SDA-All about
-
hizo ramidovic
#31301 Re: SDA-All about
Astase ibreti te stosu specialci degeneci li one zenturace pasvadzese usvjetu tako radi kogod neslusa takomu itreba jerbosu stari ljudi znalu reknut dobra palica igvozdzana vrata otvara
- raoul duke
#31302 Re: SDA-All about
Bakir se lozi na svog sultana.
Amerikanka zaboravila da je u Bosni, pomislila da vrijede americki amandmani i ovdje
Amerikanka zaboravila da je u Bosni, pomislila da vrijede americki amandmani i ovdje
-
smjesko071
#31303 Re: SDA-All about
ovako se bodri najdrža stranka https://www.youtube.com/watch?v=XWEOFVfMGbQ
- Alfons Kauders
#31304 Re: SDA-All about
Kad je bal, nek se i princeza jebe!Jimmy McNulty wrote: I ja isto, sa merakom glasam za SDA 2018 na svim mogućim i nemogućim nivoima.
Počet ću nagovarat svakog koga znam da uradi isto.
- spreca
#31305 Re: SDA-All about
Bake, poselami svu rodbinu
- Dozer
- spreca
#31307 Re: SDA-All about
daj malo te trave i nama...i mi smo necije ovceSimkeA wrote:To je fakat kleveta.zippoo87 wrote: SDA je gora od hitlera i njegovih sljedbenika
U stvarnosti, za nepune dvije godine na KCUS su ostvarene ustede od preko 80 miliona KM, zaposleno je preko 40.000 ljudi, a FBiH prvi put ostvarila suficit i to odmah pa rekordan iznos od preko 60 miliona KM. Pored toga, zabiljezen je enorman broj turista, pogotvo iz bratskih zemalja. Mi u stvarnosti svjedocimo novom privrednom cudu, kakvo je vidjeno samo u Zapadnoj Njemackoj krajem 50-tih i pocetkom 60-tih godina proslog stoljeca.
- spreca
#31308 Re: SDA-All about
Trebo ga je Babo povesti sa sobomDozer wrote:
- tandmand
#31309 Re: SDA-All about
Kako nasjedoše na unaprijed pripremljenu provokaciju od strane Avaza ... a imali su vremena da razmisle u zgradi Predsjedništva.Ned071 wrote:i bas kad je amerikanka pokazala prst nadju se reporteri avaza na licinom mjestu...
- ljevoruki
#31311 Re: SDA-All about
Pitanje za pravnike:
Da li je u BiH na snazi zakon o verbalnom deliktu?
Ako nije onda ova Amerikanka sto je uhicena moze tuziti i dobiti spor.
Ili mozda ovo nije tako jednostavno kako sam ja zamislio?
Da li je u BiH na snazi zakon o verbalnom deliktu?
Ako nije onda ova Amerikanka sto je uhicena moze tuziti i dobiti spor.
Ili mozda ovo nije tako jednostavno kako sam ja zamislio?
- strong69
#31312 Re: SDA-All about
Hoces da kazes da je novinar Avaza znao da ce Bakir i tjelohranitelji ovako reagovati? Je li se dogovorio sa Amerikankom ili sa Bakirom?Ned071 wrote:
i bas kad je amerikanka pokazala prst nadju se reporteri avaza na licinom mjestu...
- Roccohljup
#31313 Re: SDA-All about
izgleda da je fahro naredio svojim jurišnicima da prate bakira non-stop.....nebi li ga gdje ufatili na slici kako čopa nos 
- drug_profi
#31314 Re: SDA-All about
Sva su sredstva dozvoljena da se glupom narodu pokusa ogaditi ova zločinačka organizacija ili makar njen samoizabrani tzv.predsjednik.Roccohljup wrote:izgleda da je fahro naredio svojim jurišnicima da prate bakira non-stop.....nebi li ga gdje ufatili na slici kako čopa nos
- Maharadza
#31315 Re: SDA-All about
Aferim, istog sam mišljenja, ako već nemaš realne alnternative a ne želiš da ti glas propadne - glasaj brate za postojeću mafiju u nadi da ćeš ubrzati raspad sistema koji je neminovan. Jedino to još da probamo.Alfons Kauders wrote:S kakvim cu merakom glasati za SDA na izborima, to je cudo jedno.
Samo da mi je da pocnu da tuku i ubijaju ljude. Hapsenje manje vise, ali eto dobar pocetak.
- Roccohljup
#31316 Re: SDA-All about
Vala ako je fahro alternativa.......bolje da je nema. jednog kriminalca i kretena zamjeniti sa drugim (mozda cak i gorim) nije nikakva opcija.drugi profil wrote:Sva su sredstva dozvoljena da se glupom narodu pokusa ogaditi ova zločinačka organizacija ili makar njen samoizabrani tzv.predsjednik.Roccohljup wrote:izgleda da je fahro naredio svojim jurišnicima da prate bakira non-stop.....nebi li ga gdje ufatili na slici kako čopa nos
-
Novak20
#31317 Re: SDA-All about
SDA: Tzv. Herceg Bosna je produkt udruženog zločinačkog poduhvata
https://faktor.ba/vijest/sda-tzv-herceg ... ata-262702
....Paratvorevina Herceg Bosna je produkt udruženog zločinačkog poduhvata čiji je cilj bio podjela BiH, a u okviru koje nije bilo mjesta za nehrvate. Osim Bosni i Hercegovini, Bošnjacima i Srbima, ta tvorevina nanijela je nepopravljivu štetu i hrvatskom narodu koji je iz ratnog perioda izašao osramoćen i populacijski desetkovan. Kao udruženi zločinački poduhvat označena je u svim historijskim dokumentima i konačno u prvostepenoj presudi Haškog tribunala izrečenoj njenom vodstvu, koje je prvostepenom presudom osuđeno na 111 godina zatvora - saopćeno je iz SDA......
https://faktor.ba/vijest/sda-tzv-herceg ... ata-262702
....Paratvorevina Herceg Bosna je produkt udruženog zločinačkog poduhvata čiji je cilj bio podjela BiH, a u okviru koje nije bilo mjesta za nehrvate. Osim Bosni i Hercegovini, Bošnjacima i Srbima, ta tvorevina nanijela je nepopravljivu štetu i hrvatskom narodu koji je iz ratnog perioda izašao osramoćen i populacijski desetkovan. Kao udruženi zločinački poduhvat označena je u svim historijskim dokumentima i konačno u prvostepenoj presudi Haškog tribunala izrečenoj njenom vodstvu, koje je prvostepenom presudom osuđeno na 111 godina zatvora - saopćeno je iz SDA......
- drug_profi
#31318 Re: SDA-All about
Ova tvoja revenica je najcesci izgovor zasto se glasa za SDA. To je ludost.Roccohljup wrote:Vala ako je fahro alternativa.......bolje da je nema. jednog kriminalca i kretena zamjeniti sa drugim (mozda cak i gorim) nije nikakva opcija.drugi profil wrote:Sva su sredstva dozvoljena da se glupom narodu pokusa ogaditi ova zločinačka organizacija ili makar njen samoizabrani tzv.predsjednik.Roccohljup wrote:izgleda da je fahro naredio svojim jurišnicima da prate bakira non-stop.....nebi li ga gdje ufatili na slici kako čopa nos
Fahro ili ne. Najvaznije je poceti mijenjati kao kaznu za losu vlast. To je imperativ. Dakle da los mandat bude nagrađen smjenom.
A Fahro je kriminalac koji sad pokusava da bude posten, ujedno i u cvrstoj ruci zapadnih sluzbi. Meni to ne smeta ni malo.
Ne znaci da cu glasti za Fahru ikad, ali znaci da SDA treba ogaditi ljudima jer je to najveci neprijatelj upravo Bosnjacima.
-
putokaz1
#31319 Re: SDA-All about
Počeli izbori
SDA SBIH +Papci većina
Traži Opoziv načelnika i nagovještava svoj PORAZ....
SDA SBIH +Papci većina
- bersK
#31320 Re: SDA-All about
putokaz1 wrote:Počeli izbori
SDA SBIH +Papci većina
Ja ba, sta se desava u Lukavcu? Hocel Delic prezivit?
- Roccohljup
#31321 Re: SDA-All about
Ja nigdje ne spomenuh da treba glasati za SDA jer je Fahro (po meni) gori. Štaviše, govna su i jedni i drugi i pomeni je ludost glasati za "manje govno".......govna su govna kako god da okreneš. Alternativu treba tražiti u novim ljudima ali na žalost izbor je jako oskudan.drugi profil wrote:
Ova tvoja revenica je najcesci izgovor zasto se glasa za SDA. To je ludost.
Fahro ili ne. Najvaznije je poceti mijenjati kao kaznu za losu vlast. To je imperativ. Dakle da los mandat bude nagrađen smjenom.
A Fahro je kriminalac koji sad pokusava da bude posten, ujedno i u cvrstoj ruci zapadnih sluzbi. Meni to ne smeta ni malo.
Ne znaci da cu glasti za Fahru ikad, ali znaci da SDA treba ogaditi ljudima jer je to najveci neprijatelj upravo Bosnjacima.
-
putokaz1
#31322 Re: SDA-All about
Pa trebao bibersK wrote:putokaz1 wrote:Počeli izbori
SDA SBIH +Papci većina
Narod javno preko fb mu daje hvalospjeve,on radi svaki dan
ali mašinerioja SDA je uvjek jaka,ucjene preko JP,preko privatni firmi poput nekad Holca,preko predsjednika MZ,i uz plaćanja 50 maraka glas,uvođenje jedna osoba 5 puta glasa
Definitivno SDA ostatak SBIH i 2 Roma Papka(jedan bio SBB drugi bio SDP) koje će SDA šutnuti ako pobjedi,će na Vijeću opozvati Načelnika
Po Fcebooku u slučaju izbora narod će glasat za Delića ali najveći broj glasača su na selu nepismeni,koji se prodaju za paketić u kojem su makarone iz 1950,priča se i da su mnogo SDA ovcii uz načelnika
Prvi put neračunajući Tuzli da je neki načelnik iz SDP favorit u slučaju izbora
Nezna se ni ko mu mže biti protivkandidat možda Tarik Arapčić predsjednik i Šerif SDA,nema drugog načina
Postoji parodija na internetu
''Bakira za načelnika''
- bersK
#31323 Re: SDA-All about
putokaz1 wrote:Pa trebao bibersK wrote:putokaz1 wrote:Počeli izbori
SDA SBIH +Papci većina
Narod javno preko fb mu daje hvalospjeve,on radi svaki dan
ali mašinerioja SDA je uvjek jaka,ucjene preko JP,preko privatni firmi poput nekad Holca,preko predsjednika MZ,i uz plaćanja 50 maraka glas,uvođenje jedna osoba 5 puta glasa
Definitivno SDA ostatak SBIH i 2 Roma Papka(jedan bio SBB drugi bio SDP) koje će SDA šutnuti ako pobjedi,će na Vijeću opozvati Načelnika
Po Fcebooku u slučaju izbora narod će glasat za Delića ali najveći broj glasača su na selu nepismeni,koji se prodaju za paketić u kojem su makarone iz 1950,priča se i da su mnogo SDA ovcii uz načelnika
Prvi put neračunajući Tuzli da je neki načelnik iz SDP favorit u slučaju izbora
Nezna se ni ko mu mže biti protivkandidat možda Tarik Arapčić predsjednik i Šerif SDA,nema drugog načina
Postoji parodija na internetu
''Bakira za načelnika''
Nisam upoznat, a i ne čitam. Možeš li mi nabrojati uspjehe Delića u toku mandata do sada? Nije podjebavanje, ozbiljno pitam, jer nemam koga, a inače nemam gdje da pročitam išta.
-
putokaz1
#31324 Re: SDA-All about
On se hvali da radi 3 vodovoda,sajlu je napravio na spreči,pruzni prolaz u gradu,radi neke puteve,uvodi elektronizaciju u upravi,posjećuje sve MZ i preko FB razgovara s narodom odgovara na pitanja ,posjećuje radnike i socijalno ugrožene,posjetio borce u Sarajevu,pronašao privremeno rješenje za milionski dug s kamatama koji je naslijeđen od SDA,izašao je u sesret pojedin ugroženim kategirjama, firmama sređivao dokumente za dan,budžet je sma donio u suprot OV,započeo neku novu politiku,navi način vladanja i prije svega komunikacije na fb,privatno ili javno,u skoro svakoj MZ je neki projekat,uredje rijeka,pruznih prelaza,vodovoda,sređivanje sajli(most),vodovoda,kanalizacije...
To sve se može naći na njegovim fb stranicama ili Lukavac info prtalu
Imao je OV većinu svega 7 dana.
Ipak se neto radi,bar fromalno,firme koje dođu nove su odešvljenje
Napravljen je plan za Šetalište,Parking aparate,i mnogo toga je u proceduri,vraćanje duga je broj 1,bila je i blokadaračuna,vlada TK traži kamate od prije 8 godina
Opstrukcije od SDA i ostataka SBIH su na svakom koraku
Čak su SDA ovci na sve funkcije stavili bivše SDP ovce
direktor Doma Zdravlja do juče SDP-kriminalac oduvjek
Predsjedavajući vijeća Rugoba zv Strašilo do skora SDP
Podpredsjednik vijeća takođe
TREBA SAMO POGLEDAT VIJEĆE NA TV I SVE SE VIDI
SDA vijećnici smao dižu ruke
SDP ovski u svojim MZ samo rade,uredjuju ,grade
Popravljena je saradnja s opštinom Petrovo
Sam Načelnik je učestovao na par radnih akcija
Jedan Efendija ,tj Imam,tj Hodža,koji je imao bolesnu kćerku,a nažalost preminula je je prepoznao kvalitet načelnika(koji ,iako se ne izjašnjava kao Musliman''mu je mnogo pomagao) je od ostatka novca koji je davan za liječenje bolesne kćerke poklonio Domu zdravlja te su kupljena dva vozila za potreba istog a sve zbog zasluga načelnika.
Razlika je velika,ali NS ili dijelovi NS to ignorišu
A SDA ko SDA da je njima da uzimaju što više para u vlastite džepove,da se troši državni novac bez kontrole,dase uzme nekome u džep od:Spomenika,Eko centra,da se opere preko sportskog saveza,da se postave zetovi(zet od podpredsjednika vijeća SBIH) djeca(dijete od potporedsjednika vijeća) na pozicije
Nisam upoznat, a i ne čitam. Možeš li mi nabrojati uspjehe Delića u toku mandata do sada? Nije podjebavanje, ozbiljno pitam, jer nemam koga, a inače nemam gdje da pročitam išta.[/quote]
To sve se može naći na njegovim fb stranicama ili Lukavac info prtalu
Imao je OV većinu svega 7 dana.
Ipak se neto radi,bar fromalno,firme koje dođu nove su odešvljenje
Napravljen je plan za Šetalište,Parking aparate,i mnogo toga je u proceduri,vraćanje duga je broj 1,bila je i blokadaračuna,vlada TK traži kamate od prije 8 godina
Opstrukcije od SDA i ostataka SBIH su na svakom koraku
Čak su SDA ovci na sve funkcije stavili bivše SDP ovce
direktor Doma Zdravlja do juče SDP-kriminalac oduvjek
Predsjedavajući vijeća Rugoba zv Strašilo do skora SDP
Podpredsjednik vijeća takođe
TREBA SAMO POGLEDAT VIJEĆE NA TV I SVE SE VIDI
SDA vijećnici smao dižu ruke
SDP ovski u svojim MZ samo rade,uredjuju ,grade
Popravljena je saradnja s opštinom Petrovo
Sam Načelnik je učestovao na par radnih akcija
Jedan Efendija ,tj Imam,tj Hodža,koji je imao bolesnu kćerku,a nažalost preminula je je prepoznao kvalitet načelnika(koji ,iako se ne izjašnjava kao Musliman''mu je mnogo pomagao) je od ostatka novca koji je davan za liječenje bolesne kćerke poklonio Domu zdravlja te su kupljena dva vozila za potreba istog a sve zbog zasluga načelnika.
Razlika je velika,ali NS ili dijelovi NS to ignorišu
A SDA ko SDA da je njima da uzimaju što više para u vlastite džepove,da se troši državni novac bez kontrole,dase uzme nekome u džep od:Spomenika,Eko centra,da se opere preko sportskog saveza,da se postave zetovi(zet od podpredsjednika vijeća SBIH) djeca(dijete od potporedsjednika vijeća) na pozicije
Nisam upoznat, a i ne čitam. Možeš li mi nabrojati uspjehe Delića u toku mandata do sada? Nije podjebavanje, ozbiljno pitam, jer nemam koga, a inače nemam gdje da pročitam išta.[/quote]
- drug_profi
#31325 Re: SDA-All about
I tako tražeći alternativu ostavljamo SDA na vlasti.... zamka u koju budale upadaju.Roccohljup wrote:Ja nigdje ne spomenuh da treba glasati za SDA jer je Fahro (po meni) gori. Štaviše, govna su i jedni i drugi i pomeni je ludost glasati za "manje govno".......govna su govna kako god da okreneš. Alternativu treba tražiti u novim ljudima ali na žalost izbor je jako oskudan.drugi profil wrote:
Ova tvoja revenica je najcesci izgovor zasto se glasa za SDA. To je ludost.
SDA treba smijeniti, uvesti tu smjenjivost u praksu, pa onda kad to postane praksa, traziti odgovorne politicare jer sad takvi ne postoje.
A ovako glasanjem za alternativu, osvajamo po dva mjesta u parlamentu, od kojih se bar jedno odmah proda SDA.
I kad kazes da je Fahro gori, ja to cesto cujem od ljudi. Moze li samo nekoliko razloga zasto je on gori od SDA?
Da se razumijemo, ja o Fahri mislim sve najgore, ali on nije ni izbliza opasnost za Bosnjake kao sto je to SDA.