Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta cemo kad je to istina.
U poredjenju sa ovim septickim jamama koje su ostale iza nje, to je bila Drzava sa velikim D. Čak je SFRJ za ove abortuse od drzava bila zemlja ljudskih prava. Sve si smjeo osim lajat. Danas smijes samo lajat do neke mjere, ostalo ti je nedostizno.
dr.gog wrote:
I da, vrlo bitno, poručujem botu pod nickom Salivan Oneel, koji inače sjedi u Skupštini ZDK, da se napuši kurca čitavoj Našoj Stranci8 i da odjebe za sva vremena.
Pa eto, napisao ti je palermo.
Neozbiljni likovi.
Uvali dva lika u skupstinu kantona i tarlahaj bezveze 4 godine, uzmi pausal i kuci.
Ponekad se oglasis na nekom nidje veze s mozgom bilboardu, cisto da podsjetis raju da si ziv.
Jednostavan koncept, ambicije paramecija.
Fudo387 wrote:Uvali dva lika u skupstinu kantona i tarlahaj bezveze 4 godine, uzmi pausal i kuci.
ma i to stoji, ali oni su posljednja adresa za svaljavanje za bilo koji problem.
jedini narod kojem je stalo do drzave bih su bosnjaci. samim tim najjace bosnjacke stranke su jedine odgovorne za sve sto se tice drzave, a to su sda, pa osjetno manje sdp i djelimicno sbih koji je u nekim bitnim periodima imao moc. upiranje prstom u bilo koga drugog je pateticno bjezanje od krivice, nesposbnosti i nerada
Ja ne predlažem predaju kada je u pitanju gradnja Pelješkog mosta. Predali su se oni koji ovu zemlju vode dvije decenije. Ja predlažem racionalan pristup, a ne uzaludno kukanje. Potrebno je iskoristiti kapacitete i ostvariti realne mogućnosti. Prodavati narodu laž je neprihvatljivo. Niti je Naša stranka bila na vlasti, niti Falatar u Predsjedništvu. Sramota je da oni koji dijele odgovornost imaju drskosti da se bave ovako jeftinim političkim spinovima.
Za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića svi vijećnici imaju stranku, samo je vijećnica Renić za njega Sanja, a ne članica Naše Stranke. U saopštenju nakon neuspjelog pokušaja da nabrzinu legalizuje sumnjive nakane, ozlojeđeni je Kasumović četiri puta naveo ime Sanje Renić kao glavnog krivca prepuštajući je potom društvenim mrežama da je gnusno vrijeđaju i prijete
Piše: Amarildo Gutić
“Fudo care, šahu..”, početak je jedne od poruka gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću na njegovom Facebook profilu. Sukladno tim titulama Kasumović se i pokušava ponašati.
Trenutno je vijećnica Naše stranke u Zenici Sanja Renić glavna smetnja gradonačelnika i njegovog odreda sa lažnim profilima koji rigaju vulgarne, šovinističke i seksističke prijetnje zbog njene uskraćene podrške za poslovne vratolomije koje je Kasumović pokušao izdejstvovati na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.
“Vijećnici SDA, A-SDA, SBB i gospođica Sanja Renić bili su protiv Prijedloga izmjena i dopuna Budžeta Grada Zenica za 2018. godinu,” saopštiće nakon te sjednice zenički gradonačelnik. Četiri puta će navoditi ime Sanje Renić bez stranačke pripadnosti, podsjećajući pri tome kako je kćerka legendarnog igraća Čelika Alojza, glasala protiv reprograma za plaćanje dugova ovog nogometnog kluba.
SAMO MENI DAJTE
Naravno, dobro je Kasumović ispekao zanat u svojoj SDA i zna kako treba optužiti nekoga da bi prikrio svoje namjere. Usamljena vijećnica idealna je meta, što se i pokazalo nizom potonjih napada, uvreda pa čak i prijetnji Sanji Renić.
Ljut je biće Kasumović što mu je suzdržanost Renićke onemogućila usvajanje rebalansa, iako nije podnio na usvajanje izvještaj o šestomjesečnom utrošku. Kriva mu je što je potrošen novac za sport, ne uplativši stalno obećavani reprogram za NK Čelik, pa bi sada još novca. Za finansijsku dubiozu kluba kriva mu je sada Sanja, a ne mešetari iz njegove dojučerašnje stranke.
Želio bi Kasumović da sam prodaje Rukometni stadion, Autobusku stanicu, pravi šetnicu duž obale Bosne, naravno odabranim “investitorima”.
Zna Kasumović da mu Sanja, čitaj Naša stranka može biti glavna smetnja za nelegalne građevine koje su počele nicati po centru Zenice, prije nego što je usvojen Regulacioni plan.
Izbjegava pri tome Kasumović podnijeti finansijski izvještaj o izgradnji Glavne gradske magistrale. Ne štiti on time samo svoje SDA-ovce, nego izbjegava da neko pita zašto se mijenjala trasa GGM-a baš pored njegovog poslovnog objekta i da li još namjerava na Trgu rudara praviti benzinsku pumpu, kako je tada bio namjerio.
Ovako nešto izjaviti, i misliti da se baviš politikom je smiješno.
Naša stranka, ako je Danis još njen aktivni član, bi između ostalog mogla i njega da priupita, ako ništa, što moj Danise ovako nešto izjavljuješ......
Ono, ako su ozbiljna stranka koja ima neke ambicije.......ako su samo stranka za ono onako, onda dobro
Šta ima loše u ovoj izjavi ?
Ima nas stotine hilada koji bi se punim imenom i prezimenom potpisali ispod ove izjave.
Imati našu potporu... jeste ozbiljno bavljenje politikom.
Vidiš, ja ne bih dao nikome da se bavi politikom, ko se prethosdno ne potpiše ispod Danisove izjave.
Eto... mišljenje na mišljenje.
Za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića svi vijećnici imaju stranku, samo je vijećnica Renić za njega Sanja, a ne članica Naše Stranke. U saopštenju nakon neuspjelog pokušaja da nabrzinu legalizuje sumnjive nakane, ozlojeđeni je Kasumović četiri puta naveo ime Sanje Renić kao glavnog krivca prepuštajući je potom društvenim mrežama da je gnusno vrijeđaju i prijete
Piše: Amarildo Gutić
“Fudo care, šahu..”, početak je jedne od poruka gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću na njegovom Facebook profilu. Sukladno tim titulama Kasumović se i pokušava ponašati.
Trenutno je vijećnica Naše stranke u Zenici Sanja Renić glavna smetnja gradonačelnika i njegovog odreda sa lažnim profilima koji rigaju vulgarne, šovinističke i seksističke prijetnje zbog njene uskraćene podrške za poslovne vratolomije koje je Kasumović pokušao izdejstvovati na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.
“Vijećnici SDA, A-SDA, SBB i gospođica Sanja Renić bili su protiv Prijedloga izmjena i dopuna Budžeta Grada Zenica za 2018. godinu,” saopštiće nakon te sjednice zenički gradonačelnik. Četiri puta će navoditi ime Sanje Renić bez stranačke pripadnosti, podsjećajući pri tome kako je kćerka legendarnog igraća Čelika Alojza, glasala protiv reprograma za plaćanje dugova ovog nogometnog kluba.
SAMO MENI DAJTE
Naravno, dobro je Kasumović ispekao zanat u svojoj SDA i zna kako treba optužiti nekoga da bi prikrio svoje namjere. Usamljena vijećnica idealna je meta, što se i pokazalo nizom potonjih napada, uvreda pa čak i prijetnji Sanji Renić.
Ljut je biće Kasumović što mu je suzdržanost Renićke onemogućila usvajanje rebalansa, iako nije podnio na usvajanje izvještaj o šestomjesečnom utrošku. Kriva mu je što je potrošen novac za sport, ne uplativši stalno obećavani reprogram za NK Čelik, pa bi sada još novca. Za finansijsku dubiozu kluba kriva mu je sada Sanja, a ne mešetari iz njegove dojučerašnje stranke.
Želio bi Kasumović da sam prodaje Rukometni stadion, Autobusku stanicu, pravi šetnicu duž obale Bosne, naravno odabranim “investitorima”.
Zna Kasumović da mu Sanja, čitaj Naša stranka može biti glavna smetnja za nelegalne građevine koje su počele nicati po centru Zenice, prije nego što je usvojen Regulacioni plan.
Izbjegava pri tome Kasumović podnijeti finansijski izvještaj o izgradnji Glavne gradske magistrale. Ne štiti on time samo svoje SDA-ovce, nego izbjegava da neko pita zašto se mijenjala trasa GGM-a baš pored njegovog poslovnog objekta i da li još namjerava na Trgu rudara praviti benzinsku pumpu, kako je tada bio namjerio.
gđa.Sanja Renić je meni carica... takve žene , sa takvim ličnim integritetom i hrabrošču su rijetkost.Uživa moje ogromno povjerenje i poštivanje.
Volio bih biti tjelohranitelj taj izuzetnoj gospođi.
Slična njoj, na svoj način, je i gđa Mirjana Lepić.
Barabe su sa takvim ženama najebali...nočna mora našim krkanskim mačo đilkošima...
Last edited by kmirsad on 05/08/2018 09:31, edited 1 time in total.
Crni SDP ne zna ni svoje botove upregnuti, a htjeli bi državu da vode. U ovoj zemlji čovjek prijeti novim genocidom uoči obilježavanja genocida u Srebrenici bez ikakvih posljedica, a ove budale očekuju da se tužilaštvo bavi komentarima anonimusa po društvenim stranicama, forumima, grupama. Pa o Merkelovoj su pisali ruski botovi da je nastala iz zamrznute hitlerove sperme, a o Hilari klinton jos gnusnije i morbidnije stvari, i nikome ništa. Navikavajte se na slobodu govora.
Iskren da budem , jebe mi se za SDP... i oni su nakrcani probisvjetima i kriminalcima... Ne baš kao SDA...Valjajali bi... da to raščeraju... ali neče... ili ne mogu.
Ni njima, već od prije mnogo godina više ne vjerujem
Jedina stranka u BIH, koja po meni i po mojim kriterijima ima iskrena a ne populistička građanska, multietična oprjedeljena, koja nešto vrijedi,koja nije isprofanisana aferama , kriminalizirana pljačkama, koja ima moral, čestitost, principjelnost, stručne, kvalificirane kadrove za sve oblasti života je... Naša Stranka...
Ovo nije reklama... Razmislite malo... ima li još barem jedna takva u BiH političkom prostoru...
Da li će poslije pobjede i ulaska na vlast takva ostati... vidjet ćemo... ali definitivno, u ovom momentu... nema alternativu za birače opredjeljenja
sličnih mojim....
Last edited by kmirsad on 05/08/2018 15:43, edited 1 time in total.
NeDirajSirotinju wrote:Mirsade, de bolan reci koliko ti je SDA platila da praviš antireklamu Našoj stranci.
Poslovna tajna...Ali nedovoljno... poddnio sam zahtjev za reprogram ugovora... hoču prige i direktorsko mjesto u Turističkoj zajednici... ili mjesto ministra za ekologiju i zaštitu okoline... da i ja malo... lezi hljebe , da te jedem...