Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑06/06/2024 17:31
nista mi ne smeta osim ovih oznaka u diskusiji, kako vam se da, al valjda se to tako mora sa premiJumima
napisi godiste jebem mu godiste i drzavu
ovi f, oni b, oni w, serem se na oznake i koristenje u raspravi...
Znam napamet oznake trica i petica i par motora, ostalo fuck it
Merca nula.
ma mene boli neka stvar iskreno, to samo vole ovi sto se busaju kao nesto, ko eto oni znaju poznaju materiju
treba mi svjecica za w1797979 3.0 dizel
Kad sam bio u materiji nazovem trgovinu kazem daj mi dio pod tim brojem, kaze daj VIN, kazem hajd u kurac
Ama VIN pa VIN, reko evo ti tablice da se ne patis sa kucanjem VIN-a, nadje i izbifla broj dijela iz kataloga, kazem nije taj, to je prije revizije, daj mi jebenu reviziju i ukucaj broj sto sam ti odmah rekao
Znam napamet oznake trica i petica i par motora, ostalo fuck it
Merca nula.
ma mene boli neka stvar iskreno, to samo vole ovi sto se busaju kao nesto, ko eto oni znaju poznaju materiju
treba mi svjecica za w1797979 3.0 dizel
Kad sam bio u materiji nazovem trgovinu kazem daj mi dio pod tim brojem, kaze daj VIN, kazem hajd u kurac
Ama VIN pa VIN, reko evo ti tablice da se ne patis sa kucanjem VIN-a, nadje i izbifla broj dijela iz kataloga, kazem nije taj, to je prije revizije, daj mi jebenu reviziju i ukucaj broj sto sam ti odmah rekao
svaki katalog ima po godistu da trazi, al njima mrsko, de vin daj
svaki katalog ima po godistu da trazi, al njima mrsko, de vin daj
Krv mi popiju, ako hocu svjecice za rolsrojsa a vozim gnjolfa boli te guzica, daj mi svjecice za rolsrojsa.
Mislim da gazde to forsiraju da se minimizira broj vracanja robe a i nakupi podataka tablica i vin-ova.
Stvarno evolusn. Mrsko ti za kodove naziva auta.
A kad se vi rasipate tamo nekom mazdom G138 ili G 125 to je u redu za ove koji ne kontaju tu materiju.
Buraz imas 14000 postova od 2020. godine jesi dobar?
Sta ti smeta ako se kaze oznaka za bmw f10 lupam? Bmw 5 ima 10 vrsta, a bmw f10 je bmw petica to i to godiste, sta laprdas vise. Serem se i ja na tvoje pametovanje i naprdjivanje, u sve se razumijes i najbolji si vozac.
Evolution_IV wrote: ↑06/06/2024 18:31
smeta mi sto se preserava, napises fino bmw 320i 2010 godina i zna se racno koje je auto, jel kontas to?
a za postove, sta te boli briga, isto kosto ja ne gledam tvoje...
A ne znam kontas li ti da se koriste svakodnevno ti nazivi 'u narodu' tipa f10, isto ko audi jaje a to je audi 80 jel. Smeta li ti sto ljudi zovu audi jaje i milion ostalih primjera