Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ratata wrote:Dzekaneeeee nije ti to Njemacka Dundjer Liga morash dobro da se nametnesh, morash dobro da ulazish u duele , morash dobro da savladash taktiku Dzekaneeeeeeeeee djido u Inter bices dobar lijevi bek
Haj priznaj da ti je udarao cvoke kad ste bili mali,izbaci to iz sebe bice ti lakse
haj ti predji na zene bice ti lakse, ovako te Dzeko samo pali al ti ne da
Nek Balotelli ima prioritet, čovjeku je pošlo da za samo pola sata fulu prazan gol sa tri metra (haj recimo da se dešava ) i da dobije direktan crveni ...Takav igrač bi kod Fergusona davno morao kofere pakovati...
Kijev se cijelu tekmu nudio da ih se nabije nogom i izbaci, ali za ekipu koja zna i može, City nije ni jedno ni drugo..... i još dugo će tako biti......
Meni Džeko bio dobar.Onaj prijem i izbacivanje dva igrača iz igre baš bilo fudbalski. Presjekao par lopti, stvarno je šteta što mu onaj kloc mančini ne da šansu u kontinuitetu. I za njega (Mančinija) i za City.
ratata wrote:Dzekaneeeee nije ti to Njemacka Dundjer Liga morash dobro da se nametnesh, morash dobro da ulazish u duele , morash dobro da savladash taktiku Dzekaneeeeeeeeee djido u Inter bices dobar lijevi bek
Haj priznaj da ti je udarao cvoke kad ste bili mali,izbaci to iz sebe bice ti lakse
haj ti predji na zene bice ti lakse, ovako te Dzeko samo pali al ti ne da
Otkud znas da ne da
Nisam ja obozavatelj italijanskih manekena
Haj, momčino, napisao si dva posta na forumu politika, i meni je to dovoljno da znam zašto ovako pišeš. Nažalost
Kaze onaj adis sa obn-a (valjda preslo od vugdalica), za nekog igraca dinama: "on igra otkad je usao u igru..." jok eto otkad je usao u igru sjedi na travi.
Mancini j.ebo li te tata nek ti onaj kreten maloumni sto marker ne zna obuci igra, stoko talijanska.
Steta za ono primanje lopte na kraju i sut lijevom sto mu golman odbrani...
Nista. Treba se nadat da ce Shitty izvisit za cetvrto mjesto u ligi. Mislim da ne bi smijenili Mancinia ako obezbjedi LP bez obzira sto je najslabija karika.
Rekoh ja, džaba pare, silni milioni...., pored toga ima nešto što se zove tradicija a bogami i trener (autoritet)!
To dvoje city nema niti će ikad imati
To su oni koji su se preselili iz Wolsburga prije par mjeseci. No, nije ni bitno. I ja navijam za Lyon kad igra Pjanic i volio bih da su prvaci Francuske. Kao sto se kod nas voli reci Salihamidzic (pardon, Dzeko) je trajna kategorija, a City dokle mora.
Vidim svi se zale da su Cityevi preplaceni a pogotovo Baloteli ali ako je momak doveden da cijeli svijet iz sedmice u sedmicu nasmije ja kazem dajte momku povisicu odlican je.