Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dakle njemica dođe iz njemačke u nekom kabrioletu i uzbuni čitavu ulicu kod hotela dardanije na kraju izađe radnik iz hotela i signalizira joj kako da se upakrira na trotoar u rikverc a kolegica joj valjda prevodi šta ovaj govori rukama... puni lijevo puni desno stop
dakle može s marsa doći kad se ide pravo... garant nije bosna prva zemlja u koju je došla ima min 100 000 km u nogama
ali sve dok se ide pravo super je
kad treba u rikverc apsolutno je početnik
neće ba jednostavo u rikverc ni da uče niti da pokušaju
Black swan wrote:dakle njemica dođe iz njemačke u nekom kabrioletu i uzbuni čitavu ulicu kod hotela dardanije na kraju izađe radnik iz hotela i signalizira joj kako da se upakrira na trotoar u rikverc a kolegica joj valjda prevodi šta ovaj govori rukama... puni lijevo puni desno stop
dakle može s marsa doći kad se ide pravo... garant nije bosna prva zemlja u koju je došla ima min 100 000 km u nogama
ali sve dok se ide pravo super je
kad treba u rikverc apsolutno je početnik
neće ba jednostavo u rikverc ni da uče niti da pokušaju
moj rodjak, stariji covo koji je svako 3 godine mjenjo auto i to vazda novo kupovo--sad kad bi mu Bosmal polonio da iz cuga rikvercom parkira izmedju 2 auta ne bi umio
Kod nas nije česta praksa da se parkira rikvercom i raja zaboravi... Ja se u Sarajevu godinama nisam parkirao rikvercom, sada kada sam bio u Njemačkoj svako malo problem. Kod njih bukvalno svaki parking oko zgrade rikvercom, ali se ljudi parkiraju tako da ostave 10 cm ispred i 10 cm iza. Prvih dana sam se mučio, ali brzo sam došao na svoje po pitanju parkiranja
Čudi me da neko iz Njemačke dođe ima problema generalno sa rikvercom
Danas kreten u crnom Passatu 7 pretice kolonu koja stoji na semaforu ispod stomatologije u ulici Kosevo, smijer prema parku. Posto sam ja naisao iz suprotnog smijera i omeo ga u toj radnji, moljakao je neku curu da ga pusti da se ukljuci ispred nje. Cim sam prosao ponovo je nastavio dalje svoj pohod.
febo_acm wrote:Mene strašno nerviraju ovi vozači što imaju "bolest i kičme i vrata"... Sjedi namjestu vozača, a pola tijela i glava na mjestu suvozača... Nikad mi to neće biti jasno.
to su ležači,obicno se tako voze u dvicinama getacama i bmw kockicama
febo_acm wrote:Mene strašno nerviraju ovi vozači što imaju "bolest i kičme i vrata"... Sjedi namjestu vozača, a pola tijela i glava na mjestu suvozača... Nikad mi to neće biti jasno.
to su ležači,obicno se tako voze u dvicinama getacama i bmw kockicama
A možda su i neke bespilotne letjelice u obliku Golfa II jer se vozači obično ne vide
Da li ima korsiti prijavljivati pjesake koji prolaze na crvenom na pjesackom? Idu mu na kurac, mladi, stari, sa djecom u kolicima, ili vodeći za ruku, svi odreda na CRVENOM PROLAZE NA SEMAFORU KOD RTV doma, dok je zeleno onima koji se uključuju na glavnu.
seoBIH wrote:Da li ima korsiti prijavljivati pjesake koji prolaze na crvenom na pjesackom? Idu mu na kurac, mladi, stari, sa djecom u kolicima, ili vodeći za ruku, svi odreda na CRVENOM PROLAZE NA SEMAFORU KOD RTV doma, dok je zeleno onima koji se uključuju na glavnu.
1. crn, gust, smrdljiv dim iz auspuha, diesel motora posebno... kao da stanice tehničkog pregleda više ne rade
2. različite sijalice u farovima, koji su sve češće podignuti na duga svjetla u vožnji
3. uključena svjetla za vožnju po magli usred noći u kojoj se sve zvijezde mogu prebrojati
Do sada nijednom nisam čuo ili sreo policajca da je nekom napisao prijavu iz ova tri "nervirajuća" slučaja
Kad gusla bez ikakvog razloga pred raskrsnocom dok je zeleno na semaforu i na kraju tako guslajuci prodje kroz trepcece zeleno ili zuto, a ja ostanem iza njega k'o magarac!
Ti su mi jos gori na skretanju, semafor drzi npr 5 sekundi.
Lola prvu sekundu spava, prespava i drugu, kao i trecu, u cetvrtoj sekundi ubacuje u brzinu ali mu auto malo štucne pa jedva krene i on polako ode a ja gledam kako se zuto vec pali...