Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dinostula wrote:Ljudi ovakva je situacija na svom racunaru znaci radim klasika sve na Elite i CF e sad jaran ima profil na level 3 znaci sve moze igrati webove na elite i slicno ali ne koristi account (kaze mrsko mu igrati )
Postoji li bilo koja varijanta i sta mi treba da uzmem taj profil od njega i da poduplam lovu ?
ih ko da se to nije sjetio neko prije, pogotovo iz cf tima. Nema te varijante u kojoj ti mozes sa jedne ip adrese dva racuna koristiti, osim ako im ne napises email da u kucanstvu zivis s nekim ko isto zeli raditi s svog racunara ali to treba vise "papirologije" nego dobijanje vize
Ono sto sam ja skontao da je fora jest da ti zamolis komsiju da ti da sifru wifija, ti mu platis mjesecno cenera sto je i vise nego fer, a ti ces svakako tog cenera otplatit za dva tri dana, jos ako imas te tw, trebalo bi to ic i prije.
Bolje i sigurnije (brze) je uzeti jos jednu Internet konekciju, pogotovo tebi jer imas ''gotov'' akaunt.Znaci zarada pocinje odmah nema cekanja
Realno za dva dana u mesecu ti otplatis racun a sve ostalo u dzepic
crophil wrote:Koji smor od zadatka ovaj zenefits:
Select Self-Driving Mode, click continue, and then select some services and click continue, and continue, and then continue.
Pola sata sam se borio sa njim dodjem do 15-og koraka i zamrzne mi terminal..............
Samo X i cao....Ali redovno mi se desava na tom istom zadatku da mi zamrzne terminal.
crophil wrote:Koji smor od zadatka ovaj zenefits:
Select Self-Driving Mode, click continue, and then select some services and click continue, and continue, and then continue.
Dinostula wrote:Ljudi ovakva je situacija na svom racunaru znaci radim klasika sve na Elite i CF e sad jaran ima profil na level 3 znaci sve moze igrati webove na elite i slicno ali ne koristi account (kaze mrsko mu igrati )
Postoji li bilo koja varijanta i sta mi treba da uzmem taj profil od njega i da poduplam lovu ?
ih ko da se to nije sjetio neko prije, pogotovo iz cf tima. Nema te varijante u kojoj ti mozes sa jedne ip adrese dva racuna koristiti, osim ako im ne napises email da u kucanstvu zivis s nekim ko isto zeli raditi s svog racunara ali to treba vise "papirologije" nego dobijanje vize
Ono sto sam ja skontao da je fora jest da ti zamolis komsiju da ti da sifru wifija, ti mu platis mjesecno cenera sto je i vise nego fer, a ti ces svakako tog cenera otplatit za dva tri dana, jos ako imas te tw, trebalo bi to ic i prije.
Bolje i sigurnije (brze) je uzeti jos jednu Internet konekciju, pogotovo tebi jer imas ''gotov'' akaunt.Znaci zarada pocinje odmah nema cekanja
Realno za dva dana u mesecu ti otplatis racun a sve ostalo u dzepic
Ja sam htela isto da pitam. Sestra je uzela racun od devera ( on je jos pre registrovao racun na clixsensu ali nije nista radio, nakon toga ona pocinje da radi takodje na clixsensu ni ne znajuci da se on registrovao..posle izvesnog vremena ( kad je skontao da moze i da zaradi) on uzme napise pisamce clixu, posalje slike dvoriste da su na jednom placu dva domacinstva , dve kuce i da dele isti internet i da ih moli da im ne banuju naloge ...dobije odgovor da je sve u redu...elem on je i to vreme radio preko svog racunara ona preko svog..on odustane od posla ali sada definitvino), ona mu preuzme nalog i evo je radi na laptopu sa kog je radila i svoj nalog ..znaci ulazila na clix i ulazila na crowd sa tog laptopa na svoj nalog a sada ulazi sa njegovim podacima i nikom nista ..i hajd sad ti budi pametan zasta oni dele ban a zasta ne daju i sta nam je uopste raditi ..jel ima neko objasnjenje
849726 elite 5c , neobux 4c
Lagan task , da li je u pitanju PC ili All in one racunar
Ako nije , idete NO i izaberete kom delu pripada ( racunarska oprema , oprema za lap top , oprema za ipod itd )
dizel89 wrote:849726 elite 5c , neobux 4c
Ako nije , idete NO i izaberete kom delu pripada ( racunarska oprema , oprema za lap top , oprema za ipod itd )
jel jos neko radio ovaj
847624
Help Us Verify Our News Story Extraction
Sada ima 2k taskova, a prije nego sto su dodavali, prvo 1k pa sad 2k taskova, ja sam uradio 31 i tu me zaustavilo. Kakva je situacija kod vas?
A i ove budale na clixsense forumu stavili thread s broken job, pa sam ga do sad izbjegavao. Lakši ne može biti zadatak.
A i ove budale na clixsense forumu stavili thread s broken job, pa sam ga do sad izbjegavao. Lakši ne može biti zadatak.
tamo na CS forumu, svako ko ne prodje kviz odmah mu broken JOB, to je istina ziva