BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- taxi_driver
#3126 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ovako redom.momci su odigrali fantasticno.trudili su se i borili.Ukopao nas je Lulic sa jednom i Dzeko sa par propustenih skoro 100% prilika u prvom poluvremenu.I da na kraju kapiten napravi bezvezan penal. Sve ostalo je super.Ne bojim se baraza sa ovakvom igrom.
I cestitke Susicu za izbor garderobe.
I cestitke Susicu za izbor garderobe.
-
lider
#3127 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Momci svaka cast, ja sam iskreno ocekivao poraz ali igrali su za 10
Vidjelo se da su francuzi fizicki dosta jaci ali da nije bilo sumnjivog penala ne bi dali gola da se igra do sutra
Ko nam ne igra slijedecu zbog kartona?
Vidjelo se da su francuzi fizicki dosta jaci ali da nije bilo sumnjivog penala ne bi dali gola da se igra do sutra
Ko nam ne igra slijedecu zbog kartona?
-
qwertzuiop123
#3128 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
hahaha cuj valja dic igrace... sve milioneri neobrazovanishalla wrote:
Joj valja sad dici igrace poslije ovakve tekme, tuga, tuga golema!
- zecko_kupuz
#3129 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Odlična tekma, svaka im čast.
Trebamo još popraviti jedan segment u igri - čuvanje lopte. Znali smo stati na loptu prije vodstva, ali nismo imali hladnu glavu to isto učiniti i pred kraj meča.
Mene najviše brine stanje kartona (a ne znam ga ni ja, @eyesburn) i stanje uma naših igrača. Na ovo trebaju gledati kao na veliki uspjeh, za dobro baraža.
Mene najviše brine stanje kartona (a ne znam ga ni ja, @eyesburn) i stanje uma naših igrača. Na ovo trebaju gledati kao na veliki uspjeh, za dobro baraža.
-
sandokann
#3130 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kartoni se u barazu prenose.
BiH nije nosioc, odnosno u drugom smo sesiru.
Nosioci su Portugal, Hrvatska, Ceska i Turska.
BiH nije nosioc, odnosno u drugom smo sesiru.
Nosioci su Portugal, Hrvatska, Ceska i Turska.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3131 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
onaj džekin gol me umalo nije života košto...hebe mi se i za baraž i europsko i kvalifikacije isve....ovo je bila igra koju sam želio od ovih igrača i dobio je....
....do dalje sam pod suspenzijom na gledanje repke jer mi je žena limun pod jezik gurala
VOOOOLIIIMM TEEEE BiH

-
Gray
#3132 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
xyzz3 wrote:ja sam vidio da je hasagic branio perfektno, a bega je imao par manjih kikseva.
onaj udarac u precku je bio bespotreban.
dobar golman je trebao ono izbaciti izvan gola/
mada svaka cast.. i bega je veliki golman,, vidi se.
najbolje je sto susic radi. stvara namjerno konkurenciju izmedju njih dvojice.. i time izvlaci najbolje od njih.
nikome nije mjesto zagarantovano, i to je uvijek recept za uspjeh
Ja se ne sjećam da je Hasagić imao i jednu pažnje vrijednu intervenciju, samo ubačaji sa strane (jedan nizak po zemlji koliko se sjećam), niti jedan šut.
Begović je bio odličan.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3133 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
jebo ba igru/ponos itd. kad mi nismo na ep, nego u barazu
- citroen
#3134 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moze li meni neko reci sto selektor izbaci iz igre Medunjanina ??? Cojek je dobro igrao,nesto sumnjam da je zbog toga sto nije imao dovoljno snage.. 
- Atticus Finch
-
ELMauro
#3136 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nekad se zapitam kako naši ljudi ne sjede na svakoj trenerskoj poziciji u svim ligama u evropi, toliko stručnjaka čovječe, propadoše nam talenti

- topcam
- Vozim: uzbrdo
#3137 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jesam 99%, osim ako fifa nije u meduvremenu nova pravila izmislila.Gray wrote:topcam wrote:Zuti se brisu.
Jesi li siguran?
Mislim da ti ni Susic preciznije ne bi odgovorio.
- kokuz_sa
#3138 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
da je hasagic ostao na golu on bi onu loptu samo pogledom ispratio.xyzz3 wrote:ja sam vidio da je hasagic branio perfektno, a bega je imao par manjih kikseva.
najbolje je sto susic radi. stvara namjerno konkurenciju izmedju njih dvojice.. i time izvlaci najbolje od njih.
nek je nju Bega u precku lansirao a onda KUN FU PANDA je izbaci u korner
-
sandokann
#3139 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Trebalo je pojacati odbranu, jer je francuz ubacio jednog napadaca. Ali problem je u Hasagicevom egu, zbog kojeg gubimo jednu izmjenu - bez veze.citroen wrote:Moze li meni neko reci sto selektor izbaci iz igre Medunjanina ??? Cojek je dobro igrao,nesto sumnjam da je zbog toga sto nije imao dovoljno snage..
-
Gray
#3140 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
trcicu trceci wrote:ti nemas dobro pamcenje ili nisi gledao utakmicu...Gray wrote:xyzz3 wrote:ja sam vidio da je hasagic branio perfektno, a bega je imao par manjih kikseva.
Ja se ne sjećam da je Hasagić imao i jednu pažnje vrijednu intervenciju, samo ubačaji sa strane (jedan nizak po zemlji koliko se sjećam), niti jedan šut.
Begović je bio odličan.
prvo poluvrijeme je skinuo kontru pravovremenim istrcavanjem
Onu kada je Rami (ili ko je već bio) izišao sam pred njega? Iskreno ono i nije bila neka wow intervenci,a nego je francuzu pobjegla lopta, dao je sebi predug for.
- Brat
#3141 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Dediću jesi to ti?xyzz3 wrote:ja sam vidio da je hasagic branio perfektno, a bega je imao par manjih kikseva.
Čuj izbaciti izvan gola, stani ti na gol i brani Nasrijev šut, bilo kako.
Toliko o tom' fenomenu "treneru sto posto sam spreman". Moj Hasaga, radi inat i ego k'o nikad u životu, pa i po cijenu bezpotrebnih izmjena od kojih kasnije nemamo za drugog napadača. Sve u svemu, odlična utakmica, pokazali smo da i mi znamo igrat'. Pokazali smo damu jednoj velesili, što je najvažnije.
SVAKA ČAST MOMCI, PONOSAN SAM
-
LSD
#3142 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nemojte više crnjaciti i svoju tegobu izbacivati, molim vas...nakon tekme, morao sam izaci vani i sat vremena hodati ko manijak po ovoj magli bez ikakvog cilja i smisla....dajte kakve pozitive nakon ovog zla koje nam se desilo veceras ili ako ne može pozitivno, onda bolje i ne pisati ništa.
Nemam snage ni koncentracije da pišem o utakmici, da sam pisao odmah poslije tekme o sudijama i UEFI dobio trajni ban ovdje sigurno...proklet bio škotski gad koji umjesto da svira faul u napadu nad Spahićem, on vidi penal za francuze
i na tome cu se zadržati.
Suze u ocima Papeta i njegova izjava na kraju sve govori - "Mene bi bilo stid da se ovako kvalifikujemo na EP".
Nemam snage ni koncentracije da pišem o utakmici, da sam pisao odmah poslije tekme o sudijama i UEFI dobio trajni ban ovdje sigurno...proklet bio škotski gad koji umjesto da svira faul u napadu nad Spahićem, on vidi penal za francuze
Suze u ocima Papeta i njegova izjava na kraju sve govori - "Mene bi bilo stid da se ovako kvalifikujemo na EP".
- shalla
#3143 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Boga vam okanite se price ko je bolji golman. Mi smo zbog egoiste (kojeg nikad dosad nisam pljuvao i pored toga sto mislim da je losiji golman od asmira) veceras imali jednu izmjenu manje. Prevario je selektora i sviju nas.
O Boze kako smo odigrali prvo poluvrijeme, rapsodija!
O Boze kako smo odigrali prvo poluvrijeme, rapsodija!
-
sandokann
#3144 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nije. Pogrijesio si... Brise se samo plasmanom u zavrsnicu. Osim ako je crveni karton direktnim startom ( nesportskom igrom ). U baraz se prenose kartoni.topcam wrote:Jesam 99%, osim ako fifa nije u meduvremenu nova pravila izmislila.Gray wrote:topcam wrote:Zuti se brisu.
Jesi li siguran?
Mislim da ti ni Susic preciznije ne bi odgovorio.
- BegA_
#3145 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cini mi se Papac samo.eyesburn wrote:hoće li meni neko odgovoriti - ko od naših nema pravo nastupa u baražu?
- Hemel
#3146 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
momci su dobri bili...bolji od francuza sigurno (bar nocas sto su pokazali) 
- 4m3l
#3147 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Za one koji nisu znali, Veceras ste gledali Brazil-Francuska!!!!
-
IlijaLadin
#3148 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Mene zanima samo da li će rang-lista koeficijenta biti ažurirana nakon ovih zadnjih mečeva. Ova aktuelna je referentna do 8. 9. 2011.
Našim igračima naklon, od Begovića do Džeke, kao i za gospodina Sušića.
Našim igračima naklon, od Begovića do Džeke, kao i za gospodina Sušića.
- poznanik
#3149 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pici wrote:onaj džekin gol me umalo nije života košto...hebe mi se i za baraž i europsko i kvalifikacije isve....ovo je bila igra koju sam želio od ovih igrača i dobio je....![]()
....
Otprilike tako i ja mislim. Večerašnja igra me je oduševila i pokazala da je ovaj sastav u stanju odigrati utakmicu sa najboljim svjetskim nogometnim reprezentacijama. Pa i ako ne prođu baraž za EP, ja im neću zamjeriti, svi su bili odlični večeras. A trebalo je i izdržati i pritisak pobjede i onakav stadion. U svakom slučaju ostaje razigravanje za SP, po meni mnogo važnije takmičenje.
Još jednom čestitam momcima...
- BegA_
#3150 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nego da vas pitam, zna li ko sta je bilo za Zokijem Sukom?