SSemir wrote:costacurta wrote:Mislim da je i Azmir sam shvatio da je glupost napravio. I neka su mu navijaci rekli sta misle. Zasto ga tjerati? Gdje sam to rekao? Neka ga. Hvala mu na svemu samo nek u djelo sprovodi ono što priča, hoce poštenje, hoce rad, trud, zalaganje eto nista više
Ja sam objektivan nepristrasan i neko ko mnogo voli Slobodu
kako moze neko ko voli slobodu biti za to da na celu slobode bude covjek koji prodaje utakmice, i radi svojih licnih interesa kosta titule tvog voljenog kluba. kalja obraz slobode, dosao u klub samo da bi mogao da prodaje utakmice.
zasto dajes podrsku takvom covjeku? sta ce neko takav u tvom voljenom klubu??
kazes sedam igraca na toj utakmici samo stojali, nisu htjeli da igraju. ucestvovali u prodaji te utakmice. pa sta ce ti oni u tvom voljenom klubu? spisak imena i trazi da ih se izbaci iz kluba.
Možda se radi o ostvarivanju neispunjenih želja i snova. Od pete godine navijam za Slobodu, s ocom rahmetli išao na utakmice, dok bijah momčić išao sam na utakmice želeći vidjeti SLobodu u ligi šampiona, UEFA kupu, ali godine prolaziše ništa od toga se ne desi osim onog pretkola u intertotokupu. Pisao sam već o tome.
Sad kad je Azmir tu poče mi se vraćati vjera da bi se možda i moglo nešto desiti, vjerovah u njega.
Bilo je stvari koje su pogrešne ali ok jbga svi griješimo. Mislim da svi ovi što su bili prije njega ne mogu se porediti sa njim. Svi su samo svoj interes gledali. Gulili su klub nemilosrdno i dotjerali Slobodu do prosjačkog štapa. On nešto radi, ulaže, bori se i svaka čast.
Ionako mali i siromašni još sa pogrešnim ljudima na čelu kluba nismo mogli parirati sarajevskom i hercegovačkom klanu i jedno vrijeme ovim Jelićima i Leotarima. Oni su potkupili što se potkupiti moglo. Al hajd jebaji ga, bilo prošlo.
Ako Azmir i prodaje nek prodaje, ali nek to radi u miru i tišini. Sve priča neka poštena titula, mi ginemo za Tz i SLobodu, meni je Sloboda svetnja, ja ću 50M u klub uložiti, duplu titulu uzimamo....... a onda te mlatne jebena Drina kojoj je vjerujem teže pao poraz SLobode nego samoj Slobodi. Juniore da si izveo mogli su ih glat uzeti.
Išao sam ja na utakmice Slobode dok su se dešavale i radile puno gore stvari u i oko kluba.
Imam li pravo na svoje mišljenje a koje je izvedeno na osnovu sumnji i realnih činjenica?
Imam li pravo biti razočaran što umjesto u Mostaru da se borimo i ako izgubimo ko ga jebe mi dobismo po ušima usred čaršije od ljudi koji ni sami ne znaju kako dadoše dva gola?
Jel ti smatraš da je uredu da igrači okrenu leđa navijačima?
Vanilla šta misliš šta bi se kojim slučajem desilo u Atletiku da predsjednik naredi igračima da pobjegnu od publike? Oni su doslovno otrčali s centra do svlačionica! Ono samo da vam pokažem ko je glavni! Alo ba?!
Smiriće se ovo sve, ali i Azmiru koliko god neiskusan bio ovo treba da bude za nauk, ne igra se tako sa ljudima, niđe na svijetu pa ni u Tuzli.