za člana Predsjedništva BiH, HDZ nikada bolju kampanju nije imao samo sto su je napravili za Komšića.Alfons Kauders wrote:Pravo dobro saopštenje HDZ-a.![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#31369 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SaraFina wrote:Molim lijepo na svaku stranicu teme ovaj vapaj da se kopira!
i noge oprat
- SaraFina
#31370 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pici, neka i macama pedikiraju šape 
Hadzovska je tuga pregolema, jesen ide a u presjedništvo Željko se sprema
Hadzovska je tuga pregolema, jesen ide a u presjedništvo Željko se sprema
- 512MB
#31371 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Malo sam ljubomoran na Hrvate i njihovog buduceg predstavnika

- SaraFina
#31372 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafisaga i Novak, nemojte klonuti duhom. Sabina kao prva dama u Hrvata, stvarno je jedna od najzgodnijih žena političara 
Vi kao ženoljubci, posebno Hafisaga cijenite to
Vi kao ženoljubci, posebno Hafisaga cijenite to
-
razuman_covjek
#31373 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoce li se i Hafis izvinuti ovdje na forumu?
- mO k3
#31374 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Daj ne serite i ne ložite narod ovim otvorenim pismom 
- vatrogasac