Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#31351 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Dr. Kuca wrote:
sumirprimus wrote:A ONI SU OPET trenerski magovi daj ba.
kakvi treneri takvi i igraci

Naravno da su magovi, vidi sta je hsuref od prosjecne slobode napravio, ekipu koja se 2 godine zaredom bori za prvaka. A u kakvim okolnostima. Ali poenta je bila da je Kostic mislio da ovi igraci imaju neko obrazovanje fudbalsko, nije se znao prilagoditi. Kod nas su omladinske skole presmjesne.
MA NEMA TU MAGLUKA kako kazes,zna se 4231 il 442...
pusit ga da slozi ekipu kako hoce,pusti ga da radi u miru i da ceka gresku protivnika.
bh premier liga :izet: :D
kad gledas ti fudbaleri su vecinom ovdje odgajani skolovani trenirani kako hoces, ko je od njih napravio to sto su danas nego bas ti treneri,nula pedagozi,totalno neprilagodjeni i tvrdoglavi do bola,nula neko takticko usavrsavanje,pmaterine,izadjes vani odere ko kako stigne.
tu i tamo neko svjetlo na kraju tunela.
i tako haj Ž igra sarajvo danas :D
19DobrinjA87

#31352 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

cuj ovih sto ne znaju ciji je klub za koji navijaju...koji ce danas biti 1000 na Lavoru..sto su se prepali Muse...Znamo mi da vas MUSA redovno :izet: u guzu sa Sirokim... 8)
sumirprimus

#31353 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

19DobrinjA87 wrote:cuj ovih sto ne znaju ciji je klub za koji navijaju...koji ce danas biti 1000 na Lavoru..sto su se prepali Muse...Znamo mi da vas MUSA redovno :izet: u guzu sa Sirokim... 8)
druze vas se niko vise ne boji realno.
a oni pusu u vrat slobodi i zrinjskom pa ti gledaj. :wink:
Dr. Kuca

#31354 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

sumirprimus wrote:

Naravno da su magovi, vidi sta je hsuref od prosjecne slobode napravio, ekipu koja se 2 godine zaredom bori za prvaka. A u kakvim okolnostima. Ali poenta je bila da je Kostic mislio da ovi igraci imaju neko obrazovanje fudbalsko, nije se znao prilagoditi. Kod nas su omladinske skole presmjesne.
MA NEMA TU MAGLUKA kako kazes,zna se 4231 il 442...
pusit ga da slozi ekipu kako hoce,pusti ga da radi u miru i da ceka gresku protivnika.
bh premier liga :izet: :D
kad gledas ti fudbaleri su vecinom ovdje odgajani skolovani trenirani kako hoces, ko je od njih napravio to sto su danas nego bas ti treneri,nula pedagozi,totalno neprilagodjeni i tvrdoglavi do bola,nula neko takticko usavrsavanje,pmaterine,izadjes vani odere ko kako stigne.
tu i tamo neko svjetlo na kraju tunela.
i tako haj Ž igra sarajvo danas :D[/quote]

Pogledaj koliko su i jedna i drugi napravili igraca, sto iz domace skole sto iz drugih ekipa.
sumirprimus

#31355 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

pa dobro, ja sam misljenja da se igrac pravi u mladjim kategorijama,ako on dodje do seniorskih voda a nije naucio osnove jebo ti njeg...
a puna liga takvih... :D
nego kod njih dvojice pali ona sila boga ne moli.
Charuga
Globalni moderator

#31356 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:
19DobrinjA87 wrote:cuj ovih sto ne znaju ciji je klub za koji navijaju...koji ce danas biti 1000 na Lavoru..sto su se prepali Muse...Znamo mi da vas MUSA redovno :izet: u guzu sa Sirokim... 8)
Na ovo boldirano ne zna čovjek da li da se smije ili da suzu pusti, ali 100% si u pravu ... :mrgreen: :(
todd_smith

#31357 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
Dr. Kuca wrote:Stanic je pricao da ga igraci uopste ne razumiju sta trazi od njih na treninzima. Moguce da ga jednsotavno nisu razumjeli.
Kodro vol. 2
Nije. Kodro je zajebao sam sebe jer ih je tretirao kao igrace sto bi tretirao u Spaniji, umjesto da ih tretira kao stoku. Davao im USB sa klipovima gdje grijese i kako da idu na koju poziciju likovi bacili usb otisli na shishu.

Ovaj mi je bio sav cudan lik je li uvezao 2 utakmice sa pravilnom formacijom?

A meni sega identican scenarij kao kod nas, neki dan kzlazi da Uprava daje Kosticu punu podrsku, sad evo noga isto kao kod nas sa prosla 2-3 trenera.
sumirprimus

#31358 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ovde kad uprava dadne javnu podrsku treneru, nek ne ceka otkaz, nego nek se odma baci na pakovanje kofera :D
ultima_palabra

#31359 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:ovde kad uprava dadne javnu podrsku treneru, nek ne ceka otkaz, nego nek se odma baci na pakovanje kofera :D
To je tako od pamtivijeka, i u ligama petice i bilo gdje drugo.
Charuga
Globalni moderator

#31360 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

todd_smith wrote:Ovaj mi je bio sav cudan lik je li uvezao 2 utakmice sa pravilnom formacijom?

A meni sega identican scenarij kao kod nas, neki dan kzlazi da Uprava daje Kosticu punu podrsku, sad evo noga isto kao kod nas sa prosla 2-3 trenera.
Pa i Edis je imao podršku uprave, kao i Oda (ako se ne varam) samo sedam dana prije otkaza ... 8-)
sumirprimus

#31361 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
sumirprimus wrote:ovde kad uprava dadne javnu podrsku treneru, nek ne ceka otkaz, nego nek se odma baci na pakovanje kofera :D
To je tako od pamtivijeka, i u ligama petice i bilo gdje drugo.
jedan od najebenijih poslova.
uvijek ti drugi o glavi rade.a kad ide ekipi onda je do igraca :D
19DobrinjA87

#31362 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

Charuga wrote:
sumirprimus wrote:
Na ovo boldirano ne zna čovjek da li da se smije ili da suzu pusti, ali 100% si u pravu ... :mrgreen: :(
Jesi ti plitak PAŠA.... Vidi se da si neki .... iz Tuzle.... Ovaj post je bio namjenjen pitarima i omjeru sa Širokim. ccc kakav ..... od covjeka
sumirprimus

#31363 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

auh jarane jesi ti nekakav,odma u cvolike :D
nisam vas mislio provocirat nit zajebavat, real politika. uzdravlje i lp :thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#31364 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Pogled sa Dobrinje :D

Image
sumirprimus

#31365 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jupi,jos da me udarite kojim od trofeja i forumska pobjeda je vasa :lol: :thumbup:
19DobrinjA87

#31366 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

Vec pirate sa lavora hoce li danas biti direktorica prisutna novom kiksu sa Metalcima? Kako je Dino cusnu umjesto sebe a on je jos tu :lol: Bas vas pravi levatima :lol: :lol:
LSD

#31367 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Musa, Jagodić i Krunić - 3 kandidata za klupu Želje :facepalm: i šta reci, osim sjesti pa zaplakati od sreće
Ovo je isto kao da biraš između tri vrste bolesti.

Naravno, prije toga smo potrošili sve željovce i vojnike kluba koje smo imali (Đurbuzović, Adžem, Odović, Čapljić, Mulalić).

jbm ti sudija majku
Tomahawk11
Globalni moderator

#31368 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

19DobrinjA87 wrote:Vec pirate sa lavora hoce li danas biti direktorica prisutna novom kiksu sa Metalcima? Kako je Dino cusnu umjesto sebe a on je jos tu :lol: Bas vas pravi levatima :lol: :lol:
Ma ja, smijes se komsiji, a kod tebe dzumbus :mrgreen:
Pusti ti to ko nas pravi levatima, ko tebe/vas pravi levatima? Ili je sve ok?! :?
19DobrinjA87

#31369 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

Tomahawk11 wrote:
19DobrinjA87 wrote:Vec pirate sa lavora hoce li danas biti direktorica prisutna novom kiksu sa Metalcima? Kako je Dino cusnu umjesto sebe a on je jos tu :lol: Bas vas pravi levatima :lol: :lol:
Ma ja, smijes se komsiji, a kod tebe dzumbus :mrgreen:
Pusti ti to ko nas pravi levatima, ko tebe/vas pravi levatima? Ili je sve ok?! :?
Tema je bila Musa...Kao on veze nema...A mislim da covjek ima bolji skor sa Sirokim kad je u pitanju Sarajevo... Kod nas se odma poduzelo nesto..Leti Kostic....kod pitara hurtic i kad veceras kiksa ostat ce na klupi. A teska ubleha. Ali tu je direktorica da se nacali i dobije tri bobe.

https://a3-images.myspacecdn.com/images ... 6/full.jpg
Tomahawk11
Globalni moderator

#31370 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kakav ba Musa. Ublehas teski. Lika su x puta potrosili u tom Sirokom. Sta je on osvojio sa Sirokim?
Sta sad sa direktoricom?! :? I ko garantuje da ce Hurta danas kiksati i letiti sa klupe?
Ja koliko vidim, i oni koji su ranije virili u nasu avliju, sad se pozabavili FKZ....ti izgleda dezurni.
Nije da je kod nas sjajno, ali ja ne bih imao volje bilo sta komsiju podjebavati, a kad mene cemer.
Sta kazes, odmah se poduzelo...jest, nakon starta iz snova :-)
Imali smo mi tih epizoda sa poduzimanjem....vjeruj, riba smrdi od glave. Mozes ti Mourinha dovesti, nije problem u treneru.
Da je meni vidjeti da se uozbilji rukovodstvo FKS, pa bilo to i sa direktoricom koju spominjes, lahko bi za ostalo.
Stroj-2

#31371 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Ma i vi ste ga redovno primali u guzu dole. Šta se imamo lagat 8-)
biske

#31372 Re: Premijer liga BiH

Post by biske »

što kone ne vrate sablju, nije mi jasno.
NORMUS

#31373 Re: Premijer liga BiH

Post by NORMUS »

Tiki tiki tamba na AFH :mrgreen:
19DobrinjA87

#31374 Re: Premijer liga BiH

Post by 19DobrinjA87 »

Vratite vi Dzemu...Hajde sto gubite 0:1 od Metalaca , al sto su i dalje bolji... Ma ja Dino ovoj fufi dao 5.000 da glumi direktoricu a ostala sva uprava...Pa normalno da je i dalje Dinokio u klubu...Da su ostavke otisli bi svi...samo kradite braco nek se raspadnu torpedasi..idemo Metalci trpaj levte ahhahahahahaha
kike-tike

#31375 Re: Premijer liga BiH

Post by kike-tike »

Teren je propao , poslije Zeljke .
Locked