Ne znam u šta budale upadaju, ali po meni on nije nikakva alternativa. Zasto je on bolji izbor (da se smakne SDA) od probosanskih stranaka, nekog iz (ili ujedinjenedrugi profil wrote:
I tako tražeći alternativu ostavljamo SDA na vlasti.... zamka u koju budale upadaju.
SDA treba smijeniti, uvesti tu smjenjivost u praksu, pa onda kad to postane praksa, traziti odgovorne politicare jer sad takvi ne postoje.
A ovako glasanjem za alternativu, osvajamo po dva mjesta u parlamentu, od kojih se bar jedno odmah proda SDA.
I kad kazes da je Fahro gori, ja to cesto cujem od ljudi. Moze li samo nekoliko razloga zasto je on gori od SDA?
Da se razumijemo, ja o Fahri mislim sve najgore, ali on nije ni izbliza opasnost za Bosnjake kao sto je to SDA.
Ne kazem ja da je on gori a nit bolji za Bošnjake od SDA. Ne valjaju ni jedni ni drugi i zasto bi jedno zlo mjenjao za drugo. Bošnjacima kao i ostalim narodima je svaka nacionalna stranka najveće zlo, i jedina alternativa su građanske i pro-Bosanske stranke. To je moje mišljenje, svidjelo se kome ili ne