Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

bosanski

#3126 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosanski »

arx wrote:kada je misimovic rekao fuck you fuck you kada je dao gol --ja to nisam vidio --mozel mi neko reci??
kada je misimovic rekao fuck you fuck you kada je dao gol --ja to nisam vidio --mozel mi neko reci??
moze
jyqan

#3127 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jyqan »

ma sutra će miske reći da nije mislio na papeta kad je ono rekao nego na neke tamo... skontaće da mu je jedino do kraja karijere ostalo promocije kroz reprezentaciju, ko ce isplivat kroz dinamo moskva sa 10 minuta igranja i 10 kila viska... pape ce to opet progutat kao i begovica i ibricica, i to je najmudrije jer nam miske treba kad ostanemo bez pjanica i salihovica

i ja bih bio frustriran da sam na misketovom mjestu, ali pape mu je najmanje kriv, mislim da mu je pozivom u reprezentaciju i ubacivanjem u igru samo pomogao u karijeri i miske će valjda nadoći na to
Murisno1

#3128 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Murisno1 »

Ma Miske je malko iskompleksiran ... svaka čast za go i tako to, ali more se znati za respekt.
T4h

#3129 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by T4h »

Auuuuu, ne znam, ja sam u euforiji gledao tu izjavu ali kao da rece.. u stilu da mu je Pape rekao da ga je sramota sto mu daje tako malu minutazu a on se svaki put odazove na poziv nesto tako...
Nije primjereno Miske, nije primjereno ako si izjavio ovo sto se govori. CESTITKE momcima, pobjeda je bitna... :bih:
arx

#3130 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arx »

kada je misimovic rekao fuck you fuck you kada je dao gol --ja to nisam vidio --mozel mi neko reci??
ja to nisam vidio samo sam vidio kada je pucao i iz mitraljeza poslije gola :D
strong69

#3131 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by strong69 »

Ozil wrote:Miske LEGENDO!!!!!!!!!!! I sta se zalite na njegovo trcanje, lik je isao i na golmana vrsio pritisak! To sto ne igra ne znaci da nije fizicki spreman. Nadam se da ce se susic izvinuti LEGENDI i izgladiti ovaj nesporazum...valjda je nesporazum.
Susic da se izvini? :lol: :lol: :lol:
BiH-x

#3132 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BiH-x »

Chisum wrote:Javite kada zavrsite s prepucavanjem i izdrkavanjem jednih po drugima...

Ja cu u medjuvremenu da lochem i slavim.
Jedan od rijetkih normalnih postova
Dupli_skalp

#3133 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Dupli_skalp »

pusite se toga, nego slavite pobjedu :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
jurgen

#3134 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jurgen »

Nezgodan protivnik, baš kako sam i spomenuo trebalo ih se jako čuvati ali i probiti odbranu.
Vezni red nismo ni imali i to nam je falilo čitavu utakmicu dok nije Miske ušao (s Pjanićem bi dosta toga drugačije bilo).

Vrijeme kada je Miske ušao je ipak pun pogodak Papeta (nek priča ko šta god hoće pa i Miske sam) ali je ovo pametno uradio. Nije čovjek još spreman u klubu a kamoli za reprezentaciju da ponudi 100%. Svi smo svjesni njegovog kvaliteta ali treba momak da se vrati u formu i to je to. Hvala mu za gol zlata je vrijedan.

Ipak treba spomenuti našu odbranu, a pogotovo Rahimića - pa taj čovjek je nevjerovatan šta je večeras onako "hladno" po terenu radio. Džeko je beton u skok igri i čuvanju lopte ali završnica mu baš nikako ne ide.

Elem, ne znam kada sam se više preznojio gledajući utakmicu koliko je teška bila.

Bravo momci i sve čestitke - svaki dan se svi sve više ponosimo na vas

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by jurgen on 06/09/2011 23:11, edited 1 time in total.
mikogoago

#3135 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

Sasvim_Obican wrote:Čuj - "osude poteze Mismovića". Koje poteze da osude ? Što je odlučio utakmicu ? Ljudi skontajte da smo na istoj strani i da je zadnje što nam treba javno osuđivanje i presuđivanje. Vjerujem u profesionalnost i Misketa i Sušića koji će to riješiti fino u tišini svlačionice.

Elem, Ibričića treba otjerati zauvijek. Brojao sam : šest izgubljenih lopti ! O onom padanju ne treba ni trošiti riječi. Štilić je zamjena, a zamjena ne može dati onoliko koliko može original. Nažalost, odsustvo Seje Salihovića nam je ubilo opasnost po toj strani.

I da, ljudi shvatite - ne možemo mi svaku dobiti sa 4-0, i to tako da Džeko da dva škaricama, Papac jedan volejem, a Begović četvrti pankreasom. Shvatite da smo odigrali najbolje što se može, okrznuti ozlijedama ( i pomalo budalastim Ibričićem), protiv ekipe koja stalno u odbrani ima 7 igrača.
Potpis :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zux

#3136 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Zux »

Misimovic mi je uvijek bio mozda i najdrazi nas igrac, ali ocito je zasto ga je jedan trener u Bayernu dok je jos tamo igrao zvao sljiva, aludirajuci na njegovu fizicku spremu. On ima 10 kg viska, karijera mu je i silaznoj putanju zbog onog govneta Hagija koji ga je sjebao u Galatasarayu. Jednostavno covjek ne moze igrati punom snagom, a pogotovo ne cijelu tekmu. Svejedno je i takav, nas najbolji igrac kad je rijec o tehnici, zadnjem pasu pa i driblingu. Zato ga je Pape i cuvao s oprezom za drugo poluvrijeme jer trebalo je cvrstine protiv Bjelorusa u prvom poluvremenu. Njegovo ponasanje? Ocito je da on ima problema sa autoritetom. Stao sam na njegovu stranu kad je njega Ciro kreten optuzio za prvu tekmu u Portugalu, ali ipak je bilo ocito da se ovaj na to naljutio kao sujetna tetkica umjesto da je zapeo da pokaze onom klaunu da nije u pravu. Tako i ovo veceras, Pape je 100% postupio ispravno, Misketovo je da igra kako se kaze, to je i napravio, donio nam pobjedu i tu je trebao stati. Golom je dokazao dovoljno.
Baudelaire

#3137 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

T4h wrote:Auuuuu, ne znam, ja sam u euforiji gledao tu izjavu ali kao da rece.. u stilu da mu je Pape rekao da ga je sramota sto mu daje tako malu minutazu a on se svaki put odazove na poziv nesto tako...
Nije primjereno Miske, nije primjereno ako si izjavio ovo sto se govori. CESTITKE momcima, pobjeda je bitna... :bih:
Nije tako rekao, nego je rekao da mu je Pape rekao da bi njega bilo sramota da se odaziva da tako malo igra. To je totalno drugačije, i ako mu je tako rekao, i mene je razočarao. Jedno je reći da je na klupi dok ne zaigra za klub, a drugo reći da ga je stid za ovo. Ali neću da biram stranu uopšte, dok ne vidimo sutra kakvo će razmišljanje biti. Svakako će nam milion medija donijeti ekskluzivne izjave i jednog i drugog.
donBeton

#3138 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by donBeton »

Ibričić možda najbolji prvo poluvrijeme. Doduše, jeste da je opet u minusu za sve poslije 40.
LeftOnly

#3139 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LeftOnly »

Nadam se da ce neko ove lude bjeloruse odvesti na doping kontrolu. Sta je ono onako opiceno, k`o da su im
turbo ugradili sve i jednom. Tesko bi onu odbranu probila i Barselona a kamo li onaj nas vecerasnji pokusaj od
igre. Prodori po stranama, ocaj, Mujdza i Lulic neprepoznatljivi. Ibricic zalutao u vrijeme i prostor, Medunjanin
se nije vidio...ljudi su nas do onog prvog crvenog rastavili na proste faktore, nismo znali kud guzicom udaramo.
Jedina svijetla tacka danas Edin, klasika, Papac i Misimovic koji je sve pokvario onim djecijim komentarom na
kraju utakmice. Hvala i sudiji, mislim da smo u ovim kvalifikacijama ispucali svu sadaku, sad ocekujem da nam
neki kipranin nabije svima po cir, ako ne protiv Luxemburga, onda protiv Francuza sigurno.
fosil

#3140 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by fosil »

Vrisno sam kad pade gol, mislio sam da cu zanijemiti. Ali raduje me sto smo i mi dobili jednu povijesnu. Rafali i izjava bas amaterski.
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#3141 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

lajkujMe wrote:Kako sam nervozan :cry: dzeko u ofside'u stalno, misimovic je opci kreten i fuli ama bas sve, dok ostali ono dobro igraju a bjelorusi ocigledno idu sad na osvetu i kazu ako necemo mi necete ni vi e hebi ga. :( dajte go molim vas.
jesil pojeo ovo sto si napisa za misketa, ako nisi vrati se i pokrkaj
Abacija

#3142 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Abacija »

Baltazar_khan wrote:drago mi je da smo pobijedili sa igračima koji inače sjede na klupi kad smo kompletni. e to je bitno, da nam je klupa u stanju odigrati na nivou.

miske je postao pravi trut vidi se da ima višak kilograma. miske, dijeta pothitno :mrgreen:
Mozda se Misimovic rabolio kao Ronaldo pa od toga udebljao.
čoksa08

#3143 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

dzemmo wrote:ma penal nam sviraj, jebo crveni :lol: :lol: :lol:
i ja sam to pomislio :lol:
Za zivot cijeli

#3144 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Za zivot cijeli »

donBeton wrote:Ibričić možda najbolji prvo poluvrijeme. Doduše, jeste da je opet u minusu za sve poslije 40.
Kod tebe stopo izgleda prenos,Frajer proda cistu loptu salihovic bezveze karton zbog tog pokupi.Po meni najlosi danas za njega je Štila jedonostavno majstor
zecko_kupuz

#3145 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

Hajde sad, furajte s foruma da i ja nešto napišem. Eno gledajte golijadu Španaca na TVE. :lol:
Abacija

#3146 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Abacija »

AMD wrote:
zalizani wrote:Ova izjava Misketa ostavlja prostora za dalju raspravu tj. da se doceka utakmica protiv Luksemburga na pravi nacin, onako kako to najbolje znamo.
Pojavice se pojedinac ili vise njih koji ce do sljedece utakmice reprezentacije vodit rovovsku borbu da li je ova izjava opravdana ili ne. :D
Ako je ono bilo upućeno Papetu, sumnjam da će više igrati za A tim. Sad Pape je ono rekao jer je Šuko rekao da je Miske ljut na Papeta... Ionako se Pjanić vraća, nadam se i Ibišević jer nama treba još jedan napadač. Ibričić nije kriv što je igrao na poziciji koja nije njegova.
Ibricic ne igra dobro ni na svojoj poziciji. :D
čoksa08

#3147 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

Ženski Dr.Med wrote:ovo je igrach miskeeeeeeeeee ...ne onaj ppk dzeko
vidi se da si debil, da ne bi dzeke i asistencije ne bi ni gola bilo
ek0

#3148 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ek0 »

MISKE LJUT KAO RIS, SAM NAPUSTIO BILINO POLJE

Teška utakmica, ali zaslužena pobjeda. Mnogo mi znači ovaj gol, pogotovo što su se pojedinci loše odnosili prema meni", rekao je strijelac pobjedonosnog gola Zvjezdan Misimović i dodao:

"Kako se mogu osjećati kada mi selektor kaže da bi njega bila sramota doći na okupljanje, a da igra malo u svom klubu".

Međutim, to nije sve. Jednostavno, ne znamo se ni radovati.

Naime, i dok su svi igrači zajedno napustili stadion Bilino polje, Zvjezdan Misimović je navodno sam otišao iz svlačionice.

Odmah nakon utakmice Miske je na mobitelu razgovarao sa nepoznatom osobom, koja je najvjerovatnije došla po njega i odvezla ga sa automobilom.
amidzazeher

#3149 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by amidzazeher »

Dammme wrote:Što ne mogu "na erende kora"! Čuj treba osuditi Misketa?! Ma nemoj te gospodo. A to što je onaj kloc od hajdučkog palca odigrao 60 minuta, a nije se vidio na terenu? To što su Štilić i Medunjanin još uvijek daleko od toga da budu ovakvi majstori (mada se tu vidi potencijal). I sva trojica igraju prije Misketa. Pogotovo u formaciji sa jednim špicem, a hoćeš pobjedu. Koliko je Miske dao dobrih lopti za 2 poluvrijeme, čitav ostatak veznog reda nije dao za cijelu utakmicu. Pa onaj kloc od Ibričića ne zna sam sebi loptu u for dati. Još kada se uzme sve šta se sralo po čovjeku koji ima NAJVIŠE NASTUPA ZA DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU, onda ga potpuno razumijem.
Miske majstore, večeras je dernek u Bosni i hvala ti za to.
61, 18, 4629 & counting

Najbolji komentar u vezi Misketa!!!
Isto i sa Begovicem!! Nista nije preche od drzavnog tima nikakvi tvrdoglavi tipovi i pojedinci, najbitnija je repka i ovaj narod za koji se treba srce ostaviti na terenu!! Niko nema koristi od toga sto se Miske i neko prepucava! Cilj je najbitniji taman Pape ili Miske morao guze dati!!!
Abacija

#3150 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Abacija »

Za zivot cijeli wrote:E da smo siptare gore uzeli,a komotno smo mogli.Vidilo se kad ga je misimovic zabio okreno se prema klupi i kao poceo pucati ono cetnicki :D.I onda je bila njegova faca i nesto je dobacivo Papetu ustilu sta je sad ili neka psovka nisam bas mogo dobro procitat.Sve u svemu drago mi je zbog njega valjda malo zaganja loptu i one kile skine.Onog Rhaimica bi ja mogo bez problema pretrcat,treba zac malo po novog zadnjeg veznog.Zahirovic otkrice godine.
Za ovo si zasluzio ban. :x
Locked