Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ovo nije realno vise... sve copy paste... treneri, smjene, bojkoti igraca, znaci ne vjerujem. Sve ali sve sto se nama desavalo i cemu su nam se smijali njima se desava. Isto tako i nama prije se desavalo da se smijemo susjedima pa nam se isto desi.
S te strane gledajuci, mene strah vecerasnje tekme
Dr. Kuca wrote:Stanic je pricao da ga igraci uopste ne razumiju sta trazi od njih na treninzima. Moguce da ga jednsotavno nisu razumjeli.
Kodro vol. 2
Kodru su bojkotovali igrači jer nisu htjeli da se ''peglaju'' a ne što ga ne razumiju, sa radom kao pozicioniranje i taktičko pomjeranje, što je sastavi dio treninga na zapadu, kod nas je to druga dimenzija. Za to je potrebna disciplna, posvećensot i profesionalnost kod igrača.
Kod želje toga nema uopšte, i za razliku kod ostalih timova, najgori su, vidi se prema zarađenim crvenim i žutim kartonima.
Dr. Kuca wrote:Stanic je pricao da ga igraci uopste ne razumiju sta trazi od njih na treninzima. Moguce da ga jednsotavno nisu razumjeli.
Kodro vol. 2
Meni malo ova prica ide na K.
Eto kao kod nas svi glupi i niko ne moze da skonta sta su Kostic i Kodro pricali. Inace ovi iz vana sto dodju vrve od inteligencije i pameti. Dok je kod nas sve go panj ne moze da skonta gdje mu trener govori da trci.
Nije bas sve do toga. Barem ne u slucaju Kodre. Prvobitno Kodro je sam sebi skocio u stomak sa hiljadu jednom rotaciom. Frajer isto kao da se bio pogubio, kao da ni sam nije u glavi imao izgled ekipe koju je vodio. Svaku utakmicu drugacija prva postava. Nakon toga dolaze igraci i to sto im nije prolazilo sve sto je prolazilo kod Dzene, pa su se mozda i zbog toga svjesno pravili glupi.
Kad su toliko ti strani treneri pametni, toliko pametni da ih nasi debili ne kontaju, kako onda da ne nadmudre sve pa i te debile od igraca koje vode i od ovih trenera i igraca protiv kojih igraju?
S obzirom kako su grubo igrali sa kosticem, sa edisom za tri kola im ne bi imao ko igrati ja mislim
Dva crvena po utakmici
Sto bi dzeno rek'o, pustio sam ih da igraju.Takvi jedino prolaze kod nas.
U prevodu, jebo vas taktika, postavke, cunjevi i ta sranja.Izadjite na teren i igrajte kako znate, to nam je donijelo titulu
Last edited by 1946--1987 on 22/08/2016 14:20, edited 1 time in total.
Kodro vol. 2
Kodru su razumjeli samo sto im se nije igralo onako kako on hoce, nego su htjeli dzeninu slobodu u igri. Mada su kod nas generalno igraci neskolovani, jedva da znaju ispunit i osnovno od njih sto se trazi. Imao sam jednom priliku naci s eu drustvu Osima jr i Husrefa u jednom kaficu, prijatelj poznaje Amara i tako prica o ligi i govore i jedna i drugi da su ovdje igraci klasicni debili koji misle da su igracine, da ima izuzetaka ali da su karine da prenesem puno etiketiranje .
Kodro vol. 2
Kodru su razumjeli samo sto im se nije igralo onako kako on hoce, nego su htjeli dzeninu slobodu u igri. Mada su kod nas generalno igraci neskolovani, jedva da znaju ispunit i osnovno od njih sto se trazi. Imao sam jednom priliku naci s eu drustvu Osima jr i Husrefa u jednom kaficu, prijatelj poznaje Amara i tako prica o ligi i govore i jedna i drugi da su ovdje igraci klasicni debili koji misle da su igracine, da ima izuzetaka ali da su karine da prenesem puno etiketiranje .
Normalno da su karine. Frajer se bavi fudbalom od toga zivi, igra krilo ili beka i ne zna centrirati
znaci da bi njegov centarsut bio dobar mora da kometa udje u polje jupitera, vjetar da bude idealan, a podloga kao tepih. Tek tad se covjek moze nadati nekom centarsutu od nasih bekova i krila. O nekim drugim komplikovanijim stvarima ne treba trositi vrijeme i pricati.
sumirprimus wrote:A ONI SU OPET trenerski magovi daj ba.
kakvi treneri takvi i igraci
Naravno da su magovi, vidi sta je hsuref od prosjecne slobode napravio, ekipu koja se 2 godine zaredom bori za prvaka. A u kakvim okolnostima. Ali poenta je bila da je Kostic mislio da ovi igraci imaju neko obrazovanje fudbalsko, nije se znao prilagoditi. Kod nas su omladinske skole presmjesne.