Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote: ↑31/01/2022 19:59
Luis Diaz je bolji igrac nego sto ce taj dajver Mbappe ikad biti
hehehe, kme kme, sjecas li se moj gerro kada si mislio da ce u Liverpool? i Haaland ce otici u Real kada bude klauzula se mogla aktivirati. Nevjerovatan napad ce imati.
Sjecas se kad si ti mislio da ce Werner biti igracina
Realno Mbappe je svoj prajm imao prije 3-4 sezone od tad je sve losiji. Diaz je bolji igrac trenutno.
diablobih wrote: ↑01/02/2022 11:28
hehehe, kme kme, sjecas li se moj gerro kada si mislio da ce u Liverpool? i Haaland ce otici u Real kada bude klauzula se mogla aktivirati. Nevjerovatan napad ce imati.
Sjecas se kad si ti mislio da ce Werner biti igracina
Realno Mbappe je svoj prajm imao prije 3-4 sezone od tad je sve losiji. Diaz je bolji igrac trenutno.
Kojom logikom je bolji? Golova i asistencija ni blizu, driblinzima? Ne bih rekao da je i tu bolji. Pass igri? Ne bih rekao...
Perez može onu šuplju priču kako će propasti ako ne zaživi smiješna Super Liga sebi zabiti u guzicu, ako se ove cifre što se spominju za Mbappea ispostave kao tačne.
Mada i dvojac isco/asensio nula…
Isco propao. Na kraju fuli skoro pa zicer.. uskoro slobodan a ni jedan klub nema interesovanja za njega i balea.. . Zao mi ga..
Na stranu početna postava. Slabe i nedovoljne izmjene u toku utakmice a nije da nije imao mogućnosti na klupi, Eden koji je u kupu nešto i pokazao prošli mjesec, Valverde, Jović... zašto ne i Ceballos, ne vjerujem da bi bio lošiji od Isca.
Real Madrid je od ljeta 2018. godine odigrao samo 11 utakmica bez Benzeme i Viniciusa u startnoj postavi. Kraljevski klub je u tom periodu izgubio čak 6 mečeva, a dobio je njih 5.
Večeras nema ni jednog, ni drugog...
Camavinga i Isco u prvoj. Rodrigo Isco i Asensio naprijed. Carlo se zamjerio sa Hazardom izgleda.
Valjda ce iskoristit kiks Sevilje.