Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedan gol... Uz promasen penal i 40ak finih sansi. Kme!
Nacula sam da veceras ne igra Kobi, pa bi Gasol mogao u over (17,5). Neke kladionice ruse kvotu ili dizu marginu na 19,5. Isto i DeRozan jer nema onog Italijana. Grifin je medama u zadnje dvije dao 20, a s obzirom na njihovu strasnu odbranu (hint: nedavno Dirk ), mogao bi opet ostati u underu (21,5). Howard ne igra, a izgleda ni svi starci u San Antoniu. Moglo bi se nesto izmuckat.
Emilly5 wrote:
Nacula sam da veceras ne igra Kobi, pa bi Gasol mogao u over (17,5). Neke kladionice ruse kvotu ili dizu marginu na 19,5. Isto i DeRozan jer nema onog Italijana. Grifin je medama u zadnje dvije dao 20, a s obzirom na njihovu strasnu odbranu (hint: nedavno Dirk ), mogao bi opet ostati u underu (21,5). Howard ne igra, a izgleda ni svi starci u San Antoniu. Moglo bi se nesto izmuckat.
šteta za listić
Kobe sigurno ne igra :
As reported by Lakers.com's Mike Trudell on Twitter:
Kobe Bryant (shin) will miss his 2nd straight game tonight at New Orleans.
San Antonio će opet nekoga odmarati, al ni oni izgleda do početka tekme ne znaju ko odmara :
The coach has been breaking the news about who will play prior to tipoff for the Spurs, who last won 12 straight Nov. 1-24, 2010.
"He's telling before who he's not going to play," said guard Tony Parker, who had a game-high 28 points. "We all have to be ready."
Manu Ginobili said in the locker room he didn't know if he was even traveling to Salt Lake City.
To sam procitala na forum.hr. Bas je oko tog Monroa bila rasprava.
Evo na espn pise "Howard's balky back will keep him out Monday night for the third time in five games". Jbga.
Hodža, uzela sam Hiberta od tebe - dvoumila sam se izmedju njega i Grangera. Grifin nam je zajednicki.
p.s. Vidim da nam nisu iste margine. Gdje igras? U Premieru je Grifin 21,5, a Hibert 13,5.
Last edited by Jameka on 10/04/2012 00:34, edited 1 time in total.
Emilly5 wrote:
Hodža, uzela sam Hiberta od tebe - dvoumila sam se izmedju njega i Grangera. Grifin nam je zajednicki.
p.s. Vidim da nam nisu iste margine. Gdje igras? U Premieru je Grifin 21,5, a Hibert 13,5.
ma imam neke siće na fortunawin.com pa tu igram ove noćne
nego kontam, mogao bi se izbjeći ovaj Livepul danas, čeka ih polufinale kupa za vikend, a Blekburnu gori pod nogama za opstanak, a i izvukli su pozitivan rezultat na enfildu
UNREAD_POSTPostao/la Emilly5 dana 10/04/2012 02:24
Joj haosa s ovim igracima. Sigurnije je na crno ili crveno stavit.
vala baš
hodža wrote:B.Griffin...Under 20,5...1,70
Memphis odlično brani centarsku poziciju, i generalno igraju odličnu odbranu, i mislim da Blake neće noćas prebaciti granicu
R.Hibbert...Over 12,5...1,75
Toronto će najvjerovatnije opet biti bez Bargnania, i vjerujem da će Indiana dosta napada završavati iz reketa, jer gosti baš i nemaju nekoga ko bi adekvatno mogao zaustaviti Hibberta.
Portland-Houston...X2...1,95
Ja ovog Houstona nikad ne mogu pogoditi. Šta su mi para odnijeli uzimajući favorite u gostima i gubeći kući od levata, to je za priče. Međutim danas igraju protiv Portlanda koji je ispao iz utrke za plej of, i sada ganjaju što bolji pik na draftu. Gosti igraju u dobroj formi, i imaju odličnu priliku osigurati plej of, i samim ti očekujem da iskoriste ovu priliku i uzmu ne baš previše zainteresovane domaćine.
Denver-G.State...1...1,28
Domaćini ganjaju plej of i ovu utakmicu moraju dobiti. G.State je u lošoj formi i ne vjerujem da mogu napraviti velike probleme Denveru, kojem bi se trebao vratiti jedan od najboljih strijelaca, Galinari.
A.Jefferson...Over 19,5...1,93
Još jedan tim koji se bori za plej of je Utah. Sinoć su izgubili u gostima kod S.Antonia i danas očekuju da pruže dobar revanš, naročito jer će gosti, prema najavama, doći u izmjenjenom sastavu (rotacija i odmaranje igrača koje kroz cijelu sezonu praktikuje Popovich). Utah ima nekih povreda i očekuje se da Jefferson kao najbolji stijelac ove sezone povuče cijelu ekipu. Sinoć je zabio tačno 19 uz poprilično lošu realizaciju 9/23. Očekujem isti, ako ne i veći broj šuteva i ipak bolju realizaciju na domaćem terenu.
Kod mene 2:2. Gasol i Grifin prosli, Hibert i DeRozan bas i nisu. Trebala bih do plej ofa ohladit od NBA. Kad bih mogla.
Evo zenskica u Barceloni.
Admir_1984 wrote:zvao sam je emili, jesi ti sigurna da howard ne igra? ja stavio onog monroe iz detroita under i ako ovaj ne bude igrao mogu listic odma bacit
Jel proslo ovo? Vidim dao 9, al' ne znam kolika je margina bila. Bolje nekad ne znati ikakve informacije.
Last edited by Jameka on 10/04/2012 11:33, edited 1 time in total.
Nece Juliica. Ona gubi samo od ovih iz vrha, i to sa stilom, uz osvjen 1 ili 2 gema . Ove nizerazredne uzima lopatom. Jos na zemlji... Ima najvise pobjeda i osvojen turnir. Moze i hendikepic.