Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
animus wrote:Svega mi treba vas svake godine pustiti jednom da pobijedite. Koliki je to sevap vidi se ovdje na forumu najbolje. Tacno dobijete volju za životom. Niko se ne raduje pobjedi kao vi. Koliko samo poletite to je strasno. Zao mi bude cim pomislim kako ce to opet biti tesko prizemljenje. Ali ko ga jebe bitno je da se leti.
Opet mijesate kruske i jabuke. Ne radi se o pobjedi, nego o nacini kako je ista poatignuta, dominaciji, moci. Svako svakog moze pobijediti, to je sasvim ok, ali kada te protivnik ponizi, e to je vec za podvuci. Atalanta i ovaj derbi ce biti vremenski momenat, za sve one koji se pitaju , prije ili poslije Atalante, odnosno onog derbija.
Aha, a šta će biti onaj derbi iz prošle sezone kad je bilo 0-3?
Ili tad nisi pratio našu ligu...
Da se gledaju forumi i pisanje na istim covjek bi mislio da cete imati malo bolji prosjek u borbi za duplu krunu, a vas bilo nekoliko milja, zadnja vas iscupala, realno sad je bas debakl i bice jos gore nakon ovoga.
Pitara ima na forumima, na stadionu bas i ne. Sta je, tu je
Jesi vaše brojao nakon 3 kajša prije dvije sezone? Baš sam se F&N na ovu temu pisao zadnji put kad sam pisao.
Nisi jer vas nije bilo , više pratili Zrinjski nego svoj klub . A sad držiš predavnje na tu temu? Malo licemjeno je to ali dobro...sve pet
A džo kol je i prošle godine iste djelio ruksake, kod mene mali dobio baš taj..
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Tribine sve pokazuju, a ne forumi.
Da se gledaju forumi i pisanje na istim covjek bi mislio da cete imati malo bolji prosjek u borbi za duplu krunu, a vas bilo nekoliko milja, zadnja vas iscupala, realno sad je bas debakl i bice jos gore nakon ovoga.
Pitara ima na forumima, na stadionu bas i ne. Sta je, tu je
To su fakti
Istina živa.
Isto važi i sa suprotni tabor.
Ne znam da li je otislo na gostovanje 20 posto u vrh glave onih koji vrište po forumu na druge kad im tim izgubi.
A da ne pricam o ovima što nisu kročili u Bosnu godinama i godinama osim za godišnji odmor, al' i dalje vrište ko je bolji.
Last edited by 90minut on 02/09/2019 18:56, edited 1 time in total.
Neka ste se konacno izjasnili da ste nekad bili radnicki klub, klub zeljeznicara, svih nacionalnosti, uvijek ste se dicili da ste multi konfesijski klub, a sad ste izricito bosnjacki... Samo vam je falila SDA zastava i dodvoravanje zelenim na vlasti bi bilo potpuno...! Rezimski klub, prodali se za sitan sicar...!
Kaligrafija wrote:Neka ste se konacno izjasnili da ste nekad bili radnicki klub, klub zeljeznicara, svih nacionalnosti, uvijek ste se dicili da ste multi konfesijski klub, a sad ste izricito bosnjacki... Samo vam je falila SDA zastava i dodvoravanje zelenim na vlasti bi bilo potpuno...! Rezimski klub, prodali se za sitan sicar...!
To vi iz iskustva?
Boja fesa, boja dresa i te furke?
animus wrote:Svega mi treba vas svake godine pustiti jednom da pobijedite. Koliki je to sevap vidi se ovdje na forumu najbolje. Tacno dobijete volju za životom. Niko se ne raduje pobjedi kao vi. Koliko samo poletite to je strasno. Zao mi bude cim pomislim kako ce to opet biti tesko prizemljenje. Ali ko ga jebe bitno je da se leti.
Cisto da samo ne bude nejasno da u derbijma Zeljo ima vise pobjeda od Sarajeva pa samim tim sevapi se mogu samo primjenjivati na doticne dame sa Koseva
Baš tako, let i od dva metra je let. Prizemljenje bi moglo biti bolno.
Ne da bi moglo, nego će biti bolno obzirom o kome pričamo.
hrasno38 wrote:Cisto da samo ne bude nejasno da u derbijma Zeljo ima vise pobjeda od Sarajeva pa samim tim sevapi se mogu samo primjenjivati na doticne dame sa Koseva
Imaju i Rangersi više tri pobjede od Celtica, na zadnjem derbiju im pera nisu mogli odbiti.
Nije to sad neka značajna prednost, ali dobro, gradski derbi, teško da će i biti neko na 10 ili više pobjeda razlike.
Cuj mi slavimo, pa pojedincima je svaki drugi post bio 0-3, slavili pola godine. I jos bi, da nije petarda pukla.
hrasno38 wrote:Cisto da samo ne bude nejasno da u derbijma Zeljo ima vise pobjeda od Sarajeva pa samim tim sevapi se mogu samo primjenjivati na doticne dame sa Koseva
Imaju i Rangersi više tri pobjede od Celtica, na zadnjem derbiju im pera nisu mogli odbiti.
Nije to sad neka značajna prednost, ali dobro, gradski derbi, teško da će i biti neko na 10 ili više pobjeda razlike.
Ne znam na koliko je ono potpisao Amar? Na 3 godine? Koliko je to utakmica