FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3126 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote: Bili su oni i kad je propadala...zato i jeste propadala
pogledaj transfere love od grada prema klubu
neko je to morao potrositi
ma mislila sam na vrijeme kad smo propali u Federalnu
a dotad su se razni strucnjaci smjenjivali i samo jos dublje pokopavali Slobodu
ima negdje lista kako je taj dug rastao, Boze sacuvaj

i sad eto Azmir prodao utakmicu :-)
plain vanilla

#3127 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

i gdje je onaj @costacurta, samo da ga priupitam je li Ath. Madrid prodao utakmicu? :?
costacurta

#3128 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:i gdje je onaj @costacurta, samo da ga priupitam je li Ath. Madrid prodao utakmicu? :?
De vanilla svega ti,
Poredis Slobodu i premijer ligu sa Atletikom i ligom iz koje dolaze dva finalista lige prvaka i jedan u lige evrope, mislim ono, ti si ozbiljna žena :mrgreen:

Drina je šamar za koji sam mislio da se nista gore ne može desiti a onda Azmir naredi igračima da okrenu leđa publici ali kako on kaže samo onim miševima nisu okrenuli leđa pravim navijačima.
Moš misliti onda veli doći će igrači u srijedu pola sata prije da se pozdrave sa publikom...... grohotom se smijem.
Mislim da se razumijemo,
Otići cu ja na utakmicu sa Radnikom i drago mi je sto smo u Evropi al znas onaj osjećaj kad to nije to. Jbga, gradis nesto iz temelja, ne smijes sebi dozvoliti luksuz da okrenes raji ledja istoj toj raji koja je dolazila na utakmice kad su ispali iz lige i to po par hiljada.
Opet kazem nije problem izgubiti ali svak ko je bio na utakmici sa Drinom vidio je da su od 10 njih igrača 7 bili statisti i zlo da bude veće Kenan(golman, 11. igrač) ti bude krivac za prvi go. Znaci da je Drina tolika kanta od ekipe da im ni 7 Slobodinih statista nije bilo dovoljno da dajz gol vec se i Kenan morao uključiti. Jos kad kod drugog gola njihovu kontru istrca lik koji ima 10kg viška i projuri kraj naših atleta ja sam bio prvi koji je ustao i otšao kuci. A raja ih je bodrila i nakon prvog primljenog gola al zato poslije drugog nije bilo insana na Tusnju koji im nije jebo sve po spisku. Trebala si vidjeti Dedica kako je urlao kod svlacionica......
Haj nejse
SSemir

#3129 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SSemir »

pa sta sad kostakurta, ti si znaci za to da se otjera azmir iz slobode, i svih ti 7 igraca zajedno sa trenerom? zato sto su prodali utakmicu? ili samo azmir da se otjera?
ili nisi?
plain vanilla

#3130 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
plain vanilla wrote:i gdje je onaj @costacurta, samo da ga priupitam je li Ath. Madrid prodao utakmicu? :?
De vanilla svega ti,
Poredis Slobodu i premijer ligu sa Atletikom i ligom iz koje dolaze dva finalista lige prvaka i jedan u lige evrope, mislim ono, ti si ozbiljna žena :mrgreen:

Drina je šamar za koji sam mislio da se nista gore ne može desiti a onda Azmir naredi igračima da okrenu leđa publici ali kako on kaže samo onim miševima nisu okrenuli leđa pravim navijačima.
Moš misliti onda veli doći će igrači u srijedu pola sata prije da se pozdrave sa publikom...... grohotom se smijem.
Mislim da se razumijemo,
Otići cu ja na utakmicu sa Radnikom i drago mi je sto smo u Evropi al znas onaj osjećaj kad to nije to. Jbga, gradis nesto iz temelja, ne smijes sebi dozvoliti luksuz da okrenes raji ledja istoj toj raji koja je dolazila na utakmice kad su ispali iz lige i to po par hiljada.
Opet kazem nije problem izgubiti ali svak ko je bio na utakmici sa Drinom vidio je da su od 10 njih igrača 7 bili statisti i zlo da bude veće Kenan(golman, 11. igrač) ti bude krivac za prvi go
Kakve veze ima koja je liga? Kako jedan Ath. Madrid moze izgubiti od posljednjeg na tabeli? Cudo nevidjeno
Kako rekoh prije, to se desava u svijetu, pa tek je onda normalnije da se dogodi kod nas.

a to sto kazes-gradilo se nesto od temelja- pa ko je gradio? Igraci sa Husrefom i Azmirom ili neko deseti? Na njihov se rad svi popljuvali bez pardona

ili su mozda navijaci ginuli i ostavili kosti na terenu? ma hajde

i ne rece ti meni, sta je sad rjesenje? Da otjeramo Azmira?
sumirprimus

#3131 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

costacurta wrote:
De vanilla svega ti,

Mislim da se razumijemo,
Opet kazem nije problem izgubiti ali svak ko je bio na utakmici sa Drinom vidio je da su od 10 njih igrača 7 bili statisti i zlo da bude veće Kenan(golman, 11. igrač) ti bude krivac za prvi go. Znaci da je Drina tolika kanta od ekipe da im ni 7 Slobodinih statista nije bilo dovoljno da dajz gol vec se i Kenan morao uključiti. Jos kad kod drugog gola njihovu kontru istrca lik koji ima 10kg viška i projuri kraj naših atleta ja sam bio prvi koji je ustao i otšao kuci. A raja ih je bodrila i nakon prvog primljenog gola al zato poslije drugog nije bilo insana na Tusnju koji im nije jebo sve po spisku. Trebala si vidjeti Dedica kako je urlao kod svlacionica......
Haj nejse
hAJ NEJSE :D
costacurta

#3132 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:
costacurta wrote:
De vanilla svega ti,

Mislim da se razumijemo,
Opet kazem nije problem izgubiti ali svak ko je bio na utakmici sa Drinom vidio je da su od 10 njih igrača 7 bili statisti i zlo da bude veće Kenan(golman, 11. igrač) ti bude krivac za prvi go
Kakve veze ima koja je liga? Kako jedan Ath. Madrid moze izgubiti od posljednjeg na tabeli? Cudo nevidjeno
Kako rekoh prije, to se desava u svijetu, pa tek je onda normalnije da se dogodi kod nas.

a to sto kazes-gradilo se nesto od temelja- pa ko je gradio? Igraci sa Husrefom i Azmirom ili neko deseti? Na njihov se rad svi popljuvali bez pardona

ili su mozda navijaci ginuli i ostavili kosti na terenu? ma hajde

i ne rece ti meni, sta je sad rjesenje? Da otjeramo Azmira?
Atletiko igra u finalu lige prvaka i ispred njega u ligi su klubovi čiji budžeti dosežu devetocifrene iznose.
Mislim da je i Azmir sam shvatio da je glupost napravio. I neka su mu navijaci rekli sta misle. Zasto ga tjerati? Gdje sam to rekao? Neka ga. Hvala mu na svemu samo nek u djelo sprovodi ono što priča, hoce poštenje, hoce rad, trud, zalaganje eto nista više. Mislim da i vi to isto želite al samo sto ne zelit dizati tenzije jer moze se on naljutiti. Nek se ljuti ako ima razloga i obraza. Prva stvar koju je rekao poslije poraza je Jeste vidjeli da sam ja trener koji ne šteli utakmice. Ono wtf?! Što to? 'Ta će ti to? Jbmu izgubio si izvini se ljudima reci jebali smo sami sebe i haj zdravo.
U kom to poslu nema ljudi koji su ljubomorni cangrizaju omalovazavaju podcjenjuju? Pogotovo u fudbalu medju onima koji dodju na utakmicu i po fejzbuku pljuju? I sta sad mi svi trebamo podilaziti nekome i nemoj na hator da mu dodjemo?
De skulirajte se.
Ja sam objektivan nepristrasan i neko ko mnogo voli Slobodu
plain vanilla

#3133 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

ma jok, trebamo mu psovati Boga, mater, hljeb, sunce, zvijezdu, srp i cekic
i njemu i igracima
i Musemicu
costacurta

#3134 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

sumirprimus wrote:
costacurta wrote:
De vanilla svega ti,

Mislim da se razumijemo,
Haj nejse
hAJ NEJSE :D
Sumire počinješ me zabrinjavati,
Sta ti nije jasno? Rekao sam da sam otišao nakon drugog gola, nisam se teleportirao. Imao sam vremena cuti ljude sve do izlaza sta govore
costacurta

#3135 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:ma jok, trebamo mu psovati Boga, mater, hljeb, sunce, zvijezdu, srp i cekic
i njemu i igracima
i Musemicu
Ti velis da dugo pratis fudbal, ono pratis iz zajebancije ili sta? Valjda znas koliko ima ljudi koji emotivno sve dozivljavaju. Isti sam takav bio. Sto je to tako ne znam. Dodjes tako blizu cilja o kojem neki sanjaju desetinama godina i padnes. Nismo mi Skandinavci Japanci ni Ameri da cemo sve to ispratiti sa blazenim osmjesima.
Jbga ti prva kazes ko zna kad ce nam se opet pruziti prilika i na zajebanciju sve okrenemo. Sve ok ali masa je ljudi kojima je to mnogo vise od igre i zajebanvije. Pogledaj samo reakcije navijaca Leicestera nakon osvajanja titule. Znači Bože.
Last edited by costacurta on 09/05/2016 10:51, edited 1 time in total.
sumirprimus

#3136 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Evo kazes da si prvi otisao kuci, a da poslije nije bilo insana koji nije psovao, druze bilo je itekako. :thumbup:
Prva zamjerka sto kao neko ko kako kazes voli slobodu ne smije na prvi znak loseg rezultata napustat ekipu.sto kaze pero kad vode i igraju dobro ne moras ga tapsat po ramenu zna i on da je dobro, al se u muci poznaju junaci. evo me ko mulalic jos samo da zaginem :lol: :D
Druga stvar nisu svi psovali pogotovu ne sve po spisku, budi siguran :wink: :thumbup:
I tako, kup se blizi jos dva dana, bezvezne raprave samo oduzimaju energiju ...
Uzdravlje,popite sta i na moje ime :D
plain vanilla

#3137 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

costacurta wrote: Ti velis da dugo pratis fudbal, ono pratis iz zajebancije ili sta? Valjda znas koliko ima ljudi koji emotivno sve dozivljavaju. Isti sam takav bio. Sto je to tako ne znam. Dodjes tako blizu cilja o kojem neki sanjaju desetinama godina i padnes. Nismo mi Skandinavci Japanci ni Ameri da cemo sve to ispratiti sa blazenim osmjesima.
Jbga ti prva kazes ko zna kad ce nam se opet pruziti prilika i na zajebanciju sve okrenemo. Sve ok ali masa je ljudi kojima je to mnogo vise od igre i zajebanvije. Pogledaj samo reakcije navijaca Leicestera nakon osvajanja titule. Znači Bože.
Nije nama prilika pala s neba nego su je osigurali ovi momci kojima su psovali sve po spisku. Je li poraz bio samar, iznenadjenj, kako hoces? Jeste. Je li trebalo sve to popljuvati iako je ostvareno mnogo vise nego sto je na pocetku sezone obecano?
Pa bem mu misha oni su ti koji su doveli Sloboda tamo gdje je sada.

I eto, dala sam ti dobar primjer, Ath.M je izgubio od zadnjeg na tabeli. Vjerovatno je time zijanio titulu. I sta sad, jesu li razocarani navijaci? Naravno da jesu. Optuzuju li klub da je prodao utakmicu? sumnjam

Elem, ide Kup, sumnjam da cemo osvojiti, ali hajd, nada zadnja umire
SSemir

#3138 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SSemir »

costacurta wrote:Mislim da je i Azmir sam shvatio da je glupost napravio. I neka su mu navijaci rekli sta misle. Zasto ga tjerati? Gdje sam to rekao? Neka ga. Hvala mu na svemu samo nek u djelo sprovodi ono što priča, hoce poštenje, hoce rad, trud, zalaganje eto nista više
kako moze neko ko voli slobodu biti za to da na celu slobode bude covjek koji prodaje utakmice, i radi svojih licnih interesa kosta titule tvog voljenog kluba. kalja obraz slobode, dosao u klub samo da bi mogao da prodaje utakmice.
zasto dajes podrsku takvom covjeku? sta ce neko takav u tvom voljenom klubu??

kazes sedam igraca na toj utakmici samo stojali, nisu htjeli da igraju. ucestvovali u prodaji te utakmice. pa sta ce ti oni u tvom voljenom klubu? spisak imena i trazi da ih se izbaci iz kluba.
nelle_tz

#3139 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by nelle_tz »

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST UG FUKARE TUZLA :lol:
Povodom ispada Azmira Husića, Husrefa Musemića i ostatka stručnog štaba FK Sloboda poslije završetka utakmice sa FK Sarajevo, kao udruženje navijača i ludo zaljubljenih momaka koji već godinama prate klub na svim utakmicama, malobrojnim gradovima i raznim selendrama širom Bosne i Hercegovine, koji su prošli sve i svašta za ovaj klub, možemo reći da u životu nismo doživjeli nešto slično i da smo zgroženi sa sujetnim i egoističnim ponašanjem Azmira Husića koji je još javno(?) rekao da je naredio svojim uposlenima da iskažu najveće moguće nepoštovanje prema onima za koje igraju, prema momcima koji gaze kilometre da bi bodrili svoj klub! Ovakvo bahato i nezahvalno ponašanje boli više od bilo kojih batina koje smo dobili prateći našu Slobodu.

Sloboda je od svog postojanja bila klub svih nas građana Tuzle i ostat će dok ti građani – navijači hodaju ulicama grada. Svi smo mi prolazni i niko nije nezamjenjiv da se može tako igrati sa našim životima.

Ako ne razumijete, mnogim momcima iz ovog grada je Sloboda više od kluba, mnogo više od toga! Još nam nije jasno kome je i zašto u interesu ovakav potez kluba, četiri dana uoči prve utakmice finala kupa Bosne i Hercegovine? Pozivamo sve simpatizere i navijače Slobode, onima koji je iskreno nose u srcu da dođu i zagrme u srijedu najjače što mogu!
:-)
costacurta

#3140 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

SSemir wrote:
costacurta wrote:Mislim da je i Azmir sam shvatio da je glupost napravio. I neka su mu navijaci rekli sta misle. Zasto ga tjerati? Gdje sam to rekao? Neka ga. Hvala mu na svemu samo nek u djelo sprovodi ono što priča, hoce poštenje, hoce rad, trud, zalaganje eto nista više
kako moze neko ko voli slobodu biti za to da na celu slobode bude covjek koji prodaje utakmice, i radi svojih licnih interesa kosta titule tvog voljenog kluba. kalja obraz slobode, dosao u klub samo da bi mogao da prodaje utakmice.
zasto dajes podrsku takvom covjeku? sta ce neko takav u tvom voljenom klubu??

kazes sedam igraca na toj utakmici samo stojali, nisu htjeli da igraju. ucestvovali u prodaji te utakmice. pa sta ce ti oni u tvom voljenom klubu? spisak imena i trazi da ih se izbaci iz kluba.
Možda se radi o ostvarivanju neispunjenih želja i snova. Od pete godine navijam za Slobodu, s ocom rahmetli išao na utakmice, dok bijah momčić išao sam na utakmice želeći vidjeti SLobodu u ligi šampiona, UEFA kupu, ali godine prolaziše ništa od toga se ne desi osim onog pretkola u intertotokupu. Pisao sam već o tome.
Sad kad je Azmir tu poče mi se vraćati vjera da bi se možda i moglo nešto desiti, vjerovah u njega.
Bilo je stvari koje su pogrešne ali ok jbga svi griješimo. Mislim da svi ovi što su bili prije njega ne mogu se porediti sa njim. Svi su samo svoj interes gledali. Gulili su klub nemilosrdno i dotjerali Slobodu do prosjačkog štapa. On nešto radi, ulaže, bori se i svaka čast.
Ionako mali i siromašni još sa pogrešnim ljudima na čelu kluba nismo mogli parirati sarajevskom i hercegovačkom klanu i jedno vrijeme ovim Jelićima i Leotarima. Oni su potkupili što se potkupiti moglo. Al hajd jebaji ga, bilo prošlo.
Ako Azmir i prodaje nek prodaje, ali nek to radi u miru i tišini. Sve priča neka poštena titula, mi ginemo za Tz i SLobodu, meni je Sloboda svetnja, ja ću 50M u klub uložiti, duplu titulu uzimamo....... a onda te mlatne jebena Drina kojoj je vjerujem teže pao poraz SLobode nego samoj Slobodi. Juniore da si izveo mogli su ih glat uzeti.
Išao sam ja na utakmice Slobode dok su se dešavale i radile puno gore stvari u i oko kluba.
Imam li pravo na svoje mišljenje a koje je izvedeno na osnovu sumnji i realnih činjenica?
Imam li pravo biti razočaran što umjesto u Mostaru da se borimo i ako izgubimo ko ga jebe mi dobismo po ušima usred čaršije od ljudi koji ni sami ne znaju kako dadoše dva gola?
Jel ti smatraš da je uredu da igrači okrenu leđa navijačima?
Vanilla šta misliš šta bi se kojim slučajem desilo u Atletiku da predsjednik naredi igračima da pobjegnu od publike? Oni su doslovno otrčali s centra do svlačionica! Ono samo da vam pokažem ko je glavni! Alo ba?! :roll:
Smiriće se ovo sve, ali i Azmiru koliko god neiskusan bio ovo treba da bude za nauk, ne igra se tako sa ljudima, niđe na svijetu pa ni u Tuzli.
sumirprimus

#3141 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

eh eto jel sad lakse?ajmo sad o kupu. :D
SSemir

#3142 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SSemir »

da vam je da je azmir tu, ali da zadrzite pravo da mu psujete sve mrtvo i zivo, i njemu i igracima, ispoljavate svoj prostakluk, i uz sve to da vam titraju, da paze kako ce s vama dok im vi psujete i vrijedjate ih, jer "ja sam ti kupio ulaaznicu" "od mene zivis"...
muka mi otici na utakmicu zbog takvih na tribina, ne zna sastaviti obicnu recenicu dok komunicira sa prijateljem ali zato tecno psuje husrefu i igracima..
plain vanilla wrote:ma jok, trebamo mu psovati Boga, mater, hljeb, sunce, zvijezdu, srp i cekic
i njemu i igracima
i Musemicu
:thumbup:
Izlija

#3143 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Izlija »

Nemam nijedan komentar ostavljen na protivničkim temama i ovo mi je prvi pa vas molim da mi oprostite zbog upadanja. Nije moje da komentarišem šta i kako ćete vi jer najbolje poznajete svoj klub ali moje mišljenje je da bi zbog sebe i svog ćeifa trebali navijati za svoj klub punim plućima cijelu utakmicu kupa. Nakon tolikog vremena bez bitnijeg uspjeha imate priliku osvojiti pehar i proslaviti dostojanstveno svoj uspjeh, jer uspjeh vašeg kluba je najviše uspjeh navijača koji su propatili svašta kako bi napokon mogli slaviti neki sportski uspjeh. Nakon završetka takmičenja se dogovorite i tražite od kluba da popravi stvari koje vam smetaju ali dok imate bilo kakve šanse za kup vi ga sebi nesmijete pokvariti. Uprave dolaze i prolaze, neke pomognu a neke odmognu ali navijači su tu stalno i nebi bilo fino prema sebi samom ako stojiš pored izvora da se vode ne napiješ i još pritom uživaš u hladu.
sumirprimus

#3144 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Izlija wrote:Nemam nijedan komentar ostavljen na protivničkim temama i ovo mi je prvi pa vas molim da mi oprostite zbog upadanja. Nije moje da komentarišem šta i kako ćete vi jer najbolje poznajete svoj klub ali moje mišljenje je da bi zbog sebe i svog ćeifa trebali navijati za svoj klub punim plućima cijelu utakmicu kupa. Nakon tolikog vremena bez bitnijeg uspjeha imate priliku osvojiti pehar i proslaviti dostojanstveno svoj uspjeh, jer uspjeh vašeg kluba je najviše uspjeh navijača koji su propatili svašta kako bi napokon mogli slaviti neki sportski uspjeh. Nakon završetka takmičenja se dogovorite i tražite od kluba da popravi stvari koje vam smetaju ali dok imate bilo kakve šanse za kup vi ga sebi nesmijete pokvariti. Uprave dolaze i prolaze, neke pomognu a neke odmognu ali navijači su tu stalno i nebi bilo fino prema sebi samom ako stojiš pored izvora da se vode ne napiješ i još pritom uživaš u hladu.
sto bi ti ko zamjerio.nije ovo navijacki forum. a i imas ga pravo sa svih strana.
Tyke

#3145 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

Jebote, ja sam rodjen tik uz stadion, preko 20 godina gledam utakmice Slobode uzivo, toliko godina bio u kopu, i dan-danas odem cesto na gostovanja sa Fukarama (jer se ne mogu zamisliti medju domacim gledaocima i slusam kako psuju sve Slobodi i tuzlacima) a na domacim utakmicama nekad na Zapadu, nekad na Sjeveru (ali ne medju Fukarama), i nikad ama bas nista nisa trazio od Slobode i igraca, nikad nisam razmisljao o nekom njihovom aplauzu iako imponuje kad dodju pred tribinu i nagrade te za tvoj trud, kupljenu katru, bodrenje igraca, podizanje atmosfere... i za razliku od velikog broja momaka i momcica iz kopa ja nikad nijednu baklju nisam bacio van tribine, nicim ostetio Slobodu, a imam i clansku, i sezonsku, i ovaj novi sal UG sam kupio odmah u prvoj turi i masu jos toga.

I dodje mi par njih i prica kako im je Sloboda vise od samog kluba i sporta. Zamal ne rekoh, eto meni nije koji sam duze od vecine trenutnih Fukara iz kopa na tribini i daleko vise dao za klub od njih. Onda neka kupuju kartu kao i svaki drugi gledaoc, neka ne zahtjevaju besplatan prevoz na gostovanja, neka placaju kazne za koje sami budu krivci i onda cu prvi priznati kako im je Sloboda vise od samog fudbalskog kluba. Do tad neka zacepe i ne dolaze na Tusanj ako im se ne svidja.
costacurta

#3146 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

AJMOOOOOOO JURIIIŠ!!!

NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!

Jebo crnjake.
Hajmo napuniti stadion i uzet Radnika, sve drugo je nebitno.

TI SI NAŠA SVETINJA!! SVETINJA
plain vanilla

#3147 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:AJMOOOOOOO JURIIIŠ!!!

NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!

Jebo crnjake.
Hajmo napuniti stadion i uzet Radnika, sve drugo je nebitno.

TI SI NAŠA SVETINJA!! SVETINJA
e tako je :bih: :bih: :kiss:
supercali

#3148 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by supercali »

Kao bolji tim red je da se cestita slobodi
A vanilla evo jedan vjetar u ledja :izet: da vam bude bericetna naredna
plain vanilla

#3149 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Image

u prozoru odraz lika koji je uslikao kucu :D
maida95

#3150 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

ma zna se i ko je :razz: :mrgreen:
al' nije ovo ništa šta je moj komšija napravio :lol:
Last edited by maida95 on 10/05/2016 00:06, edited 1 time in total.
Post Reply