Eeee mi u Teheranu imamo naprednu "islamsku" tehnologiju pa mogu da stisnem gumb na daljinskom i da gledam ono što sam propustio.megaman4 wrote:Tek je zavrsen intervju. Sutra je repriza u 11 h na Face tv.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Gdje, ima li snimak?megaman4 wrote:Svaka cast doktorici Diani Zelenika.![]()
Kakav samar Cirilicaru i Ljubicu.
Izgleda da se budi i Hrvatski narod kontra HDZ-a.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Drvosjeca iz Dejcica
#3126 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Acid25
#3127 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Edward Ferguson, tajnog imena: Edhem Feratović.Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta kaže ovo Edward Ferguson, može li Kolindi i Afizu ovo neko prevesti na 'rvacki?![]()
Edward Ferguson u CD-u: Kada bi se desile aktivne mjere za formiranje trećeg entiteta mi bi reagovali
Vjerovatno je dobio 50k $ za ovu izjavu, da umiri Bošnje đihadlije.
-
megaman4
#3128 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@Drvosjeca iz Dejcica

-
Pilaw_Pavlaka
#3129 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
U kojoj minuti je to rekao?Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta kaže ovo Edward Ferguson, može li Kolindi i Afizu ovo neko prevesti na 'rvacki?![]()
Edward Ferguson u CD-u: Kada bi se desile aktivne mjere za formiranje trećeg entiteta mi bi reagovali
- Drvosjeca iz Dejcica
#3130 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Erdogan platio...Acid25 wrote:Edward Ferguson, tajnog imena: Edhem Feratović.Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta kaže ovo Edward Ferguson, može li Kolindi i Afizu ovo neko prevesti na 'rvacki?![]()
Vjerovatno je dobio 50k $ za ovu izjavu, da umiri Bošnje đihadlije.
- Kolinda
#3131 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
- Drvosjeca iz Dejcica
#3132 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
-
Pilaw_Pavlaka
#3133 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
TO su rijeci ambasadora Velike Britanije...Kolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
Senad ga je samo intervjuisao.
- BHCluster
#3134 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koji jeto ćutuk majko moja.Pilaw_Pavlaka wrote:TO su rijeci ambasadora Velike Britanije...Kolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
Senad ga je samo intervjuisao.
-
Pilaw_Pavlaka
#3135 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Od 1:15:20 stovani Ambasador Velike Britanije govori o trecem entitetu...
Samo sto nije kaze... ali u panju
- Drvosjeca iz Dejcica
#3136 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ljudi misle da je mirovni sporazum toaletni papir pa ga možeš tek tako odbaciti.Pilaw_Pavlaka wrote:
Od 1:15:20 stovani Ambasador Velike Britanije govori o trecem entitetu...![]()
- Kolinda
#3137 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prepametni moji drugovi pogledajte emisiji nedjeljom u dva prije dva tjedna i poslušajte vrlog Senada gdje priznaje da je dužan mnogo plaća svojim uposlenicima jer sa kao preračunao ...A rakija liječi dušu ...
- spreca
#3138 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sto si ba neurozan...pusti Senada ...slusaj sta Ambasador eglenise i to engleskomKolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
- spreca
#3139 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sve je to tako...on ima TV kucu kakvu takvu.....a sta imas ti osim mozda kenjca i malo polja za salatu ,mrkvu i toKolinda wrote:Prepametni moji drugovi pogledajte emisiji nedjeljom u dva prije dva tjedna i poslušajte vrlog Senada gdje priznaje da je dužan mnogo plaća svojim uposlenicima jer sa kao preračunao ...A rakija liječi dušu ...
- Kolinda
#3140 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ta će Engleska izašli iz EU nemaju više nikakav utjecaj na procese ,Hrvatska preuzela inicijativu,jebi ga...spreca wrote:sto si ba neurozan...pusti Senada ...slusaj sta Ambasador eglenise i to engleskomKolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
-
Pilaw_Pavlaka
#3141 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Turska, Velike Britanija, SAD, Saudijska Arbija.... ceo svet je protiv njih. A njiha sve manje...spreca wrote:sto si ba neurozan...pusti Senada ...slusaj sta Ambasador eglenise i to engleskomKolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
- Kolinda
#3142 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Osim hrvatskog srca i duše što bi mi više trebalo ,hrana je luksuz ....spreca wrote:sve je to tako...on ima TV kucu kakvu takvu.....a sta imas ti osim mozda kenjca i malo polja za salatu ,mrkvu i toKolinda wrote:Prepametni moji drugovi pogledajte emisiji nedjeljom u dva prije dva tjedna i poslušajte vrlog Senada gdje priznaje da je dužan mnogo plaća svojim uposlenicima jer sa kao preračunao ...A rakija liječi dušu ...
- Drvosjeca iz Dejcica
#3143 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda wrote:Ta će Engleska izašli iz EU nemaju više nikakav utjecaj na procese ,Hrvatska preuzela inicijativu,jebi ga...spreca wrote:sto si ba neurozan...pusti Senada ...slusaj sta Ambasador eglenise i to engleskomKolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
Tako je!
-
Pilaw_Pavlaka
#3144 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
EU? Pa EU je u totalnim govnima. Zato je i VB i izasla. Sada jos malo ja gledam gradjanske ratove u EU. Sve je napetija situacija izmedju ljevicara i desnicara, islamista i krscana, itd. itd.Kolinda wrote:Ta će Engleska izašli iz EU nemaju više nikakav utjecaj na procese ,Hrvatska preuzela inicijativu,jebi ga...spreca wrote:sto si ba neurozan...pusti Senada ...slusaj sta Ambasador eglenise i to engleskomKolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
-
Pilaw_Pavlaka
#3145 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma pusti to sada. Nego koji kurac je ovoj zenskoj sto prevodi ovog Fergusona? Isto kao da joj neko gura dildo u pi....Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ljudi misle da je mirovni sporazum toaletni papir pa ga možeš tek tako odbaciti.Pilaw_Pavlaka wrote:
Poslusajte od 1:25:30 molim vas...
Last edited by Pilaw_Pavlaka on 04/02/2017 20:24, edited 1 time in total.
- spreca
#3146 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
priznaj da si izvalio glupostEngleska je isto bila ili ne u EU...hrvatska samo moze da slijeze ramenima kad je pocnu handriti oni koji vode glavnu rijec u EUKolinda wrote:Ta će Engleska izašli iz EU nemaju više nikakav utjecaj na procese ,Hrvatska preuzela inicijativu,jebi ga...spreca wrote:sto si ba neurozan...pusti Senada ...slusaj sta Ambasador eglenise i to engleskomKolinda wrote:Inače vlasnik face TV kao i što sam priznaje je osoba koja ne isplaćuje zasluženo zarađene naknade uposlenicima ....Težina njegovih riječi je na razini zrakopraznog prostora kao i par ovih skakača koji na svaku imaju po osam odgovora.
- Acid25
#3147 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ferguson je odlazeći ambasador.
- spreca
#3148 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemoj tako...ovi vam ahbabi iz Dodigstana bar korijenje su uzeli za strateski proizvodKolinda wrote: Osim hrvatskog srca i duše što bi mi više trebalo ,hrana je luksuz ....
- Kolinda
#3149 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E Boga mi za tebe mi treba Google translator...spreca wrote:Nemoj tako...ovi vam ahbabi iz Dodigstana bar korijenje su uzeli za strateski proizvodKolinda wrote: Osim hrvatskog srca i duše što bi mi više trebalo ,hrana je luksuz ....
- spreca
#3150 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bas to dobro ona radi..trudi se prevesti svaku rijec koju je rekao a ne kao neki prevodioci koji prevode i izmisljaju sta da kaze a ova to sinhrono radiPilaw_Pavlaka wrote:Ma pusti to sada. Nego koji kurac je ovoj zenskoj sto prevodi ovog Fergusona? Isto kao da joj neko gura dildo u pi....Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ljudi misle da je mirovni sporazum toaletni papir pa ga možeš tek tako odbaciti.Pilaw_Pavlaka wrote:
Samo sto nije kaze... ali u panju![]()
Poslusajte od 1:25:30 molim vas...