Idemo dalje:
David Luiz
Laporte
Marquinhos
Benatia
Mathieu
xxxxx
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Po TV3 ovo je aman gotova prica.skenderija04 wrote:Pricati o Rakiticu je gotovo nemoguce.
1. Niko od nas ne zna kako ce igrati Barcelona Luis Enriquea, i gdje je tu Rakitic
2. Niko od nas ne zna kako ce Rakitic igrati u timu koji je skoro uvijek favorit,i koji uvijek napada
3. Niko od nas ne zna kako ce se Rakitic snaci u velikom klubu (pritisak, eventualne kritike, konkurencija....)
Sve su to velike nepoznanice. Prvo da vidimo da li je ovo tacno. Izgleda da jeste, kazu u utorak objava.
U startu, relacija kvakitet/cijena je odlicna.
Nije nepoznanica, u Spaniji je vec neko vrijeme. Aklimatizacija nije neophodna. Zna jezik, zna kakav se fudbal igra u Spaniji
Niko od njega nece traziti da bude glavni igrac. Na njemu je da radi i da se nametne.

Povuce ga za qrac kao i prije pola godine.todd_smith wrote:Ako ce ga hapsiti neka to rade prije 15.tog Juna
Prije sedam dana jedna mala televizija je objavila dogovor Reus/Piszczek za 50/55 milionaBHF_Manijak wrote:Reus u Barci, koliko je realno?
ovako?skenderija04 wrote:
Prije sedam dana jedna mala televizija je objavila dogovor Reus/Piszczek za 50/55 miliona
Pricu su kupili i ovi veci i sad je prica da idu Alexis i Pedro i da Dolazi Reus da kompletira Neymar-Messi-Reus.
Sljedece sedmice ce prvo objaviti prodaju Fabregasa i Kupovinu Rakitica da bi razliku od 15 miliona prikazali kao zaradu u godisnjem bilansu
Nakon toga mala pauza i zatvaranje drugih operacija, Reus je u igri jer ima para
Ja ne vidim bas tako jasno da ce Koke doci. A i zavisi da li Xavi ide ili ostaje.505sCrtom wrote:ovako?skenderija04 wrote:
Prije sedam dana jedna mala televizija je objavila dogovor Reus/Piszczek za 50/55 miliona
Pricu su kupili i ovi veci i sad je prica da idu Alexis i Pedro i da Dolazi Reus da kompletira Neymar-Messi-Reus.
Sljedece sedmice ce prvo objaviti prodaju Fabregasa i Kupovinu Rakitica da bi razliku od 15 miliona prikazali kao zaradu u godisnjem bilansu
Nakon toga mala pauza i zatvaranje drugih operacija, Reus je u igri jer ima para
t.stegen
marquinhos pique mathieu alba
koke sergio andres
reus leo neymarinho
onda xavi. ma sve su nagadjanja. nisu jos uvijek kupili ni jednog od ovih igraca. ako bi sve islo po planu, moglo bi vrlo lako onako izgledati. mathieu bi bio odlicna prinova.skenderija04 wrote: Ja ne vidim bas tako jasno da ce Koke doci. A i zavisi da li Xavi ide ili ostaje.
Pa i ja slicno to vidim505sCrtom wrote:onda xavi. ma sve su nagadjanja. nisu jos uvijek kupili ni jednog od ovih igraca. ako bi sve islo po planu, moglo bi vrlo lako onako izgledati. mathieu bi bio odlicna prinova.skenderija04 wrote: Ja ne vidim bas tako jasno da ce Koke doci. A i zavisi da li Xavi ide ili ostaje.
Ovo i jeste najveci problem Masie. Treci medju profesionalcima, prosjek godina 20. Svakim danom cemo gledati vise i vise posudbi.505sCrtom wrote:3. mjesto.
cestitke i za rm.castilla.
muka mi je od posudbi. ako ne racunaju na covjeka, neka ga slobodno puste da gradi karijeru negdje drugo. ovako ih razvlace godinama, prebijaju poslove preko njih i na kraju ih ipak puste. najcesce dzaba. momci su osvojili ulazak u prvu ligu i bar bi trojica trebali uci u prvi tim.skenderija04 wrote: Ovo i jeste najveci problem Masie. Treci medju profesionalcima, prosjek godina 20. Svakim danom cemo gledati vise i vise posudbi.