@dame moje, iskuliraj malo i ispuši se, kad tako reaguješ podjećaš me na svog predsjednika stranke, a i ovog SBB-ovog.dame wrote:Znaš li ti šta oko ove česme?
Čujem da je i kandidat SDP Sinanović u talu sa "Nasrudin hodžom",on je valjda preko školskog odbora progurao ideju za, kako rekoše, neke mizerne novce.
p.s.
Balija ostaje balija,pa makar prešao i u SDP.
focak jarane ev meni mozes postaviti pitanja neka oko SDP kandidata jer ga licno poznajem ponekad pratim ovaj forum i evo procitam i ne vjerujem kako imas obraza ovakvo nesto napisati sto bi se kao teza kvalifikacija KLEVETA
malo pripazi sta lupas "baljezgas"
pisi nesto pametno i sa nekim,ikakvim dokazom a ne to sto si ti sanjao ili ti se prvidilo kao gospa u medzugorju pa onda ovdje bombe bacas
to sigurno nista nije istina malo zdrave logike ukljuci covjek i pomisli zasto bi on Memicu pomagao da to uradi i da ubere koji glas kad je i on kandidat za Nacelnika da covjek sam sebi skace u stomak
ako imas ista o covjeku kandidatu SDP-a da napises negativno molim te napisi ali uz dokaz jer garantujem ti da mu nista neces naci a to sto pogrdnim rijecima pokusavas nekoga ocrniti to nek je tebi na obraz malo se raspitaj ako hoces pa vidi ko je on i sta je on a ne baljezgaj molim te razumijem da hoces biti primjecen ali ne pretjeruj
i malo pripazi sta baljezgas
Postoji li kakva druga komunikacija osim ja ja ja, a što se tče Sinanovića, ako je istina da se pravi ta hair česma, i da je on u školskom odboru iste, a šuti