FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#3126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dobri pichichi rade. senad shvaler stari.
- DoZeN
#3127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad ima privatnu Tv kucu,privatnici nerijetko u danasnjem svijetu ima bolji program od drzavnih Tv kuca.
Npr u USA ne postoji "drzavna tv kuca" ja mislim ni u Njemackoj (ako se ne varam ?)
Npr u USA ne postoji "drzavna tv kuca" ja mislim ni u Njemackoj (ako se ne varam ?)
- karanana
#3128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mislim da postoje.
neko je spomeno prije par stranica njemacku drzavnu tv kucu. jel ono ard drzavni?
u usa imas pbs. public broadcasting system. ali na njemu nema nekog jakog programa tipa sportova ili filmova ili serija.
neko je spomeno prije par stranica njemacku drzavnu tv kucu. jel ono ard drzavni?
u usa imas pbs. public broadcasting system. ali na njemu nema nekog jakog programa tipa sportova ili filmova ili serija.
-
Chuckie
#3129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad ce ona emisija o sevdahu? Ona radodajka zvezdana (jel se tako zove) je pun pogodak!
- DoZeN
#3130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
PBS niko ne gleda kao FOX NEWS ili CNN ili MSNBC, najbolji voditelji i izvjestaci su na televizijama privatnim.karanana wrote:mislim da postoje.
-
NeenaSa
#3131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovisno sta tko voli.DoZeN wrote:Senad ima privatnu Tv kucu,privatnici nerijetko u danasnjem svijetu ima bolji program od drzavnih Tv kuca.
I postoje drzavne:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:ARD_Karte.svg
ARD u Njemackoj.
ZDF , ZDFneo, ZDFinfo, ..... i u korporaciji sa susjednim drzavama , Arte, 3sat, ...
- BHF_Manijak
#3132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postoje u Njemackoj. ARD, ZDF.DoZeN wrote:Senad ima privatnu Tv kucu,privatnici nerijetko u danasnjem svijetu ima bolji program od drzavnih Tv kuca.
-
TRZAJBB
#3133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face TV je u konstantnom usponu,ne moze se dobra Tv napraviti za nesto vise od godinu dana,bez stranog kapitala i uticaja ploitickih partija,a to FACE radi.Svaka čast i čestitam,najbolji ste jer ste samostalni tj. neovisni.
- mO k3
#3134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postoji veći broj kanala , osim ARD ,ZDF, arte zajednički sa francuskom , Phoenix ,3 sat , ZDF kultur , ZDF info i još puno njih
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
- It_is_a_Leclerc
#3136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobre vijesti. Nadati se da će BHRT makar kupiti nove kamere, kad već od digitalizacije nema ništa do 2025.KatarinaKosaca wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bhrt-p ... /131014080
- mayab
#3137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislim i da uz to svaka od njemačkih pokrajina ima svoj javni TV kanalmO k3 wrote:Postoji veći broj kanala , osim ARD ,ZDF, arte zajednički sa francuskom , Phoenix ,3 sat , ZDF kultur , ZDF info i još puno njih
- madesa
#3138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
oni koji nemaju kablovsku postoji li mogucnost da se negdje pogleda utakmica ?
- Sabirni centar
#3139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postoji, ispred BBI Centra.madesa wrote:oni koji nemaju kablovsku postoji li mogucnost da se negdje pogleda utakmica ?
-
Nuken
#3140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na svakom trgu,u kafićima,diskotekama,ako živiš u većem BH. entitetu.Ukoliko živiš u manjem entitetu samo nađeš neki kafić gdje izlazi naša raja 
- KatarinaKosaca
#3141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja tvoje postove rado čitam. Zaista. Kao takvog ću te sasvim ozbiljno pitati zašto je ovo dobra vijest?It_is_a_Leclerc wrote:Dobre vijesti. Nadati se da će BHRT makar kupiti nove kamere, kad već od digitalizacije nema ništa do 2025.KatarinaKosaca wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bhrt-p ... /131014080
Da li zato što će nam Velid pričati uspavanke uz utakmicu
Da li zato što sem Konjića uz reportera nećemo imati ni pola sata adekvatnog programa?
Da li zato što je SVRSA dobila najveće rabate pri kupnji promidžbenog vremena na javnom servisu i za uzvrat njima prodala prava, čime smo financirali netransparentne ugovore?
Da li zato što je kvalitet slike kao kad su se moji roditelji zabavljali?
-
legenda reala
#3142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobra vijest je što BHT se može gledati u cijeloj državi, dok FACE ne može tako da pola stanovništva ostane uskraćeno za gledanje utakmica reprezentacije, tako da i po cijenu lošijeg kvaliteta slike uvijek sam za to da BHT prenosi utakmice državnih reprezentacija što će u budućnosti i biti slučaj 
-
StupskaBitanga
#3143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A što ne pitate Senada H. kako je hladno nekakvu seriju o nekom poslaniku skinuo sa interneta i stavio titlove?
- KatarinaKosaca
#3144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znači ima i mašinu za titlovanjeStupskaBitanga wrote:A što ne pitate Senada H. kako je hladno nekakvu seriju o nekom poslaniku skinuo sa interneta i stavio titlove?
- KatarinaKosaca
#3145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
OK, ovo jeste argument. slažem se.legenda reala wrote:Dobra vijest je što BHT se može gledati u cijeloj državi, dok FACE ne može tako da pola stanovništva ostane uskraćeno za gledanje utakmica reprezentacije, tako da i po cijenu lošijeg kvaliteta slike uvijek sam za to da BHT prenosi utakmice državnih reprezentacija što će u budućnosti i biti slučaj
-
StupskaBitanga
#3146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovdje se radi o kršenju autorskih pravaKatarinaKosaca wrote:Znači ima i mašinu za titlovanjeStupskaBitanga wrote:A što ne pitate Senada H. kako je hladno nekakvu seriju o nekom poslaniku skinuo sa interneta i stavio titlove?Idem ga baš pitat odakle ti lova frajeru za mašinu za titlovanje
- akcid
#3147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
StupskaBitanga wrote:ovdje se radi o kršenju autorskih pravaKatarinaKosaca wrote:Znači ima i mašinu za titlovanjeStupskaBitanga wrote:A što ne pitate Senada H. kako je hladno nekakvu seriju o nekom poslaniku skinuo sa interneta i stavio titlove?Idem ga baš pitat odakle ti lova frajeru za mašinu za titlovanje
- KatarinaKosaca
#3148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, znam o čemu se radi, nego fakat nisam ni pretpostavljala da se bavi titlovanjem, jer i titlovanje kao i slaganje slova u titlu traže ljudske i tehničke resurse.StupskaBitanga wrote:ovdje se radi o kršenju autorskih pravaKatarinaKosaca wrote:Znači ima i mašinu za titlovanjeStupskaBitanga wrote:A što ne pitate Senada H. kako je hladno nekakvu seriju o nekom poslaniku skinuo sa interneta i stavio titlove?Idem ga baš pitat odakle ti lova frajeru za mašinu za titlovanje
- KatarinaKosaca
#3149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Preporuči dilera.akcid wrote:![]()
![]()
- Mikelanđelo
#3150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ona bi da na Fejsu gleda Svjetsko prvenstvo
.
Ja mogu ruku dati da ona radi za njega, ili joj je to nedosanjani san. Džaba je ćoravom namigivati.
Ja mogu ruku dati da ona radi za njega, ili joj je to nedosanjani san. Džaba je ćoravom namigivati.