SDA-All about
- asurbanipal
#3126 Re: SDA-All about
Što su nešto vrijedni jutros ovi iz Centrale. Valjalo je prvo na rani sabah ustati, kahvu s rahat-lokumom popiti, pa na forum. Ko rano rani... 
- hepekcina
#3127 Re: SDA-All about
sav vaš sunnet je ostao na Skakinoj čakijicetmi wrote:Brada je sunnet u Islamu, i to pritvrđeni.hepekcina wrote:pratim sada ove nove odnose SDA IZ i jasno je da je SDA došla na onaj izvorni program osnivača, koji je u suštini anti-ulemski orjentiran...na kraju zato su i doveli bradonje da ih uče kako se klanja za dolare
SDA se hvala Bogu ubrzano vraća na pravi put.
-
6april
#3128 Re: SDA-All about
Toliko o SDA i njihovim glasacima...
- Chisum
#3129 Re: SDA-All about
Znaci to je novi koncept i platforma SDA, strategija buduceg napretka i rjesenja problema... Brada.
-
Akibh
#3130 Re: SDA-All about
Haha, SDP utopljenici se i za slamku hvataju...Prejakohepekcina wrote:pratim sada ove nove odnose SDA IZ i jasno je da je SDA došla na onaj izvorni program osnivača, koji je u suštini anti-ulemski orjentiran...na kraju zato su i doveli bradonje da ih uče kako se klanja za dolare
SDA Gornja Maoca
- seln
#3131 Re: SDA-All about
Stani, je li rijec o politickoj partiji ili vjerskoj organizaciji?cetmi wrote:Brada je sunnet u Islamu, i to pritvrđeni.hepekcina wrote:pratim sada ove nove odnose SDA IZ i jasno je da je SDA došla na onaj izvorni program osnivača, koji je u suštini anti-ulemski orjentiran...na kraju zato su i doveli bradonje da ih uče kako se klanja za dolare
SDA se hvala Bogu ubrzano vraća na pravi put.
- seln
#3132 Re: SDA-All about
Chisum wrote:![]()
![]()
Znaci to je novi koncept i platforma SDA, strategija buduceg napretka i rjesenja problema... Brada.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3133 Re: SDA-All about
punoovde komunista napadana našuSDA naj višu i naj bolju a famelija jebrani svaka ćast uvjek samoSDA
alahuekber.
alahuekber.
- jazzer
#3134 Re: SDA-All about
Ti prGavi hare stose uvijek spetljas kadse prica onasoj SDA imas liti neku drugu stranku daseprljavi Hare wrote:punoovde komunista napadana našuSDA naj višu i naj bolju a famelija jebrani svaka ćast uvjek samoSDA
alahuekber.
sprdas ostaviti nase namiru a bolje tije da pises o onijem komunistima kojibi sceli svu vlaS samo zase
-
Trebam te
#3135 Re: SDA-All about
![]()
A Boze moj, sta fali bradi
- Chisum
#3136 Re: SDA-All about
Samoj bradi... Obicno mozak.Trebam te wrote:
![]()
- Chisum
#3137 Re: SDA-All about
SDA parola... nesto u smislu - (skoro) sve se moze kad se hoce.jazzer wrote:Ti prGavi hare stose uvijek spetljas kadse prica onasoj SDA imas liti neku drugu stranku daseprljavi Hare wrote:punoovde komunista napadana našuSDA naj višu i naj bolju a famelija jebrani svaka ćast uvjek samoSDA
alahuekber.
sprdas ostaviti nase namiru a bolje tije da pises o onijem komunistima kojibi sceli svu vlaS samo zase
Sve se more sem drveno spore
(a i to more, al' jednom)
- valterbranisarajevo
#3138 Re: SDA-All about
Evo jedna za šooorgije..
Proljetni se miris siri toplo sunce nama sja na izbore cijela Bosno vodja nam je SDAAAAAAAAA,kad nam je najteze bilo uz nas su bili ,ginuli zajedno dobro razmislite ko je za muslimane SDP-ne,SBB-ne namazani sandjaklija,a gdje su oni bili 1990 do 1995god?tu je bila tada jadna SDA koja se sama borila za svoj narod i buducnost nas muslimana i ostalih,ako treba krvi tu sam za svoju vjeru-stranku-drzavu
Proljetni se miris siri toplo sunce nama sja na izbore cijela Bosno vodja nam je SDAAAAAAAAA,kad nam je najteze bilo uz nas su bili ,ginuli zajedno dobro razmislite ko je za muslimane SDP-ne,SBB-ne namazani sandjaklija,a gdje su oni bili 1990 do 1995god?tu je bila tada jadna SDA koja se sama borila za svoj narod i buducnost nas muslimana i ostalih,ako treba krvi tu sam za svoju vjeru-stranku-drzavu
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3139 Re: SDA-All about
valterbranisarajevo wrote:Evo jedna za šooorgije..
SDA poezija.
Žalosnati Njemačka!I matični ured tamgore.
-
Trebam te
#3140 Re: SDA-All about
Jeftino lijecis frustraciju.Chisum wrote:Samoj bradi... Obicno mozak.Trebam te wrote:
![]()
Stara poslovica kaze: "Pas koji stane i na svakog lane, nikad ne dodje do svog cilja"
- seln
#3141 Re: SDA-All about
Zavisi gdje je...na licu ili nize?Trebam te wrote:
![]()
-
Trebam te
#3142 Re: SDA-All about
seln wrote:Zavisi gdje je...na licu ili nize?Trebam te wrote:
![]()
Uh evo tebe opet, k'o cir na guzici, taman pomislih rijesila se tvojih nebuloza kad ti opet jases li jases
- Bosanski_hibrid
#3143 Re: SDA-All about
Jesu se komunjarice ukofrčile na sve strane. Njihovi puleni su putem FB profila KTV Zavidovici napravili anketu o izboru novog načelnika općine Zavidovići. Svi koji su glasali za kandidata SDA, inače i na oko i u svakom smislu daleko ispred ostalih, svi su listom pobrisani, a nekima su čak zabranili i pristup stranici. Tako to rade komunjare muljave, samo da se zna!

1. SDA
2. SDP
3. SBiH
4. SBB

1. SDA
2. SDP
3. SBiH
4. SBB
- seln
#3144 Re: SDA-All about
Tebi k'o da je frkusa..Bosanski_hibrid wrote:Jesu se komunjarice ukofrčile na sve strane. Njihovi puleni su putem FB profila KTV Zavidovici napravili anketu o izboru novog načelnika općine Zavidovići. Svi koji su glasali za kandidata SDA, inače i na oko i u svakom smislu daleko ispred ostalih, svi su listom pobrisani, a nekima su čak zabranili i pristup stranici. Tako to rade komunjare muljave, samo da se zna!
1. SDA
2. SDP
3. SBiH
4. SBB
- ultima_palabra
#3145 Re: SDA-All about

Jao faca... ovaj Fahrin pulen još najpismenije izgleda
- jazzer
#3146 Re: SDA-All about
Isto lica sa potjernicaultima_palabra wrote:
- valterbranisarajevo
#3147 Re: SDA-All about
Koja je to moja stranka? Volio bih i ja da znam. Hvala unaprijed!cetmi wrote:Čovjek je u pravu, pa ti zato smeta. Ili ti smeta što rudar ne zna pravopis bosanskog?valterbranisarajevo wrote:Evo jedna za šooorgije..
Eno ti Vanilla tamo mezeti profesoricu Sabinu zbog nepoznavanja pravopisa. Bolje bi bilo da staneš u odbranu profesorice, buduće načelnice. Najviše bi pomogao svojoj stranci na taj način.
Pusti Hareta, znaš da je on neozbiljan skroz. Pogotovo kako mu je Vođa sklopio Savez za Bolju Budućnost Radončića.
- seln
#3148 Re: SDA-All about
Ma to su ti lica od pizza...jazzer wrote:Isto lica sa potjernicaultima_palabra wrote:
- asurbanipal
#3149 Re: SDA-All about
Jeste se raspisali danas. Može mala puš-pauza, ako zatreba donijet ćemo malo kifla, pa sve to zalijte himberom... 
- hepekcina
#3150 Re: SDA-All about
kad ih vidim vake fine počmem mislit da je ona socijobijologija prava nauka